ScorpioGirl 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Dobro jutro še od mene pereščku z zamudo vse najboljše Amis, ti pa men take lušte delaš s temi bobni ... bom pomoje prov kmal tamalmu kupila kej za razbijat (bom imela pol izgovor, da jst tolčem po tem ) Ksenia ... upam, da Tami čimprej okreva imejte se krasno ... dons na sporedu potepanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 daaaannnnnnnnnn......... hja....in to ne sam figurativno....čist zares je že dan.....najraj bi šla sicer nazaj pod kovter....pa bo treba po službi še v lj.....prav mi je.....dans bo spet infuzija laufala.....tein in kofein varianta.....lušte z bobni praviš sg...?...ja, sej je res fajn.....včeraj sem sicer mislila, da mi bo odpadla roka.....ampak je dans čist pridna in ok......pa slišala, da sem baje čist ubrisana....le od kje folku to....seb se zdim čist ok..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 daaaannnnnnnnnn......... hja....in to ne sam figurativno....čist zares je že dan.....najraj bi šla sicer nazaj pod kovter....pa bo treba po službi še v lj.....prav mi je.....dans bo spet infuzija laufala.....tein in kofein varianta.....lušte z bobni praviš sg...?...ja, sej je res fajn.....včeraj sem sicer mislila, da mi bo odpadla roka.....ampak je dans čist pridna in ok......pa slišala, da sem baje čist ubrisana....le od kje folku to....seb se zdim čist ok..... ajd, mejte se..... prebrala samo infuzija... sem se že ustrašla...da kej narobe? Ksenia za Tami. Prepričana, vztrajna in pridna, kakor je...ji bo uspelo Tebi pa tudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 Dan dober Infuzija naj teče direkt v žilo. Tami naj okreva Vsem pa en velik žur danes Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 ne, audi, nč narobe......sam zaspana..... mitra....imela lepo praznovanje.....?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 mitra....imela lepo praznovanje.....?.... Ne nisem.Spreminjam vzorce, pa križ me boli...........Jamr Jamr......Moj nov nadimek. Fak kok znam bit zoprna v poplavi dobre volje. Kam naj se še obrnem, da nekaj spoznam, premaknem.................Ful me razganje, ful dobre volje, nenaspana pa kr cvetim, križ me boli za popizdit pa še kar delam pa se smejem, .............Pa mi manjka nekaj, nekaj da nekaj spoznam, da se na nekaj osredotočim, da lahkom to zaživim. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 evo ... arcnije *** šibam naprej repki in azilanti ... dost dela :xx!: ... zunaj sonček in zrak diši po pomladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 evo ... arcnije *** šibam naprej repki in azilanti ... dost dela :xx!: ... zunaj sonček in zrak diši po pomladi Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 mitra....naj ti uspe..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 daaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn............ peteeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk..........pa čeprav bom tud jutri verjetno delala......pa svetlo je že zunaj......yeeesssssss ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 en velik za strupke in azilante zdej pa na sonce Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Dan dober Petek13. Zakaj povdarjam? Ker je srečen dan. Naj tko ostane. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 ....na žalost.... .....očitno je nekaj v službi bolje....in očitno ne greš na karibe........hmmmmmmmmmm........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 daaannnnnnnnnnn....... petek 13ega je bil čist srčkan dan..... , narežala sem se, šla s frendico na kavo.....pa spala 9 ur....in še bi, če mi neb mobič žvižgal, da je cajt ustat in se spokat v službo......hja, pa sej dns bo tud krasen dan....... ...... mejte se max fajn....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 Dan dober Tudi tukaj zatišje v pisanju.Valentinčki?Ljubezen v zraku, tko kot vsak dan x:Xx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 Oooooo, Valkira, super!!!! Uživej!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 daaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... mejte se max fajn..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 :palec: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 Strupki... Vidim da vas tudi sonce ven vleče(ene je pa Valentin... ) da ni skor nobenega tu noter... Uživajte torej dokler je še takole... Pomlad se bliža... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 ValkiraSi se nasmejala do amena, Kajne? Skupki, lep dan vsem. :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 daaaaaaannnnnnnnnnnn........... slišala vremensko......... :xx!: .....napovedujejo sneg..... ....sicer pa kul..... .........svet je zmešan, sam nej mu bo..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 dan gnezdo prov fajn vikend je bil ... sonček, dosti športa in druženja ... jst bi šeee se je pa potrudil tvoj rep Valkira sneg :xx!: ... saj ga bodo kurenti pregnali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 daaaaaaannnnnnnnnnnn........... slišala vremensko......... :xx!: .....napovedujejo sneg..... ....sicer pa kul..... .........svet je zmešan, sam nej mu bo..... ajd, mejte se...... Hvala bogu... Strupki... Nekaj res čivkajo o snegu, pa se mi zdi da hudega ne bo... Samo če bi bilo kakšno stopinjo topleje, sem se mal razvadil prejšnji teden... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 daaaannnnnnnnnnn........ perešček, dokler bodo taščice pa kosi takole pred okni skakali, ne bo nč z višjimi temperaturami....žal....sem že študirala, če bi jo za kakšen teden mahnila kam na jug......kako je že tista o pujsu in koruzi..... ......no ja, slej ko prej bo škripnila tud zima....... ajd, mejte se max..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 dan Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.