alef 4. marec 2009 Prijavi Deli 4. marec 2009 ne bo o ubogljivosti......nej bo tm kamor spada.......grem brat kaj pravi todi..... A?Kaj je to? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2009 Prijavi Deli 4. marec 2009 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 ........ .......... .......daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn........... .....pa skrajno lepo se mejte......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 Dan dober Dežek pada Regrad na pohoduuuuuuuuuuuu Še kakšen teden, ga bo pa za izvozJupi Pa sol se bo sprala iz ceste.Še odtali se globoko v zemlji, da ne bo čofte, pol je pa sploh fajn. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 Helouw telebajski ...ne, nisem v telebajsek fazi, še ampak nikoli se ne ve...zdaj sem v uh-oh in yam yam pa dodo in še en stvor kateremu vedno pozabim ime.Pa še mal bouncy balls... ni, da ni. No dokler jaz uživam v tv programu se sigurno predajate radostim lepega deževnega dne Mal sem bila bizi itaq, pospravila še en izpit in sem zdaj že skoraj na polovici...še malo.... Zajki je ugotovila, da se na nogah lahko stoji, poleg tega si je zamislila, da že obvlada hojo, no vsaj tako se obnaša, poleg tega, da je dobila še 2 zoba in da jih ima zdaj že 10, pa je komaj dosegla 9m. No otrok se je prelevil iz plazilca v homo sapiens sapiensa. Ženska misli, da obvlada hojo. Samozavestna v nulo ...no in se tako pojamo...in dvigamo in plazimo v plazenju je k specialka...ga ni plejsa, da ga ne doseže in to zelo zelo hitro, nič več . Še na plavanju namesto da bi plavala se dela da hodi, ne vem, če ni kje slišala za Mojzesa... V času ko me ni bilo (če me je kdo pogrešal) sem si polepšala nasmeh za katerega ugotavljam, da je pregrešno drag. Kdaj so se zobarji tolk podražil??? Sem v fazi menjave plomb.... Kok pa kaj vi plačujete?No še vedno oz. ponovno fizioterapiram ramo...pa menda bom šla malce na počitnice.... sem že malce skurjena in vsega naveličana gospodinja Te počitnice prelagam že 2 meseca in kot da mi niso usojene...skos neki...Da ne jamram...Lep dan vsem Rregrad ...i tata bi sine Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 Dan strupeni rahločutneži bemu,...trikrat šla mimo te teme, ko sem jo iskala,...naletela o neki ubogljivosti,...jh, sem že bentila kaj se mi skozi ta deviška tema odpira,....se že enmalo hudomušno režala, ...no pa je tudi device ujela erotična ubogljivost.... ma ja,....no, pa le naletim na "jebado" plutona... eee, prišla enmalo pozdravit,....se javit, da sem živa, v gužvi, ....v polni formi,..., še čas se je na nek način raztegnil,....v zadnji mesec stlačila stvari za cel let,...na easy,.. nisem brala za nazaj,....bom ob priliki, evo soljat lepo, lepo bodite caw Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 daaaaaannnnnnnnnnnnn............................... poglej poglej...cosma, silki in dete........ .....o dogajanjih in času...ne bom spljoh...o čudnih rečeh tud ne.....nekak mi sede kaos....ker se slej ko prej vse pošlihta.....no, dolgčas ni.....jutri delam.....plani se pa itak kr sami vozjo...... mejte se skrajno fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 Helou da me ne pozabte a to kakšen virus razsaja, da povsod pomanjkanje časa???? bi stlačla v teh 24 ur še kej, pa kar ne gre ... ma, mali naš že kar hodi ... mal se še maje, ampak je vedno bolj stabilen ... sedet ne zna tko da smo kar v muvingu jutri grem po 100letih na koncert me že cel teden razganja samo zarad tega ... k najstnica, k jo končno kam pustijo pa pomlad, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hepko: a je čudn, da me razganja pa vidim, da kar fajn energije v gnezdu tud edin, kaj to vidim ... Misty ... hitr mal sončka zate mogoč se pa jutri kej vidimo bom v vaših koncih, pa mislim, da si ti tud bolj v taki muski imejte se krasno, je sonček posijal, tko da šibamo vennnnnnnnnnnn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 ... ma, mali naš že kar hodi ... mal se še maje, ampak je vedno bolj stabilen ... sedet ne zna tko da smo kar v muvingu Tvoj že hodi, moja si domišlja da zna hodit kr gre... Mi je pa zadnjič fizioterapevtka zgroženo pripovedovala o mamici, ki je s ponosom razlagala da njen 10 mesečnik že hodi, plazit in sedet pa še ne zna. In ko revež kje na sredi prostora dol pade se začne samo jokat, ker ne zna ne vstat ne splazit se stran ... Ampak naša se ne da prepričat da je še bolj za sedeči in plazeči položaj, vztraja pri svojem Koncert. Oh kako paše it malo ven in delat stvari za velike otroke Zadnjič sem po nesreči prišla celo do kinopredstave Silislava tudi nekaj štrajka Amiska delavna u iber kot zmeraj Skupni imenovalec vsem se mi zdi da je pa postal skrčen čas... Valkiri, Sili, Scorpy...Mitra in Alef se pa nič ne pritožujeta. Lep dan vsem...grem malce v fating otrok je pri varuški jaz pa takole izgubljam dragocene minute.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 ooooooo bejbeeeeee.....daaaaannnnnnnnnn... ...pa vsem ostalim tud...... sg....zdej bo šele akcija......ko je shodil.... ....cosma, tvoj zajki je pa tud faca..... ....punce, fajn naraščaj mate..... sam tale cajt.....einstein je že vedu kaj govori....ker očitno izkušamo, da je čas skrajno relativna komponenta......in še zmer bi blo fajn ga raztegnit s faktorjem vsaj 2...... sicer pa u službi danes....bla v fajn družbi včeraj...smo premleli filme podolgem in počez.....kjut.....dans bo pa...jh, tega ne vem še čist......nekaj že..... ajd, mejte se.... ..........aja, pomlad tud mene daje...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 čer,jest pa prišla popihat domače ognjišče,no, pa še od mene en cmok Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 Morgen strupki... Tudi tu noter vidim pomlad na delu... Pa ptiči vidim so se tudi že vrnili nazaj... Pa podmladek poskuša hodit... O ubogljivosti pa - tudi meni ni čist jasno kako smo prišli na to temo... No ja... ...saj včasih je uporabna, ampak samo v zelo redkih primerih, pa še to bolj pri drugih... Uživajte v lepem dnevu... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_005.gif http://www.shrani.si/f/3Q/Xl/4X5adEmF/trobentice.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 daaaaaannnnnnnnnnn.......... menda nas bo spet zalivalo....sam je pa pasal sonček zdej dva dni....pa po pomladi diši..... ajd, mejte se max..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 Dan dober Upam samo da bo zalilo in ne zamedlo. xyesx Uživajte v dnevu Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 Upam samo da bo zalilo in ne zamedlo. xyesx Nas že zaliva in mede tudi malo... Pa ni sile, je na začetku res zgledalo kot snežni metež, zdaj pa samo kakšna posamezna snežinka prileti.Imejte se fajn... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 daaaaannnnnnn........ pa je res snežilo hujš ko pozimi.....pa tud stopilo se že vse.....razen slane.....od nje je vse belo....drugač je pa modro met bundo "na dohvat ruke" tja do prvomajskih......hja....zmešani časi, zmešano vreme...... ...... ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 daaaaannnnnnn........ pa je res snežilo hujš ko pozimi.....pa tud stopilo se že vse.....razen slane.....od nje je vse belo....drugač je pa modro met bundo "na dohvat ruke" tja do prvomajskih......hja....zmešani časi, zmešano vreme...... ...... ajd, mejte se........ Čudno neko tole "globalno segrevanje"... Ena zanimivost - pri prejšnji snežni pošiljki(cca 15 cm) je trajalo celo noč in še pol naslednjega dneva da so nam očistili lokalne ceste. Tokrat je padlo približno za dva prsta, pa je bil plug na delu že navsezgodaj... Iz tega sklepam da je naša cestna služba izjemno učinkovita tam do 2-3 cm snega, kar je več je pa problem... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 pri nas pa ne sluha ne duha o dežju....kaj šele o snegu....dans je že itak čist modro nebo..bomo vidl, kak se bo razpletl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 pPIoR- pozdraw pereščku in ostalim ritkicam misti... ne seri. sploh na weš, da si terno zadela, k si mene falila Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 ojla gnezdo še živa ... ko je zunaj sonček kar gre ... je kadar dežuje ... takrat se prekladam po stanovanju in stiskam zobe ... končno imam popravljen šivalni stroj ... vsak čas bo akcija ... vse premajhno ... le zakaj lep teden vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 ojla gnezdo še živa ... ko je zunaj sonček kar gre ... je kadar dežuje ... takrat se prekladam po stanovanju in stiskam zobe ... končno imam popravljen šivalni stroj ... vsak čas bo akcija ... vse premajhno ... le zakaj lep teden vsem Poznam te probleme... Slabi materiali, se preveč skršijo pri pranju... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 daaaannnnnnnnnn............ poglej kdo vse je tle.....zraven pereščka.....mysti, janko, pa še jeti....... ...lepo vas je videt.... grem si čaj skuhat.....na infuzijo bi blo treba....... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 Dan dober Pereščka sem prehitela :hepko: Sonce, a vidite sonce.... Mraz spustim , grem raje na "infuzijo" v obliki šalčke z rjavo tekočino Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 Dan dober Pereščka sem prehitela :hepko: Sonce, a vidite sonce.... Mraz spustim , grem raje na "infuzijo" v obliki šalčke z rjavo tekočino Ja, pa kaj? Saj si skoraj pol mlajša... Drugače pa prešček pokonci že od petih... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 daaaaannnnnnnnnnnn......... pa to ni res....še 20 min bi lohk spala zjutraj....tako pa zvampirila ob 5ih .....budna ko zajc......no sej, tole posledica konca zime....pa organizem sam prešalta na še mal manj spanja......na bobnih pa spet koncentrirana uživancija..... ajd, mejte se ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.