Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ojla mladinci :vragec:

A ste kaj spali?? Kakšen luxuz :wOOt:

Že 2 noči vampirim. Ne morem dihat.

Vse zabasan.

Tko. Sem prišla samo potožit, da sem bogi, bogi :V:

...zdej pa.... v nove delovne zmage :vragec:

lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Bohdej

Amis

Se mogoče staraš da ne moreš spat :devil: :devil:

Važno da bobni špilajo.

Cosma

Nikar se ne pritožuj, gnoj se kida in boš potem bolj čista od znotraj xflowx xflowx

Alef

Prehitela sem te spet. xhypnox

Leta delajo čudeže ja, rada dlje spim. xflirtx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Alef

Prehitela sem te spet. xhypnox

xrolleyesx

Ja, ja... :vio: x:Dx

Imam drugo zajebancijo danes, beri pri vodnarjih... x:px

SiOL TV.

Skenslal Total TV, stalno bile neke p****je, pa še ceneje bom prišel skoz z SiOL trojčkom... x:px

Uživajte v soncu... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaan x:Xx

ojla gnezdo x:px

še živa x;)x ... ko je zunaj sonček kar gre ... :vragec: je kadar dežuje ... takrat se prekladam po stanovanju in stiskam zobe ... končno imam popravljen šivalni stroj ... vsak čas bo akcija ... vse premajhno :inocent: ... le zakaj x:Dx

lep teden vsem :flowers:

x:Dx

Poznam te probleme... :o|o:

Slabi materiali, se preveč skršijo pri pranju... :vio: :inocent: xnckrivx

Bemu, jest mam tud te težave,...sploh na vsako spomlad,...in letošnja je ubitačna za šive,...čez pas držijo, sam čez oprsje pa komajda še,...ego hoče na spmladanski luft,.....bemu sušilni stroji x;)x x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Bemu, jest mam tud te težave,...sploh na vsako spomlad,...in letošnja je ubitačna za šive,...čez pas držijo, sam čez oprsje pa komajda še,...ego hoče na spmladanski luft,.....bemu sušilni stroji x;)x x:Dx

:eek: :o|o: x:Dx

Kolikor me vizuelni spomin ne vara, tvoji tovrstni problemi niti približno ne morejo bit taki kot moji... :inocent: :vio:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest Jeti

a, da so pralni stroji in sušilci krivi :wOOt: ... fajn ... bom še naprej veselo papcala x:Ix

a ima slučajno kdo izkušnje z dona praškom ... ali fidiflex-om ... to je nekaj za sklepe podmazat x:Dx

Ne menjaj pralnega stroja, začni papcat svinska rebrca, da se znotraj namažeš in podmažeš.

Krivda pa veš komu bo pripadla, če so cunje "zanič" potem.

daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn.................... xcivx

jao, kero vreme....... x:px .....porkafix....a bo že kdo podaljšal čas s faktorjem 2.... xcivx :att:

mejte se max..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Morgen strupki... x:Xx :palec:

Vreme... :o|o: x?x

Pri nas zaenkrat se še vidi malo mosrega neba, se pa neki oblaki skup bašejo... xrolleyesx

Kakorkoli že, petek je, pa vikend... :hepko:

Pa upam da se pri SiOL-u zmigajo in me danes vklopijo tv da bom čez vikend že lahko užival v novi tehnološko-multimedijski pridobitvi... x:px :onfire:

Čas podaljšan s faktorjem 2... :o|o:

Lepo, samo če bi se dalo to za frej cajt, za službeni pa pomanjšat s faktorjem 2... :inocent: x:Dx

Einstein se gotovo v grobu obrača ob takih modrostih... x:px x:Dx

Uživajte v vikendu... xwizardx

Čas podaljšan s faktorjem 2... :o|o:

Lepo, samo če bi se dalo to za frej cajt, za službeni pa pomanjšat s faktorjem 2... :inocent: x:Dx

matematika ti gre odlično, perešček xsrcx .....love it....in točno tako.......od 48 ur, bi blo za začetek 4 ure službe....pol bi pa ukinli še to.....pa bi se sam igrali......no, tako nekako..... x:px ........

Fantastična pogruntavščina, Amiska x:Dx jaz bi samo dodala še počitek po igranju. Trenutno sem v igralni fazi in sem več ali manj animator.

No če koga zanima mi nič več ne teče in curlja in kaplja iz nosa :vragec: po vseh domačih receptih prababe in babe in tetinih sestričen in sodelavk od sosedine svakinje iz drugega kolena, me je včeraj dr častila z antibiotiki. No najbrž mi kak antibiotik po več kot 10 letih ne bo škodil x:Dx . Vneto grlo in sinusitis. V bistvu niti ne bi komplicirala s tem in niti ne bi šla do dr pa grem smučat končno po dveh letih pavze yeaaaaaaaa pa mi nekak ni do tega da bi se mi tam še mal poslabšal.

Vreme upam da bo sunac in da bo šajba, da se nam nosovi posušijo x:o)x Zajki tudi teče iz noska.

Danes me še čaka pakiranje :O: tega dela ne maram tolk. Se moram še z Zajki posvetovati kok prtljage bo imela.

Lepo se imejte in uživajčkajte cel teden! x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

iiiiiiiiiii cosmaaaaaa........ :2src: ....lepo, da preganjaš bakterije...sej jih je itak preveč na svetu....pa da ti je bolš.....uživaj na smučanju max......privoščim eno fantastično vreme...... x:Xx :palec:

Daan x:Xx

:eek: :o|o: x:Dx

Kolikor me vizuelni spomin ne vara, tvoji tovrstni problemi niti približno ne morejo bit taki kot moji... :inocent: :vio:

nak, spomin te ne vara,...pač pa občutek za čas,...skoraj leto mimo,...se ego enmalo razširil x:px

čeprav, če sem se poštena, nista kriva ne ego in ne sušilni stroj,....pač pa jebiga zaljubljenost,...i to se desi škorpiji... x:px x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Daan x:Xx

nak, spomin te ne vara,...pač pa občutek za čas,...skoraj leto mimo,...se ego enmalo razširil x:px

čeprav, če sem se poštena, nista kriva ne ego in ne sušilni stroj,....pač pa jebiga zaljubljenost,...i to se desi škorpiji... x:px x:Dx

ok, čist moja interpretacija tegale - zarad zaljubljenosti ti joški rastejo? :eek: :inocent: sliš se fajn x:px x:px

pozdravček vsem mojim najljubšim škorpijam + vsem ostalim gnezdilcem x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dan dober

Joški :kiss: od zaljubljenosti :?: :?: :?: :?: :?:

No ja, škorpi kot škorpi x:px

Še vseeno jih je fajn brati. :palec:

a bomo zibali ;)

pozdravček... jst kul, živim ;) tamala po operaciji kr ok okreva, naslednjo nedeljo se za 14 dni v Strunjan preseli... kaj je šola sploh ne ve, slabo to... drugače pa lajf je lep...

pozdravček vsem in upam, da uspešno premagujete vse viruze pa da uživate na dopustu pa na sončku..

mejte se

daaaaannnnnnnnnn....... xcivx

hi hi hi.....kaj se dogaja....zaljubljenost v lajf.....to itak....... x:Dx x^x ...pa v pomlad, pa sonce, pa lepo vreme, pa v kavo....nardila vse kljukice na vikendaškem seznamu....zdej menda lohk poklic zamenjam...kaj dela pomladni navdih...... xg:Dx

mejte se max fajn..... xpartyx ..... x:Xx

Dan dober

Ksenija

Lepo za tamalo.

Naj bo močna še naprej.

Jaz pa samo povem, da sem bila včeraj v Rogaški Slatini in sem močno navdušena nad prijaznaostjo domačinov.

Otroški festival folklore.

Matr je blo fajn.

Otroc so pa malo utrujeni danes, je bilo pa le celi dan za stati na nogah in tekanje naokoli.

caw x:)x

tudi mene še drži nostalgija po krasnem vikendu,....no počasi se aklimatiziram,...spravljam na delovne obrate...,

pridni bodite,...pa nič dušico tlačit,....naj na polno diha.. x:)x

ajd,

xsingx xNNx

x:Dx

Guest Jeti

ojla gnezdo

čist sem preč :switz: ... skoraj doktorirala zdajle iz dodatne računalniške opreme ... da sem ta pravo luknjo našla, programček naložila ... seveda je pc mal protestiral vmes in zmrznu xrolleyesx ... sam sem porihtala x^x ... nekaj fotk je na forumu ... saj boste našli x;)x ... čisto odtrgan je fotkič :2src: na telefončku ... moram še malo raziskovati in probavati kaj lahko vse nastane :vio: ... potem pa končno spraviti vse skupaj v b®log x:px

lepo se imejte ... kjerkoli že boste :detelca:

tudi mene še drži nostalgija po krasnem vikendu,....

nostalgija, ja...sem vceraj se razmisljal, ce bi se sploh vrnil :o|o:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

čeeer x:)x

Vidim, da se vodnarji čudijo vzroku povečanja prsnega obsega scorpij,... x:px x:Dx

Uh, Jeti..jest tovrstne doktorske še dolgo časa ne bom pisala.... :palec:

Sem pa imela včeraj ibunge s pralnim strojem,...bemu, me je zabrisal iz kopalnice,....oz tko je počilo, da me je odeslo ven,....no, pa mi vrag ni dal mira, sem šla priklapljat varovalke, pa ga gledat, če si je premislu, ....ni si, sam danes so me serviseji čukast gledal, če sem normalna....no, hotla sem rečt, da me čaka bralni špeh od novega Boshita ali pa da perem na roke,....nobeno mi nič kaj ne diši :o|o: x:Dx

Sicer pa na zapadu ništa special novo....zaenkrat x:Dx

Ajd bejbe in dedi, lepo bodite :detelca: xgoldfishx xwizardx

daaaannnnnnnnnnnnnnnn............ xcivx

pišuka, treskajoči pralni stroji, na-ključja, krasni novi mobiči.......se kr dogaja, vidim..... x:px ......odlično.......orbite so hecna stvar......si hitro obdolžen čudnosti....sam se pa tko lepo diha, če ni nobene gužve...... :inocent: x:Dx x^x ...pa tanove palčke za bobne zlo lepo delajo...... x:Dx

ajd, mejte se max....... x:Xx

Dan dober

Silki

A se imaš namen na pošten način ubit????????????? :sniky:

Ni zastonj rek- elektrika je kur..a :devil:

Amiska

Te morm enkrat slišat, kako tovčeš in spravljaš jezo iz sebe v tiste nič hudega sluteče bobone :palec: :palec:

Mystica

Preživela šefičine izpade? :madpro:

dan :)

js tudi pogrešam vikend, ki je bil sicer naporen ampak totalno fajn..sploh sobota :2src:

privlekla domov 15l domačega rdečega vina :OoO: 2/3 itak zarobla sekica x:px

sem pa probala ledeno trgatev(al pa posušeno trgatev) iz rdečega vina....za umret dobro :2src: naročila 3 flaške(bojo polnili po 3dl) pa tuhtam, če bi še tri naročila, ker je res pregrešno dobro :lol:

sem pa dobila povabilo na kulinarično vinarski sejem, ki bo v gradu zemon..tak da bom spet šibala v vipavo drugi teden v maju :hepko:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...