Mitra 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Grmada za žlehtnobeeeeeeeeeeeeee Kdo se javi????Mah nobeden.Žleht so že pogorel med tem časom, ko mi razpredamo o tem. demet, spet smo zamudil. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Amis: od žlehnobe bi gorela ... ti rečem Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 ni slab komad ... na deca s'm mislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 ni slab komad ... na deca s'm mislila u, hvala, hvala (pa ceprav si mislila sigurno tistega za kitaro ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 tistega, ja ... lahko se tudi premislim ... nikoli ne veš ... sem pozabila kakšen si na slikci ... tudi če ne znaš igrati kitare ... samo, da znaš z boki migat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 haj gnezdo jej, če mislite sam z žlehnobo kurit bomo zmrznl tu not ....joke ,...Mysti, brez skrbi,... žlehtnost greje,....samovžig je pa pri zavisti,...tak, da ni panike ajd gnezdo, lepo se grejte Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Čerrrrrrr nč lupčkanja, da koga ne okužim smrkam, kašljam, kiham ... prov čutim, kako se mi sinusi mašijo :xx!: za povrh je pa še mali pobral tole kašljanje in kašlja kot star kadilec pa zobki rastejo ... smo mal cmerasti zadnje čase rabte žlehtnobo??? podarim, brez problema ... baje mi rožički rastejo (očitno sco rep ni dovolj) mejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 daaaannnnnnnnnn......... he he....kaj ste mel dobre komentarje..... ......tle je pa tko, če bi vse to, kar je z neba popadalo, blo sneg, pol js dans neb pršla u službo......tako je pa kr nekam šlo......sicer pa na zapadu nič novega......odpuljen svet kot običajno...... silki...kaj sem se narežala na samovžig...... sg....rep in rožički....ma kaj češ bolšga.... ....prestolonaslednika bo pa minilo razpoloženje takoj, ko se hec z zobki konča.... mejte se max fajn...ne glede na vreme...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 dan gnezdo :xx!: opravke imam ... ne vem kako bo šlo ... nihče še polopatal sneg ... zver pravi mrtvo hladeno " a samo midva tu stanujeva" ... bom glihkar dobila rožičke za smrkelj, kašelj, zobke, žlehtnobo, premočene čevlje ... in kar tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Dan dober Vodnarji se bomo šli novo igro.KIDNSNEG. Ali kdo potrebuje pomoč?Pridem, sam da se izkopljem iz te vasice. Ne morem nikamor. MysticaV podzavest si daj, da si kupiš čevlje ARA.Dragi, elegantni, športni......... NE premočljivi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 mystica....eno rezervno varianto za se preobut v službi......kar se pa inkognito oseb tiče....a lohk kej pomagamo.....(v tem slogu ).....sej bi sam mal...za šport in rekreacijo..... jeti.....vaši sostanovalci pa res niso za komentirat.... :xx!: ....upam, da ti vseeno uspe....al pa še bolje, da prestaviš na kakšno bolj normalno vreme...... mitra...ti maš tak odpičen slog pisanja.... ....naj izkopavanje uspe..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 mystica....eno rezervno varianto za se preobut v službi......kar se pa inkognito oseb tiče....a lohk kej pomagamo.....(v tem slogu ).....sej bi sam mal...za šport in rekreacijo..... Semi zdi kako bi zgledalo to "sam mal"... Jaz bi tudi kakšnega, pa ne "sam mal"... Morgen strupki... Perešček z nočnega šihta, pravkar prilezel izpod kovtra...http://www.smilies.4-user.de/include/Schlafen/smilie_sleep_023.gifSpanja nič... Bo popoldne, upam...http://www.smilies.4-user.de/include/Schlafen/smilie_sleep_046.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 perešček...sej pr "sam mal" se nam lohk pridružiš..... .....drugač je pa "kovter" edina beseda, ki mi pade na pamet v povezavi z vremenom....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 daaaan ....a lohka jest tud en grižljaj tistega "sam en mal" please.... ..perešček nič bat,....pri škorpiji sejveš je "sam enmal",....ravno prav, da si dotični sam skrajša muke.... ....no, tale belina zunaj me spravlja v neko rahločutno poetičnost,....kak grižljaj "sam enmal" bi bil dobrodošel.... pa, lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 helou lih prov razpoložena, da se pridružim pri "sam mal" prestolonaslednik lih zaspi in se ob groznem kašlju seveda tud takoj zbudi tako da zdaj odkriva še neznano pa tisto, kar mu poskušamo skrit ... se grozno zabava še najboljš je pa, ko letam za njim pa ponavljam NE ne ne a kovter ... njami, jst bi tud ... se zakopljem noter pa me ne vidite do pomladi čavči Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 daaaannnnnnnnnn......... voda na cestah v tekočem agregatnem stanju....celo v službovskem kraju.....izven cest pa še zmer una bela packarija......zimoljubci so letos prišli na svoj račun.......sicer se pa skoz nekaj dogaja...... sg......za vaju s prestolonaslednikom.... ....pa še za vse ki rabite..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Dan dober Kakšna voda.Sneg, sneg, sneg,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, sneg Lopatanje ali kidensneg je še vedno na sporedu. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 huje je, ko mas prostor pred firmo rezerviran (z rqampico zaklenjen), a moras do njega preko plocnika, ki je postal parkirisce za 24urno lekarno preko ceste in za taksiste (ki sicer imajo 30m vstran 50m strip)..pa ne mores vcasih niti not, vecinoma pa ne ven... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 naročila net..no kr lepo trojček....pri upc....bo treba čakat 2-3 tedne na priklop Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 daaaaaannnnnnnnnnnnnn.................... vsaj mal se je otoplilo, če drugega ne....pa oblaki ne visijo 1m od tal......drugač pa sama akcija pa lauf....pa nov komad delamo v bandu..... .....končnoooooooooo.......ker sem že hotla vse skup v pm poslat.... ajd, mejte se...naj se vam pošlihta kar rabite...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 dan tečna ko driska...že par dni sploh ne morem spat...sam neki kukam na uro...pol ko je pa treba spat bi pa najraje stanovanje je polno vlage...do 80% tak da kurim in luftam..drugega ne preostane....mam eno sol, ki vleče ven vlago..pa bol mal pomaga...no v enem tednu se je nakapljalo 3 dl tekočine Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 nimam pojma kje je....vem, da je še tu....sam more do mene pridet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 čer gnezdo tud jest sita mokrote,....pa plundre,... sej bo,....bo, bo suho pa vročeeee... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Ajm bek za mano kar nekaj stresno zgužvanega časa. No sem pa vsaj oborožena s silnim znanjem in sem ga danes nesebično podelila s profesorjem . Spominske luknje so že na delu. Glede na to da sem bila zelo egocentrično nastrojena in sem se intravenozno (od muke in groze) priklapljala na knjige nisem nič na tekočem, komu so čevlji premočil, je kdo zamudil službo, je kdo slučajno jedel krvavice :xx!: ???, kdo komu pas mater ...bom v sledečih dneh poskusila priti na tekoče. Sem vas pa pogrešala, ampak sam en mau Jutri dan brez učenja, se bom samo igračkala in prepevala Kuža pazi in mozek na pašo lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.