Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dan dober

Jest se bom tud losala enega bremena.

Kupa cunj, ki čakajo na likanje xsrcbumx

Danes bo vsaj upravičeno dežek padov xppx , saj je april.

Ups, še kakšnega moram nategnit hi hi hi ............... :mex:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

nimam še ideje.....da bi koga nategnila......... :inocent:

saj lahko na suho od zadaj x:Dx (evo potencialne ideje x:o)x )

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

čeeer x:Xx

hja, sej vem,......najprej torperdiram opravičila, predno me uspete ugriznit za šlamparijo glede luftanja gnezda. xrolleyesx

Ravno priropotala domov, utrujena, zmrcvarjena neprespana (zadnji mesec spanje pod zdravstvenim minimumom),.... pa lačna,...pa spokat torbico, pa ob štirih auf pa gas na pot spet, pa,.....a je dost xrolleyesx ,...no tole je bil jamr od teleščka, je spet neki skumran,...psiha se pa zraven reži... x;)x x:Dx

Glede bremen pa,....mah ,...folku ne bi škodval enmal več kondicije,....da bi vsaj svoja lahko nosil (pa ne mislim tu prisotne :inocent: ), pa obesjo svoje kufre drugam,..pol se pa še sami udobno na kufer namestijo....jh,.....noste, kar je vašega, osatlo prtljago pa prepustite njenim lastnikom....sej bo bejbe, :palec:

Dete uletelo.. xsrcx x:Xx

Cosma pa zajki upam, da sta ok :detelca:

Mihaelos potrjuje, da je še živ,....fajn :palec:

Ostali ste pa itak vsi super :palec:

Deviški nateg zadaj mi ni čist jasen,..nazadnjaški mrbit,....no ja, men je čelni ljubši.. x:Dx

evo, ravno zmazala obrok, še soljat potalam, se na kufer spravim, pa še lepo odspim,...juhu, hmal bo spet jutranja kava.. x:px

lepo, lepo bodite,

nočko vsem xsrcx

:detelca: xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaaannnnnnnnnnnnnn............ xcivx

pišuka, se mi je zdelo, da sem v podmornici.....voda povsod.....brisalci so komaj kaj opravili......smo pa zato razturali na vajah včeraj.....pa posvojili smo novga člana.....mali je kr padu u ritem, pa nikol prej poslušal kaj šele igral komade..... x:px .....če bo vse ok, grem dans na koncert......jutr pa še na enga.......s spanjem sicer nisem na takem minimumu kot silki....je pa vseeno pod povprečjem.......no ja, bomo spali ko bomo v eni od fenixovih faz...... :vragec: x:Dx

silki.......mal ravnovesja med skrbjo za psiho in dobrobit teleščka.....da ne dobiš spanja na recept pa obiske na intenzivni.....(sej vem, da bi ušla od tam)......mej se faaaaajn........ x:Xx

lepo se mejteeeee........ x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

spanje? uf, sem si danes cisti hedonizem privoscil...spal skoraj od izmene do izmene (tus, pa nekaj za pod zob je bilo edino vmes) B)

o "deviskem" nategu pa raje kdaj drugic... (to be continued, torej) x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

daaaaannnnnnnnnnnnnn............. xcivx

bla na koncertu včeraj.....u dobri družbi......spanje.....hmmmm....kaj je že to.....u službi skoz gužva.....drgač pa kul..... x:px

....... mate pa skrajno pomladne debate...... x:Dx x;)x

ajd, mejte se........... x:Xx

Še tuki nos utaknem x:Dx x:Dx

Malo boljše je, kot pa pri vodnarjih, kjer že tri dni sama klofam tipke. w:Iw

Kako se pa imenuje vaš bend Amis? x:px

Dan dober

Kaj pa je danes? :8):

Ni Amis, ni Clarus ni nikogar :?: :?: :?:

Pol bom pa jest en pozdravček nalimala xwizardx

Naj vam bo lep dan :inlove: :inlove:

Guest Jeti

sonček je in tisi skuštrana... xsingx

ni repkov, samo azilanti ... verjetno kje uživajo :unsure: ali tako vneto delajo, vedno polni energije x;)x

Mysti bi, samo danes ga sama potrebujem ... nekaj sitnega za opraviti :xx!: ... ti kar z rogovi ornk butni, bo tudi zaleglo :detelca:

papa :flowers:

Strupki... x:Xx xsrcx

En pozdrav vsem zgužvanim, pa cmeram, jeram in drugim... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

Pa en nasvet - če ni repov(strupenih) pri roki in če rogovi ne zaležejo, pomaga en dober kol... :inocent: x:Dx

Na pravem mestu, seveda... x;)x

Vsem ki rabite pa xwizardx :flower: :detelca:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaaaannnnnnnnnnn........... xcivx

sonček je...... xsingx .......sam tole s potresi je pa :V: ......

.......še vedno.... :sleeping: ........

ajd, mejte se........ x:Xx

Dan dober

Krompirček sadit xyesx xyesx

Včeraj so potrebili travo, sem brez regrada. Sosed je pa gnojnico navozil, pa tud ne morem futra nabrat. :mex:

Mucike imamo, en dan stare. xrosex xrainbowx xsrcbumx

Guest Jeti

zunaj tako prijetno toplo :2src: ... bom postorila najnujnejše ... med drugim moram coprnico skopati :switz: ... potem pa zopet ven ... lepo je opazovati listke na drevju, ki so vsak dan večji :vio:

Amis ... je bilo v vaših koncih kaj čutiti potres ... no, menda so ga marsikje, predvsem tisti v zgornjih nadstropjih stolpnic xcivx

Mitra ... potem lepo diši pri vas x:o)x

Perešček zadnje čase očitno zelo zaposlen s svojo novo pridobitvijo :inocent:

vsem lep dan :detelca:

Perešček zadnje čase očitno zelo zaposlen s svojo novo pridobitvijo :inocent:

:o|o:

Niti ne, kot ponavadi... :vio: x:Dx

Sem pa prejšnji teden se lotil modificiranja in moderniziranja enga starega compa, toliko da mal obnovim svoje zarjavelo znanje na tem področju in da eni sosedi naredim uslugo... x^x

Pa je bil, kot je rado v takih primerih, Murphy na delu... xrolleyesx :vio:

En rešen problem je pokazal dva nova itd... :vragec:

Vse srečno in uspešno končano... x:px x^x

Strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

cmok vsem v gnezdo x:Xx

:detelca: xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Kje ste pikoljubci? x:Xx

Vidim da ste vsi pridni en bolj kot drugi, čeprav Jeti neki jamra o delavnem elanu... :inocent:

Komaj smo se skopali iz vseh bolnišničnih ustanov in domačega špitala :sori: ..ostanite doma! Ma v glavnem smo preživeli. Ampak morava z Zajki še na eno preiskavo in mi je že kr bad ko v naprej pomislim kaj naju čaka xcivx

Ne več če sem že kaj napisala, ampak med ostalim sem spala še samo na okvirju od ležalnika toda bila pa sem lahko s svojim otročkom, kar v bistvu tudi šteje xsrcx

Tisti ki mencajo in so se nesramno obogateli z gradnjo Pediatrične klinike res nimajo xsrcx še manj pa vesti za svoja pritlehna dejanja. Med vrsticami ne vem če ste vedeli ampak to Pediatrično, ki jo imamo so zgradili po vojni z denarjem slovenskih izseljencev v Ameriki. Naša država pa nič. Gradi že vsaj toliko časa kot obnavljajo ljubljanski grad :vragec: ...najboljš da otroke kar v Patrie napokamo, saj za drugam kot za igrat itaq ne bodo.

Danes odpisala še en izpit zato sem si vzela moment da vas pozdravim, drugače enostavno ne gre. Pa še obiske gostim, so pridni in že pančkajo :vio: zato sem bom v tej smeri odpravila tudi sama.

Lep teden vsem skupaj x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

daaaaaaaaannnnnnnnnnn......... xcivx

cosma, sem se že spomnila nate in zajki....me veseli, da ste bolje....kdaj pa gresta na preiskave spet....?........ xwizardx

jeti....ti si pa ful zasedena zadnje cajte....... xsrcx

perešček....ne se preveč z murphyjem ukvarjat...... x;)x

dans so spet vaje..... x:px .....kolk je lepo odkar mam novo igračko (boben)....da sončnih dni in normalnih temperatur spljoh ne omenjam..... x^x

drugač pa lepo se mejte......... x:Xx

Dan dober

Fino za zajki, naj ji uspe

Amis, ti kr zbijej po igrački

Vsi ostali imejte lep topel dan

Guest Jeti

dons bo spet akcija :vio:

zasedena ... prej počasna x;)x ... pol pa zgleda koliko dela imam x:Dx ... predvsem s potepanjem :2src: ... no ja, tudi vsakodnevne stvari mi gredo lažje od rok zdaj, ko je sonček in toplo

moj pc gre tudi na servis ... nov antivirus in mal popucat xcivx ... nov tiskalnik bi potrebovala in še kakšno reč ... bom videla kaj mi bodo ponudili in kaj bo denarnica rekla x:Dx

za Zajki xwizardx ... nedvomno veliko lažje prenaša preiskave, ker si lahko poleg nje Cosma ... sama imam kar nekaj neprijetnih spominov iz otroštva vezanih na bolnišnico ... ni :vragec: , da enkrat tudi pediatrije ne spravijo v red ... z ostalimi bolnišničnimi novogradnjami pa tako ni dosti bolje :xx!:

uživajte kjerkoli že ste :flowers:

A mamo kak dober razlog na nebu, da sem lahko tečna? x:px

mah, čist me zjutraj v slabo voljo spravil.. clo oblekco sem nase dala, ful luštkano.. pa je bil komentar sam mal tak.. 'hmmm' pogled in izjava v stilu - sej, če bi tole mal višje gor potegnila, pa če bi druge hlače spodaj oblekla.. Ma neee, sej ne kritiziram no, sam idejo ti dam..

UAAAaaa!!! :vragec: a sem čist preveč zahtevna, če bi rada vsake tolk kej v stilu - o hudo, kok pa dons dobr zgledaš! :vragec: :vragec:

pa ne vem, lahk bi kukrkol pokazal, da mu bo mal dolgčas en mesec brez mene, pa ne na njegov način, da mi prinese še par stvari, ki jih bom mogoče rabla s sabo pa da se meni sam s sabo, da mi bo motor do konca zrihtal in banjo prebarval, ko me ne bo.. ful fajn, sam... jaz bi tko rabla kaj čustvenega vsake tolk...

mah.. sej vem.. PMS... pa potovalna mrzlica... itak :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

daaaannnnnnnnnnn........ xcivx

oooo alianca..... x:Xx ....ja itak, da si preveč zahtevna.....kaj si pa sploh misliš....da bi tip pokazal kaj čustvenega ali pa bognedaj kaj pohvalil....jp, menda bi mejilo na čudež....čeprav....čudeži se vseeno dogajajo....vsaj tu pa tam...... x^x x;)x .....sej vem, mal sem zlobna.....vsaj tipi bi tako rekli.....je pa tud res, da se večini še zmer zdi, da bi jim padla krona z glave če bi......tri pike.......nč nisem sledila dogajanju....zdej pa ne vem kam in kdaj greš......?

spešl pozdravčke za cosmo in zajki...... xwizardx :detelca: xcrossfingx

ajd, mejte se....... x:Xx

Helow x:Xx

me ni blo že celo večnost naokrog ... pa ste k sreči bolj redkobesedni, tko da vseen sledim dogajanju x:Dx

sem pa leteča ... dopoldne med vrtcem in službo ... popoldne uživamo v sončku ali pa se "sončim" na faksu xcivx se še vsi privajamo na tale ritem ... prezgodnje jutranje ure pa premalo ur v enem dnevu ... drugače pa kar gre x:Dx

Cosma ... upam, da bosta obe z Zajki fajn preživeli preiskave in potem ne bo več treba po teh ustanovah hodit xwizardx :detelca: o ustanovah pa ne bom ... se znam preveč razburit :inocent:

Aliana ... očitno je treba temle moškim dobesedno narisat, kaj rabimo xrolleyesx če kej pomaga x;)x sem prepričana, da zgledaš super (tud, če ne potegneš tistega gor, pa s temi hlačami x;)x ) xDDx iz Peruja se pa toliko javljaj, da te ne bomo uspeli pogrešat x:px

Mitra ... kakšna slikica malih mucic??? al moram po drugih temah iskat x:o)x

vsi ostali tud na broju ... Amis še vedno razbija x:px , Misty, kar z rogovi ... drugače pa tud repek posodim za kakšen pik ... ne sme prit iz vaje, strupka pa itak ne zmanjka xcivx Perešček pa tud priden azilant xDDx

uživajte ...

sonček je :2src: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Hvala, punce x:Xx saj, še dobro, da je men kristalno jasno, da sem fajn in dobr zgledam x;)x

Amis, šibam v Peru v nedeljo, za en mesec..

Scorpi, jp, narisat ja x:o)x pa še dobr, da mam cimro, da pove, kar moški ne zmorejo :)

bom se javljala (saj mislim, da si dobila mail z naslovom bloga?) pa v LNDnevnik bom dajala linke na blog..

(sem prenesla blog drugam, ker v temle od Lune tujci ne morejo komentirat)

Cosma in Zajki.. držta se :)

in vsi ostali ... x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...