Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Pralni stroji... :o|o:

A niste vedeli da se v Sloveniji vsakih 100 minut pokvari en pralni stroj(tako pravi reklama za Calgon... :vio: x:o)x )

Sicer pa serviserji vseh sort običajno čukasto gledajo in se delajo pametne, tako da tisti od Silki niso nobena izjema... xrolleyesx

Bi bilo pa zanimivo zvedet podrobnosti o vzroku streljanja... :inocent: x:Dx

Lep dan vsem... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/032.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

nekaj mi jih je padlo na pamet....vzrokov....... x:Dx x:Dx ....ma ne, ne bom...... x;)x

mitra....bobni niso za jezo....no, razen če jih kdo v terapevtske namene uporablja kje.....sam tole naše igranje je za muzko..... xsrcx

klarus....bravo za krasen vikend..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

nekaj mi jih je padlo na pamet....vzrokov....... x:Dx x:Dx ....ma ne, ne bom...... x;)x

x:Dx x:px

Meni tudi... :inocent:

Pa tudi ne bom... :vio: x8Dx :fiju:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Silki

A se imaš namen na pošten način ubit????????????? :sniky:

Ljubica niti slučajno ne,...se pa prej pustim bodočemu bivšemu fentat, kakor pa, da mi na britof za spomenik pralni stroj postavijo. :inocent: x:Dx

Pralni stroji... :o|o:

Bi bilo pa zanimivo zvedet podrobnosti o vzroku streljanja... :inocent: x:Dx

x:Dx x:px

Meni tudi... :inocent:

Pa tudi ne bom... :vio: x8Dx :fiju:

He, he,...da nausta v tej simbiozni radovedni španoviji pregorela,.....mamicu vama,....do tle čutim, kaj se vama rola po glavi.... >_> x:Dx x:Dx

Jh, prala sem svoj omiljeni korzet, pa so šivi popustili,..posledično se je kost zataknila,...korzetno ogrodje zdržalo,...boben razneslo, voda zalila motor, varovalke zabrisalo ven,....no, glede na to, da je to edina investicija v flatu z mojim ljubkim bivšim, me čudi, da ga ni razneslo že prej,.....bemu, mislim, da je red, da ga pokličem in pobaram po počutju.... x:px x:Dx

:rolleyes: >_>

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja ja ja....sej sem vedla.....v bistvu je bla asociacija čist taprava.......ti povem, da se zadnje cajte še mašine obnašajo kot ljudje......kaj je hotu revež druzga kot počit....če mu pa korzete daješ......a je sploh mel kakšno izbiro...... :O: :sori: ........ x:Dx

daaaaaannnnnnnnnnnn............ xcivx

ponoč bo konjunkcija lune in plutona....če je/bo kdo stafovski, da vsaj veste zakaj..... :vragec: x^x x:Dx x;)x .........

mejte se max...... x:Xx

dan :U: :U: :U:

spaaala bi še :(

včeri bila na taijiju....vse izgleda tak na izi....sam ko pa se sam začneš učit, pa hitr ugotoviš, da zna bit zakomplicirano :D

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dan dober

Amissssssssssssssss

Zato bemtim danes nad izpitom in nemščino????????

Luna in pluton????????' :zoro: :zoro:

Bemo

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

He, he,...da nausta v tej simbiozni radovedni španoviji pregorela,.....mamicu vama,....do tle čutim, kaj se vama rola po glavi.... >_> x:Dx x:Dx

Jh, prala sem svoj omiljeni korzet, pa so šivi popustili,..posledično se je kost zataknila,...korzetno ogrodje zdržalo,...boben razneslo, voda zalila motor, varovalke zabrisalo ven,....no, glede na to, da je to edina investicija v flatu z mojim ljubkim bivšim, me čudi, da ga ni razneslo že prej,.....bemu, mislim, da je red, da ga pokličem in pobaram po počutju.... x:px x:Dx

:rolleyes: >_>

:vio: x:Dx

Sem najprej videl tole od šivov, pa so bile spet neke asociacije... :fiju: :inocent:

Šele pozneje videl da je šlo za incident med pranjem... x:Dx

Mysti, če se ena vrata zaprejo se druga odprejo... xwizardx

Pa... x:Dx ...če se že vsem rola, zakaj se ne bi še tebi? x8Dx

Srečno... xwizardx :detelca: http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

Guest VilaSonca
Zato bemtim danes nad izpitom in nemščino????????

Luna in pluton????????' :zoro: :zoro:

Bemo

pridi k meni na inštrukcije. x:)x

danes sem fasala eno 9-ko. ko bi vse bilo tako ziher. nič, sem pridna. seminarska zgleda bo. :2src: zdaj pripravim še staf za predstavitev. takole, 14 dni prej. :inocent: ziherašica. x:Dx

vsem se rola, pravite, mene pa daje zaspančkanost oz. spomladanska utrujenost. niti sveži juice in šport ne pomagata. spet bo treba začeti šopati cvetni prah al kaj. no ja, naj bo.

čer x:)x

Znam vaju ja,ja...Perešček in Amis... x:Dx :palec: x:Xx

A tak pravte,...Plutko bo povozil Luno,...fajn, ni prvič, pa tudi zadnjič ne,....upam pa, da se bo Lunci meglilo vsaj do srede dopoldneva in da pride k sebi ne prej kot v poznih večernih urah. Luštna uspavanka,...jutri torej "Subversive tactics" na eni strani in na drugi "Attractive ego energies"... charmiiiing....x:Dx x:Dx

Lepo bodite, pa da vas ludilo ne zapusti,...dajte si duška x;)x x:px

xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ......... x:px

a je sploh kej za komentirat...... x^x

daaaaannnnnnnnnnnn.......... xcivx

od palčk mam žulj dans.....smo neusmiljeno igrali 2 uri......sam je blo super.... x:px ....drugač pa narcise cvetijo.....že ves teden.....pa marelice ....pa še kaj bi se našlo........

mejte se max..... x:Xx

celo zimo me ni niti za vzorec povohal prehlad....no sedaj, ko pa bo hmal tudi uradno pomlad pa smrkam na veliko, nesramnost :(

There is

One Mind,

One Truth,

pridi k meni na inštrukcije. x:)x

Sploh nebi bilo slabo, ja x;)x

No, sem pa dobila eno dvojko.

Nima veze veličina, važna je pozitiva.

Ne bo mi potrebno več za tretji letnik delat. Še četrti, pol sem pa na konju. :palec:

Je pa težka, sploh zato, ker mi ne gre v glavo kot kakšna piflarija x:Ix

dannnn x:)x

Plutko dobro uči luno pranayam....ni kej, car je car... x:px x:Dx

evo še soljat za :detelca: xgoldfishx xwizardx

lepo bodite xsrcx

včeri bila na taijiju....vse izgleda tak na izi....sam ko pa se sam začneš učit, pa hitr ugotoviš, da zna bit zakomplicirano :D

Ko pa se ga naučiš, pa je spet na izi x;)x

daaaaaaaaannnnnnnnnnn.................. xcivx

nekaj snega zapadlo na poti v službo.... :xx!: ....drugač pa sonček spet.... x:px ......pa nobene tolerance do takih al drugačnih bedarij......da ne rečem, da radarji delajo odlično....pa ne policajski.....thai-chi je pa zakon, ja.......

ajd, mejte se...... x;)x

Ko pa se ga naučiš, pa je spet na izi x;)x

glede na to, da sem komi v 'mali šoli' in se ga učim šele 3 mesce....bo še nekaj časa trajal x:Dx x:Ix če drugega ne, me je vsaj leva roka začela kolkr tolk ubogat :2src: x:o)x x:Dx

dan :)

matr ej, ker bi si mislil, da bom po 15 marcu spet drgnila šipe :xx!: :inocent: še dobr, da mam vedno flašo mlačne vode zraven, da to spucam na 123 x:px x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Dan dober

Jaz a hvala bogu nimam za drzati šipe xrainbowx xrosex , imam pa težave z nabiranjem regrada xscratchx

Jah............ pol pa nič, bom pa jutri.

xangx

Danes pa bolj taka posla xracx

Amis, kako žulji xbendx

Klarus, a pol se te bo za bati, ko te še desna roka prične ubogat :bomb: :switz:

Dober večer strupki... x:Xx xsrcx

Ali vas je zametlo ali kaj, nikjer nikogar, samo azilanti... :eek: :vio:

Ali pa je vzrok to da se je danes začela pomlad, tam nekje okrog 14. ure, menda... x?x

Aja, pa čez viken bo luna v vodnarju... :eek: x?x xnckrivx

Dan dober

Amis je očitno danes frej :palec: nima delavne sobote xOOx

Ker je luna v vodnarju xyesx xyesx , raje ne komentirajo ničesar, se bojojo posledic :sniky:

Silki očitno joka za korzetom (pralni stroj, varovalke in skorajšnje potovanje nekam je malenkost xsrcx :frog: )

Zdej pa lahko čakam na povratni udarec :bomb: :D xchatx xscratchx

daaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn......................... xcivx

joj, mitra, kolk sem se narežala..... x:Dx x:Dx ....maš prav....amis nima delovne sobote in je gladko uživala pod kovtrom..... x:px ....od žulja ni ostalo prav dosti......za dans je pa en kup planov....sam bodo čist na izi..... x:px

perešček....kako lohk rečeš, da ni nikjer nobenga......sam je pa res, da večinoma midva rogoviliva u gnezdu...... :sori: :inocent: ....... x;)x .....

luna v vodnarju....uffff....fajn....glede na to, da se bo šetkala okrog mojga saturna bo delovna in čist skulirana...... x:px ......

sonce je danes.....pa čeprav mal piha......

ajd, mejte se...... x:Xx

Morgen... x:Xx xsrcx

Tudi pri nas piha, pa čez noč je padlo ravno toliko snega da je regrat pokrilo... x:Dx

Tako da ga ne išče samo Mitra z lopato... :inocent:

Luna v Vodnarju... x?x

Nimam kaj dosti pojma o tem, slišal tole včeraj pri vremenski napovedi.

Menda spodbuja umske sposobnosti... :eek: ...in željo po druženju... x:px

Pa romantike in podobnega se je treba ta čas izogibat, tako pravi Lunun Net... x8Dx

Bomo preživeli tud to... x^x

Lep dan vsem, pa pazite da vas ne odpihne... xwizardx

Dan dober

Don vas pa sploh ni na spregled.

Bobni :?:

Hecam se. Na tako lep dn samo lenuhi navsezgodaj strašimo pred kompom x:Dx

Se grem zbasat na sprehodka xwizardx da bom vsaj malo za zgled :OoO:

dan :)

že do 6h na šihtu..matr sovražim delovne vikende :vragec:

še dobro da bo pop boljše, ko bom z mojimi čarovnicami šla na altermed...to se bo kadilo :lol:

There is

One Mind,

One Truth,

daaaaannnnnnnnnn....... xcivx

kako zame lepo skrbijo....že navsezgodaj so me častili s predstavo.....najprej 2x ogled prehitevanja v škarje.....no, sej vem, da to ni nč tako posebnega....zato je pa potem pred mano ostal sam en kamion priklopnik, ki je tolk šibal, da je v naslednjem ovinku bila njegova prikolica samo na levih kolesih......zlo zanimivo videt......jasno, da sem takoj povečala varnostno razdaljo in sam upala, da se bo uspel postavit nazaj na leva IN desna kolesa.........no in se je....zarad navala adrenalina, je šofer kamiona zapeljal na prvo izogibališče.......in verjetno šel preverjat vsebino prikolice..........

kako je blo na altermedu, klarus....?....in kaj je blo zanimivega....?

ajd, mejte se....pa varne predstave vam želim...... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...