Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

o ale'....... xDDx .....se privajaš na "normalen" urnik.....kul....sej se js tud.....sem se čist razvadila s spanjem.......

Ja :) Samo mi ne uspeva, danes spet bla do 2h zbujena, zjutraj pa... eh, sej bo...

Uživajte kjerkoli ste... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

daaaannnnnnnnnnnnnnn.............. xcivx

še zmer bi večino zime prespala..../#%/¨#%"/¨#%&¨/#&¨#(/....pol se pa nič hudega sluteč zbudiš v tuljenje.....burje, da ne bo pomote.....120....brez sunkov.....za dodatek pa še sneg na poti v službo.......sam kir norc si je zmislu zimo...... :vragec:

sam kava je bla pa dobra včeraj..... xDDx

ajd, mejte se...... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dan dober

Se tako malokrat oglasim na to stran, da me je kar malo sram lahko.

Mystica

Se strinjam s teboj, da je potrebno imeti dobro obutev.

Ni slabšega, kot če te zebe zaradi prmočene obutve.

Amis

Še ene kava bi se ti mogoče prilegla, da pozabiš na burjo.

Spala boš pa še dovolj, ampak še ni tvoj čas, pa srčno upam da še nekaj časa ne bo.

Te še malo na zemlji rabimo.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

dannn, ne-gnezdo! :flower:

tut pr ns sneži...ker ga je manj kot 10, seveda ne plužijo...čista drsalnica...kot da se po pudru voziš, ker je suh ko pulfer...ja, kakšno zavijanje v križišču - je že s samo 5 v riti polno presenečenj...

ampak...je pa lepo vzdušje :hepko:

čau

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

dan x:)x

uh, jest tudi zaspala danes,....tak, da sem navkljub snegu kar odfurjala,......ja, sicer pa romantično vzdušje,....tko in tko... x;)x x:Dx

pa lep dan še naprej :detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

na srečo moji vesoljski škornji držijo vodo v različnih agregatnih stanjih......ker se mi pa res ne da po trgovinah laufat.......mystica, držim :palec: da uspeš dobit kaj fajnega za obut......

kava pa...... x:Dx x:px

mitra....sem se kr mal zamislila.....nekam se tud men zdi, da bo preteklo še kr nekaj vode do takrat.....čeprav se mi zdi, da sem kr nardila kar je blo treba.....tako, da včasih res ne vem, kaj še tle počnem......pa da ne bo kdo zdej česa narobe zastopu....nisem nč v depri al pa kej tazga.......... x;)x

klančica....kako lahko kdo s tem smeškom > :hepko: komentira zimo ali karkoli povezano z njo, mi do konc lajfa ne bo jasno...... >_> :blackeye: ........

silki....... :wOOt: ....romantično....kaj že....vzdušje...... :OO!: .......nimam v slovarju :unsure: xzobkox

....ja ja.....se je men zdelo......zima vam škodi........ x8Dx x^x x:o)x

:frog: :frog: :frog:

Strupki... x:Xx xsrcx

Vidim da tudi vas sneg razveseljuje... :inocent: x:px

Pri nas ga je par centimetrov, kakšne so ceste bom videl popoldne ko grem na šiht.

Sinoči je cestarje v našem koncu očitno sneg presenetil... :vio:

Zvečer sem vozil domov po nesoljeni cesti... :vragec:

Je bilo ravno toliko gladko da se je ABS vklapljal če sem pohodil zavore... :vio:

Imam pa fajn delovni čas zdaj - od 18 do 22 ure... :eek: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dan x:)x

uh, jest tudi zaspala danes,....tak, da sem navkljub snegu kar odfurjala,......ja, sicer pa romantično vzdušje,....tko in tko... x;)x x:Dx

pa lep dan še naprej :detelca: xgoldfishx

tko in tko :eek: :eek: :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx

če js to prou razumem...si lohk delam mal slin

...

klančica....kako lahko kdo s tem smeškom > :hepko: komentira zimo ali karkoli povezano z njo, mi do konc lajfa ne bo jasno...... >_> :blackeye: ........

...

jah...sem zadnič prehitro rekla, da jo mam letos tut js že dost...sem rabla mal včerajšnjega sončka in današnjih snežink pa sem bla tkoj nazaj navdušena...sorči...zdej si grem pa en velik zrezek kupit za na uč xrolleyesx

silki....... :wOOt: ....romantično....kaj že....vzdušje...... :OO!: .......nimam v slovarju :unsure: xzobkox

....ja ja.....se je men zdelo......zima vam škodi........ x8Dx x^x x:o)x

:frog: :frog: :frog:

ja, ja, se strinjam.....s tem, da zima škodi krvni cirkulaciji,... x:)x

ej, dušica, kako nimaš "vzdušja" v slovarju,...hm... x;)x x:Xx

dej še enkrat poglej,...verjetno si v naglici gledala po "zadušju,...ali zadušitvi"... x:px x:Dx

tko in tko :eek: :eek: :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx

če js to prou razumem...si lohk delam mal slin

x:Xx x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

hehehe...pri nas pa sonce x8Dx

ja, ja, skorpije...le glejte, da vam stru ne pomrzne x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

sem bla tkoj nazaj navdušena...sorči...zdej si grem pa en velik zrezek kupit za na uč xrolleyesx

ja ja.....lohk si greš dans še po enga...... :blackeye: ....kere bogokletne izjave....

verjetno si v naglici gledala po "zadušju,...ali zadušitvi"... x:px x:Dx

hmmmmm........a misliš......?....... :o|o: :inocent:

...le glejte, da vam stru ne pomrzne x:Dx

:wOOt: .....dbk.....te mormo mal izobrazit......strup ne pomrzne..... x^x x:px

daaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn.............. xcivx

no, burja je padla iz 160 na cca 100......to, da je tud doma pretežno ledenica, ni nit za komentirat.......slej ko prej bo enkrat pomlad.......

ajd, mejte se....... x:Xx

Dan dober

Da preverim, če ste danes že kaj boljše volje?

Izgleda da deluje jasno vreme pozitivno.

xwizardx

Kdo zaspal, koga burja odpihnila...? xOOx :OoO:

Očitno ste vsi na broju :mezik: :xmas:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

sem prišla malo jamr-jamr x:Dx ... najljubše opravilo v prvih dneh novega leta ... obisk zdravnikov, laboratorija, rentgenov ... iščejo in iščejo ... upam, da kaj odkrijejo predno bom škripnla, ker danes zopet boli k' 300 :vragec: ... capljam od postelje do stola in nazaj ... vmes se poskušam zamotiti z drobnimi opravili, da se preveč ne smilim sama sebi xnckrivx ... tablete priti bolečinam ne pomagajo, torej jih ne zobam ... antirevmatikov ne smem ... še dobro ... ker bi bila že zdavnaj nafilana z njimi, samo, da ne bi bolelo :sori: ... kolega pravi, da je edina rešitev ena "ornk smotka" xhypnox ... ko nisem v mladih letih naj bi pa zdaj x:Dx x:o)x

vsaj zebe me ne x:px ... ker hacajo kot zmešani xrolleyesx ... temu primerno visok je tudi račun za ogrevanje :eek: ... lačna in žejna tudi nisem :yumy: ... vsak dan imam kup obiskov ... vrabčki in siničke pridno praznijo krmilnico :2src: ... drugih obiskovalcev pa to zimo še ni bilo, ker pri nas je snega samo za vzorec :vio:

vsem :kiss: in

dan x:Xx

Bemu Jeti, en popih,...drž se bejba in vse dobro :detelca: xgoldfishx xwizardx

danes nisem nič kaj zgovorna,... :inocent:

lepo bodite xsrcx

jeti......... x:Xx x:Xx x:Xx .......... xsrcx ......... :palec:

danes nisem nič kaj zgovorna,... :inocent:

kwa si pa iskala zadušitve v slovarju....... :vragec: ...... x:o)x x:Xx

kwa si pa iskala zadušitve v slovarju....... :vragec: ...... x:o)x x:Xx

x:Dx ,...nak,....malce sem očarljivo neprespana.... x:Dx

:wOOt: .....dbk.....te mormo mal izobrazit......strup ne pomrzne..... x^x x:px

to je lahko kot pri avtu, a ves...tekocina za sipe tudi ponavadi ne zrmzne (pustimo detajle o vitrexu x;)x ), je pa dovolj ce sobe pomrznejo, pa ne sprica vec x:Dx

tako da, pazite na repke x:px

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Guest Jeti

:wOOt: ej, repkice ... še malo pa se bom res morala držati x:Ix ... tnx :2src:

kaj pa je to dolgcajt ... a kaj za na kruh namazat :o|o:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Če vas slučajno zebe pomislite na to koliko so včeraj namerili na Komni... :o|o: :vio:

-49°

TO je mraz... :cry: http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gif

Lep vikend vam želim... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest Jeti

brrr, saj to je pa že kot na Aljaski in v Kanadi ... in podatek je neuraden xcivx ... odvisno, kje in kako so merili x;)x

Jutro je sicer prineslo nov, sicer neuraden temperaturni rekord. Kar neverjetnih 49 stopinj pod lediščem so izmerili na Komni nad Bohinjem. Podatek je neuraden, saj ga niso izmerili uradni meteorologi, temveč ljubiteljski. Na Komni je bilo to jutro za kar 15 stopinj hladneje kot pred 50 leti, ko so izmerili rekord — na Babnem polju — skoraj 35 stopinj minusa.

jutro gnezdo :flower: ... malo čudno glavo imam danes x:((x ... bom zdaj kurjo juhco pristavla, da se spravim k sebi x:Dx x:o)x ... pa lisičke gledala :vio:

:detelca:

daaaannnnnnnnnn........ xcivx

kaj sem vidla...neke grozljive cifre z minus predznakom..... :O: ...skeri muvi...... :OO!: ......tole sploh mraz ni več......to je že vredno znanstvene fantastike........ :cry:

jeti....ful lepo, da si spet z nami...... xsrcx

pri nas pa spet burja.....ne vem še koliko.....sam slišim jo zavijat zunaj.....bemtiš, od tega pihanja se tud not ne segreje......pri prižganem radiatorju je v sobi 12st.......zime so tle ko v srednjem veku....edin kadi se mal manj......drugač je pa lajf lep....kaj mu pa drugega preostane.....ne vem še, al bi se povabla v kino, al bi zabušavala zvečer......mam še čas se odločit.......

ajd, mejte se....... x:Xx

Živ! Ko lih vidim temo o škorpijonkotih, sem se spomnila, da sem že hotla enkrat vprašat, pa pozabla. Kaj pomeni, če recimo prej v lajfu sploh nisi mel ljudi iz nekega znamenja okoli, potem jih pa v enem letu dobiš 5 (škorpijonov) x:)x in z vsemi se superfajn razumeš, z dvema celo tako zelo, kot se je sploh mogoče. Pa nisem nek hud ekstravert z veliko površinskimi prijateljstvi, prej obratno. x:Ix

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

kaj....he he...očitno si jih rabila...nekaj ti prinašajo, pa ti njim tudi......si že v fazi kakšne transformacije....sco smo ko encimi za to.....malo za šalo, mal pa zares..... x;)x .....drgač bi blo pa zanimivo primerjat vaše natalne karte med sabo....nekje se očitno nekaj zaktivira.......sicer pa lepo, da si prišla v gnezdo...... :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...