Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ni mi jasno kako tehtnice uspejo doživet visoko starost,...reveži... :inocent: x:Dx

x:Dx

Po moje zato ker se vedno guncajo malo na to malo na ono stran pa posledično na vsaki strani občasno kaj dol pade... :vio: :inocent: x;)x

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Vreme na jugu odlično za zabušavanje... x:px :vragec:

Dež celo noč pa celo jutro pa še bo kot kaže... xrolleyesx

Perešček bo pa v kratkem srečno brezposeln... :onfire:

Trenutno doma, ni dela, firma v k***... :vragec:

Penzija se bliža... :palec: x:px

Lep dan vsem... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_012.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/021.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Dan dober

Perešček xsurprisex xsuperx

Amis, ti imaš pa res mogoče nenavadne hobije :fool:

ampak si mi zelo luštna taka xyesx xyesx xyesx

Jaz pa gume imam xhypnox , olje tud xrolleyesgx ............ (pa da se najbolj pohvalim) na frišno registriranega xwitchx

Mejte se max.. fajn

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Guest Jeti

en velik pozdrav v gnezdo ... papirnate robce, brisačke, wc papir imam v obdelavi x:o)x ... glavo pa kot čebelnjak :xx!:

pri nas pa še kar čakamo, čakamo in čakamo xcivx kaj bo z levovo penzijo ali ga bodo morda poslali delat oz. na zavod ... nič prijetni dnevi negotovosti ... temu primerno počutje ... z avtom pa tudi ne veva kaj storiti ... peljati na registracijo ali ne xnckrivx

še dobro, da je sonček in toplo :2src: ... in v lonec imam še tudi kaj dati :yumy:

lep dan vsem :flowers:

Dr dan x:Xx

Ujela 6 minut free tajma x:px pa prec sprašila na lnf...sej ne da ne bi imela česa nujno za delat ampak pravijo, da si je treba vzeti čas zase x^x .

Silki :2src: kwa zdej to love or love?

Jeti eno fejst vpojno rolo pod nos pa uživaj dan.

Amiska drum drum drum boing xwizardx me je prijlo zdajle da bi en indijanski ples na bobne odtancala.

Vsem srečno in nesrečno brezposelenim :detelca:

Trenutno se ukvarjam s tem da sem ugotovila, da je moj otrok že ful velik...pa še 1 leto nima. Zajki trenutno stopica najraje ob mizi in vrže dol vse kar doseže...finta je v temu, da vsak dan doseže več in več. Včeraj si je delala obloge iz mlečnega namaza in ugotovila najbrž da je potem koža na rokah veliko mehkejša in da je namaz zelo slasten če ga namažeš na stekleno mizo in potem počasi delaš :yumy:

Grem pokat, pospravljat...čaka me še telovadba potem pa zviz na obalo.

joj kok me bo neKdo spljuval :madpro:

lep vikend vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Škorpijonke, tako dobre in tako poredne... Sem prav šokiran. Dajte mi en crash course, kako zapeljati škorpijonko? Grrr :P v glavnem... Wohoey!
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

en velik pozdrav v gnezdo ... papirnate robce, brisačke, wc papir imam v obdelavi x:o)x ... glavo pa kot čebelnjak :xx!:

pri nas pa še kar čakamo, čakamo in čakamo xcivx kaj bo z levovo penzijo ali ga bodo morda poslali delat oz. na zavod ... nič prijetni dnevi negotovosti ... temu primerno počutje ... z avtom pa tudi ne veva kaj storiti ... peljati na registracijo ali ne xnckrivx

še dobro, da je sonček in toplo :2src: ... in v lonec imam še tudi kaj dati :yumy:

lep dan vsem :flowers:

jeti dobrodošla v klub..js sem že ta tretji teden prehlajena :xx!: xrolleyesx

vneti sinusi :vragec: robčki, wc role brisačke itd x:o)x

sicer sumim, da mi je to sprožil en dogodek in je to čistka :8): xrolleyesx mah bo že še :)

dans pop pa v mursko na predavanje x:px bomo vidl :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest Jeti

Klarus :sori: ... sem mislila, da si se že pozdravla ... a, da se nekaj puca? ... upam, da tudi pri meni x;)x

El Nino ... te je amorček zadel? :palec:

samo, da dogaja :onfire: ... akcija ... ples, šport, izleti :palec: ... kakšne skupna kopel ali masaža :inocent: , če sta že tako daleč x:o)x ... saj bo x;)x

ahoj...

Cosma, jst mam cd pripravljen že od septembra, pa nikakor da se spravim na pošto... grozna sem, še enmal pa ne bo več aktualen... nič drugega ne preostane kot da popravim napako... upam, da te pošta pričaka če te ni...

redno vas berem, samo malce manj pišem... pa ne zdi se mi fer da vsake tolk časa uletim samo z novicami iz mojega postajališča... sej komot živite tud brez tega... sem pa z vami, to pa ja...

Jeti če boš kej rabila povej...

Guest Jeti
Ksenč ... lepo, da se kaj javiš ... saj vem, da spremljaš dogajanje ... tud jst poškilim kaj tja čez x;)x ... tud mim priletim, a te zgrešim ... hvala za ponujeno pomoč :palec: ... morda te tudi pobaram, če ne bo druge x;)x

Guest Jeti

repki in azilanti uživajo v zasluženem koncu tedna x;)x :palec:

uspela ujeti malo spanca ... crknjena še kar ... vsaj bolečina in čustveni pretres sta minila x^x

današnji dan bo temu primerno lenoben x:px

uživajte še naprej :detelca:

daaaaannnnnnnnnnn......... xcivx

perešček....upam, da bo vse ok..... :palec:

mitra....se mi zdi, da kr dobro furaš ...... xsrcx

jeti....za zdravje in penzijo....pa čim manj skrbi..... xwizardx

cosma....sej ne, da vam obale neb prvoščla....sam uno z rumenim tekstom...to si zihr mene mislila....ker sem bla v soboto v lj..... :o|o: ........( x:Xx )

klarus....pobož..... xcrossfingx

el nino....upam, da lepo napredujeta..... :detelca:

ksenč....čist fer je če vsake tolk kaj napišeš...... x:px

mela ful pester vikend..... x:px

ajd, mejte se..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dan dober

Pofočk :inlove:

Včer sem papcala Filipinsko hrano.

Madona kok je dobra. xrosex

Podobna Kitajski xyiyax , pa ni to tako. xscratchx xscratchx

Sveža zelenjava ostane (kako to spacajo skup xideax ne vem).

Dobro in šeenkrat dobro xyesx xyesx xyesx

perešček....upam, da bo vse ok..... :palec:

Pa... x:Dx ...to je stvar pogleda... x8Dx

Ni slabega ni dobrega, samo različne situacije in pa način kako shajaš z njimi.

V glavnem, od jutri dalje čez 30 dni uradno brezposeln, drugo leto jeseni pa penzija... :onfire: :onfire:

Dan dober

Pofočk :inlove:

Včer sem papcala Filipinsko hrano.

Madona kok je dobra. xrosex

Podobna Kitajski xyiyax , pa ni to tako. xscratchx xscratchx

Sveža zelenjava ostane (kako to spacajo skup xideax ne vem).

Dobro in šeenkrat dobro xyesx xyesx xyesx

Filipinci tudi uporabljajo vok.

In če v voku na zelo vročem olju na hitro popražiš zelenjavo, zgleda kot sveža, ne spremeni barve in oblike.

Nabavi si vok in probaj... x:px x:px :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaaannnnnnnnnn.......... xcivx

ja, se strinjam...stvar zornega kota....zato ti pa privoščim najboljši možni kot..... x:px :palec:

strela, skor 2uri smo nabijali po bobnih....kaj je blo dobro slišat.....zgleda, da nas junija čaka en bolj resen nastop.... x:px ....pol bomo pa vidli......

ajd, mejte se.... x:Xx

Nabavi si vok in probaj... x:px x:px :palec:

Ja saj ga imam, ampak znanja nimam x:Dx

Enostavno slišat ko razlagajo, če ne vidim (če mi nihče ne pokaže), mi uspa zelenjavo spacat skoraj v pasirano hrano hi hi x:Dx

Tega pa res še ne znam.

ojla ljubi moji x:Xx x:Dx

Perešček, bemu, a kar v penzijo boš zgasnu xrolleyesx ,....eee, fovš....pa hkrati privoščim,...,.jest bi tudi "penzionistični raztegljivi čas"... x:Dx

Mitra, vok je čist simple,...zmečeš not,..pokriješ,.....odkriješ, poješ,....in ponovi vajo.... x;)x x:px

Drgač pa, podavte vse viruse, ..in ostalo nebodigatreba...Cosma drži se.. x:Xx xsrcx

Jest zaenkrat brez virusov, oz kakih ostalih nevšečnih nebodigatreba,..skenslala vse kar ni časovno rentabilno,... tudi feromorne viruse, ki se opirajo na tretjo nogo... x:Dx

no tak, :detelca: xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ahhhh ja...... xrolleyesx

ahhhh,...kir virus je pa povzročitelj tega vzdihljaja... :inocent: xsrcx

...stavim, da un moj antivirusni feromonski trinožnik...

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jp.....tisto je bil razlog......

sicer pa lohk dans ponovim vajo.....sam bo bolj temperamentna.....&/"%&%#$&¨#%/#%& #(&¨#(/%#/&"#%/"#%#/¨&%#"(¨#&¨!#(&/#)(/#)#/(¨"#&/"¨#&¨#(()/#)/¨!#)/!¨.......... :bomb: :bomb: :bomb: ....nema ništa od skuliranosti dans.....bom kr na visokih obratih.............mi je kr mal čudno......... :vragec: :bomb: :huk:

no tako..........daaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................... xcivx .............

Dan dober

Tele bombe nad menoj mi nekako nekam ne sedejo :bomb: :bomb:

Jih pošiljam naprej :bomb: :bomb:

Drugače pa lep dan vsem :inlove: :inlove: :inlove:

kakšno bombanje pa je to že navsezgodaj zjutraj??? :inocent: je pa res, da ko rano rani, rano dan zaj****. Premislit za drugič, da ne tolk zgodaj vstajat. Mogoče na tešče živo žabo pojest, ker baje potem se nič hujšega zgodit ne more. Tko praujo.

Silkislava sem zgubila rdečo nit pri tebi o love or love pa modrc in pralni stroj ... a so te problemi že kaj razrešeni?

Mitra -v bistvu je zelenjava ista kot pri nas, samo da je oni ne tenstajo do poca tko kt mi...ampak par minutk in ven...je zelenjavca reš potem. Pr ns se mora pa cmarit vsaj pol ure če ne že rajš več.

V voku ni veliko maščobe in je res na hitrico vse ck ck in je zadeva rešena.

...ej se grem učit ...popoudne iSpit :madpro: mami in sveta pomagavka....

Kuham joto x:px

...ajd mejte se x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest Jeti

pozdrav v gnezdo ... še kar sem na rožcah :inocent: ... bezeg, lipa, šipek, brusnice x:Dx , da ne boste narobe razumeli ... med in vitamini ... počasi se bom pocajtala x;)x

uživajte :detelca:

pozdrav v gnezdo ... še kar sem na rožcah :inocent: ... bezeg, lipa, šipek, brusnice x:Dx , da ne boste narobe razumeli ... med in vitamini ... počasi se bom pocajtala x;)x

uživajte :detelca:

super bedna taktika x:o)x

kolk tega pa morš požret, da te prbije? x:Ix x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

:lol: če mi rata ugotoviti bom takoj zaščitila recept x^x

jabolčnega soka je menda treba 100 litrou. tko da... ko ga jebe x^x

šipek pa brusnice pa tut ne more bit lih neka rewolucija, tko da... ko jih jebe x^x

no... razn če... pač takle hočeš met x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...