Guest Jeti 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 ojla repki lepo Silvestrovanje vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 daaaannnnnnnnnnn......... preden jo bom kamorkol pošteno mahnila, bo treba dohtarco pogledat od blizu.....ona pa moje grlo.....drgač je pa vse kul......svet luškan in zblojen kot običajno....... ajd, mejte se...... Pa toliko nasvetov sem že dal glede zimskoprehladnih bolezni... Nekaterih se pa res nič ne prime... Strupki... Lepo praznujte, uživajte maksimalno, nič se nazaj držat, razen pri http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_020.gif http://www.smilies.4-user.de/include/New_Year/smilie_new_008.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Vsem lep silvesterski večer želim! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 da poljubčkam moje škorpije in azilate da bo to leto polno takh stvari, ki si jih najbolj želite Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 ....se pridružujem vsem lepim željam za vse nas....... xwizardx xwizardx sicer pa prežvela silvestrovo pretežno v horizontali........vročina.......pa vse že pripravila...ker zjutraj sploh ni blo kritično.........no, ja........zasnežilo nas je.....na srečo ne bo zdržal dolgo tale sneg........ ajd, mejte se........ x:Xx ........uf....a ma ksenč dans rojstni dan....... .....se mi zdi......a kdo ve za zihr..?......js in datumi smo mal skregani...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 boga amiska ksenč je imela rd na začetku kozic..21.12. ma pa zato mysti rd v nedeljo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 strela jasna.....sem vedla, da je nek začetek, sam pomešala z začetkom leta......grrrrrr....%#&&¨&¨#%$/¨#%/(#(¨(/#¨/#¨)(#/)¨.....mrzim ko kaj tkole zaj*..........hvala klarus..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Dobro jutro strupki... Upam da ste več ali manj lepo prijadrali v novo leto... Jaz sem tokrat ta prehod prespal... Uživajte zadnje dni svobode do ponedeljka... Za boleča grla pa ostale zimske težave pa... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_023.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Jutro strupki evo, najprej en cmok za 2009* pa mirni veter tam do ponedeljka za grla in ostale nevšečnosti lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 strela jasna.....sem vedla, da je nek začetek, sam pomešala z začetkom leta......grrrrrr....%#&&¨&¨#%$/¨#%/(#(¨(/#¨/#¨)(#/)¨.....mrzim ko kaj tkole zaj*..........hvala klarus..... cmokecza rojstni dan sem si privoščila tek na 21.8 km ob morju... s prijatelji... uživam. uživajte v letu ki je tu... še čisto nebogljeno, pripravljeno na to, da ga ustvarimo po svojih željah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 dan gnezdo ajaj, z zamudo,.....vse NAJ NAJ Ksenč pa enmal predčasno,...vse NAJ NAJ Mysti **** sicer pa gnezdo očitno po vremenu,....hm,...zmrznjeno.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 oooo banda škorpjonska & co........ jh.....sonce pr nas....in bom svoje truplo glih kar na kavo peljala....ker mi je čist zadost tega gniljenja med 4imi stenami......pa to ne morš verjet...spala po 7, 8 in celo 9 ur..... ....po moje da bo konc sveta..... ...... ksenč....tud če z zamudo..... mysti.....krasne nove začetke ti želim....... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 .....pa to ne morš verjet...spala po 7, 8 in celo 9 ur..... ....po moje da bo konc sveta..... ...... nö, samo kako tusiranje vec priporocam Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 nö, samo kako tusiranje vec priporocam ...... ........ .....hmmmmmm.......zgleda, da mi preveč spanja res škodi........ker ne štekam veze s tuširanjem............. ............ če pa pustim mal domišljiji prosto pot......hmmmm....pol bi blo pa že preveč lepo, da bi blo lohk res......... ............ ........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 daaaaaannnnnnnnnnnn............ mamma mia.....kaj bi še spala....se čist razvadila...... .......ehhhhh, vsega lepega je enkrat konc....... lepo prežvite dan..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 zdej mi je pa že prav bedasto rečt daaaaannnnnnnn........nikjer nobenga......no kakorkol....vseeno se mejte fajn....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 zdej mi je pa že prav bedasto rečt daaaaannnnnnnn........nikjer nobenga......no kakorkol....vseeno se mejte fajn....... O ja, smo... Samo je tako mraz da še luft zmrzuje... Pa zjutraj malo več traja da kri začne krožit po žilah... Z uporabo antifriza, seveda... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 stoje spimo ... ah.....copy-paste......pobož tebi in sebi....... O ja, smo... Samo je tako mraz da še luft zmrzuje... Pa zjutraj malo več traja da kri začne krožit po žilah... Z uporabo antifriza, seveda... Morgen strupki... no, lepo, da je še kje kdo......pa da perešček skrbi za odtajanost....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Amis sej smo tukaj, ampak... še dobro da ne delam še, ker se še nisem prilagodila... silvestrovo bla do 9h pokonci, naslednji dan do 6h, potem do 4h, včeraj šla ob 2h spat, danes upam da mi uspe okoli polnoči... x:Dx Danes je BEFANA, dobra čarovnica, ki pridnim otrokom pusti v nogavici bombone, porednim pa kos oglja, premoga, ali črn bombon. Običajno jo na večer 6. januarja družine pričakajo s kozarčkom vina in krožnikom dobrot. http://www.shrani.si/f/2s/8W/1wEkaXKH/befana-01.jpg ***La Befana Befana is an old italian tradition, older than the “foreign” one of Father Christmas. The name Befana comes from the greek word Epifania (that means: to reveal) The Feast of the Epiphany is the Christian celebration in remembrance of the Magi's visit to the Christ-child. On the night of January 6th La Befana (an old lady flying on her broom) leaves presents in children's stockings hung upon the hearth. She fills up stockings with nuts and fruit and brings presents for all the good children, and a lump of coal for the not-so-good children. (In Italy today some candy shops sell 'carbone' or black rock candy that actually looks like pieces of coal.)Children, on their hand, leave (on the evening of the 5th) an orange, or a tangerine, and a glass of wine for the old lady. There is also the legend that Befana was invited by the Magi or Wise Men to accompany them in their quest for the baby Jesus. But she refused as she was so busy with household tasks. She intended to see them when they passed by again. However, since the Magi returned home by a different route, she missed them. Another tale says that she promised to catch up with them when she was finished cleaning. By the time she finished, however, the Wise Men were long gone. She frantically began running after them with gifts for the Christ-child, still carrying her broom. Magically, she began to fly on her broom but could not find the Wise Men and could not meet the Christ-child. That’s why since then she is still looking for them and every year, on the night of January 6th , she leaves presents to every child in the hope of finding Christ-child. vir http://www.shrani.si/f/41/xA/4G6uPaO7/befana-04.jpg "La Befana vien di notteCon le scarpe tutte rotteCon le toppe alla sottanaViva, viva la Befana!" Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Dan gnezdo Besna .... me bo že minil...pha, al pa ne **** he, he Ale"74,....a tale Befana pa glih na srbski božiček "pade" al kak,.....fajn, tole pa dobijo srbski kolegi za voščilnico.... ajd gnezdo, lep preostanek dneva Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 **** he, he Ale"74,....a tale Befana pa glih na srbski božiček "pade" al kak,.....fajn, tole pa dobijo srbski kolegi za voščilnico.... Ja, jutri je pravoslavni Božič ja, točno. Kaj dobijo za voščilnico? Čarovnico na metli? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 hej hoj še od mene pa vse lepo letos mam eno tako obdobje, ko se mi ne da lih preveč pisat ma, tud največji "gobec" se kdaj zapre Ale, tale Befana je pa zakon take čarovnice so lih fajn ... pa vinček jim je treba naštimat in dobrote ... ja ja ... nč čudnega, da me kdo kdaj za čarovnico proglasi (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 daaaaannnnnnnnnnnnnnnn............... .................(še najraj bi rekla noč....pa zviz nazaj pod kovter..........)............................. o ale'....... .....se privajaš na "normalen" urnik.....kul....sej se js tud.....sem se čist razvadila s spanjem....... sg.....kaj šele bo....ata merkur bo spet kmalu retro..... ...... na zapadu ništa novo......ena kava me čaka dans...... ........ ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 dan ne-gnezdo same lepe stvari vam želim (seveda tudi azilantom!) ......... neki ste se pokvarli jh...sej ni čudno...pr teh temperaturah so škorpijoni že naravno v ilegali...(pol pa nas rake zaj* da smo v zimskem spanju ) lepo se mejte Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 ja sej...dobro da majo vztrajno hišnico........pa azilante....da mal preluftamo gnezdo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.