klarus 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 dan gnezdo Amis ... bolje ni, slabše pa tud ne Klarus ... a si duhca preganjala Mitra ... po takem prevretku sam še dol padem ... sem kar svojo varianto obodla ... zdaj še kavico ... bom kot nova ne še..to bom dans Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 grem tudi jaz raje po eno kavico, čeprav nisem ško. ško, ško, ško ško... ... da bo še kdo drug kot nov ne še..to bom dans poročilo sledi upam ... mene tehnika zanima ... tole za vsak slučaj , da se ne namnožijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Najboljša stvar, ki se ti lahko zgodi zjutraj poleg tega da požreš živo žabo je najbrž glavobol Včerajšnji dan preživela v druženju z vročino in lavorjem :xx!: Zajki je bila deložirana k tašči in ko je popoldne prišla nazaj me ni hotla niti pogledati Zatorej so danes varuške naročene na dom v izogib pamževim pogledom. V bistvu je navajena da me ni po 4-5h ampak cel dan je bil očitno za njo čist preveč.Zgleda da bo luna k mi malce udarjajo na plano vulkančki besnila zaradi določenih stvari. Jeti, če čaj ne prime bo šnops ziher Na morju imamo navado, da imamo tovrstne arcnije v hladilniku v vrečki od lekarne in vsakdo ki pride na obisk to ve in reče dej mi mal lekarne da k sebi pridem. Ko pride ena moja frendica pa že moja mami vpije, ko jo vidi da gre proti nam, da naj stečem po lekarno za njo.Mitra obvlada stare preverjne recepte iz babičine skrinje Klarus kaj dogaja?Valkira hiti počasi Amiska Kje se pa Silki potepa?Ribnica a vas še vedno sneg mede? Danes pri nas svetlo sivo nebo ne moreš verjameš smo že tega veseli. lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 cosma kaj dogaja, pač na tem zemljišču je en umrl in očitno še ni našel pot v svetlobo včeri sem imela dejt z mojimi čarovnicami in sem še dobla ene par podatkov tak da dans dejtam z njim ob soju svečk....kak bo nimam pojma, kaj bom naredla tudi ne....bom prepustila intuicijjutri pa potem javim, kak je bilo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 klarus, poročaj ja jaz mam pa danes eno pomembno terapijo na daljavo. držte pesti cosma kaj dogaja, pač na tem zemljišču je en umrl in očitno še ni našel pot v svetlobo včeri sem imela dejt z mojimi čarovnicami in sem še dobla ene par podatkov tak da dans dejtam z njim ob soju svečk....kak bo nimam pojma, kaj bom naredla tudi ne....bom prepustila intuicijjutri pa potem javim, kak je biloJest tud firbček Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Amis ... luna, sončni mrk ... delujejo ... zdej čakamo sam še sneg :xx!: Mysti ... a s' preživela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 nč nisem pucala, sem imela nenapovedan obisk Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 Amis ... luna, sončni mrk ... delujejo ... zdej čakamo sam še sneg :xx!:jeti....želje so ti bile izpolnjene.....sam kakšnega smajlija naj tle napopam..... ....včeraj vozila po snegu domov.....nč divjala.....zjutraj so ble pa ceste že kopne.....oz. posoljene....ampak sem vedla, da se bo dogajalo, majke mi......domov prišla danes.....pa vmes dobila povabilo v LA.....da ne rečem, kolk me mika...... ......tako kot se stvari vrtijo, bo tale vektorski predznak čist tapravi....... cosma....zdravstvenega čiščenja konc....?.....lupčke...tud za zajkita.... klarus.....očitno je obisk dobro del tvojemu podnajemniku..... mystica....vse ok....?perešček, vas je zametlo.....?..... ajd, mejte se.....pozdravčke vsem..... aja....delam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 perešček, vas je zametlo.....?..... Skoraj... Zapadlo celih 2 cm snega... Za lopato premalo... Samo nekaj obljubljajo da to še ni vse(kot v Top shop... ) Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 veš kaj, privoščim ti/vam, da bi ostalo sam na teh dveh centimetrih...... pol pa lahko počivata oba z lopato...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 Dan dober Ni lopate, ni soli, ni pluga... samo ledeno je.Demet.Bom pa doma. Včerej se je res čutil upliv mlaja in mrka, so se ga nacuzali do onemoglosti. Vsi so spotoma jamrali, da so se zredili............... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 jeti....želje so ti bile izpolnjene.....sam kakšnega smajlija naj tle napopam..... ....včeraj vozila po snegu domov.....nč divjala.....zjutraj so ble pa ceste že kopne.....oz. posoljene....ampak sem vedla, da se bo dogajalo, majke mi......domov prišla danes.....pa vmes dobila povabilo v LA.....da ne rečem, kolk me mika...... ......tako kot se stvari vrtijo, bo tale vektorski predznak čist tapravi....... aja....delam..... pri nas je samo deževalo ... sprejmi povabilo ... da ti hitro mine delovni dan Skoraj... Zapadlo celih 2 cm snega... Za lopato premalo... Samo nekaj obljubljajo da to še ni vse(kot v Top shop... )Morgen strupki... a zato ni medvedkov v b®logu , ker je premalo snega Dan dober Ni lopate, ni soli, ni pluga... samo ledeno je.Demet.Bom pa doma. Včerej se je res čutil upliv mlaja in mrka, so se ga nacuzali do onemoglosti. Vsi so spotoma jamrali, da so se zredili............... sem jih prenašala ... mimogrede zvedela žalostno novic ... pol bi jih pa kmalu ujela ... tak, da bom dons verjetno lepo soboto vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 a zato ni medvedkov v b®logu , ker je premalo snega Zimsko spanje še traja... Ko ga bo konec, in to bo glede na vreme kmalu, bo pa kaj več povedanega.O sanjah, o pričakovanjih... Se mi ne da kar tako nekaj pacat v blogu, samo da bi bil živ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 bom potrpela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 sori, ampak prva asociacija na zadnji del je bla pesem od gradnika: eros-tanatos.....ljubezen in smrt.....nekako sovpada....sej se nam itak to skoz dogaja, a ne.....stare stvari v nas umrejo....enkrat so to večji "kosi", drugič pa manjši......in se vsakič znova na nek način rodimo....drugačni, spremenjeni....vedno bolj mi sami.....bolečine bodo minile, običajno to kontraefekt na začetku......čas parih mesecev si pa lohk skrajšaš....ampak, vse ob svojem času in vsak v svojem slogu.....odlično ti gre.... perešček....sam da mi kdo omeni zimsko spanje, že vidim celo sceno.....in potem je to > ..... ..... jeti....vidla fotko....zlo lepo!.... ....ti si kr privošči spanje....vreme je glanc idealno za to..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Ne vem ....Včeraj obležala z bolečinami povsod po telesu, spet čutila tudi najmanjši sklep, ki ga premorem. Mogoče je šla žlehnoba ven. Danes sem že bolje, komaj čakam it pod tuš.Ma v glavnem ne vem ... jokam, zmedena sem in čuden filing mam. Bomo videli, kaj bo prineslo. Trajalo naj bi lahko tud nekaj mesecev, da se to uredi. Mam pa zadnje čase neke čudne slutnje, niso povezane z astrologijo al karkoli ... in ... spomnim se sanj izpred nekaj let (ponavljajočih). Nanje sem pozabila in ne vem zakaj zdaj rinejo v ospredje. Varianta - ljubezni ni. Smrt je. Krneki.je ljubezen in je smrt...čimhitrejše okrevanje ti želim in saj veš, ne pusti ujeti svoje duše...če boš kdaj karkoli rabila, me najdeš... dobro jutro... ksenija uživa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Dobro jutro škorpije... Razmišljanje o ljubezni, smrti... Vse je prisotno, stalno.Življenje in smrt sta samo dva pola našega bivanja na tem svetu.Življenje ni samo radost, veselje, ljubezen, življenje je tudi bolečina, trpljenje.In kot je zapisala Helen Keller - če bila na svetu samo radost in veselje, kako bi se potem naučili biti močni in pogumni? Vse dobro in vse slabo enkrat mine.In to je edino kar zares drži.Vse enkrat mine.Tudi mi sami.Zato si poskušajmo narediti to kratko bivanje na tem svetu čim lepše, ne glede na to kaj življenje zvrne na nas. Naredite si sonce v srcih, če ga že na nebu ni videti danes... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn............. sonce....hm....vremensko pretežno oblačno....sicer pa sončno.... ...kr neki se mi poje dans... ...hm.....razen če mam privohe....po pomladi...... .... ..... o, še ksenč se oglasla..... perešček.....lepo te brat..... ajd, srčki, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 dan gnezdo kje je sonček ... na goriškem menda že cvetijo zvončki mačke in tigre smo pregnali ... včeraj sem se nalizala ssoli in bla dobra 1,2,3 ... kuhala, rihtala cote, šla na sprehod ... vmes in pop. pa tv in zimski športi ... danes nadaljujemo v tem stilu oj Ksenia ... ti kar uživaj lepo nedeljo vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 od kje ti pa ta ideja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 dan gnezdo kje je sonček ... na goriškem menda že cvetijo zvončki mačke in tigre smo pregnali ... včeraj sem se nalizala ssoli in bla dobra 1,2,3 ... kuhala, rihtala cote, šla na sprehod ... vmes in pop. pa tv in zimski športi ... danes nadaljujemo v tem stilu oj Ksenia ... ti kar uživaj lepo nedeljo vsem glede na vse kar se mi dogaja je čudež da uživam, ampak uživam... kurček, tako pač je Amis, redko kdo me kliče Ksenč in moram priznat da mi je všeč... sigurno e še oglasim,. če ne 6.2 malce čarajte za Tami, ma operacijo.. bom zelo hvaležna, Tami pa še boljpapa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Ksenč ... pri meni tud pestro dogajanje ... ta mal problem za repke in kozice ... vzamem za dobro vse ... lepo in majn-lepo za Tami bom vsekakor močno stiskala pesti in tudi zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Daaan! Da se še vam oglasim... mene tudi vročina prilepila v stanovanje, ampak sem se dobro spopadla z njo... danes je že bolje. So pa tudi mene te dni neke "čudne" misli preletavale te dni, no ne ravno tako hude kot Mysti, ampak... bolj v smislu bolečine in mazohizma... strahu pred bolečino in samopovzročanja le-te. Pa o tem da če takoj sežemo po tableti ko nas nekaj boli ali ko pride do povišane temperature, namesto da bi dali telesu možnost da sam poišče zaščitno pri sebi... ampak... a ni potem to že mali mazohizem??? Mah, vrtela sm se v krogu misli, potem sem se pa le odločila da zamenjam misli, ker je začelo že preveč mlet v glavi, pa bi kmalu rabila pomirjevalo... ker sem pa antitablete, je bla odločitev bolj primerna. Se še dobro spomnim kako je blo ko mi je mlelo v glavi v cajtih depre, pa se ne bi rada vračala v tiste cajte. Aja, pa že 4 dni ne kadim... mogoče mi pa uspe nekaj novega napravit zase... bi rada malo več s športom se začela ukvarjat, pa bo vsestranska korist če mi to uspe... lažje bom dihala, več kondicije bom imela, kili bojo šli prej dol... je kar za razmislit o tem. Če ne pa nič posebno novega... kje je sonček ... na goriškem menda že cvetijo zvončki Sonček nas razveseli vsake toliko ja, tudi danes je bilo popoldan... zvončkov pa še nisem videla... bo treba it pogledat ko bo kaj sončka in ne bo premrzlo... Klarus - bele sveče pomagajo Lepo se imejte, lep pozdravček Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Dan dober Kje je pa Amis???????????''Ponavad je prva. Tudi tak smotan dan mine, kot je danes.Sem ga šla malo sračkat prejšnjo noč, naplesala sem se... pa še nisem pri pravih močeh.To je cena prežurane noči. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 daaaannnnnnnnn....... šef prišel bolj zgodaj, pa nisem upala tle pogledat, kaj se dogaja.... ....vidim, da ste fajn.....js tud...... ajd, mejte se..... mitra, bo minilo..... ...maš vsaj pameten razlog..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.