Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ja, v bistvu.... xyesx

ledvicne bolezni, zivcnost, mama tezek porod, skrivne ljubimce x;)x in podobno.... VSE je not....

(ne govorim o teb, to sem si zmislila, hotla sem predstavit sam, KAJ vidis vse v chartu... in lohk ga gledas 10 let, pa bos se vedno odkrival nove stvari in bil fasciniran).

pa tud - OBJAVLJENO je... lohk ti vsakdo kar ce naprej mece, tud ce nima prav in vse.....

folk navadno ne razmislja TUD iz TEH zornih kotov.....

JAZ ne dam nikol ciganki roke za pogledat.... xyesx

si pa upam na javno dat svoj chart, samo to je drugace...

jaz vse to ze sama vem.....

nekdo ki pa ne ve zadost, mu pa en strucko lohk rece, kar zeli.... in je ze zato v nekaksnem podrejenem polozaju, naivnem pac....

saj razumes...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ja, v bistvu.... xyesx

ledvicne bolezni, zivcnost, mama tezek porod, skrivne ljubimce x;)x in podobno.... VSE je not....

(ne govorim o teb, to sem si zmislila, hotla sem predstavit sam, KAJ vidis vse v chartu... in lohk ga gledas 10 let, pa bos se vedno odkrival nove stvari in bil fasciniran).

pa tud - OBJAVLJENO je... lohk ti vsakdo kar ce naprej mece, tud ce nima prav in vse.....

folk navadno ne razmislja TUD iz TEH zornih kotov.....

JAZ ne dam nikol ciganki roke za pogledat.... xyesx

si pa upam na javno dat svoj chart, samo to je drugace...

jaz vse to ze sama vem.....

nekdo ki pa ne ve zadost, mu pa en strucko lohk rece, kar zeli.... in je ze zato v nekaksnem podrejenem polozaju, naivnem pac....

saj razumes...

in kje b ise dal o tem še kaj podučit (jaz se prebujam v nek nov svet tukajle ane), me zanima zadeva.

na dan mrtvih vedno oživim

za začetek je menda fajn "velika knjiga o astrologiji" al nekaj podobnega....avtor:parker....je pa to ena res velika knjiga, temno modre barve...ne morš falit...dost razumljivo napisano....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:px x:px x:px x:px x:px že veste za kwa! x:px :vragec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

kwa je zdaj skorpije? mrzlicno iscete kje ste solate objavljale, k nouste vec tolk skrivnostne pol? x:px :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx

Aha, vprašanje je blo očitno "pregloboko"......in se ve, ledenica pa mrk!

Nekako si ne "upam" pomislit, da mrbit intelekt ni v formi.....pa no, še vedno "študirajo" bistvo vprašanja! x:px x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

za začetek je menda fajn "velika knjiga o astrologiji" al nekaj podobnega....avtor:parker....je pa to ena res velika knjiga, temno modre barve...ne morš falit...dost razumljivo napisano....

...jaz sem Berna vprasal za nasvet in mi je priporocal zbirko The Only Way to Learn Astrology(March&McEvers)... in morm rect da je res ful dobra... za cisti zacetek(pa se velik vec humorja premore) pa mislim da je najboljsa The Inner Sky, od Stevena Forresta.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..jaz mam pa svoj chart kar enih parX objavljen na teh straneh pa ga ne bom odstranjeval... ja, to je pogum x^x (... je chart tko zblojen da se itak skor nic ne da ven razbrat... x:Dx x;)x )

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>..jaz mam pa svoj chart kar enih parX objavljen na teh straneh pa ga ne bom odstranjeval... ja, to je pogum x^x (...  je chart tko zblojen da se itak skor nic ne da ven razbrat... x:Dx  x;)x )

x:Dx x:Dx

....sej ga sam razlagaš.....izdatno x^x

heh, glej ta pogum zdej samson...

nc bojechka, se lohk mi kdo kaj pove. ;) :P

(sam duh manjka, tu je sam fortuna)

Picasso

prodornost.

mene poglej, pa ti bo vse jasno... :D

sam res... ker ti SI sco, je tezje locit, tko videt..

pri meni pa se zlo lepo vid.... prodoren, v bistvo zadane. recimo..... tolk vroc, da je cist leden.

Picasso

fino.

a naj torej po miz udarm al kaj da bo kdo se men zinil kaj al bom morala sam garat tlele! xrolleyesx

:vragec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...jaz sem Berna vprasal za nasvet in mi je priporocal zbirko The Only Way to Learn Astrology(March&McEvers)... in morm rect da je res ful dobra... za cisti zacetek(pa se velik vec humorja premore) pa mislim da je najboljsa The Inner Sky, od Stevena Forresta.

ojla...kje si pa te knjige najdu?

madonca valkira...če tvoj chart zrcalim....rata pa skor tak k moj..... xcivx

sem šla prav pogledat....jp...luna v sco danes...nč čudnega, da tle tko laufa.... :frog:

<{POST_SNAPBACK}>prodornost.

mene poglej, pa ti bo vse jasno... :D

pri meni pa se zlo lepo vid.... prodoren, ..... tolk vroc, da je cist leden.

x:Dx x:Dx

kwa boš po mizi tolklala, si super razložila.......take definicije bi težko vkup spravle! x^x

TOLE, ....tolk vroča, da sem čist ledena,.....si bom pa za doma zapomnla! x:px

x:Dx x;)x x:px

si sponska! xDDx

jah, kje pa, nisem kaka tigrica sploh, ves...

sem sam o Duhu govorila. :vio:

drugac pa o seb ne menim da sem vroca (razen dobesedno x:Dx x:px, ker mam po defoltu micken visjo temp. kot je povprecje)...

Picasso

Bern in Samson: nevem, če sta tko glasna in pogumna tut u živo :vragec: Bomo vidli, če se bosta upala prikazat. x^x

Srotka, nekaj vidim, da provociraš, pa ne vem, če veš, s kom imaš posla.

Če se že dobite v novembru skupaj, je najbolje, da to napravite 7.11. ali pa na kakega od četrtkov. Zakaj? Zato, ker imam vsak prvi ponedeljek v mesecu sestanek/srečanje Astrokluba, vsak četrtek ob 18h pa predavanje in torej ne bom mogel priti in ve se boste spet lahko mirno razkokodakale, kako si Bern ni upal.

:xx!:

Dve babe pa goska pa je zhe dost za semenj ...

:vragec:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx x;)x x:px

si sponska! xDDx

jah, kje pa, nisem kaka tigrica sploh, ves...

sem sam o Duhu govorila. :vio:

drugac pa o seb ne menim da sem vroca (razen dobesedno x:Dx x:px, ker mam po defoltu micken visjo temp. kot je povprecje)...

mmmm,.......nis me čist prepričala x^x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...