Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn........ xcivx

o vremenu ne bom....me že en mal škrge srbijo......sicer pa danes nekam bojno nastrojena.....no, to je pa tud vse......

mejte se..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Dan dober

Kakšna je pa luna, kako so postavljeni planeti, da semo nekam nastrojeni danes?

Matr kok bi enga razbila.

Na prafaktorje.

No alp pa dva. Morm premislt.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Guest Jeti

dd gnezdo :flower:

luna v raku in počasi se debeli x:Dx ... tepla se ravno ne bi ... če bo potrebno koga pičit, np x:o)x

sneg je zginil ... ostali so kupi peska in umazanije :xx!: ... občinski praznik pa šele 1.6. :o|o:

danes obisk :onfire: ... upam x;)x

lep dan vsem :detelca:

daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn........ xcivx

o vremenu ne bom....me že en mal škrge srbijo......sicer pa danes nekam bojno nastrojena.....no, to je pa tud vse......

mejte se..... x:Xx

x:Dx xrolleyesx

Če bo šlo tako naprej bodo kmalu ribe plavale po cesti... :o|o: :vio:

Glede na temperature(danes zjutraj 5,5° v Kočevju) bodo že kmalu žabe zunaj... :vragec: x:Dx

Strupki... x:Xx xsrcx

Pretepanje pa borba meni nista preveč pri srcu, jaz raje z enim šusom če je že potrebno... x^x

Je bilo pa nekaj govora o kurjenju tu noter malo nazaj... x8Dx

To pa bi, imam kar nekaj kandidatov... x:px :devil:

Pa to bi tako, počasi, kot odojka... :vragec: x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

aha...celo vrsto....pa vsacga z enim šusom...... :vragec:

za pop*******************......¨/"# &¨#$&¨!#$&/#%(!#&!#/%!#&$#&%¨$#&%/¨#&¨(.......

gužva, da ne vem kaj bi prej......mrzim to.......

rakovska luna..... :O: ...svašta...ha ha ha.........po novem se škampki fajtajo..... :vragec: :vragec: :vragec: ............ x^x

Guest VilaSonca
tale Luna v Raku je kot bi te en pretepel al pa ožel kot umazano cunjo. :o|o: x:Dx fuck off. x:Dx ma, pač jamramo vmes, kaj zdaj, življenje pa teče dalje.

Guest VilaSonca
mah, kaj češ. keri debil si je zmisli, da je depra bolezen in da bi človek moral bit skoz uravnotežen? ja kako, pi*da, če smo čist pokriplani in če je svet pokriplan? lahko sicer rečeš, je*o vse in bom živel happy life. pa me zanima, kako dolgo, hahaha, če te na vsakem vogalu kaj razžalosti. pa saj si ne moreš delat iluzij, ma psihologi jih majo, neko idejo o uravnoteženem človeku. :o|o: čist normalno je bit slabe volje, iztirjen, vse, dokler se obenem trdno oklepaš življenja in veš, da pride veselje. samo, proti naturi občutij delovati bi blo debilno. pač doživljaš svet in nima ti kaj en psihič z doktoratom težit, kako si bolan. fak, kompliciram. ne vem, moja frendica se strinja, da depra ni bolezen.

dannnnnnnn strupki in co. x:Xx

se počasi življenje normalizira xDDx kar pomeni, da skoz nekaj divjamo x:Dx sicer našemu škratku kljub prehladu in slabemu počutju ni primanjkovalo veselja do plezanja ... je ugotovil, da se da naredit kakšen korak tudi, če se ne držiš ... pismo, bo treba prekmalu na šiht :O: xrolleyesx no, do takrat pa skačemo okol, lovimo korake, za faks včasih poskusim kej skup spackat x:o)x še eno dodatno delo sem si najdla, da slučajno ne bi kakšna minutka kdaj bla neizkoriščena ... mam komaj cajt opazit to grozo plundrasto :o|o: xcivx

mah, kaj češ. keri debil si je zmisli, da je depra bolezen in da bi človek moral bit skoz uravnotežen? ja kako, pi*da, če smo čist pokriplani in če je svet pokriplan? lahko sicer rečeš, je*o vse in bom živel happy life. pa me zanima, kako dolgo, hahaha, če te na vsakem vogalu kaj razžalosti. pa saj si ne moreš delat iluzij, ma psihologi jih majo, neko idejo o uravnoteženem človeku. :o|o: čist normalno je bit slabe volje, iztirjen, vse, dokler se obenem trdno oklepaš življenja in veš, da pride veselje. samo, proti naturi občutij delovati bi blo debilno. pač doživljaš svet in nima ti kaj en psihič z doktoratom težit, kako si bolan. fak, kompliciram. ne vem, moja frendica se strinja, da depra ni bolezen.

dokler je tako, to še ni depresija ... in to res ni bolezen. prava depresija pa je bolezen, ker ne veš, da pride veselje in da bo še vse ok x;)x

to je to x:Dx imejte se krasno xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaaan x:)x

pismo, a ste ziher, da je luna v škampih?,...jest tud bojevito razpoložena... :inocent: x:Dx

glede depre pa,..jh ima svojo F oznako, ki jo psihiatri izdatno pišejo predno ti antidepresive lepjo,.....dejansko je pa to stanje in v zadnjem času tudi čedalje bolj prevladuje to mnenje....vzroki zakaj se pa nekdo odloči "pobegnit" v depro je pa več.....sam bom nehala,....depra v tole bojevito gnezdo ne paše...semizdi x;)x

nč, imejte se lepo, naredite kaj čednega samo zase,...pa pocrkljajte se,...oz kakega po buč kresnite... :detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Alef, cmokec...lepo praznuj

a lahko mal pojamram... čist mal.. ja tale Luna v raku, jst sem jo že kr osvojila, ampak včeri tu mač... mala čaka da jo odpeljejo na operacijo - 3 ure, na konc odpade... jo peljeva domov, jutri nazaj, naj bi jo imela v ponedeljek... s tem da ne sme zbolet (čaram) pa da ne omenjam da niti ne pomislim na vsa dogajanja v ponedeljek na nebu, sem se odločila da bo Luna njena zaveznica... v glavnem jst grem dol iz teh tirnic...

daaaaaaaannnnnnnnnnnnnn............ xcivx

dogaja se pa res, ja ksenia....precej pestro....sam z operacijo bo vse ok.......perešček že imel rd....? al ga ma danes....?....vsetanaratbolši, perešček..... x:Xx x:Xx

moram si dozo čaja napravit....pa na infuzijo....... x:px x^x

mejte se max fajn...vsi....... x:Xx

Amis, hvala. Včeraj sem paniko zagnala ker je imela čisto zamašen glas... sedaj pa čakamo, operacija naj bi bila okrog 10.

jst sem pa nazaj zbolela

pa še eno vprašanje mimogrede - je podjetje dolžno izdati delni umik sklepa, če so obveznosti skoraj v celoti poravnane? bemu jim

daaaaaaaannnnnnnnnnnnnn............ xcivx

dogaja se pa res, ja ksenia....precej pestro....sam z operacijo bo vse ok.......perešček že imel rd....? al ga ma danes....?....vsetanaratbolši, perešček..... x:Xx x:Xx

moram si dozo čaja napravit....pa na infuzijo....... x:px x^x

mejte se max fajn...vsi....... x:Xx

x:Dx

Že imel, v soboto... x:px

O infuzijah pa te dni raje ne bi...http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_020.gif

No ja... :vio: ...saj ni bilo tako hudo... x8Dx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Ksenia, za Tami pa zate, za zdravje... xwizardx :flower: :detelca:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx x:Xx xsrcx

Guest Jeti

kak lep sonček je zunaj :onfire: ... danes bolj pozno vstala ... me je že včeraj malo luna nosila x;)x in še tak težek dan je bil :xx!: ... zdaj pa nared za nove izzive x:px

Ksenč xcrossfingx ... vse bo ok x^x

:detelca:

daaaannnnnnnnnnn......... xcivx

perešček, sori za zamudo pri voščilu....sam je blo vseeno iz xsrcx ....upam, da ti je infuzija teknila..... x:Dx x:px

ksenč....kako je šla operacija?.....obema za zdravljenje..... xwizardx

naši so se na vajah tud nekaj repenčili....jih je blo treba kr umirit....pol so mi pa prjavli, da sem preveč skulirana in da se mam v oblasti :eek: .... x:Dx x:Dx ....svašta.....u resnici pa bla ful vesela, ker sem vidla sonce in ker je pri nas zadišalo po pomladi..... x:px ....pa tud če dans spet oblaki in veter in celo nekaj sneži......če odštejem gužvo v službi, je lajf čist ok......spali bomo pa pol, ko bodo cipresine korenince na vrsti...... x^x

ajd srčki, mejte se...... x;)x

perešček, sori za zamudo pri voščilu....sam je blo vseeno iz xsrcx ....upam, da ti je infuzija teknila..... x:Dx x:px

x:Dx :o|o: :sick:

Je teknila... x:px

Posledice se čutijo še danes... x8Dx

Hvala vsem ki ste se me spomnili... xsrcx :flower:

A da je bil mrk včeraj? :eek:

Nič vedel... xnckrivx

No ja, saj bodo še trije letos... x:Dx

Imejte se lepo. čeprev se sonce spet skriva... xwizardx

A da je bil mrk včeraj? :eek:

Nič vedel... xnckrivx

preklet alkohol...mrknil, pa potem pozabil x:Dx

no, se od mene, srecnega & zdravega...aja, pardon...vse najboljse x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Guest Jeti

včeraj uživala na sončku :2src: ... teloh že cveti ... trobentice tudi ... čisto drobcene ... coprnica je vsa panična iskala zajčje sledi :vio: ... zvečer pa lunco opazovala ... tako lepa je bila xhypnox

danes pa vreme spet tišči v tla :xx!:

za vse, ki potrbujete xcrossfingx xgoldfishx xwizardx

:detelca:

Alef, Vse najboljše x:Xx xwizardx ..... (valjda z zamudo..ampak ... x8Dx )

Ksenia, kako je s Tami? :detelca:

...dons se mi spi xzzzx ...kwa to za en čudn dan? ...Nč se bo treba v pogon dat in začeti delati...še velikooooooooooooooooooooo stvari čaka :inocent: ...najrajše bi šla pod kovter za kako urico :mex:

...vsem ostalim lep dan xrosex

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dan dober

Lep dan ja, pozabila dodati bil je.

Ta trideseta so od hudiča.

Bemo, komaj sta se cifri zamenjali, že sem kriva v hrbet.

Hodim še, samo ne pokonci.

Važno da sem opravila delo kot se zagre, sedaj se ohlajam in sem vedno bolj podobna kljuki za obešanje mesa.

Da še najdem primernega smeškota za sebe.

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

takole se počutim

:( xzobkox xb:)x x:((x

takole izgledam

Lep dan

ojla

Tami je pogumno dekle, govorila danes z ortopedom, pravi da je šele atroskopija pokazala dejansko stanje - da je lagimenta kar naenkrat popolnoma zmanjkalo ter da je bilo potrebno dodajanje... tole je povedano čisto laično... konec tedna naj bi bila že doma... dela vaje sicer v solzah ampak dela, gre na wc sicer v joku ampak gre. skrbi za ohlajanje... predvsem pa spi kadar ni preveč boleče. očitno se umakne v spanje. vsaj to ji porata. ponoči ful bruhala, jest ne more, ampak vse je za njo...

lepo se imejte in uživajte v dnevih!

daaaaaannnnnnnnnnnnn............ xcivx

ksenč.....bravo za tami.....operacija očitno uspela, zdej bo pa še okrevanje..... xwizardx ....tvoje zdravje tud boljše...?

sicer smo pa na lepi strani dans....oz. od včeraj.....pomlad se me prijemlje....kaj šele bo, ko pride zares......komaj čakam vaje dans....dva komada igram na nek drug boben....oz. na dva....in to s palčkami.....in se blazno zabavam zraven....kot da bi mulcu dali novo igračko..... x^x x:px .........

mejte se max..... x:Xx

Dan dober

Amis

Kdaj pa bomo kaj slišali kako razbijaš in tolčeš po bobnih?

Ksenia

Enega xsrcbumx za hčerkico.

Mojemu križu pa enega :mex: da neha boleti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...