klarus 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 kurenti niso opravl svojga dela v roku ene ure zapadl 10 cm snega spekla okoli 80 krofov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 E-cigareta, pa Nicorette, pa... :xx!: Ali kadiš ali pa ne.Če pa že, pa ta prave... Moje izkušnje s prenehanjem in nadomestki sem, se mi zdi, že nekje na forumu opisal.Brez efekta, vsaj za dalj časa.Kdor je zares odločen da bo nehal, bo nehal, kdor pa ni mu pa tudi vsi ti raznorazni nadomestki ne bodo pomagali.Sicer se mi pa ta e-cigareta zdi nekaj takega kot vegi klobasa... :xx!: Varanje samega sebe... Perešček bo do nadaljnega še http://www.smilies.4-user.de/include/Raucher/smilie_smoke_013.gif Strupki... manj se sekiraš, manj skadiš. vsaj moja izkušnja. ko sem se pa silila nehati, jaooo. sprejela, da sem pač kadilka, zdaj že tako globoko v tej zasvojenosti, da pač ... rajši se ne upiram sami sebi. saj športam, zdravo se prehranjujem, spijem par pivičk na leto in to je to. Alef, veš kaj: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 daaaaaannnnnnnnnnnn............. odšpilali podmladku 3 komade.....dans me mal roke bolijo....pa obiske imela....ta teden je bolj nomadska varianta......sam še kakšen bluz se manjka, pa smo popolni...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Morgen škorpije... Spet nekaj snegu podobnega smeti zunaj... No ja, dokler pri tem ostane... Danes brez motenj in prekinitev dal skozi jutranji kofe pa čik... Dan se je lepo začel, naj tak tudi ostane... Želim vam enako... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/004.GIF Aja, pa malo v temo Piknik poškilite... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Dan dober Ma kakšen sneg. Sonček in to navsezgodaj. :flower: Res da je zunaj slana, samo je pa čedno pogledat skozi okno. Kofe in čik pa sede ja.Kljub mrazu. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 daaaannnnnnnn........ hja....nč novga......in nč zanimivga.....sam čist kul....... ajd, mejte se ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Dan dober Pozdravi v gnezdo.Malo mirovanja danes?Mlaj dela čudeže z lenobo.Useka na ful, popusti po nekaj dneh. Kmalu za tem pride nov ciklus. Sončkove dneve vsem skupaj Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 daaaaaannnnnnnnnn....... mlaj, ja....sem bla skor na avtopilota.......prespala bi par dni .....na srečo je minilo...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Dan dober Obnašajte se pomladno, brez utrujenosti. xyesx Vse se prebuja, prebudimo se skupaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 ......skupaj prebujali......skeri muvi..... ......me že ni več....pa čist budna sem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 mlaj, ja....sem bla skor na avtopilota.......prespala bi par dni .....na srečo je minilo...... A je bilo nekaj takega http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/f030.gif ali http://www.smilies.4-user.de/include/Schlafen/smilie_sleep_109.gif Strupki... Vreme čisto po mojem okusu... Sonce, pa toplo, pa prihaja cajt ko bom za kurjavo zapravil manj kot za cigarete... Uživajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 ....jp, perešček.....tako nekako..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 daaaaaaannnnnnnnnnnn........... vidim, da bo treba okna odpret pa mal prezračit tale brlogec........ no, lepo se mejte...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Morgen strupki... Ja, res nekam okrnjena posadka tu noter... Me zanima kje se potika ono pernato in kljunato bitje... Preluftat, ja... Uživajte v vikendu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Dan dober Sonce celi dan.Me bo še opeklo, bemo. Se ne pritožujem. http://www.shrani.si/f/2G/dc/3XakgvCa/ara-008.jpg Skrijem kangljico za grmovje,pa saj itak noben ne vidi, iskali jo pa bodo. Podpis - Ara Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 daaaaaaaannnnnnnnnnn....................... perešček....jeseni baje ptice odletijo na jug....vsaj nekatere....nekatere pa zgleda da tud spomladi.....sej veš, svet je čuden plac....na njemu se lohk vse zgodi...... mitra...to tvoj kuža......kolk je kjuuuutttttt...... vikend bil res lep....... mejte se max..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 dan no pa je nov teden...škoda. ko se vikenda ne da raztegnit uuuuuuuuuuuuuuu kaka mrcina Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Morgen strupki... Ja, konec vikenda, nov delovni teden... Dobra stran je da spet samo za 4 ure... Slaba stran pa da ko bo nočna se bom vozil domov ob mrtvaški uri, ob 2 zjutraj... :xx!: Imejte se fajn... "Odletelim na jug" ali kamorkoli že pa veliko veselja in užitkov tam kjer so... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Dan dober Moja mrcina ja. Izgleda velika, je pa igrača od igrače.Še kaken bobnič ji bo potrebno ustaviti v ušesa, da bo slišala in ubogala ko se jo kliče. Vsem en prijeten dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Dan dober Moja mrcina ja. Izgleda velika, je pa igrača od igrače.Še kaken bobnič ji bo potrebno ustaviti v ušesa, da bo slišala in ubogala ko se jo kliče. Vsem en prijeten dan Pa, prvo jo je treba naučit... Sicer imajo pa vsi psi, tudi tisti šolani kot najin Tedi, eno bolezen... Da s leti vse slabše slišijo in vse več pozabljajo... Se mi zdi da se tega malo nalezejo od lastnikov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 daaaaaannnnnnnnnn.......... psi se tud mal nalezejo, ja..... .....dans pa take volje: ........ ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 dan v dnevniku se je todika javla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 psi se tud mal nalezejo, ja..... .....dans pa take volje: ........ Najin Tedi se je nalezel od Robide, ne od mene... v dnevniku se je todika javla Prebral... Vodnarčka dobila... Morgen škorpije in ostali... Zoprno vreme, ja... :xx!: Tudi pereščka nekaj šraufa po kosteh... Pa kaj, ne bo večno trajalo... Ko bo spet sonce bo bolje, pomlad je že blizu... Imejte se fajn... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Dan dober En fin izgovor, zakaj sem lahko slabe volje in lenčina lena.Pluton hi hi. Neposlušnost kuže, pa ni moje maslo.Sem bolj obogljiva kot ona. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2009 Prijavi Deli 4. marec 2009 daaaaaaannnnnnnnnnnn......... ne bo o ubogljivosti......nej bo tm kamor spada.......grem brat kaj pravi todi..... mejte se fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.