alef 18. februar 2009 Prijavi Deli 18. februar 2009 daaaannnnnnnnnnn........ perešček, dokler bodo taščice pa kosi takole pred okni skakali, ne bo nč z višjimi temperaturami....žal....sem že študirala, če bi jo za kakšen teden mahnila kam na jug......kako je že tista o pujsu in koruzi..... ......no ja, slej ko prej bo škripnila tud zima....... ajd, mejte se max..... Sanja svinja o koruzi al nekaj podobnega... Imam pa tudi jaz podobne želje o selitvi, tam nekje malo nad ali pod tropskim pasom, kjer je v glavnem stalno pomlad... x:px Nas je spet razveselil sneg, za par prstov ga je nasulo... Lopata lahko ostane pod streho... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Sanja svinja o koruzi al nekaj podobnega... Imam pa tudi jaz podobne želje o selitvi, tam nekje malo nad ali pod tropskim pasom, kjer je v glavnem stalno pomlad... x:px Nas je spet razveselil sneg, za par prstov ga je nasulo... Lopata lahko ostane pod streho... Strupki... razveselil, ja...še dobro, da te poznam....ker če bi mislila, da resno misliš..... ....pa sej večino ga je tle že pobralo.....pa še ga bo.... ....naj nekaj gleda še zimo..... pa dobrojutrodoberdan....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 razveselil, ja...še dobro, da te poznam....ker če bi mislila, da resno misliš..... ....pa sej večino ga je tle že pobralo.....pa še ga bo.... ....naj nekaj gleda še zimo..... pa dobrojutrodoberdan....... Sem povsem resno mislil tole... Ko sem ga prejšnji večer videl ko je začel padat nisem bil nič vesel... Zjutraj pa, ko ga je bilo samo 5 cm... Danes zjutraj pa izenačen temperaturni rekord letošnje zime... -17°... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gif Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2009 Prijavi Deli 19. februar 2009 Sanja svinja o koruzi al nekaj podobnega... Imam pa tudi jaz podobne želje o selitvi, tam nekje malo nad ali pod tropskim pasom, kjer je v glavnem stalno pomlad... Nas je spet razveselil sneg, za par prstov ga je nasulo... Lopata lahko ostane pod streho... Strupki... nas pa je konkretno zasulo...no prvo zalil žled in povrh ene 10cm snega :xx!: zdej je pa res preveč tega snega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2009 Prijavi Deli 20. februar 2009 daaaaannnnnnnnnnnnnn.......... sončni vzhodi in zahodi so sicer fantastično ob tem letnem času.......temperature pa čist nč....pa sploh ni tok mraz kot pri pereščku.......strela, petek je že......jutri pa na štajersko....po cca miljon letih....... mejte se max..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 daaannnnnn...... helou candle...no, lepo da prideš mal pokukat....vsaj midve vrata odpreva in če druzga ne, se tle not mal prezrači..... ....tko, zdej pa bojne barve nase, v avto in via.......strela, pa se pomlad še dobro začela ni, pa že skoz u laufu....kaj šele bo......drugač bo pa treba en odmik nardit....ker tole tumač.... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 a obstaja tudi tema- ribe ? Seveda... Ribi A si ti ribica? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 Dan dober Še tule malo pokukam kako se vam godi. xokx Nas pa je azilantov parkiranih pri škorpih.Že vemo zakaj.Luštne teme, zgovoren folk, brez dlake na jeziku..... fino fajn je tukej.Kot v domači dnevni sobi. Še kavico in sokca si naročim, bom pa že čist domača. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 daaaaaaannnnnnnnnnnnnn........ vidim, da vam je čist fajn...men tud....spanja kronično premalo, sam to itak ni nč novga......zato pa vem, kako se počutijo kronane glave.....bemtiš, mam tolk genlemensko žlahto, da se mi je zdelo, da sem princeska......in buldožer spravit v tak filing ni čist enostavno......še snegu, ki je padal nisem naštela sorodstva do adama in eve.......u glavnem, blo je max fajn...... dete....nardila vse kremce....?....js začnem olja delat zdej spomladi.....ooooo....pa en nov azilantek....helou chantall.......... mitra....a ne, da nismo tolk grozni, kot pravijo.... pozdravčke vsem....mejte se max..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 ooooo....pa en nov azilantek....helou chantall.......... mitra....a ne, da nismo tolk grozni, kot pravijo.... pozdravčke vsem....mejte se max..... Kakor se stvari zadnje cajte odvijajo, nas bo tu noter kmalu več azilantov kot domačih... Morgen strupki... Sploh niste grozni... Pa kaj če mal pikate, samo dobre reflekse je treba imet pa gre... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 ....a ne, da nismo tolk grozni, kot pravijo.... tako ne...se bolj aja, 'jutro Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 ....kolk lepo od tebe dbk......(sam veš kaj, ne nam zdej tle vse obiskovalcev in azilantov prestrašit...... )..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 ....kolk lepo od tebe dbk......(sam veš kaj, ne nam zdej tle vse obiskovalcev in azilantov prestrašit...... )..... naj vejo, kaj jih pricakuje, da ne bo potem nepotrebnega skakanja Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 ...a zdej bi nas pa rad ob vso zabavo spravil...... ........ ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Dan dober Buaaaaaaa, se že bojim. :icon15: Najbolj pa DBKja. :ukid: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Buaaaaaaa, se že bojim. :icon15: Najbolj pa DBKja. :ukid: in prav je tako Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 z luno v sco si itak naša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 čer gnezdo repka Valkira ... jst pa na klasiki a to šele preizkušaš ali že dlje časa vikend so mi dohtarji pokvarili :xx!: malo sem ga ublažila z druženjem in flancati jutri še en pratfon pa naj zver razžene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 z željo, da bo delovalo boh nedaj, da zveri samo omenim sama se bom pač morala vzeti v roke, če želim prenehati ali počakati na dodatne udarce recesije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 pri men je pa tak, da mi sploh ne paše kadit..ko sem doma ni neke potrebekadim samo na delu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 ja verjetno malo bolj eksplozivna ribica hehe a to je pol kaj takega? http://www.aberguild.co.uk/assets/_managed/editor/image/societies/splody1.jpg Kadim e-cigareto ... kera huda fora probal, pa lahko recem samo http://joebrower.com/PHILE_PILE/PIX/FR/anim_smileyBARF.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 jutro e cigareta..ne hvala včeri doktorat naredla iz monitorja sem bila neki pametna in nisem šla prebrat anvodil, ki sem jih dobla na cd-ju...pa seveda kamera ni hotla delat....in na koncu se je izkazal, da nisem monitorja do konca priključila...tipično js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Dan dober Samo pokukam, se še kar dbkja bojim. w:Iw Buaaaaaaaaa Me je prestrašil Kar se e-cigarete tiče, je eno drago zavajnaje folka. xyesx xyesx Glavo je treba posortirat.Za zgled nam je lahko Ale. xrosex Malo je zbolela, malo se je odločila, veliko volje......... pa ji uspeva. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 daaaannnnnn...... uf....očitno se vam ful dogaja.....a kr e-čiki al kaj.....bo treba enkrat probat, k še nism.....ajd, lep pustni torek...pa našemte se kej..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 E-cigareta, pa Nicorette, pa... :xx!: Ali kadiš ali pa ne.Če pa že, pa ta prave... Moje izkušnje s prenehanjem in nadomestki sem, se mi zdi, že nekje na forumu opisal.Brez efekta, vsaj za dalj časa.Kdor je zares odločen da bo nehal, bo nehal, kdor pa ni mu pa tudi vsi ti raznorazni nadomestki ne bodo pomagali.Sicer se mi pa ta e-cigareta zdi nekaj takega kot vegi klobasa... :xx!: Varanje samega sebe... Perešček bo do nadaljnega še http://www.smilies.4-user.de/include/Raucher/smilie_smoke_013.gif Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.