Mitra 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Dan dober AmisFajn bobnej. JetiSaj zato pa ne vem če je tatu za mene, ker za večno si ga ne upam namontirat,če bom pa poizkusila s kano, me pa nihče več ne ustavi (vsaj mislim da ne), da ga nebi res imela za vse življenje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Silki Mitra ... nekaj let nazaj sem ubodla tatoo s kano ... ene 3 tedne mi je držal ... tko lep škorpijonček je bil, da mi je bilo kmalu žal, da ni pravi ... moj je seveda ... bi tudi, ampak točno takšnega ... nikjer ne najdem, sličico pa izgubila tale praznični dan je čist mim škorpijončkitle jih imaš kar nekaj Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 samo ne takega. ki je sicer čudovit, samo sem videla, da jih ima ful že ... tud v tattoo studiu sem vidla fotko identičnegahttp://3.bp.blogspot.com/_QYaKQV3DquA/SVNdUp0nhNI/AAAAAAAAB2E/BhLGlC0ifqQ/s320/butterfly-tattoo2.jpgta je kjut..<ampak ni neki wau ko bom našla tapravi motiv, bo itak prišel na kožo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Iiiiiiiiiiiii, tatujčki Mitra ... rajši poskusi s kano ... tistega "kao" za par let nikar ... so same p*****ije z njimi Mysti, feniks je pa zakon aja, pozdravčki vsem, da ne pozabim za javljat se pa ni neki cajta zdej sem pa cel teden frej, lohk pa mal nadoknadim kakšne, ki so/ste bolj čarovniške sorte, pa kej sončka pričarajte Amis, mogoče kakšen ples za sonce ... na bobne uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 daaaannnnnnnnnnnn....... sg....maš čist prav.....bobnanje za sonce bi blo nujno potrebno......ker tole je res že tumč....me začenja srbet med prsti.....to bo od plavalne kožice..... ......dans nastopamo v ng......če se komu da vozit, nas lohk pride poslušat...... ......poln avto bobnov mam...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 daaaannnnnnnnnnnn....... sg....maš čist prav.....bobnanje za sonce bi blo nujno potrebno......ker tole je res že tumč....me začenja srbet med prsti.....to bo od plavalne kožice..... ......dans nastopamo v ng......če se komu da vozit, nas lohk pride poslušat...... ......poln avto bobnov mam...... ajd, mejte se...... Ko boste kje bliže mogoče pridem... Enkrat bi te res rad videl in slišal z bobni... Morgen strupki... Tu na jugu tudi problemi s plavalno kožico... :xx!: Pa kot skoraj penzionist težko samo gledam dež skozi okno... Saj ne da bi si tako hudo želel nekaj delat, samo cel dan sedet je pa malo preveč... Naredite si lep dan... http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_018.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 ......dans nastopamo v ng......če se komu da vozit, nas lohk pride poslušat...... ......poln avto bobnov mam...... KJE???? Mogoče pa pridem če ne bo dežja... (še dobro da sem prišla pogledat sem ) Za vikend sm pa že naročila sončka, ima da zakuri da bo fajn toplo... Uživajte maximalno... x:Xx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 bo v borovem gozdičku al pa tam nekje okrog knjižnice ...približna ura je pa 18.15....kar običajno pomeni, da je zmer mal kasnej.......hja....... perešček....mogoč bomo pa res kdaj tud kaj bližje špilali...... ....sicer pa ....zdej ko boš u penzionu ti itak ne bi smel bit problem....drugač ti bo dolgčas....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 bo v borovem gozdičku al pa tam nekje okrog knjižnice ...približna ura je pa 18.15....kar običajno pomeni, da je zmer mal kasnej.......hja.......Ja super, se vidimo.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 daaaannnnnnnnnnnnnnn......... šla pozno spat....pol pa zaspat nisem upala, pa še zbujala sem se......pod 3 ure....dans bosta kava in čaj na infuzijo......nastop bil fajn.....no, vsaj nam se je tko zdelo, publika pa tud ni zgledala nesrečna...... ......strela, lohk bi nas spustili prej domov dans..... ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 po 5h dneh fraj spet na šihtu..juhu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Dan dober škorpi A vas ni skurlo včeraj? Če tolčete po bobnih in korzete perete in v službo hodite po nekaj prostih dnevih ???????????? Jaz sem doma naredila kres in zakurila še v roštilu Tako da sem se preveč najedla in zraven preživela en prav lušten večer Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Mimogrede - a vas je kaj strah te gripe? Berem medije in to ... panika. Jaz pa kar nič. Popolnoma nič. Čudno, pa ponavadi sem tak panik. Zakaj strah?Ali jo bom fasal ali pa ne, in če jo bom, jo bom preživel ali pa ne.Ampak danes je še nimam, in edino to je pomembno... Morgen strupki... Končno spet malo sonca... Uživajta, kjerkoli že ste... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 A vas ni skurlo včeraj? Če tolčete po bobnih in korzete perete in v službo hodite po nekaj prostih dnevih ???????????? Jaz sem doma naredila kres in zakurila še v roštilu Tako da sem se preveč najedla in zraven preživela en prav lušten večer skurlo??,...nak,...malce ogrelo,....jest itak ložim vatro unim poleg mene,.... ...tak da,...še bo treba,...pepela še ni videt..... nisem uspela iti v NG na bobne,.....sem pa dala une moje orto slušalke na uhle,.....in prbila na fullll,....Amiska vsaka čast.... glede gripe pa,.....pih,...no comment...drgač pa,...fajn sem,.... lepo bodite, uživajte.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 daaannnnnnnn....... no, čez pomanjkanje dogajanja se res ne morem pritožit......včeraj poslušala še nadobudne bende....ej, mulci razturajo......tud eni dobri raperski komadi bli......o debatah raj ne bi......lajf je lajf....pester in tak mora bit.....se odločla, da preden škripnem, bom znala tud bas kitaro igrat.....torej mam še cajt.......sicer pa blo nekaj presenetljivih reči....pela.....silki hvalaaaaaaa...... ............ ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2009 Prijavi Deli 2. maj 2009 Oh my... zapecala me je škorpijonka... kam naj se skrijem? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 Oh my... zapecala me je škorpijonka... kam naj se skrijem?V njen objem Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 V njen objem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 Oh my... zapecala me je škorpijonka... kam naj se skrijem? Nikamor, ni takega mesta... Upoštevaj nasvet od Mitre... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 daaaaannnnnnnnnnn......... dete, hvala.....ostalim tud.... ....zapecala ga sco....ha ha ha...el nino, a nist ti spraševal, kako naj ti njo zapecaš.......?....pa se je rešla situacija....razen, če je to kakšna druga........ skrajno lepo se mejte vsi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 daaannnnnn........... ma sicer pa, koga sploh pozdravljam......sej ni nobenga....lohk sam prezračim, pa grem....... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 skor težko je ne biti sco s soncem v 8. hiši glede tattooja, pa ti verjamem, da se nonstop gledaš, js sem bila ista Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 daaaaannnnnnnnnnn......... agresija....hmmmm....mogoče samo odločnost....... ..........sicer pa:pozor, grizem .....očitno mi preveč skuliranosti škodi.....kažin je edin v tem, da se nimam s kom sfajtat...... .......no, sej bo minilo...... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 evo spet prehlad tokrat so na udaru bronhiji in glasilke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 Tole besedno zvezo si v tej temi uporabil 435 krat, odkrito sumim da si Gotschee folksdojčer, ki se je pred koncem vojne prelevil v partizana politkomisarja Nekdo ima očitno preveč cajta... Bi te pa prosil če si v kritiziranju in analiziranju mojih postov dosleden.Spregledal si Morgen škorpijeMorgen repkiMorgen strupenjače In Mogoče najdeš še kaj kar sem še jaz pozabil... Tudi o mojem poreklu se motiš, kot vedno... Sem klon Aleksandra Rankovića... Aja, skoraj bi pozabil... Dober dan strupki... x:Xx xsrcx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.