cosma 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Vesele božičke in dedke mraze Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 iiiiiiiii....... ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 dan gnezdo Amis ... še malo pa se bo luna spokala v strelca iii ... zajki pri Dedku mrazu ... kako z zanimanjem ga gleda pravi zver, da hoče največjo skledo francoske solate ... nč ... bo treba v akcijo ... še prej pa v miru en kofe ... lep dan vsem in lepo praznujte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Amis ... še malo pa se bo luna spokala v strelca luna v sco je super....grozno je to, da je nimam cajta opazit....ajd, šibam dalje....še zmer norišnica....tako v valovih....... mej se fajn, jeti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Da slučajno katera od mojih naj škorpij ne bo zgrešila, še tlele - lep in miren božični večer vam želim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 jst pa Zajki zamudila no, še od našega škrata lepe praznike http://www.dancingsantacard.com/?santa=4849345uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 daaan gnezdo uživejte še naprej praznične dni,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 daaaannnnnnnnnnnn................. iiiiiii sg...... ....cartkan škratek........ vreme.....: 7/m3....snežink 100 km/h.....vetra sonce- še za al pa pod obzorjem želje:......uporaba faktorjev nad ali pod 1.....odvisno od potrebe......nanaša se pa na čas....... veste kaj, mejte se vsi skup skrajno lepo čez praznike.....pa karkoli se vam že dogaja....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Morgen... Škorpije že praznujejo, ali pa jih je sneg zasul... Pri nas sneži že od božiča... No ja... ...če že mora bit sneg, je tole zame čisto dovolj... Do zdaj ga je napadalo za slabih 10 cm... Kjerkoli že ste in kjerkoli boste, fajn se imejte, lepo praznujte, bodite pridni(to zadnje ne preveč upoštevat... )In da bi bili v prihodnjem letu zdravi, ostrih repov in vedno z dovolj strupa na zalogi... http://www.smilies.4-user.de/include/New_Year/smilie_new_062.gif http://www.smilies.4-user.de/include/New_Year/smilie_new_014.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 da še v gnezdo pokukam dogaja ... sami neki škratje ... posrečeni vsi ... samo enega pa ne poznam ... Valkira, a imaš novega fanta ali je samo sposojen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 dan gnezdo škorpije dobro hendlajo z praznično uživancijo,..fajn ...a sneg pada?,....tole je pa božji bonus sam za luftarje al kak no ja,....baterije sem si nafilala do amena,....sem včeri že neki ključe pogledovala,...danes pa ugotovila, da uspela na ležerne lejerje preklopit... voščilo pa,...kr pište si ga: Življenje kljub trnom prežlahten je cvet, ki raste, razvija nešteto se let. Nekje ti odvzame, drugje spet doda, njegova se igra nikdar ne konča. .....skratka, čimbolj pestro igro ter všečnih dišečih lejerjev vam želim,....strupeni so itak,....hvalabogu... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 klinc,.... bom kr tle potožla,....glupa ko točak za pc-mašinerijo,...pih koji klinac me je mora tlačila za novim notebookom,...bemu fensi škatla pa glupa glava zraven Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 bo,....glihkar ga bom zmazala thanks dete Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 sam za en vdih še sem skočim....totalna norija...pri nas vsi zboleli....random :xx!: ...mama je še do bolnice prišla se pa izboljšuje.... Scorpijo ful luštkan Valči kok ti dobro plešeš Silki, open the window in fijuuuuu beštijo ven zagnat Amiska, se mi zdi da ti edina uživaš te praznike.....Alef, sneg? Pa s katerega planeta si ti??? men pa tole vse kr neki neka gneča vse na kupu, je pa res da sem totalno pod pritiskom in sploh ne rabim veliko da Se pa prekladamo iz obiska na obisk in si kulturno izmenjujemo darila. Dedek Mraz in Božiček mi puščata presenečenja vse povprek. Glede na to da sem velik believer v čudeže vseeno mislim, da se veliki čudež ni zgodil ....no mogoče en mejčkn pa, thx Santa noč Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 no pa še jst...včer sem se hotla fentat, pa sem si premislila, da bi blo mogoče dovolj , če si kupim sam one way ticket v tople kraje,danes pa kot da ne bi blo nič, sem žurala pozno v noč in to čist brez veze sm not padla, čeprav sploh nisem hotla it, moja prva in edina novoletna zabava letos in to z onimi , ki bi jih še včeraj vtopila v žlici tople vode... pa kdo bi mene zastopu, al krop al led, vmes pa nič težko tistim, ki morjo bit okoli mene " Za praznike spet bom doma Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Alef, sneg? Pa s katerega planeta si ti??? Z ribniškega konca... Saj tukaj marsikaj je kot bi bil na drugem planetu... V pozitivnem smislu... Morgen strupki... Vidim da vas prazniki malo obremenjujejo... Mene čisto nič... Lepo mirno proti novemu letu... Čez tri dni bo vsega cirkusa konec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 prijetne praznične dneve vam želim in naj bo sladko in pregrešno in čarobno leto ki prihajauživajte!papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 daaannnnnnnnnnnnn..................... he he he....prazniki so zakon...... .....pa bolš, da ne povem, kaj sem pila že ob 10ih zjutraj....... .........odklop mi gre dobro....ma kaj dobro, odlično......... vsem........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 daaannnnnnnnnnnnn..................... he he hepa bolš, da ne povem, kaj sem pila že ob 10ih zjutraj....... .........odklop mi gre dobro....ma kaj dobro, odlično......... vsem........ pa to je to...dobro , da si me spomnila grem kuj popravljat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 jutro vsem škorpije čist odklopljene,...tko in tko,.... Amiska,. hm, zih dvojni kofe ob 10,...."dodatek" pa.... Ah Lia srce ne sekiri se,.....krop al led,po sco.,.......sam, da nisi mlakuža,.... glede drugih pa,....jh, men tudi pravijo, težko s tabo,....sam še teži brez tebe,.... iluzorno to čudaštvo razumet:inocent: Cosma thanks za nasvet,...jh, zdej vem katera windows odpirat, da je kak učinek... ajd lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 pa to je to...dobro , da si me spomnila grem kuj popravljat x:Dx ....je blo fajn.....?........ daaaannnnnnnnnnnn........preljubi sco in azilantki.......... uf....dans pa domov......svakog gosta za tri dana dosta......... .......pol pa spet akcija.......bemtiš in dvojčevska luna, ki ne zdrži pri miru......ma sej fajn........drgač bi bil pa dolgcajt.......... ajd, mejte se........ pa uživajte praznike...... ....... iiiiiiii......silki......... ....kera sinhronizacija....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 oooo....helou mysti....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 pa bolš, da ne povem, kaj sem pila že ob 10ih zjutraj... grem kuj popravljat Samo predvidevam in ugibam, ampak se mi zdi da je to nekaj takega kot jaz počnem že nekje od sredine decembra... Pa tudi ne povem kaj... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif Nima s kavo nobene veze... Samo da pri meni ni ob desetih zjutraj ampak že tam okrog petih, šestih... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Dan dober Azilant pozabu na vas.Mam tko fejst maserja v azilantski kopalnici, da mi prosim ne zamerit. Kam jo mahate dons zvečer?Ma sej me ne briga. Bolj me zanima za mene.Še nič ne vem. Najbolje je varno zavetje doma.Al pa en odklop in piči na Roblek?????????????? Kakorkoli.Luftarji in sapice in jamrači in in in skupki škorpi nasploh Enga srečnga pa zdrawga Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 daaaannnnnnnnnnn......... preden jo bom kamorkol pošteno mahnila, bo treba dohtarco pogledat od blizu.....ona pa moje grlo.....drgač je pa vse kul......svet luškan in zblojen kot običajno....... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.