Mitra 14. maj 2009 Prijavi Deli 14. maj 2009 Dan dober Klarus, ne no.Mal akcije, mal muvanja..... Kdo je pameten Jaz ki se mi ne ljubi nič, ker mi ni potrebno nič Vsem krasen suparen, malo deževen, sončkom obsijan dan. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. maj 2009 Prijavi Deli 14. maj 2009 daaaannnnnnnnn........... pobože, pozdrave, počohe in kar je še takega....... ......gužva...... mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. maj 2009 Prijavi Deli 14. maj 2009 Vsem krasen suparen, malo deževen, sončkom obsijan dan. kaka sopara pri nas je mrrrrrrrrrrzlo in oblačno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. maj 2009 Prijavi Deli 14. maj 2009 pozdrav v gnezdo dogaja ... komaj se dohajamo ... avto pripravljen za pot na morje ... samo še en lep sončen dan počakamo ... potrdila za razpis spet vlačim na kup ... bemo ... vsako leto ... stanovanj pa še graditi niso začeli ... upam, da bodo kljub krizi ... dohtarje imam v delu, a nič pametnega ne stuhtajo ... emšo, kaj češ ... 1000 potrebnih in nepotrebnih opravkov na kupu Ksenč ... malo se spočij v naravi ... potem pa akcija ... ni hudič, da ne najdeš kakšno dobro službo vsem lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 daaaaaannnnnnnnnnnnn................. .....pa lepo se mejte.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Dan dober Malo zatišja pri škorpih Vsi verjetno delavno razpoloženi xrosex Saj se bo našel čas tudi za razvajanje ob LNF xyesx KlarusA te danes še zebe? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Dobro jutro strupenjače, azilanti, perjad in ostala zverjad... Lepo se imejete kjerkoli že ste... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Pa za tiste ki rabijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Dan dober Malo zatišja pri škorpih Vsi verjetno delavno razpoloženi xrosex Saj se bo našel čas tudi za razvajanje ob LNF KlarusA te danes še zebe? ma dasn je ista žalost....js bi soooonce tak nahitr kot si zgubla to službo, boš našla novo še boljšo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 x:Xx strupenjačke in azilanti mal luninega mrka ... pa čarunalnik je mrknil ... no, smo mu popolni mrk nekako preprečili je še zdržal (čeprav v zadnjih izdihljajih in zelooooooooo počasi) toliko časa, da smo dobili novega ... regresa sicer ni več mam pa novo kišto in sem čist navdušena, kako hitro zna delat sicer sem bla že čist fertik, ker sem se spet bala, da ne bo nič z morjem ... ampak smo najdli luknjo, tko da bo mal morja tud padlo sicer pa čist po starem ... mali divja ko zmešan ful veselo dete, čist naspidiran ... sicer mi precejšen del popoldneva prespi, ker je vseen mal preveč akcije v vrtcu pa še doma ful rad hodi (sam, seveda ), pleza, nabira buške ... jst imam sicer ful slabo vest, kadar grem popoldne še na faks ... tko da kar mal špricam Amis, tud če mi kavo spiješ, bi blo pomoje prov fajn bit s tabo na kavi ... bi pa novo naročila ... al pa dve za službe, zdravje ... :detelca: (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 Nema nikoga... Škorpije očitno na dopustu... Pa, lep dan in vikend vsem ki slučajno zaidete sem noter... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_005.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_054.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 daaaaannnnnnnn........ očitno nobenmu ni uspelo zait sem med vikendom...... ......strela, še zmer so prekratki....vikendi namreč....... ....pa s štromom se bo treba ukvarjat spet....tega ne maram....sam bo treba vtičnico zamenjat..... .....včer mela sposojen bicikl...pa ma drugačen sedež....ne zaman.......posledice se čuti..... .....prve češnje so že....pa jagode tudi..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 dan še kr prehlajena, ampak počasi gre na bolje amis, js že tudi imam prve jagode za češnje pa fauš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 ojla klarus....a jagode u lončku na balkonu gojiš.....?....super za prehlad....... ......................................aha....pogledala na ln koledar...kaj bo mela luna dela ta teden...... ...konjunkcije z vsem živim.....spet bo pestro...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 ja na balkonu imam 3 kište jagod.....1. raste super...2 se neki matra..ta trejto kišto bo pa potrebno ponovno posadit, ker so mi jih napadle uši, in jagode čist uničle luna bo sekala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Ojla mladinke in perešček, w/end je že mimo. Samo da se pofočkam. Minilo je ....Zajki že uraduje.... pffff mory zhb6zb7 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Dobro jutro mladi, stari, štromarji, biciklisti, perjad in ostalo... Kratki vikendi... ...nimam več problema s tem... Češnje... x:px Tu jih še ni videt v štacunah, na drevesu so pa komaj odcvetele.Lani so bile prve češnje po 10€ kila... :wOOt: Toliko rad jih pa spet nimam... Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 dan kero neurje je bilo včeri skor 3 ure konkretno ulival..vmes pa 1,5 ure padala toča velikosti od graha do češnje....gasilci so letal naokoli, ker je zalivalo kleti.....10km naprej v mb pa ne duha ne sluha o tem....sam ene par kapljic Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 daaaaannnnnnnnnnnnnn........ kakšni dnevi.......lohk kr vse smeškote nalimam..... ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 pozdrav v gnezdo pri nas včeraj nič dežja ... pa tako črno je bilo nebo naokoli ... bi bil dobro, zemlja v gredi čisto suha ... zaenkrat raste samo slak nov-star monitor imam ... kar naenkrat placa na mizi kolikor češ ... dogaja vse mogoče ... dons bom račka lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 pozdrav v gnezdo enmal sem na off,...zaspal ashtangovski teacher Pattabhi Jois drgač sem pa ok, sam dons se mi ne da pisat, bom jutri....sem prišla samo moj off potožit v gnezdo lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 daaaannnnnnnnnnnnn......... silki..... o kakšni kavi bo treba počas razmislit...... .........sicer pa čakam bicikel....vaje bodo po poletnem urniku, pa bo cajt za se preganjat po makadamu.....če bo le vreme ok..... ....drugač pa polno glavo idej....pa še zmer premal cajta za realizacijo....... ...ma bo že....vse ob svojem času........... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 a boš tud njej sunla kavo ugotavljam, da se mi ne spalača umivat okn....ker pri nas ne zna padat dež navdol..ampak ga vedno nese al iz severne strani al pa iz vzhodne..... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Dan dober Da se po nekaj dneh oglasim še tu. Vidim da modrujete, da se oken ne splača čistit Prav imate. Res je to delo popolnoma brezpomensko Sploh sedaj, ko se cvetni prah nabira iz ure v uro Kava party, potem pa grable party Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Dober dan strupki, azilanti in perjad... Perešček šel danes na Gorenjsko skozi Ljubljano(nimam vinjete... ) ob najbolj nemogoči uri... Za 75 km porabil 2 uri in 20 min., od tega za Ljubljano uro in četrt... Preživel... Tistim ki so na off, tistim ki žalujejo in tistim ki rabijo kar tako http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Glede oken pa - alternativa pomivanju je tudi to da enkrat na leto zamenjaš šipe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.