Guest Jeti 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 dan gnezdo kje ste repki in azilanti ... nč ... malo bom kamenčke obrnila in šibam dalje :xx!: kakšno vreme ... včeraj pa tako lepo svetil sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 dan dober Azilant komaj ušel maserju iz kopalnice Hi hi Vreme je pa ?????????????? Sneženo, deževno, vetrovno........Mah, dobro, sam da je. Edin problem snegeca in te brozge je ta, da je avto slan in ga nažira vsa kemija cest. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 daaaaaaannnnnnnnnnnnn............... gužva.....gužva........gužva........ ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Hehe, mi pašete. Umm, moram jih malo povprašat po urah in krajih rojstva. ti še kr pridi v gnezdo devičke ste prav fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 devičke se prav fajn Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 dbk matr tole vreme....od avta, pa do šihta mam ene 10 min hoje....in mi je čist premočl šuhehttp://img106.imageshack.us/img106/3876/sick3qx.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 daaaaaannnnnnnnnnnnnnnn..................... spet gledam bele strehe tle okrog..... .....i prefer black....!.....no, vsaj ceste ble ok...... ksenč....bomo držali.... dbk...a čem kaj rečt...... ..... ..... klarus....že čist aklimatizirana...?..... skrajno lepo se mejte...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 kero temo.....?..... js mam pa zadnje cajte fajn kave..... ....če odštejem službovsko gužvo, ki mi kdaj pomeša štrene....... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 aklimitizirana še nisem, je pa vsak dan bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Dan dober Pri nas snega niti za vzorecNič od nič :onfire: Pa kaj še nisem povedala.Da sem v podznaku škorpjon hi hi Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Pa kaj še nisem povedala.Da sem v podznaku škorpjon hi hiahaaaaaa....zdej te pa mamo..... .... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 dan gnezdo jst čist v luftu že dons ... jutri je četrtek in z vodnarčkom imava praznik pri nas ponoči dež pobral večino snega ... saj prav veliko ga ni bilo Klarus ... kakšne gumijaste škorenjce imej v prtljažniku, za vsak slučaj ... a imaš še podnajemnika bejbe ... velja vse kar je v sco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 jeti....fajn praznovanje....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 se bomo potrudili ... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 ti še kr pridi v gnezdo devičke ste prav fajn Hihi, evo me opet! Aww, fala. No, zdaj pa se moram spomnit in jih res vprašat za ure/kraje rojstva. Pišuka, se človek zaklepeta in pol vse pozabi. No, en mal sem pa tud jst škorpijona. Urančka mam v škorpijonu - mogoče me pa zato vleče v vaše gnezdo. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Čau škorpe, pikačice inu ostala gospoda En pofočk na en hitr tipkc. Dogaja mi iSpit jutri...ampak bo že mogel bit, ker sem se odločila, da bo oz. da je že itaq narejen čeprav je snov kr neki wtf Predmet sam po sebi sploh ne napačen samo segment, ki ga je izbral naš profesor je bolj ubogi...ampak saj če ne bo hujšega bomo tudi to preživeli.V soboto imam pa še enega mami tudi pri temu sem se odločila da se ne dam Se strinjam z Mysti, da včasih kar glava boli, ko pogledaš čez forum. Me, myself and I and Supersize me and iber nadsupersize I rula in rola all over ah, pa saj ima vsak svoj veselje ane? tudi to je treba razumeti z milostjo Božjo, ki smo jo deležni ...samo treba se je spomniti vseh zapovedi, ki včasih utonejo v pozabo. Itaq so te zapovedi že tako neki temelj osnovnega sobivanja, pa ne v religioznem smislu ampak nasploh. Včasih ko je moje potrpljenje na preizkušnji se jih poskušam spomniti, priznam včasih se jih res ne spomnem Recimo zadnjič me je sošolka vprašala, če sem poslala neke zapiske, sošolcem, ki se bolj zase držijo in ne šerajo stvari z drugimi, sem rekla, da ja ...ona pa čist paf pa zakaj, če oni nam kao nič nikoli ne pošljejo. Sem rekla, da jaz zato nič manj ne znam, če še njim pošljem. Me je samo ona jim pa ne bi, ker tudi oni ne njej...mislim kakšen razlog neki....pol sem ji razložila, da tudi ona vedno dobi od koga drugega, pa ne pošlje tej osebi nazaj...no ja saj to je res ampak.....Če bi se vsi tako obnašali kam bi pa prišli??? In vedno dobiim stvari, ki jih potrebujem od čisto nepričakovanih ljudi, tazadnje sem res dobila malo manj kot z neba in hvala Ti! -bom kar tukaj zapisala, da ne uletavam še v pohvale. Tudi tukaj na luni sem dobila pomoč za seminarsko nalogo od x osebe, ki mi je naredila res gromozansko uslugo. Bila sem že visoko noseča, dihala na škrge, nisem mogla niiti sedeti za računalnikom več kot nekaj minut, gradivo je zelo težko dostopno itd.... in tega mu nikoli ne pozabim namesto samo usmeritev za katere sem prosila mi je spisal kar vse take stvari so redke v današnjih dneh....pa sem se spomnila, da sem jih tudi jaz kar nekaj napisala že pred časom, pa tudi zdaj...no evo zgleda da imam danes malce bolj sentimenalen dan po vseh prejšnjih Klarus kako kaže s tvojim cimerjem?Mitra ni treba povedati, se vidi že od daleč Jeti lepo praznujta jutri Amiska naspidirana kljub snežnim zametom.... lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Jutro Sneg ... yet fucking again. Peš delat, ker nismo speljali v klanec ... blah. Saj bo boljš, Mystica. Čeprav te čist razumem. Sovražim prekladanje po čorbastih ulicah, še posebej, če je avtek že dal svoje čez, *sigh*. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Sem rekla, da jaz zato nič manj ne znam, če še njim pošljem. Me je samo ona jim pa ne bi, ker tudi oni ne njej...mislim kakšen razlog neki....pol sem ji razložila, da tudi ona vedno dobi od koga drugega, pa ne pošlje tej osebi nazaj...no ja saj to je res ampak.....Če bi se vsi tako obnašali kam bi pa prišli??? In vedno dobiim stvari, ki jih potrebujem od čisto nepričakovanih ljudi, tazadnje sem res dobila malo manj kot z neba in hvala Ti! Jaa, to je ful res! Saj zato pa se ti pozitiva vrača. Več nas bo, boljše bo. Vso srečo za izpit! In itak, da je narjen. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 moj 'cimr' še ni p'rišel nazaj ma očitno kr ene par stanovanj in klet...ga pa ne znam priklicat....mah bo že..sem se odločal, da dokler ga ne spravim naprej, ne bom nič pucala stanovanja....niti nobene zaščite delala...ker, če bi, nebi mogel pridet spet na obisk Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 sem brala spet eno temo na tem forumu pa sm kr slabe volje ratala. Se mi zdi da vem katero... Škorpije... Perešček spet polno zaposlen, očitno ne morejo brez mene... :vragec: Vreme super, ja... :xx!: Glavna cesta tokrat začuda splužena, soljena in posuta s peskom... Samo do tam... :wOOt: Tako da nisem vedel a še vozim po cesti a sem že na njivi... Padavin je menda konec za nekaj časa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 daaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn............ če ste že bli pri temah na lnf.....jih je precej nasmetenih, ja..... ....a da bo sneženja konec....?....to bi blo res lepo.....še temperature čez 20st pa bo bistveno bolje........precej zagužvani spet...... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 dan avto neki crkuje..nimam pojma kaj komi ga vžgala(akumolator ok, bencina dost, na rednem servisu bil lani novembra) in se čist počasi pripeljala do šihta....vsaj to grem dans do mehanika...sam bog ve, kak se bo to razpletl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 dan gnezdo same okice za dobro jutro ... a še jst najdem eno, črno ... pa ne takšno praznovanje prestavljeno na soboto ali nedeljo ... vodnarček zakopan v delo ... in kaj čem zdaj pametnega početi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 daaaaannnnnnnnn....... hm....a čem kaj komentirat.....menda ne....retromerkur scene..... .......pa petek je že.... ....in jutri ne delam......yeeessssss........... sicer pa: ...pa pridni bodte.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Dan dober Ne se veselit preveč, spet napovedujejo snegeca. V nedeljo naj bi že začel, bemo. :cry: Letošnje leto, nam je očitno namenjeno, da ne bomo hodili v fines, ampak bomo lopatal. :!!: Ja tud prov, ane, kaj pa moremo??????????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.