Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

na altermedu je bilo svetovno....ne sam, da sem domov privlekla skalo od rumenega kalcita iz mehike :2src: x:px tu je bil še čvek z bernom :2src: vojkotom :2src: in seveda bližnje srečanje z moldavitom, ki ga še morem analizirat.. :OoO:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

o astro sceni marsikaj :lol: pa da totalno padam na kamne, čeprav sem si rekla, da ne smem neki časa nabavljat novih kamnov :D

vse ostalo je bilo pa blažev žegn...nč posebnega, sama komerciala

There is

One Mind,

One Truth,

kako zame lepo skrbijo....že navsezgodaj so me častili s predstavo.....najprej 2x ogled prehitevanja v škarje.....no, sej vem, da to ni nč tako posebnega....zato je pa potem pred mano ostal sam en kamion priklopnik, ki je tolk šibal, da je v naslednjem ovinku bila njegova prikolica samo na levih kolesih......zlo zanimivo videt......jasno, da sem takoj povečala varnostno razdaljo in sam upala, da se bo uspel postavit nazaj na leva IN desna kolesa.........no in se je....zarad navala adrenalina, je šofer kamiona zapeljal na prvo izogibališče.......in verjetno šel preverjat vsebino prikolice..........

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Take "predstave" so tu v našem koncu na sporedu dnevno... :o|o: xrolleyesx

Prehitevanja v škarje sploh ni vredno omenjat... :vio:

Je pa zanimivo ko te prehiti polno naložen grajfar - za tiste ki ne vedo kaj je to - to je gozdarski kamion s posebno prikolico za hlode, lahko pelje tudi do 20 kubikov hlodovine, to je okrog 16 ton... :eek: :wOOt:

Pri tem ni preveč pametno razmišljat kako se ta reč pri takšni brzini ustavi... :vio:

Drugače pa na jugu vse po starem... x:px :inocent:

Lep dan vsem... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dan dober

A je danes kakšna luna kar se voznikov tiče :bomb: :bomb: :bomb:

Men so mačka povozil x:(x

Prdestava, da bi ga tud na gobec ruknila :kiss:

Klarus

Faj za vse kar si doživela. Čarovnice verjetno tud zadovolne xwizardx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

madona perešček....a to počnejo...a so čist prf*...... :O: .....no, vožnjo po polovici koles sem do dans gledala sam v ameriških filmih...jao, kaj nardi globalizacija...... :vragec:

mitra...žal mi je za tvojga mačkona..... :sori: .... xvrtcx

klarus...no, vsaj astroscena da je bla fajn....... xDDx :palec:

sem šla pogledat lunin koledar....sej nč čudnega....pazite ta teden.....luna ma konjunkcije z vsem živim....in danes je luna konjunkcija neptun....jasno da je bluz na kvadrat.....no, vsaj za nekatere....... :huk: ...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojla gnezdo, en hiter pozdrav x:)x

Uh Mitra,...za mačkonija.. :sori: xvrtcx

drgač pa.....predstave ja,...nimam sicer cestnih,...imam pa govorne,....folk se mimogrede zagovori, pa izleti ravno to kar želi prikriti,....ja, zanimive scene x:px x:Dx

iz zgoraj navedenega mi je danes že zjutraj tale neptunovska magla polepšala dan... x^x x;)x

nič, lepo lepo bodite :detelca: xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx

Jaz pa prav danes doživel še eno predstavo, prometno... :o|o:

Ko sem se pripeljal na parkplac pred Spar je po luftu krožil en motorni jadralec s padalom(upam da sem prav napisal... x?x )

No, ta me sicer ni nič ogrožal, bi me pa skoraj povozil en trot ki je zijal v luft namesto da bi gledal kje vozi... xrolleyesx :vragec:

Verjetno bi, če ga jaz ne bi zmotil, rinil direktno v parkirane avtomobile... :vio: x:Dx

Svašta... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif xrolleyesx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

daaaaaannnnnnnnnnnnnn........... xcivx

uf, perešček....ti maš tud predstave vidim..... :sori: .....včeraj preigravali vse komade.....pa popravljali napake......fajn je blo.....drugač pa na zapadu ništa novo......lajf je fajn.....

mitra.....na čist tazgornji vrstici lnf (oranžne barve) maš našteto :>lunin koledar>zdravje>horoskop>......itd......no in tam klikneš "lunin koledar" in na levi strani strani, ki se ti odpre, pogledaš kakšna je situacija....... xDDx

mejte se max..... x:Xx

Dan dober

Amis hvala.

Se na astrologijo spoznam kot svinja na boben :cry: , in se tja praviloma ne zatekam. :OoO:

Ampak sem pokukala, dobila razlago :wOOt:

Zdej ap nabrati regrad, drugče ga bo še zamedlo xrolleyesx

Morgen... x:Xx xsrcx

Predstave, ja... xrolleyesx :vragec:

Če bi hotel vse pisat kar vidim, bi porabil celo stran tukaj... :vio:

Da o razumevanju prometnih znakov in prednosti v križiščih ne izgubljam besed... :vragec:

Samo še ena cvetka... x:Dx

Na cesti Ribnica - Kočevje je približno na pol poti ena ravnina.

Cesta ima na dolžini cca 1,5 km samo en blag ovinek, je pa pregledna po celi dolžini.

Na koncu te ravnine v smeri proti Kočevju se cesta rahlo dvigne in zavije v desno in je od tam vsekana v hrib, torej nepregledna.

Pred dnevi me je na začetku te ravnine dohitel en ata z golfom.

Celo ravnino je vozil tik za mano, vozila sva okrog 100 km/h.

Nobenega nasproti, priložnosti za prehitet kolikor hočeš.

Pa se je za prehitevanje odločil šele tam ko se cesta že dviga, seveda v škarje.

Sem moral skoraj ustavit da sem mu naredil plac za umaknit... :vragec:

Pa razumi to če moreš... xrolleyesx xwizardx

Mitra, če hočeš vedeti za lunine mene si naloži tale program

A. Kranjc - Koledar

Lušten majhen programček, enostaven za instalacijo in uporabo, kaže lunine mene(uro in datum začetka) pa uro sončnega vzhoda in zahoda, lunine in sončeve mrke, praznike in še kaj... :palec:

Lep dan vsem, pa upam da vas ne zamede, vremenarji spet sneg napovedujejo... xwizardx

ne sam da ga napovedujejo, tle je do pred kakšno uro snežilo ko sred zime......posledišno so strehe bele, avti pa tudi.......a čem sploh še kej rečt....????????

sneg :xx!:

xyesx xduhx

Se strinjam z obema... :vragec:

dan :U:

sneg :vragec: pa še ga napovedujejo :bomb:

včeri se znebila 600€ sam za to, da bom lahka kurla na zemeljski plin...od tega pokasira občina 475€ za okoljske dajatve.....ostalo pa plinarna, da zamenjajo šobe, prepihajo sistem in popravijo oz na novo namestijo ure za plin..čeprav bom v eni kurilni sezoni ptišla not z to seno..razlika med naftnim in zemeljskim plinom je :wOOt:

2,06€ natfni plin, zemeljski pa 0,67€ za m3 :bomb: :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

dr jutr x:Xx

En pofočk in x:Xx

Vidim da vam dogajanj ne zmanjka od snega do korzetov o prometu sploh ne bi.

Mi2 z Zajki greva zdajle v špital za kak dan ima neke preiskave. Tko da nama lahko namenite kako lepo misel xwizardx

lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dan dober

cosma

Kratke ure, nič bolečin..... :inlove: xwizardx

Klarus

Se ti bo investicija kmalu povrnila, sem sigurna :palec:

Za vse ostale pa en :flower: dan

Guest Jeti

pozdrav v gnezdo

upam, da ste vsi na toplem ... men se je prejle zanohtalo :xx!: po vseh predpisih

počnem vse mogoče in nemogoče x:Ix stvari ... že skoraj zmankuje časa xnckrivx ... kdo bi si mislil, da se mi lahko zgodi to x:o)x ... za povrh pa še šmrkam in solzim ... spet me je alergija napadla xrolleyesx

imejte se lepo, kjerkoli že boste :detelca:

Cosma in Zajki xcrossfingx

daaaaannnnnnnnnnnn.......... xcivx

oooo jetiiiiii...... x:Xx

tole pa za zajki in cosmo...... xwizardx x:Xx

včeraj me je zvečer tolk zeblo, da zaspat nisem upala....posledica so ble štumfe in še ena deka čez kovter......pišuka, hujš ko pozimi.....sovraaaaaaažžžžžiiiiimmmmmmmm mraaaaaazzzzzzzzzzzz...... :huk: :angry2: .......

mejte se..... xsrcx

Dan dober

Luna fino upliva na mrazek.

Sem se zvila v klopčič kot mucek. Seveda štunfi, deka................... x^x

Nekaj časa je trajalo da sem se ogrela na spalno temperaturo. :zoro:

Danes pa novim zmagam na proti. Se že veselim, kako bo fajn dan. xyesx xyesx xyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...