Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Grmada za žlehtnobeeeeeeeeeeeeee

Kdo se javi????

Mah nobeden.

Žleht so že pogorel med tem časom, ko mi razpredamo o tem.

demet, spet smo zamudil.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

:wOOt: ni slab komad ... na deca s'm mislila x:Ix

u, hvala, hvala x:Ix

(pa ceprav si mislila sigurno tistega za kitaro x:Dx )

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Guest Jeti
tistega, ja x;)x ... lahko se tudi premislim ... nikoli ne veš :vio: ... sem pozabila kakšen si na slikci :sori: ... tudi če ne znaš igrati kitare ... samo, da znaš z boki migat :inocent: x:Dx x:o)x

haj gnezdo x:)x

jej, če mislite sam z žlehnobo kurit bomo zmrznl tu not :sori: ....joke x:Dx ,...Mysti, brez skrbi,... žlehtnost greje,....samovžig je pa pri zavisti,...tak, da ni panike x;)x

ajd gnezdo, lepo se grejte xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Čerrrrrrr xsrcx

nč lupčkanja, da koga ne okužim :o|o: smrkam, kašljam, kiham ... prov čutim, kako se mi sinusi mašijo :xx!: za povrh je pa še mali pobral tole kašljanje in kašlja kot star kadilec :sori: pa zobki rastejo ... smo mal cmerasti zadnje čase :C:

rabte žlehtnobo??? podarim, brez problema ... baje mi rožički rastejo (očitno sco rep ni dovolj) :vragec:

mejte se krasno xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaannnnnnnnnn......... xcivx

he he....kaj ste mel dobre komentarje..... x:Dx x:Xx ......tle je pa tko, če bi vse to, kar je z neba popadalo, blo sneg, pol js dans neb pršla u službo......tako je pa kr nekam šlo......sicer pa na zapadu nič novega......odpuljen svet kot običajno...... x^x

silki...kaj sem se narežala na samovžig...... xg:Dx

sg....rep in rožički....ma kaj češ bolšga.... x:px ....prestolonaslednika bo pa minilo razpoloženje takoj, ko se hec z zobki konča.... x;)x

mejte se max fajn...ne glede na vreme...... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

:xx!: opravke imam ... ne vem kako bo šlo ... nihče še polopatal sneg xcivx ... zver pravi mrtvo hladeno x:Dx " a samo midva tu stanujeva" xnckrivx ... bom glihkar dobila rožičke x:o)x

za smrkelj, kašelj, zobke, žlehtnobo, premočene čevlje ... in kar tako xwizardx :detelca: xgoldfishx

:kiss:

Dan dober

Vodnarji se bomo šli novo igro.

KIDNSNEG.

Ali kdo potrebuje pomoč?

Pridem, sam da se izkopljem iz te vasice. Ne morem nikamor.

Mystica

V podzavest si daj, da si kupiš čevlje ARA.

Dragi, elegantni, športni......... NE premočljivi.

mystica....eno rezervno varianto za se preobut v službi......kar se pa inkognito oseb tiče....a lohk kej pomagamo.....(v tem slogu :vragec: :bomb: :shuriken: :blackeye: ).....sej bi sam mal...za šport in rekreacijo..... x:px

jeti.....vaši sostanovalci pa res niso za komentirat.... :sori: :xx!: ....upam, da ti vseeno uspe....al pa še bolje, da prestaviš na kakšno bolj normalno vreme...... :detelca:

mitra...ti maš tak odpičen slog pisanja.... :palec: ....naj izkopavanje uspe.....

mystica....eno rezervno varianto za se preobut v službi......kar se pa inkognito oseb tiče....a lohk kej pomagamo.....(v tem slogu :vragec: :bomb: :shuriken: :blackeye: ).....sej bi sam mal...za šport in rekreacijo..... x:px

x:Dx x8Dx

Semi zdi kako bi zgledalo to "sam mal"... x:px

Jaz bi tudi kakšnega, pa ne "sam mal"... :vragec: :vio: :inocent:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Perešček z nočnega šihta, pravkar prilezel izpod kovtra...http://www.smilies.4-user.de/include/Schlafen/smilie_sleep_023.gif

Spanja nič... :O:

Bo popoldne, upam...http://www.smilies.4-user.de/include/Schlafen/smilie_sleep_046.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

perešček...sej pr "sam mal" se nam lohk pridružiš..... :inocent: x:px .....drugač je pa "kovter" edina beseda, ki mi pade na pamet v povezavi z vremenom....... x:px

daaaan xsrcx

....a lohka jest tud en grižljaj tistega "sam en mal" please....:inocent:

..perešček nič bat,....pri škorpiji sejveš je "sam enmal",....ravno prav, da si dotični sam skrajša muke.... :o|o: x:Dx

....no, tale belina zunaj me spravlja v neko rahločutno poetičnost,....kak grižljaj "sam enmal" bi bil dobrodošel.... x:Dx

pa, lep dan vsem :detelca: xgoldfishx xwizardx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

helou x;)x

lih prov razpoložena, da se pridružim pri "sam mal" :vragec: x:px

prestolonaslednik lih zaspi in se ob groznem kašlju seveda tud takoj zbudi :o|o: tako da zdaj odkriva še neznano pa tisto, kar mu poskušamo skrit ... se grozno zabava x:Dx xsrcx še najboljš je pa, ko letam za njim pa ponavljam NE ne ne xcivx x:px

a kovter ... njami, jst bi tud ... se zakopljem noter pa me ne vidite do pomladi x:px x:o)x

čavči :detelca:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaannnnnnnnnn......... xcivx

voda na cestah v tekočem agregatnem stanju....celo v službovskem kraju.....izven cest pa še zmer una bela packarija......zimoljubci so letos prišli na svoj račun.......sicer se pa skoz nekaj dogaja......

sg......za vaju s prestolonaslednikom.... xwizardx xwizardx xwizardx ....pa še za vse ki rabite..... xwizardx

ajd, mejte se...... x:Xx

Dan dober

Kakšna voda.

Sneg, sneg, sneg,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, sneg :inlove:

Lopatanje ali kidensneg je še vedno na sporedu.

huje je, ko mas prostor pred firmo rezerviran (z rqampico zaklenjen), a moras do njega preko plocnika, ki je postal parkirisce za 24urno lekarno preko ceste in za taksiste (ki sicer imajo 30m vstran 50m strip)..pa ne mores vcasih niti not, vecinoma pa ne ven... :shuriken: :huk:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

daaaaaannnnnnnnnnnnnn.................... xcivx

vsaj mal se je otoplilo, če drugega ne....pa oblaki ne visijo 1m od tal......drugač pa sama akcija pa lauf....pa nov komad delamo v bandu..... x:px .....končnoooooooooo.......ker sem že hotla vse skup v pm poslat.... :vragec:

ajd, mejte se...naj se vam pošlihta kar rabite...... xwizardx ..... x;)x

dan :)

tečna ko driska...že par dni sploh ne morem spat...sam neki kukam na uro...pol ko je pa treba spat bi pa najraje :zz:

stanovanje je polno vlage...do 80% tak da kurim in luftam..drugega ne preostane....

mam eno sol, ki vleče ven vlago..pa bol mal pomaga...no v enem tednu se je nakapljalo 3 dl tekočine

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

čer gnezdo x:)x

tud jest sita mokrote,....pa plundre,... :vragec:

sej bo,....bo, bo suho pa vročeeee... x:)x

:OoO:

:onfire: Ajm bek :switz: za mano kar nekaj stresno zgužvanega časa. No sem pa vsaj oborožena s silnim znanjem in sem ga danes nesebično podelila s profesorjem x:px . Spominske luknje so že na delu.

Glede na to da sem bila zelo egocentrično nastrojena in sem se intravenozno (od muke in groze) priklapljala na knjige nisem nič na tekočem, komu so čevlji premočil, je kdo zamudil službo, je kdo slučajno jedel krvavice :xx!: ???, kdo komu pas mater xscratchx ...bom v sledečih dneh poskusila priti na tekoče. Sem vas pa pogrešala, ampak sam en mau :vragec:

Jutri dan brez učenja, se bom samo igračkala in prepevala Kuža pazi in mozek na pašo xsingx

lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...