Amis 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 dan pozdravčke vsem in adijo xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 o kakšen blažen mir v škorpijah??? zatišje pred nevihto? *Aliana thx, ker misliš na nas se priporočamo *Včeraj Zajki imela privat avdienco pri deda Mrazu si ga je spet ogledala od zadaj in spredaj pa ringaraja ji je zapel na kitaro in je ful plesala, pa še igrico si je ogledala in ful spremljala škrate in lutke, glede na to da je stara celih 6m se je vsem zdelo fenomenalno kako je spremljala in zraven komentirala. Včeraj bila v vrtcu po dolgem času bi se kar tja malo preselila Mi je bil pa fenomenalen deda Mraz, ker je za vsakega otroka našel točno to kar je potreboval in želel toliko pogledov že dolgo ne na kupu, pa sreče in veselja, pa presenečenih izrazov kako dedek Mraz res vse ve . En tamalček, ki je baje uporabljal grde besede in ga je Deda vprašal kje so te grde besede je kar dihat pozabil in bil totalno v šoku in presenečen kako on to ve ....ma luštno je blo.Še vedno verjamem v Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 daaaaaaaaaaaannnnnnnnnn....... pa mejte se lepo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 daaaannnnnnnnn.......... .........oddelala delovno soboto, pa šla na kavo in čvek k frendici, pol pa še nekaj kilometrov naprej k drugi.....pol pa odropotala domov......dans je v planu totalno zabušavanje.....okolico do nadaljnjega dajem na ignore......fatiranje pride na vrsto med prazniki......sicer pa dobila eterična olja iz egipta..... ......komaj čakam, da jih odpakiram....... ......... drugač pa.....hm....nekaj čist zanimivih zgodb........ ....zf literatura se mi je zmer dopadla..... ajd, mejte se.....grem si še en kofi skuhat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 drugač pa.....hm....nekaj čist zanimivih zgodb........ ....zf literatura se mi je zmer dopadla..... Meni tudi... Predvidevam pa da tvoje zgodbe niso iz knjig... Morgen strupki... Po dolgem času spet nebo brez oblakov... Skoraj pozabil kako to zgleda... Uživajte v in na soncu... Pa tudi pod streho... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 daaaan jh, kaj je life lep,.....a ne de??? jst še kar v pidjami,.....uspela mislim, da tretjo đezvo udušit,.....no ja, sonce je,....se bo treba v kaj bolj dostojnega oblečt,.....pa mladež na kak futer peljat,......nak, sem določla, da danes nisem za v kuhinjo.... glede fatiranja pa,.....luštno,....sam, če čas dopušča.... Amiska ne vem,kako ti uspe,...da, prineseš domov neodvita eterična olja,.....jh, naredite si lep dan in ne preveč dušico zanemarjat Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 Meni tudi... Predvidevam pa da tvoje zgodbe niso iz knjig... kolk se ti perešček men dopadeš.....klikerji so ti neverjetno lepo uglašeni=domneve so popolnoma pravilne...... ......(no, sej zf knjige mam tud rada in jih berem....tako......) jh, kaj je life lep,.....a ne de??? Amiska ne vem,kako ti uspe,...da, prineseš domov neodvita eterična olja,.....jh, jp.....itak, da je lajf lep..... ...... jh....lahko jih....od samga straha, da se bo zarad zavitosti in posledično nedoločljivega pakiranja, prelestna tekočina pomotoma razlila........sej veš.....un miljon ovinkov , udarnih jam in kar je še takih okraskov na državnih cestah....... ...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 čer baje bom pa ta teden že res lahka not spala..al pa drugi...upam, da že ta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 oooooo klarus..... ......upam, da boš končno na svojem...... daaaaaaaaaannnnnnnnnnn.......... najbolj mrzim nočne komedije imenovane "ražnjič"......to je tisto, ko se skoz zbujaš pa premetavaš po postli........ ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 dan gnezdo včerajšnji sonček je prav prijal ... upam, da se pokaže tudi danes Klarus ... še od mene Amis ... tuki še en ražnjič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 http://static.dropline.net/cats/images/has-the-happy-pillz.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 da se vam javim mal... sej vas skoz spremljam, ste mi le prirasli nekam haha...moram podelit z vami, da sem včeraj v istri premagala tek z razdaljo 21,8 km... bilo je noro lepe praznike vam želim in čimveč iskric v očeh želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 lep dan vsem Amis ... tuki še en ražnjič pobož.....(pa ne me v takih traparijah kopirat.... )....... da se vam javim mal... sej vas skoz spremljam, ste mi le prirasli nekam haha...moram podelit z vami, da sem včeraj v istri premagala tek z razdaljo 21,8 km... bilo je noro lepe praznike vam želim in čimveč iskric v očeh želim .....nobene mere...... ......čestitke ksenč..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 da se vam javim mal... sej vas skoz spremljam, ste mi le prirasli nekam haha...moram podelit z vami, da sem včeraj v istri premagala tek z razdaljo 21,8 km... bilo je noro lepe praznike vam želim in čimveč iskric v očeh želim Ksenč ... res noro ... naslednji korak ... ok ... čez nekaj časa ... ta pravi maraton hvala za tvoje iskrice pobož.....(pa ne me v takih traparijah kopirat.... )....... sem bila samo malo solidarna s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 Ražnjiči... Na srečo nimam takih problemov - ko se spravim v posteljo zaspim... In do takrat ko oddrnjoham svoje me ne zbudi nobena stvar... Zgodi se tudi meni, ja, da ne morem takoj zaspat, sicer je to zelo redko.Takrat enostavno vstanem, grem gledat TV, brat kakšno knjigo, na internet... Čez eno uro spet v posteljo in :sleeping: Strupki... Klarus, za stanovanje in spanje... Ksenia, za 21,8 km... :palec: Uživajte v soncu... http://static.dropline.net/cats/images/has-the-happy-pillz.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 ... samo ugibam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 hellouw vsem ćevapćićem, maratoncem,novopečenim lastnikom gnezdec inu ostalim obiskovalcem in pripadnikom škorpija klana Čestitke za podvig, Ksenia mislim, da si tukaj presegla samo sebe že nekajkrat. Klarus upam, da v novem gnezdu ne boš ćevapćić veliko sreče pri urejanju Ostalim želim mirno preživetje predbožičnega časa, kolikor ga še je ostalo.....V stiski s časom sem itaq....Zajki je šla na sprehod z babo , ata smo že zjutraj poslali na smučarijo naj mal driča zdaj ko je sneg prispel, jaz sem imela sestanek, ki se je zavlekel ...zgubljam energijo ob gledanju kaj vse me še čaka....pospravljanje, nabava, učenje, kuhanje.... Jutri zalaufamo pekarno Miš-maš in bodo potičke zadišale pa še vse pripravit za večerjo itd... pa za naslednji dan, pa darila??? še nič nimam ne za družino ne za frende niti ene voščilnice še nisem uspela spisat.....včeraj uspela na pol navesit novoletno smerčico je prav smešno. Spodnja tretjina je prazna, ker Zajki veselo veje dol vleče *ne vem kako se zavarovati pred izgubo energije??? sem utrujena že ko samo pomislim.... mejte se Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 helou....in adijo.....gužva...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 in luna v sco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 dan gnezdo Wazzup!?!jst že odmaram jes tud ravnokar še tadrug office zaprla,....ključe bom pa kr v kanal zabrisala,...da me ne bi kak deloholična mora med prazniki tlačila... in luna v sco Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 in luna v sco aja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 zanimivo, da pa je men tale luna čist ok...drgač ma pa iz tira spravi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 dobro jutro zanimivo ... dnevi se daljšajo meni bi pa tkooooooo pasalo, da bi bla kakšna noč mal daljša ah luna ... je prov sexy lepe praznike Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 wtf.....a včer bla luna v sco..... ....sploh nisem mela cajta opazit...... ....evo in dans ne bo bistveno drugače........ .....pa povabila dežujejo na 100 koncev....kar se tud ni zgodilo že miljon cajta......pa žal še ne znam bit na več mestih istočasno...... ....... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.