Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

dan :)

kero vreme, ko bi bil vsaj sneg, ne pa to babje pšeno..se vidi, da je premrzlo za sneg...vse ledeno :sick: :vragec:

včeri mela prvo uro taijija..zanimivo, komplicirano.....mal musklfibra, ampak bol zarad pravilne drže x:o)x me bolijo hrbtne mišice, za katere sploh ne vem da obstajajo x:px :wOOt:

pol pa spala kot top x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

kero vreme, ko bi bil vsaj sneg, ne pa to babje pšeno..se vidi, da je premrzlo za sneg...vse ledeno :sick: :vragec:

ampak ne gre mi v glavo, da ni premrzlo za dez :xx!: to namrec niti babje pseno ni, ampak dez, ki zmrzuje ob kontaktu z bilocem :o|o:

Danes avto bo, samo ne vem kako ga bom šla iskat. :o|o:

peš? :inocent:

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

nimam pojma...sam vem, da bomo spet leteli ko budale...ko bo tak vse zaledenelo :bomb:

sicer se samo snezi trenutno, pa kljub temu - bljak :xx!:

ja pa kaj še ... je predaleč :D

familija, taxi, bus, vlak... x:o)x

Sometimes I wish

Guest Jeti

jutro gnezdo :flower:

samo, da ste srečno prispeli v službe :palec: ... ker berem, ceste po slo še po večini neočiščene :xx!: ... in, da bo varna pot domov :detelca:

saj ste že slišali za temperaturni obrat x;)x ... no ... in tako iz dežnih kapljic nastane pšeno in žled xcivx

kaj sem pametna x^x

pri nas naletavajo drobne snežinke ... že kar močno :2src:

zver je zdajle coprnico spustila ven in ji reče "šaflco vzem" :lol: ... je samo do vogala letela in počepnila, pol pa hitro nazaj na toplo x;)x

bobni ... taiji ... jst bi tud :sori: xnckrivx

danes bomo takole

... ker berem, ceste po slo še po večini neočiščene :xx!: ...

ma ja, itak jih vedno...khm...preseneti :o|o:

Sometimes I wish

Misija peš v službo uspešna. Nog ni polomljenih.

Frdamano sranje od vremena in jst še vedno brez avta ¨$#%&/()%&$/%()=

Sodelavka je kot kaže spet "izmaglila" ... al jo je pa zametlo ... pustimo se presenetiti. x:Dx

Pridna. Pešaka.

Pa brez gipsa????????? Misuja super opravljena.

...skor se mi zaletel.... :inocent: x:Dx

To je komentirala silki.

Jupi.

A te malo potreplajm po hrbtu, da gre lažje skozi?????????? x8Dx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

žijo ne -gnezdo

ste malo bolj zgovorni...luna je mimo

pr nas sneži...če ne bom šla prou hitro po sadje, bom dans kr stradala u službi...s tem tempom ga po kasnej preveč, da bi do trgovine rinla...mokre nožice&co mi niso všečne x:px

meter, je svet lep x8Dx

kšn dan se prou ne morem načudit in nagledat....

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/love.gif

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

x:Dx x:Ix :inocent:

Aja, sory, pozabil omenit da so pri vodnarjih tako moški kot ženski osebki enkratni v vseh pogledih... :vio: x:px x;)x

Strupki... x:Xx xsrcx

To pa je komentar Alefa.

Tak moški, je moški v pravem pomenu besede.

Pomaga povsod. Praktično in zagovarja svoja stališča. x:o)x

:palec :palec:: :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Drdannnnnnnn x:Xx

komentarjev o kozah in kozlih se bom vzdržala ... mam tam asc, pa komentarji ne bi bli primerni x:o)x

cestarje je sneg presenetil :xx!: se skor pobiješ, da prideš čez cesto. dobro, da je bil tudi naš pesjanar dons solidaren, pa je hitro opravil zadevo xcivx

nakazali otroški dodatek in lohk grem v trgovino ... jupiiiiiiiiiiii x:)x

za ene škorenjce za tamalega se še odločam, al jih je za kupit al ne :inocent: če seštejem izdatke, k me čakajo ta mesec ... pol NE ... sam nekaj mu na nogo skor moram dat, tud če ne hodi xcivx pesjanarju je treba hrano kupit ... se mi tud zdi, da se vsak mesec draži :o|o: ma, ne bomo jamral ... grem kmal (prekmal) v službo pa bo lih en pikec € več, bo lažje (menda) x:o)x

imejte se krasno, naj vas ne zamede, pa varno pot domov xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Daan! :)

Očitno smo jo mi še najbolje odnesli... samo dež malček rosi, pa še to ne nepretrgoma, tko da se da tudi s kolesom it malo vn... xrosex

Zadnje cajte ful enih telefonskih klicev, frendi in frendice s katerimi se nisem ne vidla ne slišala že celo večnost... nice :D ... pa za delat imam danes da se ven ne vidim, ampak sm si sama kriva ko sem prej zabušavala... x:Ix Ma dobro, vse bo v cajtu...

Lepo se mejte kjub slabim vremenskim razmeram... ciao x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

x:Dx

Z drsalkami... x?x :inocent:

Če je podobno kot v našem koncu... :vragec:

Zjutraj dež, potem je padalo nekaj belega pa ni bil sneg, in pa še dež vmes... :xx!:

Za na šiht ustavljal vsake par kilometrov pa praskal led s šipe.

J*** ti dizla ko celo večnost ne da nobene toplote od sebe... xrolleyesx

Trenutno okol bajte drsališče.

Malo prej začel padati sneg, pravi... :vragec:

Bo vsaj manj drselo, samo upam da ga ne nasuje preveč... xwizardx

Bodite na toplem in suhem pa pazite da ne nadrsate... x:Dx x8Dx xwizardx

ma ja, itak jih vedno...khm...preseneti :o|o:

Ja pa res... :vio:

Le kdo bi pričakoval da pozimi pada sneg in zmrzuje... :inocent: :o|o:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dan gnezdo xsrcx

upam, da ste vsi celi in na toplem x:)x

To je komentirala silki.

Jupi.

A te malo potreplajm po hrbtu, da gre lažje skozi?????????? x8Dx

jaaaaa, tole je komentirala Silki,...sam Silki je tudi označila z barvico "grižljaj", ki se mi je zataknu,.... :o|o:

predvidevam, vsekakor pa spoštujem tvojo lojalnost svojemu znamenju,....jh, bemu vodnarke so mi čist ljubke,....tud širši krog frendic je lepo z njimi zaseden,....ampaaaaaakkkk,.....moška skupina,.....ljubki, ampak z mano absolutno nekopatibilni,....izzvzeti, kot sem že omenila, tisti ki so bili izdatno v mladosti deležni scorpi vzgoje,....po pravici povedano je naš perešček edini normalen, kar jih poznam...sicer odpuljen,...ampak "normalen".... x:Dx x:Dx

ostale bi pa,...v žlic vode utopila,...kar jih še nisem... x:px x:Dx

no, če se ti še treplja moj hrbtiček,...pa dej mal... x:Xx x:Dx

Za na šiht ustavljal vsake par kilometrov pa praskal led s šipe.

J*** ti dizla ko celo večnost ne da nobene toplote od sebe... xrolleyesx

vodnarska posla,....vsak trenutek izkoristijo za telovadbo na svežem luftu... x:px x:Dx x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

hawk :sleeping: ..utrujena sem no sam tolk da pojamram :sori:

včerajšnji dan in noč preživeli z Zajki v bolnici na infuziji :cry: uboga Zajki se je drla kot da bi delali koline iz nje so jo pa res prešpikali, ker niso najdli žile za kanal...so mi rekli da boljše da ostanem zunaj, pa sem naredila 2 kroga nakol, da ne bi slišala dretja, pol sem pa kar uletela in videla ubogo mojo muco kako se brani na vse pretega, zija in kriči da je bila vsa mokra, scena, ki je ne bi rada spet videla.

No ko je je župca v žilo stekla se je stanje izboljšalo, sva pa imele že pred 7h obiske xsrcx

To neprespano noč sem se zahvaljevala da imam kje biti, da je moj otrok deležen takojšnje pomoči, da sva na toplem, da sva v rokah skrbnih ljudi, da imam čudovite prijatelje, ki so pripravljeni narediti veliko stvari ne glede na to koliko je ura itd... dolga noč za mano....

V bistvu se nisem nič obremenjevala s snegom, še ven videla nisem :inocent:

lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

daaaaaannnnnnnnnn.......... xcivx

ale'.....retromerkur v polnem zamahu....... x:Dx

perešček....upam, da vas ni preveč zametlo in zaledenelo...... :inocent:

silki..... x:Dx x:Dx x:Dx

cosma....kako je zdej zajki....?...pobože in lupčke..... x:Xx x:Xx x:Xx

oooo ribica katja....dolgo te ni blo.....wb..... :palec:

klarus.....a maš celo ti dovolj zime.....?.... :eek:

he he....temperatura je samo -2.......10 stopinj napredka.....kar tako naprej......včeraj trenirali...kaj že...hm..... 10četrtinski ritem......1234 123 123 .....in tako naprej.......

ajd, mejte se....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

živjo

cosma...lupčke

silki... x:Dx x:Dx x:Dx jih pa trosiš

ale`...clo pr nas (v zasneženih koncih slo) sem vidla včerej zvečer enga entuzijasta na biciklu.... xnckrivx

perešček...tole okrog presenečenja se mi pa zdi da je že mal ratala ena raca...največkrat novinarska...napihovanje.press

sej večinoma kr lepo splužijo in posipajo...

trenutno tuki ne sneži

lepo se mejte

tole okrog presenečenja se mi pa zdi da je že mal ratala ena raca...največkrat novinarska...napihovanje.press

no ja, saj so vceraj rekli, da jih kaoo ni presenetilo...mislim, zakaj so pa potem se danes ceste skoraj neprevozne :xx!: uradna izjava, da jih ovirajo pesci in vozniki...mislim, no sh*t, Sherlock :o|o:

Sometimes I wish

no ja, saj so vceraj rekli, da jih kaoo ni presenetilo...mislim, zakaj so pa potem se danes ceste skoraj neprevozne :xx!: uradna izjava, da jih ovirajo pesci in vozniki...mislim, no sh*t, Sherlock :o|o:

kje pa ti žviš, dbk?

pr vse lepo prevozno

klarus.....a maš celo ti dovolj zime.....?.... :eek:
zima je čist kul x:px x^x

sam če so pa ceste neprevozne, če je preveč snega, preveč žleda....to pa ne maram :o|o:

kje pa ti žviš, dbk?

pr vse lepo prevozno

to ti je pa čarobnost organizacije v mariboru.....

pa kr dve službe imata koncesijo za pluženje snega in so čisto vsakič presenečeni :xx!: :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Hvala za poljubčke in pobožke x:Xx Zajki je boljš, boli jo grlo in vneta ušeska ima :sori: ... tekočino ji dajem samo po žlički, ker zavrača flaško in se na momente počutim kot šterna, ker mora spraviti vase 1l tekočine s pici mici tinny žličko. Mam filing, da skos samo s tole žličko operiram in vanjo vlivam, da ne bi spet dehidrirala.

Danes imam še predavanja in moram na fax + za 3 izpite se moram pripravit konec meseca juhej :O: saj bo...samo še ne vem kako x:Dx

Moram pa pohvalit vzgojiteljico na infekcijski, ki je tako lepo skrbela za Zajkino zabavo včeraj. Je prišla ene 4-5x pogledat kako je z njo, prinesla igrače in ji pela pesmice in izštevanke, da se je tamala prav režala in ploskala bravo-bravo. S tem da z desno ni mogla, ker je imela not infuzijo je pa z levo rokico po nogi tapkala x:)x otrok se je znajdu. Se vidi da je dobro vzgojen x;)x

Vreme zgleda prav tmurno :o|o: Pri nas zgleda pločnik splužen.

*Včeraj sta mi spet na vratih zvonila 2 mladca, ki **kao zbirata knjige za knjižnico fakultete za matematiko in fiziko**... xrolleyesx ...bodite pozorni na te finte, lahko pokličete na PP, da jih malce pretipajo, saj drugega jim itaq ne morejo dokazat.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dan x:)x

Cosma x:Xx :detelca: xgoldfishx xwizardx

glede snega pa,...ma kaj pa vem kje je pa ni spluženo, se ne pustim motit,....jest kar vozim... :inocent: x:Dx

drgač pa počutje fajn,....hoja enakomerna, boki stabilni,.....psiha zaenkrat uspešno kroti žensko hudomušnost,..... x:px x:Dx x:Dx

ajd lep dan vsem :detelca: xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

vodnarska posla,....vsak trenutek izkoristijo za telovadbo na svežem luftu... x:px x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx :vragec:

Danes nič telovadbe na svežem luftu, vožnja pa kot na rejliju Monte Carlo... :o|o:

Malo naravnost, malo slaloma, malo bočno itd... x:o)x

Zelo zanimiva vožnja... x:Dx

Samo meni taka zanimivost ni preveč všeč... xrolleyesx :vio:

Vsem ki rabijo pa še http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

perešček...tole okrog presenečenja se mi pa zdi da je že mal ratala ena raca...največkrat novinarska...napihovanje.press

Ja, čas bi že bil da nekdo našim cestarjem pove da pozimi lahko tudi sneg pada... :vio:

Okrog tistega "kar lepo splužijo in posipajo" je bilo pa dovolj videt včeraj ko so kazali avtocesto pa vrhniški klanec.

Pa tudi pri nas - cesta Ribnica - Kočevje zjutraj nesplužena, malo soljena in posuta.

Še ob 10. uri ko sem šel domov ni bila v celoti očiščena.

Sneg je pri nas nehal padat že ponoči, napadalo pa ga je CELIH 10 cm... :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...