Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

o kakšen blažen mir v škorpijah??? :eek: zatišje pred nevihto?

*Aliana thx, ker misliš na nas :2src: se priporočamo

*Včeraj Zajki imela privat avdienco pri deda Mrazu si ga je spet ogledala od zadaj in spredaj pa ringaraja ji je zapel na kitaro in je ful plesala, pa še igrico si je ogledala in ful spremljala škrate in lutke, glede na to da je stara celih 6m se je vsem zdelo fenomenalno kako je spremljala in zraven komentirala. Včeraj bila v vrtcu po dolgem času bi se kar tja malo preselila x:)x

Mi je bil pa fenomenalen deda Mraz, ker je za vsakega otroka našel točno to kar je potreboval in želel toliko :2src: pogledov že dolgo ne na kupu, pa sreče in veselja, pa presenečenih izrazov kako dedek Mraz res vse ve x:Dx .

En tamalček, ki je baje uporabljal grde besede in ga je Deda vprašal kje so te grde besede je kar dihat pozabil in bil totalno v šoku in presenečen kako on to ve x:Dx ....ma luštno je blo.

Še vedno verjamem v :xmas: :2src:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

daaaannnnnnnnn.......... xcivx

.........oddelala delovno soboto, pa šla na kavo in čvek k frendici, pol pa še nekaj kilometrov naprej k drugi.....pol pa odropotala domov......dans je v planu totalno zabušavanje.....okolico do nadaljnjega dajem na ignore......fatiranje pride na vrsto med prazniki......sicer pa dobila eterična olja iz egipta..... x:px ......komaj čakam, da jih odpakiram....... :onfire: .........

drugač pa.....hm....nekaj čist zanimivih zgodb........ x^x ....zf literatura se mi je zmer dopadla..... :vragec: x:Dx

ajd, mejte se.....grem si še en kofi skuhat...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

drugač pa.....hm....nekaj čist zanimivih zgodb........ x^x ....zf literatura se mi je zmer dopadla..... :vragec: x:Dx

x:Dx x:px

Meni tudi... x:px

Predvidevam pa da tvoje zgodbe niso iz knjig... x8Dx :inocent:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Po dolgem času spet nebo brez oblakov... x:px :onfire:

Skoraj pozabil kako to zgleda... :o|o: x:Dx

Uživajte v in na soncu... xwizardx

Pa tudi pod streho... x:Dx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaan x:)x

jh, kaj je life lep,.....a ne de??? x:Dx

jst še kar v pidjami,.....uspela mislim, da tretjo đezvo udušit,.....

no ja, sonce je,....se bo treba v kaj bolj dostojnega oblečt,.....pa mladež na kak futer peljat,......nak, sem določla, da danes nisem za v kuhinjo.... x;)x

glede fatiranja pa,.....luštno,....sam, če čas dopušča.... x:px

Amiska ne vem,kako ti uspe,...da, prineseš domov neodvita eterična olja,.....jh, x:Xx

naredite si lep dan in ne preveč dušico zanemarjat x:px x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Meni tudi... x:px

Predvidevam pa da tvoje zgodbe niso iz knjig... x8Dx :inocent:

kolk se ti perešček men dopadeš.....klikerji so ti neverjetno lepo uglašeni=domneve so popolnoma pravilne...... x:px x:Dx xsrcx ......(no, sej zf knjige mam tud rada in jih berem....tako......)

jh, kaj je life lep,.....a ne de??? x:Dx

Amiska ne vem,kako ti uspe,...da, prineseš domov neodvita eterična olja,.....jh, x:Xx

jp.....itak, da je lajf lep..... xyesx ......

jh....lahko jih....od samga straha, da se bo zarad zavitosti in posledično nedoločljivega pakiranja, prelestna tekočina pomotoma razlila........sej veš.....un miljon ovinkov , udarnih jam in kar je še takih okraskov na državnih cestah....... :vragec: ...... x;)x .......

oooooo klarus..... xgoldfishx xcrossfingx ......upam, da boš končno na svojem......

daaaaaaaaaannnnnnnnnnn.......... xcivx

najbolj mrzim nočne komedije imenovane "ražnjič"......to je tisto, ko se skoz zbujaš pa premetavaš po postli........ :vragec: :vragec: :vragec:

ajd, mejte se...... x:Xx

lep dan vsem x:Xx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

včerajšnji sonček je prav prijal :onfire: ... upam, da se pokaže tudi danes x:px

Klarus ... še od mene xcrossfingx :detelca:

Amis ... tuki še en ražnjič :huh: x:o)x

da se vam javim mal... sej vas skoz spremljam, ste mi le prirasli nekam haha...

moram podelit z vami, da sem včeraj v istri premagala tek z razdaljo 21,8 km... bilo je noro :2src:

lepe praznike vam želim in čimveč iskric v očeh želim xsrcx

lep dan vsem x:Xx

x:Xx

Amis ... tuki še en ražnjič :huh: x:o)x

pobož.....(pa ne me v takih traparijah kopirat.... x;)x )....... xsrcx

moram podelit z vami, da sem včeraj v istri premagala tek z razdaljo 21,8 km... bilo je noro :2src:

:O: .....nobene mere...... :o|o: ......čestitke ksenč..... x:Xx

Guest Jeti

:wOOt: Ksenč ... res noro :2src: ... naslednji korak ... ok ... čez nekaj časa x;)x ... ta pravi maraton xyesx xwizardx

hvala za tvoje iskrice xsrcx

pobož.....(pa ne me v takih traparijah kopirat.... x;)x )....... xsrcx

sem bila samo malo solidarna s teboj x;)x x:o)x

x:Dx

Ražnjiči... x:px

Na srečo nimam takih problemov - ko se spravim v posteljo zaspim... x8Dx

In do takrat ko oddrnjoham svoje me ne zbudi nobena stvar... x^x :sleeping:

Zgodi se tudi meni, ja, da ne morem takoj zaspat, sicer je to zelo redko.

Takrat enostavno vstanem, grem gledat TV, brat kakšno knjigo, na internet... :vio:

Čez eno uro spet v posteljo in :sleeping: :sleeping:

Strupki... x:Xx xsrcx

Klarus, za stanovanje in spanje... xwizardx

Ksenia, za 21,8 km... :palec: :palec:

Uživajte v soncu... x8Dx

http://static.dropline.net/cats/images/has-the-happy-pillz.jpg

:eek: x?x x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

hellouw vsem ćevapćićem, maratoncem,novopečenim lastnikom gnezdec inu ostalim obiskovalcem in pripadnikom škorpija klana x:Xx

Čestitke za podvig, Ksenia :palec: x:Xx mislim, da si tukaj presegla samo sebe že nekajkrat.

Klarus upam, da v novem gnezdu ne boš ćevapćić x;)x veliko sreče pri urejanju :palec:

Ostalim želim mirno preživetje predbožičnega časa, kolikor ga še je ostalo.....

V stiski s časom sem itaq....Zajki je šla na sprehod z babo :vio: , ata smo že zjutraj poslali na smučarijo naj mal driča zdaj ko je sneg prispel, jaz sem imela sestanek, ki se je zavlekel xrolleyesx ...zgubljam energijo ob gledanju kaj vse me še čaka....pospravljanje, nabava, učenje, kuhanje....

Jutri zalaufamo pekarno Miš-maš in bodo potičke zadišale xwizardx pa še vse pripravit za večerjo itd... xrolleyesx pa za naslednji dan, pa darila??? :wOOt: še nič nimam ne za družino ne za frende :inocent: niti ene voščilnice še nisem uspela spisat.....včeraj uspela na pol navesit novoletno smerčico je prav smešno. Spodnja tretjina je prazna, ker Zajki veselo veje dol vleče x:px

*ne vem kako se zavarovati pred izgubo energije??? sem utrujena že ko samo pomislim....

x:Xx mejte se

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dan gnezdo x:)x

Wazzup!?!

jst že odmaram :mex:

:palec: x:Xx

jes tud ravnokar še tadrug office zaprla,....ključe bom pa kr v kanal zabrisala,...da me ne bi kak deloholična mora med prazniki tlačila... x:px x:Dx

in luna v sco :eek: x:Dx :vragec: :vio:

:bomb: :yumy:

x:Dx

wtf.....a včer bla luna v sco..... :O: ....sploh nisem mela cajta opazit...... :huk: ....evo in dans ne bo bistveno drugače........ :bomb: .....pa povabila dežujejo na 100 koncev....kar se tud ni zgodilo že miljon cajta......pa žal še ne znam bit na več mestih istočasno...... :sori: .......

ajd, mejte se..... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...