Ale' 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 o ale'....... .....se privajaš na "normalen" urnik.....kul....sej se js tud.....sem se čist razvadila s spanjem.......Ja Samo mi ne uspeva, danes spet bla do 2h zbujena, zjutraj pa... eh, sej bo... Uživajte kjerkoli ste... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 daaaannnnnnnnnnnnnnn.............. še zmer bi večino zime prespala..../#%/¨#%"/¨#%&¨/#&¨#(/....pol se pa nič hudega sluteč zbudiš v tuljenje.....burje, da ne bo pomote.....120....brez sunkov.....za dodatek pa še sneg na poti v službo.......sam kir norc si je zmislu zimo...... sam kava je bla pa dobra včeraj..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Dan dober Se tako malokrat oglasim na to stran, da me je kar malo sram lahko. Mystica Se strinjam s teboj, da je potrebno imeti dobro obutev.Ni slabšega, kot če te zebe zaradi prmočene obutve. AmisŠe ene kava bi se ti mogoče prilegla, da pozabiš na burjo.Spala boš pa še dovolj, ampak še ni tvoj čas, pa srčno upam da še nekaj časa ne bo.Te še malo na zemlji rabimo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 dannn, ne-gnezdo! tut pr ns sneži...ker ga je manj kot 10, seveda ne plužijo...čista drsalnica...kot da se po pudru voziš, ker je suh ko pulfer...ja, kakšno zavijanje v križišču - je že s samo 5 v riti polno presenečenj... ampak...je pa lepo vzdušje čau Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 dan uh, jest tudi zaspala danes,....tak, da sem navkljub snegu kar odfurjala,......ja, sicer pa romantično vzdušje,....tko in tko... pa lep dan še naprej Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 na srečo moji vesoljski škornji držijo vodo v različnih agregatnih stanjih......ker se mi pa res ne da po trgovinah laufat.......mystica, držim da uspeš dobit kaj fajnega za obut......kava pa...... mitra....sem se kr mal zamislila.....nekam se tud men zdi, da bo preteklo še kr nekaj vode do takrat.....čeprav se mi zdi, da sem kr nardila kar je blo treba.....tako, da včasih res ne vem, kaj še tle počnem......pa da ne bo kdo zdej česa narobe zastopu....nisem nč v depri al pa kej tazga.......... klančica....kako lahko kdo s tem smeškom > komentira zimo ali karkoli povezano z njo, mi do konc lajfa ne bo jasno...... ........ silki....... ....romantično....kaj že....vzdušje...... :OO!: .......nimam v slovarju ....ja ja.....se je men zdelo......zima vam škodi........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Strupki... Vidim da tudi vas sneg razveseljuje... Pri nas ga je par centimetrov, kakšne so ceste bom videl popoldne ko grem na šiht.Sinoči je cestarje v našem koncu očitno sneg presenetil... Zvečer sem vozil domov po nesoljeni cesti... Je bilo ravno toliko gladko da se je ABS vklapljal če sem pohodil zavore... Imam pa fajn delovni čas zdaj - od 18 do 22 ure... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 dan uh, jest tudi zaspala danes,....tak, da sem navkljub snegu kar odfurjala,......ja, sicer pa romantično vzdušje,....tko in tko... pa lep dan še naprej tko in tko če js to prou razumem...si lohk delam mal slin Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 ... klančica....kako lahko kdo s tem smeškom > komentira zimo ali karkoli povezano z njo, mi do konc lajfa ne bo jasno...... ........ ... jah...sem zadnič prehitro rekla, da jo mam letos tut js že dost...sem rabla mal včerajšnjega sončka in današnjih snežink pa sem bla tkoj nazaj navdušena...sorči...zdej si grem pa en velik zrezek kupit za na uč Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 silki....... ....romantično....kaj že....vzdušje...... :OO!: .......nimam v slovarju ....ja ja.....se je men zdelo......zima vam škodi........ ja, ja, se strinjam.....s tem, da zima škodi krvni cirkulaciji,... ej, dušica, kako nimaš "vzdušja" v slovarju,...hm... dej še enkrat poglej,...verjetno si v naglici gledala po "zadušju,...ali zadušitvi"... tko in tko če js to prou razumem...si lohk delam mal slin Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 hehehe...pri nas pa sonce ja, ja, skorpije...le glejte, da vam stru ne pomrzne Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 sem bla tkoj nazaj navdušena...sorči...zdej si grem pa en velik zrezek kupit za na uč ja ja.....lohk si greš dans še po enga...... ....kere bogokletne izjave.... verjetno si v naglici gledala po "zadušju,...ali zadušitvi"... hmmmmm........a misliš......?....... ...le glejte, da vam stru ne pomrzne .....dbk.....te mormo mal izobrazit......strup ne pomrzne..... daaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn.............. no, burja je padla iz 160 na cca 100......to, da je tud doma pretežno ledenica, ni nit za komentirat.......slej ko prej bo enkrat pomlad....... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 Dan dober Da preverim, če ste danes že kaj boljše volje?Izgleda da deluje jasno vreme pozitivno. Kdo zaspal, koga burja odpihnila...? Očitno ste vsi na broju Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 dan gnezdo sem prišla malo jamr-jamr ... najljubše opravilo v prvih dneh novega leta ... obisk zdravnikov, laboratorija, rentgenov ... iščejo in iščejo ... upam, da kaj odkrijejo predno bom škripnla, ker danes zopet boli k' 300 ... capljam od postelje do stola in nazaj ... vmes se poskušam zamotiti z drobnimi opravili, da se preveč ne smilim sama sebi ... tablete priti bolečinam ne pomagajo, torej jih ne zobam ... antirevmatikov ne smem ... še dobro ... ker bi bila že zdavnaj nafilana z njimi, samo, da ne bi bolelo ... kolega pravi, da je edina rešitev ena "ornk smotka" ... ko nisem v mladih letih naj bi pa zdaj vsaj zebe me ne ... ker hacajo kot zmešani ... temu primerno visok je tudi račun za ogrevanje ... lačna in žejna tudi nisem ... vsak dan imam kup obiskov ... vrabčki in siničke pridno praznijo krmilnico ... drugih obiskovalcev pa to zimo še ni bilo, ker pri nas je snega samo za vzorec vsem in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 dan Bemu Jeti, en popih,...drž se bejba in vse dobro danes nisem nič kaj zgovorna,... lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 jeti......... .......... ......... danes nisem nič kaj zgovorna,... kwa si pa iskala zadušitve v slovarju....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 kwa si pa iskala zadušitve v slovarju....... ...... ,...nak,....malce sem očarljivo neprespana.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 ........ups........ ........ ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 .....dbk.....te mormo mal izobrazit......strup ne pomrzne..... to je lahko kot pri avtu, a ves...tekocina za sipe tudi ponavadi ne zrmzne (pustimo detajle o vitrexu ), je pa dovolj ce sobe pomrznejo, pa ne sprica vec tako da, pazite na repke Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 ej, repkice ... še malo pa se bom res morala držati ... tnx kaj pa je to dolgcajt ... a kaj za na kruh namazat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 Morgen strupki... Če vas slučajno zebe pomislite na to koliko so včeraj namerili na Komni... -49° TO je mraz... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gif Lep vikend vam želim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 brrr, saj to je pa že kot na Aljaski in v Kanadi ... in podatek je neuraden ... odvisno, kje in kako so merili Jutro je sicer prineslo nov, sicer neuraden temperaturni rekord. Kar neverjetnih 49 stopinj pod lediščem so izmerili na Komni nad Bohinjem. Podatek je neuraden, saj ga niso izmerili uradni meteorologi, temveč ljubiteljski. Na Komni je bilo to jutro za kar 15 stopinj hladneje kot pred 50 leti, ko so izmerili rekord — na Babnem polju — skoraj 35 stopinj minusa. jutro gnezdo ... malo čudno glavo imam danes ... bom zdaj kurjo juhco pristavla, da se spravim k sebi ... pa lisičke gledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 daaaannnnnnnnnn........ kaj sem vidla...neke grozljive cifre z minus predznakom..... ...skeri muvi...... :OO!: ......tole sploh mraz ni več......to je že vredno znanstvene fantastike........ jeti....ful lepo, da si spet z nami...... pri nas pa spet burja.....ne vem še koliko.....sam slišim jo zavijat zunaj.....bemtiš, od tega pihanja se tud not ne segreje......pri prižganem radiatorju je v sobi 12st.......zime so tle ko v srednjem veku....edin kadi se mal manj......drugač je pa lajf lep....kaj mu pa drugega preostane.....ne vem še, al bi se povabla v kino, al bi zabušavala zvečer......mam še čas se odločit....... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 Živ! Ko lih vidim temo o škorpijonkotih, sem se spomnila, da sem že hotla enkrat vprašat, pa pozabla. Kaj pomeni, če recimo prej v lajfu sploh nisi mel ljudi iz nekega znamenja okoli, potem jih pa v enem letu dobiš 5 (škorpijonov) in z vsemi se superfajn razumeš, z dvema celo tako zelo, kot se je sploh mogoče. Pa nisem nek hud ekstravert z veliko površinskimi prijateljstvi, prej obratno. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 kaj....he he...očitno si jih rabila...nekaj ti prinašajo, pa ti njim tudi......si že v fazi kakšne transformacije....sco smo ko encimi za to.....malo za šalo, mal pa zares..... .....drgač bi blo pa zanimivo primerjat vaše natalne karte med sabo....nekje se očitno nekaj zaktivira.......sicer pa lepo, da si prišla v gnezdo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.