Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

daaaaaaaaaaaannnnnnnnn strupki &co.......... xcivx

:sleeping: :sleeping: :sleeping: ....nobenga druzga komentarja.....+pravi čaj direkt u žilo..... x:px

x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

daaaaaaaaaaaannnnnnnnn strupki &co.......... xcivx

:sleeping: :sleeping: :sleeping: ....nobenga druzga komentarja.....+pravi čaj direkt u žilo..... x:px

x:Xx

x:Dx

A z dodatkom ali brez? :inocent: x:px

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Dan za spanje, vreme za spanje... xrolleyesx :sleeping:

Pa dež... :xx!:

Blesavo neko vreme... :o|o: x8Dx

En teden nazaj -17°, včeraj ko sem šel s šihta +7°... :eek:

Imejte se lepo, ne se kregat, uživajte kakor vam drago... xwizardx http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

Ne se danes kregat in bit slabe volje, so bili znanstveniki pametni in dokazali da je včerajšni dan bil namenjen živčnosti in kreganju. x^x x:)x :ermm:

Oni bodo že vedeli. :wOOt:

Alef.......... Saj imaš še antigripin v tekočem stanju :flower: x?x :?:

Drugače pa dobrojutro vsem povrsti :hepko: :hepko: :hepko:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

čakam, da zver skuha kavico :2src: ... pol pa pot pod kolesa x;)x ... spet bom malo okoli dohtarjev skakala ... dobila v soboto izvide in jasno, napotnico za nov pregled ... in sigurno bom vmes pokasirala kak virus, kljub preventivi x:Dx x:o)x ... zopet imam bolečine ... mislim, da je krivo tudi vreme :xx!:

najraje bi pa

poskušajte čim lepše preživeti dan :detelca:

Ne se danes kregat in bit slabe volje, so bili znanstveniki pametni in dokazali da je včerajšni dan bil namenjen živčnosti in kreganju. x^x x:)x :ermm:

A dej? iz kje so pa tole potegnil?? No samo, da nisem bila jaz x:Dx

... spet bom malo okoli dohtarjev skakala ... dobila v soboto izvide in jasno, napotnico za nov pregled ... in sigurno bom vmes pokasirala kak virus, kljub preventivi x:Dx x:o)x ... zopet imam bolečine ... mislim, da je krivo tudi vreme :xx!:

xcrossfingx :detelca: xupx da čim prej opraviš in se izogneš virusom. Ni fajn, pri nas so v gosteh že od Božiča.

Amiska, saj vem da bo...samo terja kar veliko stresa z moje strani, da uskladim vse.

Scorpy sej se vsi nekak takole tolažimo x;)x

Zaspan dan spet in spet...prelepo ljubljansko vreme x:px Ni sonca tudi na recept ne. Sem se pa včeraj nasmejala frendici, ki je izjavila, da je hladilnik brez lučke ful žalosten in zgleda, kot da bi umrl. Tko nekako je tudi lj brez sončka z dežurnim oblačnim pokrovom.

Polno stvari za opravit kot vsak dan.... xrolleyesx no saj kdo jih pa nima.

Lep dan poln xflowx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zaspan dan spet in spet...prelepo ljubljansko vreme

x:Dx

Sem ga občudoval danes, tam okrog enajste ure na Rudniku... :o|o: :vio:

Tu pri nas se pa celo malo sonce pokaže, za kakšno sekundo... :palec:

Pa 9° nad ničlo... :onfire:

Mitra... x:Dx ...antigripin v uporabi, nič bat... x:px x^x

Kar se pa kreganja tiče - jaz se ne kregam nikoli.

Ali pop*** in objekt jeze naderem in je potem vsaj zame stvar zaključena, ali pa sploh ne reagiram.

Vmes med tem nič, škoda živcev in energije... x8Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

daaaaaaaaaannnnnnnn....... xcivx

porkafix in tale megla.......že spet bo treba na poživila laufat....perešček, brez dodatkov.....drgač bi blo vse v gaudijevem slogu..... x^x ....sam ne vem, če bi comp to preživu.......cosma, da ne boš sama sebe en dan kje srečala.... :sori: x:Xx ....jeti, unga smajlija z odejco bi pa kr posvojila.....al pa še raj posnemala...... x:px ........

mejte se fajn...... x:Xx

kakšne sanje :eek: :eek: .. in da se celo spomnim.

Pobesnelo morje v Postojni.

muahahahahahahha

:eek: x:Dx

Da nisi ti pred kratkim gledala Solaris x?x

Perešček danes izjemoma potegnil :sleeping: do pol osmih... :vio:

Bi bil tudi aktualen tisti smajli z dekco... x:px x:Dx

J*** vreme... :xx!: zaspano kot jaz... xrolleyesx x8Dx

Guest Jeti

spala k' ubita x:Dx ... po vsem včerajšnjem štrapacu ... in še zamočila sem :ermm: ... narobe slišala datum pregleda po telefonu xrolleyesx ... saj sem vprašala sestro "a tako kmalu?" x:px ... ona pa meni "ja, pri nas se ne čaka dolgo!" x^x ... da skrajšam, drugi mesec ga imam x;)x x:o)x

tud' mela sanje in pol :lol: ... sem imela 20 let manj :inocent: in se zatrapala v 13 let mlajšega fanta x:Ix .... pravzaprav se je najprej on v mene x8Dx ... me je osvajal na veliko ... podaril knjigo o zgodovini slo. literature x:Dx ... bilo je poletje ... smo žurali v našem kraju ... na prostoru kjer je danes travnik je stala prijetna hišica v starinskem, mislim da panonskem stilu :vio: ... skratka xhypnox

grem zdaj pit kavico :2src: ... pol pa malo novice brat :OO!:, da se spravim v realnost x:Dx

uni smeško je pa prav zares carski ... saj vam ga posodim za kdaj-pa-kdaj x;)x

:detelca:

bum beng trask spljoc :bomb: menda naj bi bil ful beden dan že kak dan nazaj, meni se je se mi zdi prikazal včeraj in se mi še vleče v današnji dan :vragec: kakor zgleda. Sem dobila preblisk zakaj mi ta forum zadnje čase ne sede več toliko kot prej.....spominja me na taščo x:Dx Res, čisto zares. Moja tašča vedno vse ve. Moja tašča ne samo da vedno vse ve, ona tudi za vse druge ve kaj je za njih primerno in boljše. Moja tašča tudi vedno ve kaj naj bi oseba čutila oz. sploh ne bi-bi bilo še boljše. Z eno besedo tašča je tutolog. Ve vse o vsem in ima vedno prav, nedvomno.

in ne morem mimo občutkov, ki se mi porajao, ko pogledam na forum...urejevalci prometa, ti sem, ti tja, ti si vijoličen, ti si komunajzer, ti si kodrlajsast, na :xx!: mi gre če kdo napiše da je krvavice, na :xx!: mi gre če nekdo je tofu, :xx!: (omejeno število smeškov-zato ta velja za vse naprej) kupil čevlje za 5€, poslušal mili vanili, slejkerse in avsenike, metalico, spajs girls, ti si partizan, ti si tabel- (nekako se mi zdi, da partizanstvo zanikajo vsi ki, so hoch tirolskega ali bavarskega rodu)-no saj to tudi nekaj pojasni, a ne?

berem izkušnje in nasvete na suho...recimo o uporabi mooncupa, pa še vsem mogočem... o sožitju z bogom, dihom, vsako celico, potem me pa linča, ker sem si upala pomislit, da bi šla po letu in pol v šoping center kupit nekaj kar nujno potrebujem, pa mi tega ne dostavijo domov.

Res fina zadeva. Tudi moja tašča bi isto rekla...kaj boš tam? Saj tega sploh ne potrebuješ. recimo, ko sem šla z njo tistih parkrat v lajfu v šoping nisem pogledala, ne levo ne desno, ker bi takoj slišala, da zakaj gledam in da itaq tega ne potrebujem in potem tudi pogledati ni dobro x^x

Men se zdi to bulijevsko in bulshitovsko. Se mi zdi da ob pomanjkanju pogojev za fotosintezo moja toleranca ob bulshiterjih pade pod ledišče. Vse, ki so tako prijazni da delijo nasvete in mišljenja brez da so vprašani.

*Vsaka naključna podobnost z **resnično** forumsko osebo zgolj naključna.

Mogoče bolje, da se vpišem na boks tečaj bi mi bolj odleglo.

hawk

*no replay on this article x^x buzz off

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest Jeti

:palec: cosma :2src:

ne boš verjela ... tudi sama imam obdobje, ko se mi vsi, od začetka do konca zdijo "prtegnjeni" x:Dx ... razen mene, ofkors x^x x:o)x ... temu primerno se tudi ne zgražam več nad "razpravami", ampak samo še ne glede, da se nanašajo na resne ali neresne življenske situacije xnckrivx ... fak ... pa še odobravanje sem dobila, da z mano ni nič narobe xhypnox ... zdaj ... glede verodostojnosti osebe, ki je to izjavila bi pa tako večina mislila :xx!:

tud men je malček odleglo x:Dx x:o)x

saj bo, cosma x;)x ... moram še malo zajkita pocmokat :kiss: :kiss: ... na oba lička x;)x

bum beng trask spljoc :bomb: menda naj bi bil ful beden dan že kak dan nazaj, meni se je se mi zdi prikazal včeraj in se mi še vleče v današnji dan :vragec: kakor zgleda. Sem dobila preblisk zakaj mi ta forum zadnje čase ne sede več toliko kot prej.....

:palec:

da ne omenim da imam še vedno zavito darilo za Zajčiko... :sori:

daaaannnnnnnnnn........... xcivx

spanje....hmmm...kaj je že to.......bo treba v slovar pogledat......pa mal smo zagužvani čez dan.......mejte se skrajno fajn....... x:Xx

x;)x

dan :)

včeri je bilo definitivno čudno v stanovanju :inocent: sem šla malo prej spat, ker tole vstajanje ob 5h zahteva svoj davek xnckrivx

in potem tak lepo ležim in začem opažat, da nisem več sama...nič kaj prijeten občutek :OoO: xNNx sicer je bil ta občutek že prej, ampak se nisem zmenila za to :D definitivno se morem čimprej spokat in energetsko sčistit stanovanje :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ja uf....

definitivno morem to zadevo sčistit...če drugege ne, seaj vsaj vem, ka me moti v stanovanju :) kaj mi je prepričevalo, da bi uporabla vilinske simbole....

pač rabim sam eno pop, da imam mir in opravim z temi energijami :)

sco/neptun scena

There is

One Mind,

One Truth,

Dan dober

Za začetek mogoče svečka za odganjanje energij.

Mogoče bo kaj pomagalo na kratek rok???????? :madpro:

Saj si verjetno to že naredila x?x x?x

Tud jaz rentam smeškota z odejico. :onfire: :onfire: :onfire:

Klarus, za stanovanje... :palec: :onfire: xsuperx

Da ga zrihtaš kot je treba, v vsah pogledih... xwizardx :detelca: xcrossfingx xflowx

Dan dober

Za začetek mogoče svečka za odganjanje energij.

Mogoče bo kaj pomagalo na kratek rok???????? :madpro:

Saj si verjetno to že naredila x?x x?x

ma bom js kr lepo spucala stanovanje na preverjen način...sam noskota še morem vprašat, če sem si prav zapomnila x:px

There is

One Mind,

One Truth,

Guest Jeti

men so šle tud vse dlake pokonci :horro-cb: ... ko sem prebrala, Klarus x;)x ... porihtaj in potem maximalno uživaj :palec: :2src:

saj sem vedela ... danes sem napadla čaj z medom in šnopcem :inocent: ... upam, da bo kaj prijelo ... v glavi sigurno x:o)x

he he...za zihr najbolj popularen smeško zadnje cajte..... :palec:

saj sem vedela ... danes sem napadla čaj z medom in šnopcem :inocent: ... upam, da bo kaj prijelo ... v glavi sigurno x:o)x

kaj bolje.....?...... xsrcx

daaaannnnnnnnnnn......... xcivx

madonca, sama presenečenja zadnje cajte....v vse mogoče smeri.......detetu specialne lupčke.... x:Xx ......valkira :palec: .......

ajd, mejte se..... x:Xx

Dan dober skupki

Nenaspna? Joj kok bi ti dala malo energije.

Me kar razganja danes.

:onfire: xwizardx w:Iw

... danes sem napadla čaj z medom in šnopcem :inocent: ... upam, da bo kaj prijelo ... v glavi sigurno x:o)x

Če ni prijel čajček, pa skuhaj:

Popraži žlico sladkorja, zalij z 1dcl vode in 1dcl šnope.

Prevri in spij.

Potem pa ajat in pančat.

Guest Jeti

Amis ... bolje ni, slabše pa tud ne x;)x

Klarus ... a si duhca preganjala :inocent:

Mitra ... po takem prevretku sam še dol padem x:Dx ... sem kar svojo varianto obodla ... zdaj še kavico ... bom kot nova x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...