alef 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 je pa res, da ko rano rani, rano dan zaj****. Se strinjam... pozdrav v gnezdo ... še kar sem na rožcah ... bezeg, lipa, šipek, brusnice , da ne boste narobe razumeli ... med in vitamini ... počasi se bom pocajtala uživajte Skoraj bi "narobe razumel"... V rožcah... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 pozdrav v gnezdo ... še kar sem na rožcah ... bezeg, lipa, šipek, brusnice , da ne boste narobe razumeli ... med in vitamini ... počasi se bom pocajtala uživajte aa, ...bemu,...jest tudi najprej zazjala,...me asociral na aromatične khm hlape,....rabla, čas, da dojela, da so bili mišljeni rožni čajčki... Cosma,...upam, da si odkljukala izpit Kar se pa vprašanja tiče pa,....kaki problemi?,...nema problema,....korzet in pralni stroj sta na odpadu,....doma nov Boshi pere nove čipke,.....aja, love al kaj,....ma tud tle ni problematike,....mal sem cincala, glede na to, da že dolgo nisem nič krehala oz še nahodna nisem uspela bit,....no, cinc je bil, če bi adaptirala feromonski virus,.....pa sem se odločila, da naj še enmalo mutira,....na trpežnost.... Amiska, a so te "luftarji" spravil na obrate Bemu, včer spoznala krasno bejbo,...se takoj poštekale,....mi prbije ene par krepkih čez škorpije,....pa ji serviram, da je zih vodnarka, k ji tko ljubko sedejo strupki,....pa prav kako veš, da sem vodnarka,.......valjda, sej sem škorpija in to dvojna,.... ...heh, takoj naročile še en dvojni antioksidant.... no tak, lep pozdrav v gnezdo,pa nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 daaaaaaaaannnnnnnnnnnnn.......... nekam imam zaktiviran uran.......revolucije na delu........sej mal akcije nikol ne škodi..... ........včer me ena družba čist presenetila......ena pa čist nič.......he he......igramo pa tako, da so še tazgornji veseli...... ....čist navdušena....... mutiranje na trpežnost......tale je odlična...... mejte se max fajn....za dans obetajo bliskanje in treskanje..... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 dan dež čeprav bo fajn zemljo zalil in očistil zrak...pa še avto včeri pripeljala picikl domov....da je šel v avto, sta se 2 tipa mučla ene 15 min pač mali avtek breze odcvetele...js pa nobenih problemov z dihanjem mogoč zato, ker nimam brez v bližini bomo vidl, kak bo pa, ko bo trava cvetela.....in seveda se navajam na chanel 4, domače proizvodnje zadnjič zunaj sušila cote in so mi seveda lepo 'dišale' Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 wiiiiiiiiiiiii Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Dan dober CosmaMi je že Alef povedal, kaj ga biksam z zelenjavo. Prva stvar je, da nimam pravega voka.Druga stvar, zakoreninjeno, da je treba kuhati, tenstati, cmariti ............ da je mehko in ne sveže in lepe barve. Res bom morala po knjigo Kako kuhati z vokom, še prej pa pravega nabavit. Upam da si izpit spacala solidno SilkiDetektor za nebesna znamenja Strupki za škorpe.Sam kaj ko sem jaz tudi delno na škorpih (malo ceplena na klešče in repek) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 daaaannnnn bemu, tak melanholes vreme,....folk čist miroljuben do amena...brrr že celo jutro molim k vsem po spisku, da mi en servira žogico,...fajtala bi se enmalo,..tko iz gušta,....pa vsi v puhastih rokavičkah okol mene....jebemu muda za okras lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 daaaannnnn bemu, tak melanholes vreme,....folk čist miroljuben do amena...brrr že celo jutro molim k vsem po spisku, da mi en servira žogico,...fajtala bi se enmalo,..tko iz gušta,....pa vsi v puhastih rokavičkah okol mene....jebemu muda za okras lepo bodite seweda k se pa turiš u družbo pametnejših od sebe družbe pa... kolkr češ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 daaaaaaannnnnnnnnn............ strela jasna....spet je ko pozimi.....mrazzzzzzzzz.........pa še delovna sobota me čaka....dans bi pa morala na en koncert, pa sploh ne vem, če bodo špilali....zarad vremena...... .......o službovski gužvi pa itak nima smisla zgublat besed....... ........fajtanje....hmmmm....bi se dalo odvečno energijo kako ponucat...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Feniksa mam iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Obožujem njegovo simboliko. mistična ptica, ki je posvečena bogu Ozirisu. Feniks je tudi ptič okrevanja. Je ptica, ki je utelešenje Raaja in se vsakih 500 let zgradi gnezdo in sežge; iz njegovega pepela pa vzleti nov, pomlajen feniks. Po nekaterih virih naj bi imel zdravilne solze in sposobnost zdraviti poškodbe in rane, ki so mu jih zadali sovražniki. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 daaaaaaaannnnnnnnnnnnnn............... bravo za fenikse, boksarske in druge rokavičke, rožice in vse ostalo......evo, že na službovskem stolu....no, vsaj noben ni delal neumnosti zjutraj na cesti.....o ostalih neumnostih ne bi.....ker to res že ne morš verjet....... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 dan gnezdo huh, dons bom ... že tolk pri seb, da se spravim nad goro cot, ki so se nabrale ... in tud kaj konkretnega skuham ne samo čajčke iz rožic ... malo heca mora biti mene tud melo, da se sfajtam ... sam kaj, ko je druge še bolj ... sem hitro rep spodvila in se potuhnila v kot, da neb letele ... pa tud par dni prej sem že ornk opletala ... morjo tud drug pridet na svoj račun Klarus za bicikel ... pa, da nimaš težav z alergijo ... pri nas trave že cvetijo :xx!: Mysti ... pod nujno fotko feniksa ... prosim Amis ... kratek delovni dan prazniki pred durmi ... vremenski obeti niso glih vzpodbudni ... dobra volja in prijetna družba pa naredijo marsikaj uživajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 oooo...lej jo, jeti....lepo, da si bolš.... ...pa hvala za lepe želje....no, pa sej mi ni hudga...vsaj nobenga ni, ki bi mi težil..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 veš, da sem ugibala "al bo črn, al v barvah" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 matr ej...js bi še en tattoo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 Po nekaterih virih naj bi imel zdravilne solzeChuck Norris-ove so tudi zdravilne, jeba je samo to, da ankol ne joce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 Nisem hotela barvanega Sem bolj darkerska duša, saj veš http://www.shrani.si/f/1j/RR/4D2dKd0a/fenix2.jpgne morem se ga nagledat čisto ta pravi za tebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 jp ... naša darkerka ***coprnica zna luštne delat ... na nogi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 al pa za ušesom kakega metuljčka matr že preveč tuhtam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 http://www.shrani.si/f/3m/Wm/4qGDPdJy/fenix1.jpgiiiiiiiiiii......ful lepoooooooo........ :!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 daaaannnnn bemu, tak melanholes vreme,....folk čist miroljuben do amena...brrr že celo jutro molim k vsem po spisku, da mi en servira žogico,...fajtala bi se enmalo,..tko iz gušta,....pa vsi v puhastih rokavičkah okol mene....jebemu muda za okras lepo bodite prekličem,...too late,...mater jezus,...pa pozabte please, da sem kdaj omenjala cincavost pri tehtnicah, bemu ko se odločjo.....so fajterske do amena,.... ...vrag jih pocitraj... na, sem se skašljala,....doma se menda lohka...jh Mysti lepo lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Dan dober Koliko tatujčkov x:Dx Jaz bi , pa nebi, pa spet bi in neeeeeeeeeee xredx Bi takega, ki se ga po nekaj časa lahko odstrani. Ampak nisem ziher, ............. ko bo čas. Mejte se maks fajn , ne nalezite se mojega lenoritisa :o|o: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Silki Mitra ... nekaj let nazaj sem ubodla tatoo s kano ... ene 3 tedne mi je držal ... tko lep škorpijonček je bil, da mi je bilo kmalu žal, da ni pravi ... moj je seveda ... bi tudi, ampak točno takšnega ... nikjer ne najdem, sličico pa izgubila tale praznični dan je čist mim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 daaaannnnnnnnnnnn........ sam dva dni bla fraj, pa so mi včeraj na vajah prijavili, da sm čist preveč naspidirana in da se mi pozna, da nisem bla u službi...... .....no tko....dans še enkrat vaje.....sam sem u službi pa menda ne bo takih pripomb.....jutri pa nastop...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.