Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ojla gnezdo xsrcx

vidim, da ste v gnezdu vsi odlično :palec:

no, jest tud, nič mi ne fali,...v svoji koži se še vedno (in to čedalje bolj) odlično počutim,... x:px x;)x

Alianca, seveda odlično izgledaš,...sam kaj , ko to mudonje težko izdavijo,....pol jim pa obleka ni všeč,..pa z izgovorom, ali ne bi morebiti raje majčko preoblekla, pa hlače oz krilce,....pa ko/če to postoriš, ponovi vajo, ....namesto, da bi takoj rekli bobu bob,....zgledaš odlično, obleka ti prav pristoji,....sam dej se enmalo še preoblači..... x:px x:Dx

...a ne Jankec?,...sej si tako želel povedat s svojim kratkim, jedrnatim komentarjem? sem kej izpustila? :vragec: x:Dx x:Xx

ajd lepo bodite xsrcx :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

silki...... x:Dx x:Dx

aliana...max uživaj v peruju.....pa dost lepih izkušenj...... :palec:

ooooo sg....... x:Xx ........ti boš tud en dan sama sebe srečala...... :sori: ....

dans se mi je posrečlo x^x ....jutri mam dopuuuuusssssttttttttttt...... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dan :)

od 5h v službi(ni še sem tu) mel hladno topli ruski bife za 150 ljudi..na konc jih je blo neki čez 200....in seveda v nulo raturali

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dan dober

Pridni vsi po vrsti xscratchx

No, saj jest tud ne zabušavam. Najprej se greva z metlo jagat po stanovanju, potem pa pirhe delat xsmokex

Kok bo luštno xokx

Aliana

Uživej na maksimalno xsuperx xpolzx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Alianca, seveda odlično izgledaš,...sam kaj , ko to mudonje težko izdavijo,....pol jim pa obleka ni všeč,..pa z izgovorom, ali ne bi morebiti raje majčko preoblekla, pa hlače oz krilce,....pa ko/če to postoriš, ponovi vajo, ....namesto, da bi takoj rekli bobu bob,....zgledaš odlično, obleka ti prav pristoji,....sam dej se enmalo še preoblači..... x:px x:Dx

...a ne Jankec?,...sej si tako želel povedat s svojim kratkim, jedrnatim komentarjem? sem kej izpustila? :vragec: x:Dx x:Xx

obožujem te xsrcx

toj t prawa baba :palec:

nekej upraša in tut kr sama odgowori :palec:

sam zgleda da se ti je res mudil, ker si pozabila še prepričwat, kuko se motim x:px x:Dx

xvrtcx x:Xx . no... zej pa bod jezna če moreš x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Dan dober

Pejmo, zbašmo se............. :flower: , žegn je xsuperx

Po bencin za kosilnico moram. :frog:

Bemo, pa tko deleč je pumpa (črpalka). xnckrivx

Bo bolje nehat pizdit, samo v avto in akcija.

Sam ne bo prišel k hiši, pa pokosilo se tud ne bo samo. :fool:

Strupki... x:Xx xsrcx

Perešček trenutno poljedelec oz. vrtnar... x^x

No ja... :o|o: ...ne preveč zagnan, bolj po pravilu - počasi se daleč pride... :inocent:

Nekaj o tečnobi bilo tukaj govora in o razlogih... x?x :eek:

Po moje je ravno toliko razlogov za bit tečen kot za ne bit tečen, vse je stvar izbire... :inocent: x:Dx

Na kritiko o moškem delu populacije in na to česa ne znajo pa - so še izjeme, menda... x?x x^x :inocent:

Pa učit se jih tudi da, vsaj nekatere... x;)x x8Dx

Vesle praznike vsem pa veliko pirhov... xwizardx

http://www.shrani.si/f/31/vx/3KB0hnvH/pirhis.jpg http://www.shrani.si/f/1F/4F/4xDZAL30/ist22890609-easter-bunny.jpg

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja, Alef, učit se jih pa da, res je x;)x

Ajde škorpjoti in škorpije moje drage, lepo se mejte, jaz grem zdaj med Indijance x:o)x

(naslov bloga mate v LN dnevniku, bom vesela kakega obiska)

x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

čer strupki x:)x

najprej, kot se spodobi: lepe praznike in obilo pisanih,...predvsem pa kuhanih pirhov želim,...skratka uživajte fraj dneve x:)x

Alianca, srečno pot ke, tam in nazaj,...lepo bodi xsrcx :detelca:

vsem pa še :detelca: xgoldfishx xwizardx

obožujem te xsrcx

toj t prawa baba :palec:

nekej upraša in tut kr sama odgowori :palec:

sam zgleda da se ti je res mudil, ker si pozabila še prepričwat, kuko se motim x:px x:Dx

xvrtcx x:Xx . no... zej pa bod jezna če moreš x:px

jao dragec,...kak naj bom pa jezna,..ko mi pa tako lepo egovsko grivo počešeš...prav lepo predem.....do nadaljnega,...jasno... x:Xx x;)x x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaaannnnnnnnnnnn.......... xcivx

skomirala se za 10 ur... :eek: .......vreme čista poezija......učitelca se mi nekak ne da bit skoz......flat bo pucanje še doživu......drugo je pa ok....... x:Dx

alianca....max fajn se mej cel cajt........ xsrcx :palec:

dans pa ne vem a se bo komu dalo mogoč s kavo ubadat.......hmmmmmmm........ :o|o:

mejte se max....... x:Xx

:OO: ............ :unsure: .....nikjer nikogar.......

daaaaannnnnnnnnnnnnnn....... xcivx

kava bila ....odlična.....z družbo vred...... x:px ....sam kolk cajt v takih primerih leti...... :O: .......

ajd, mejte se..... x:Xx

cukri... x:Xx x:Xx x:Xx

..hja, kava pa :yumy: ....glede časa pa,....ko j... einstajna... x:Dx

ostanite v cvetju :detelca: xgoldfishx xwizardx

hej hoj x:Xx

crknjena :o|o: bi se blo čist primerno tamalmu pridružit pri drnjohanju x:Dx jutri en kolokvij ... dons pa v četrtek špricam faks xcivx pa pismo, edini kolokvij v 100 letih (skor :inocent: ) nam pripopajo lih na rd od tamalega ... in ja, celo leto je že ... tumač x:px x:o)x sam je pa enih pi****ij okol tega rojstnega dneva x:Dx za vikend bo kosilce z eno stranjo žlahte, pa mal doma sami popraznovat xDDx okol prvomajskih enkrat pa še piknik za tadrugo žlahto x:px za prestolonaslednika ipak cele ibunge x:Dx xcivx

Klarus, tud jst mela v planu packanje ... pa me je tamali postavil mal na tla, da on pa že ne misli neki se z enimi jajci (sem preventivno stiroporaste nabavila) se ukvarjat, je to vse za v usta :wOOt: :D no, pa sva (oziroma sem) na hitrco napackala en jajc (da je blo mal učinka vseen), pol pa hitela pospravljat, da ne bi res spravil v usta vse barve, kar je blo okol x:Dx bo drugo leto boljš x:o)x

uf, kava ... moram spravit koga v pogon, da mi skuha en lonec kave x:px sem eno ful dobro dobila, instant (pa ne se zdej kofetarice bunit :frog: ) ... si jo skuham običajno dozo ... pol pa preberem, da je doza mišljena za pol deci vode xrolleyesx

tolk ... knjige me vabijo x:px uživajte xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaaaannnnnnnnnnn......... xcivx

tole vreme je čista poezija.....temperature pa bi lohk ble take celo leto...... x:px ....včeraj mal štukala spanje....in mi je šlo dans na smeh, ko brala sg......sg, upam, da si se uspela naspat......

ajd, mejte se max..... x:Xx

daaaaaannnnnnnnnnn......... xcivx

tole vreme je čista poezija.....temperature pa bi lohk ble take celo leto...... x:px ....včeraj mal štukala spanje....in mi je šlo dans na smeh, ko brala sg......sg, upam, da si se uspela naspat......

ajd, mejte se max..... x:Xx

:eek: :o|o:

Ne daj bože... xrolleyesx

Pri nas je bilo zjutraj samo 1°... :cry:

Zame so "taprave" temperature takrat ko je že zjutraj dvomestna cifra... x:px :palec:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ups...... w:Iw ....oprosti perešček.....nisem se natančno izrazila....sem mislila na popoldanske.....20+še malo...... x:px

Zjutraj je bilo pri nas kar znosno.

Nisem se šla obešat na termometer :mezik: :mezik: , za kratke rokave ravno ni x:Dx , je pa kar prijetno xwizardx

Popoldan je pa itak da močno vroče, sploh če kaj migaš xDDx

Danes grablje :fool: , lopata :frog: , dilce za potko xsurprisex ................ posledica zelenjavni vrtiček :flower: :flower: :flower:

daaaaaaannnnnnnnnnnnn......... xcivx

včeraj vidla krokarja.......dala veto na nekatere postopke......bla na vajah......dans baje bicikel......pa avto moram na servis peljat.......upam, da je to vse......

ajd, mejte se...... x;)x

dan gnezdo xsrcx

juj kolk ste pridni :palec:

no, sej jest tudi lepo kljukam svoj delovni spisek,...dan začela z friziranjem mozga,...lepo odkljukala,...v tem tempu nadaljevala....efekt pa,...dvomim, da bo kak lepotni vrtiček nastal,....prej kaktus.. x:px x:Dx ,.....jh, po dolgem času sem v dilemi,.....cincam,....kr neki,...nikakor se ne morem odločit a bi bla zaljubljena al ne,....oz točneje rahločutna,....bemu, ni mi jasno kako tehtnice uspejo doživet visoko starost,...reveži... :inocent: x:Dx

ajd lepo bodite :detelca: xgoldfishx xwizardx

daaaaannnnnnnnnnnn.............. xcivx

olje zamenjano....čaka me nakup novih gum......biljard mi gre zmer bolš.....baje na svetu ne počnem prav dost normalnih reči.....le kaj bi to blo normalno..... :o|o: .....nekdo je očitno pr*....če ni svet, pol sm js....pa zaljubit se tud ne znam več......tole bi znalo bit zaskrbljujoče........no, žvim pa le....pa še fajn mi je zraven.......pol pa zastopi......... :vragec: x:px

ajd, mejte se...... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...