Amis 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 oglas...... .... nas prodajaš al kaj....... ....... sej veš, da je recesija....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 oglas...... .... nas prodajaš al kaj....... ....... sej veš, da je recesija....... pha, pa kaj pol,....omejene dobrine imajo vedno zelo visoko ceno..... eni bi se z veseljem za cel life zapufal za eno flaško,.....sam kaj ko je pa njih kreditna sposobnost nezadostna.... *** pjevuši se mi od vseh teh dobrin.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 hmm...za dilanje strupenih kemikalij je, ce se ne motim, potrebno kako posebno dovoljenje...pa tovora ne pozabit oznacit...hmm, ce pomislim, bi pravzaprav ze zadaj na avtu morala vsaka skorpija potemtakem met eno od teh opozoril Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 Ja, ja, ja dbk,.....pajade,....jh, sej razumem, da ne moreš iz svoje deviške kože,...pa bi tele nalepke angelskim škorpijam nalepu,... veš, pašejo pa k vam,....vse te corosivno, pesticidne zajedljivke so domena deviškega šajna,.....in dejansko delujejo na fizis dotičnega,... škorpije teleščke ne uničujemo,...dolgčas,.......je psiha bolj zanimiva za friziranje.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 ...pa bi tele nalepke angelskim škorpijam nalepu,... škorpije teleščke ne uničujemo,...dolgčas,.......je psiha bolj zanimiva za friziranje.... hmm...glede nalepk...mislim, da bi tale bila cisto korektna:http://www.keysignsuk.co.uk/images/products/HAZARD-SIGN-MIXED-HAZARDS-W143.jpg angelskim, je rekla zdaj pa se naj grem s takim od smeha bolecim trebuhom na izpit danes hja, saj kemija tudi na psiho deluje, ne samo na fizis, kot pravis...lsd, recimo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 hmm...glede nalepk...mislim, da bi tale bila cisto korektna:http://www.keysignsuk.co.uk/images/products/HAZARD-SIGN-MIXED-HAZARDS-W143.jpg angelskim, je rekla zdaj pa se naj grem s takim od smeha bolecim trebuhom na izpit danes hja, saj kemija tudi na psiho deluje, ne samo na fizis, kot pravis...lsd, recimo To ti je pa neka telepatija ali kaj podobnega... Objavil isti znak preden sem stran pogledal do konca... Mixed hazards... Ni samo strup v igri... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 To ti je pa neka telepatija ali kaj podobnega... Objavil isti znak preden sem stran pogledal do konca... Mixed hazards... Ni samo strup v igri... Strupki... hmm....telepatija...ali pa dejstvo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 hja, bi pa res rada vidla telepatsko devico,.....mejdunej da, pa ni samo strup v igri je pa itak znano dejstvo telepatija ti ni pomagala,.....pa vseeno upam, da si izpit naredil Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 daaaaaaaannnnnnnnnnn.......... potreba po hazardu in odvisnosti....hja.....hude stvari.........sam kaj češ folku, če pa še kar sam rine v nesrečo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 Jutro Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 hja, bi pa res rada vidla telepatsko devico,.....mejdunej da, pa ni samo strup v igri je pa itak znano dejstvo telepatija ti ni pomagala,.....pa vseeno upam, da si izpit naredil http://www.northernales.com/telepathy.gif za izpit bom se videl...me namrec se zdaj trebuh boli od smeha ob tistem tvojem komentarju daaaaaaaannnnnnnnnnn.......... potreba po hazardu in odvisnosti....hja.....hude stvari.........sam kaj češ folku, če pa še kar sam rine v nesrečo..... mah...ce ze hazarder, se vsaj lahko tolazim, da zgledam bolje od ostalih (po navadah) meni podobnih: http://www.legendsofamerica.com/photos-oldwest/Craps%20Game%20in%20Southern%20California,%20ca.1890-1900-500.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 .....ti se kr tolaži....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 za izpit bom se videl...me namrec se zdaj trebuh boli od smeha ob tistem tvojem komentarju mah...ce ze hazarder, se vsaj lahko tolazim, da zgledam bolje od ostalih (po navadah) meni podobnih: no,viš,....zdaj veš enmalo več o pojmu "angelsko",.....k te samo malček buši črviči,...... kaj pomeni pojem "zgledati bolje"... za izpit pa... Amis, dete....in ostali jasno aja, mene nič ne črviči,....za okolico pa ne vem,....se mi ne ljubi gledat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 aja, mene nič ne črviči,....za okolico pa ne vem,....se mi ne ljubi gledat.... cisto sco sindrom http://www.l-m.si/upload_en/news/v/jogurt_ego_loncek_limeta_02%5B1%5D.jpg busi je rekla to sem pa nazadnje skoraj 30 let nazaj slisal, da mi je kdo rekel hja ne vem...boljse zgledati...kot tisti strici na sliki, pac...ceprav, to je spet raletivno, kaj je komu vsec, a ne...mislim, ne morem te sodit, ce so ti vsec neobriti, polni bolh, tobak zvekajoci in dolge rdece gate noseci revolverasi x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 Čau tovarišija Sam da vas na hitro izljubim za kaj drugega čez dan ni časa, zvečer sem pa itaq utrujena Sem čez dan uspela napisat 3 vrstice pol mi je pa zmrznil pc, ko sem hotela videti vse ikonce ... no ker so slabe stvari vedno vsaj 3, je končno prišel mizar, ker sem dan pred tem imela totalen izpad da je še nš reku, da kaj se tolk razburjam. No ker se ni oglasil na telefon sem mu poslala 2 vljudnostno **semi**opozorilna sms in glej ga je poklical prej kot v 3 min, da je baje telefon pozabil in seveda je zamujal samo 2 ure tokrat....no nalimal se je danes okoli 10h s tem da me je ob 10.02 poklical da 10 min zamuja. No nekaj je popravil ampak ni imel 2 pantov s seboj pride v petek. Bolje za njega. No sicer pa zgleda da imam z mizarjem kar abonma No vsekakor, če nič drugega sem vsaj malo ven padla. Pol me pokliče frendica z identično zgodbo, samo da je bil pri njej v glavni vlogi vodovodar Potem mi javi še potencialni mentor, da je presegel kvoto Jutri ima Zajki prvi obisk Dedka Mraza, me prav zanima kako ga bo registrirala. Vsak dan obvlada več fint. Danes se je lotila klicanja po telefonu in žal dobila neobstoječo številko, se ji je pa tako fino zdelo, ko je zaslišala glas iz telefona se je režala na ves glas. Uspela je vključit še speaker. Pa te otroc so res rojeni za tehnologijo.No tolk...kaj več ne bi morila Jutri baje sneži al kaj??? Ne pozabite snešk, pa lep dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 daaannnnnnnnnnn............ revolveraši...... .....ne bom nč zinla na to temo....obljubim..... ... o mizarju tud ne....sploh ne vem, če ga ma smisel preganjat po 10ih letih...... ....... sicer pa....hm....a je kaj novga.....razen klasičnih bedarij nič....tistim pa tako ni pomoči..... u glavnem...svet je lep..... ajd, mejte se...... .....tole pa za zajki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 Jutri baje sneži al kaj??? Ne pozabite snešk, pa lep dan Kakšne sneške, če bo tako vreme še par dni bo treba potapljaško obleko... Strupki... Za težave z mizarji, vodovodarji in ostalo obrtniško bando... Pa dobre živce... Treba je vedet da je to čisto ena posebna pasma ljudi. Uporabljajo poseben koledar in uro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 en lep pozdrav v gnezdo madonca, ne vem če bom preživela tale nov let,...ponavadi me v zimskem času ženski ego trip popusti,...letos se je pa čist udomačil,...skratka, čedalje na slabše mi gre ja, tu not vsi živi (še),...fajn cisto sco sindrom http://www.l-m.si/upload_en/news/v/jogurt_ego_loncek_limeta_02%5B1%5D.jpg busi je rekla to sem pa nazadnje skoraj 30 let nazaj slisal, da mi je kdo rekel hja ne vem...boljse zgledati...kot tisti strici na sliki, pac...ceprav, to je spet raletivno, kaj je komu vsec, a ne...mislim, ne morem te sodit, ce so ti vsec neobriti, polni bolh, tobak zvekajoci in dolge rdece gate noseci revolverasi x:Dx Itak,.....Ego komot prežvečim,....čeprav načeloma jogurtov ne jem,.....s probiotiko se pa ti handlaj...pajade,....z uštirkanimi slikami, pa če so še tako fensi nimaš kaj počet,......dandanašnji revolveraši se pa tlačijo v plišaste hlačke,.... kako že pravjo, aja,..."Sramežljivost je ogrinjalo ponosa" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 čer gnezdo nekaj ste se pogovarjali o strupu ... jaz prisegam samo na takšnega malo bom pojamrala, če bo kaj bolje ... boli :xx!: ... pa dokler se še lahko okoli vlečem bo nekako šlo držite pesti, da ne bo jutri sneg ... ker danes sem v najhujšem dežju po svetu vozila, za povrhu me je pa še eden zalil pred prehodom za pešce ... bemo ... a morajo čisto tik robnika drvet in vse luže pobrati :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 ahoj kje so plavutke, maske inu ostala oprema za na plažo Ljubljanica čist narasla Zajki je bila danes prvič pri Dedku Mrazu si ga je ogledala od spredaj in odzadaj, sem mislila, da ga bo cukala za brado, pa se je obnašala kot lepo vzgojen pamž in ga je samo opazovala. Današnja beseda dneva je ebej, najbrž je mislila na ebay Izpit odpisala 10, sem falila 2 točke od vseh pa sem tudi to vedela...pa sem rekla, ma ne bom popravljala...in evo fasala minus 2 t. zmenila se za diplomo, mislim kwa vse hoče imeti ful bo treba A nou let je že??? Tako hitro čas mineva, da sploh ne dojemam... o mizarju danes nič se ja pa za jutri najavil ....živi bili pa vidjeli Lahkonočka in lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 daaaannnnnnnnnnnn....... .....pa čeprav je še noč zunaj.....še mal, pa se bodo dnevi začel dalšat...... moja vsakodnevna pot je še najbolj podobna vožnji po pravkar preorani njivi.....al pa strugi potoka.......zarad visokega smisla za odgovornost drsc-ja vožnja po mojih najljubših ovinkih zgleda ko avantura.....potoki čez cesto, nasut pesek, ki ostane pri prehodu koščkov erozijskega materiala, ljubke udarne jame, zamaskirane v cestne bazenčke......in podobna ropotija....... ........... silki....plišaste hlačke..... jeti.....upam, da ti je bolje.....brez bolečin in zalivanja..... cosma....čestitke za izpit.... ......bemtiš, a že diploma na vrsti....?????? ...... zvečer mamo službovski žur.....pa mi ni za se vozit nazaj..... :xx!: .....(/!"$&!"($&/#)("/$)"$/"(......... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 ....* a lohk sam eno mizarsko me je poklical danes ob 10h, da bi prišel enkrat drugi teden tista 2 panta zamenjat ....No vsekakor sem zadovolja z naprednim dialogom, ki sva ga uspela zgraditi ...celo javi, da ne uspe priti. Pa to je že pol uspeha No moram reči, da je dober mizar, samo z uro je pa hudo skregan, kot je rekel Alef. Amiska lepo se imej zvečer ...zdej grem na Žale tm so točni ponavadi, ne prestavljajo strank. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 daaaannnnn, ne-gnezdo! sem bla mal u ilegali pa...če se kej poznam, bom še mal tu pa tam bom prišla pokukat...ker je smeh pol zdravja in ker vas sicer pogrešam amis, vožnje ti tud mal ne zavidam...pr nas že resno razmišljamo, da bi avto zamenjali s čolnom...plavalna kožica mi pa že rase...en mi je svetoval obisk pri pedikerki ...me zanima, če je blo zarad sanacije kožice al zarad tiščanja žensk na kup v upanju, da bo melo to enkrat za spemembo kontra efekt cosma, vidim, da ti rakovski obešenjaški humor na dan leze ... drgač je pa super...me že en mal skrbi čau, srčki Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 zvečer mamo službovski žur.....pa mi ni za se vozit nazaj..... :xx!: .....(/!"$&!"($&/#)("/$)"$/"(......... saj pa do jutra produzis, pa se ne rabis ponoci vozit ...plavalna kožica mi pa že rase...en mi je svetoval obisk pri pedikerki ...me zanima, če je blo zarad sanacije kožice al zarad tiščanja žensk na kup v upanju, da bo melo to enkrat za spemembo kontra efekt uh, za ukinitev dezja bi vam morali prepovedat zbiranja (javna ali privat, vseeno) vec kot dveh zenscet naenkrat za kontra efekt pa se bojim, da bo trajalo vsaj do pomladi, ste se izdtano potrudile Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.