Mitra 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 Aja, pa na kolesu sem bila prvič po 10 letih menda ... ker prej nisem mogla zarad zapestij. Bravo mene. Verjamem da fino buba rita.Poznamnekaj letno pavzo na kolesu in kasnejši skok nazaj na tisti zic. Ajsiiiiiiiiiiiiii Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 celo bobnonjero ... al pa nč to je bila beseda Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 daaaannnnnnnnnnn......... ooo poglej poglej....obiskovalce mamo...... .......nekam se mi zanimivo odvijajo tile opravki....več ko si jih naložim, več nardim....še kakšnega zraven.....ma sej kul.....vse v par urcah, namest da bi človek vlekel ve steden takole skakarijo.....na vajah blo .......v službi klasična gužva...... ajd, mejte se............ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Mučim se nekaj s pretvarjanjem pdfja v .doc pa se mi cel sistem podre. Dreka. Očitno bo treba pretipkavat. http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Če imaš Office 2007 je enostavno, samo odstavke mal čudno zmeče skupaj... Strupki... Držte se sence, da ne bo kakšnih preveč zapečenih hrbtov, dekoltejev ali bog ne daj še kakšnih občutjlivejših delov... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 daaaaannnnnnnn............ nekam se mi poje dans......pa mislim, da se luni nč čudnega ne dogaja........razen, če jo je kdo zmaknu...... ....u službi še zmer gužva....čaj si grem kuhat....infuzija bi bla spet dobrodošla........ lepo preživte dan, pa kaj lepega si omislite...... mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 daaaaaaaaaannnnnnnnnnn......... tako lepo se je ohladilo, da bi še malo > ............... imejte se skrajno lepo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 dan sodelavka prišla z dopusta se pravi, da sem po 6. dneh spet na 8 urniku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 aloha sam en pofočk, pojem si samo busy, busy, busy.....tu mač naenkrat. ampak sej smo vedno do zdej a ne??? lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 naša tamala(največja) včeri imela operacijo....od rojstva je imela navidezno žilo od sredine vratu, pod glavnimi žilami in potem do mandljev....operacija trajala 1 uro....zaenkrat kaže dobro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 daaaaannnnnnnnnnn.......... iiiiii cosmična..... klarus....... kolk lepo, da obstajajo telefoni....... ....sicer pa krasen dan..... ........po službi pa direkt v zg....... ajd, mejte se fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 naša tamala(največja) včeri imela operacijo....od rojstva je imela navidezno žilo od sredine vratu, pod glavnimi žilami in potem do mandljev....operacija trajala 1 uro....zaenkrat kaže dobro danes zadnji dan dopusta... sej se ne spodobi ane, ampak jst tko uživam... naj vprašam še tule... med tekom me boli tačka, sem mislila da je pokostnica, pa je očitno žila, ni izbočena al pa kej takšnega, samo boli ko svina pa bolj se vidi... tek ostaja vprašanje... a smem kljub bolečini tečt, a lahko s čim sčaram tole... počitek trenutno ne pomaga (počivala sem tri tedne skor) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 pozdrav v gnezdo malo me zebe danes ... bo bolje ... čakam, da mrkne tale merkur ... na trenutke je prav nadležen Ksenč a še kar ... ne vem, morda bi bilo dobro, da tole malo bolje pogleda kak dohtar ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 ja Jeti , še kr... nadležno... pa še čas bi imela za kvalitetne treninge... sej bolečine se ne bojim, sam ne vem če smem... pa tud ne vem več če je res ožilje, kr neki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 včeri bla pri nečakinji...navidezno žilo v celoti odstranili....ima samo 6 šivov(zdravniki so mislili, da bo potrbno več razrezat)...prav uživa v bolnici itak jo vsi crklajo...v glavnem vse je ok Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Dan dober Pofoč v gnezdo Zoprna in bom tule pustila ves balast. Bolje tako, kot pa da skasira zemljan zraven mene. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Že drugi dan zaporedoma migrenski glavobol (pa nikoli prej doživela tega). Danes sem za dobro jurto padla od bolečin v nezavest v kopalnici, sem se zbudila čez nekaj časa, seveda s še večjim glavobolom, ker sem z glavo udarila ob ploščice ... sploh ne vem kaj se dogaja. Kar kopiči se tole, no :(Bemu. Zdaj sem sicer v službi, sivozelena. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif En nasvet - glede na to kaj se ti je zgodilo, razmisli o CT ali MR(mag. resonanca) glave.Čimprej... Dobro jutro škorpije, azilanti in ostali... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Saj to ni panika, ampak stvar je resna, to menda veš.Ne čakaj predolgo... Boš vsaj vedela kaj je vzrok, oz, kaj ni.Drži se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Ja, hvala ... sem že razmišljala, čeprav po drugi strani nočem delat neke panike drek :xx!:malecka čimprej h zdravniku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 ja ja ... dns popoldne dela A si že nazaj?Kaj je reku? A si vredu, samo preveč napeta, živčna............. Upam da je samo to, ne potrebuješ še kakšne druge diagnoze. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 popihe, pobože, pozdrave......pa pazte nase....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 daaaaaaannnnnnnnnnnnn............ da mal prezračim tole gnezdo navsezgodaj........ mejte se fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Morgen tudi od mene... Preluftano že, vidim... Lep dan se dela, temperature tudi že malo bolj človeške... Trava rase, bo treba spet http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e020.gif še prej pa popravit kosilnico... Zlomil ročaj... Dobil za to en zloben komentar - močan ko bik, pameten malo manj... Lep dan vam želim, pazite na glave in na zdravje... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/036.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 dan gnezdo silom prilike zamenjala frizerja ... rezultat ... glava kot šalotka ... še dobro, da mi lasje hitro rastejo ... dobro pognojeno Mysti ... bom kar tule ... tudi nizek pritisk, ni normalno stanje ... je potrebno ugotoviti zakaj x!x ... prijateljica je po 20 letih imela dovolj občasnih nezavesti, ko si je ob padcu zlomila nos ... po njenem vztrajanju so ugotovili zakaj Alef ... eno kozo al pa dve ... in bo pokošeno ... ali pa solarno kosilnico lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Ahoj lunatkeraj Jeti, no sikiriki za kodre, zrastejo drugi ...vsaj jaz se tako potolažim, ko me zareže s škarjami v nulo. Letos pred smučarijo me je dobil v roke tip, kateremu bi morali po mojem mnenju odvzeti dovoljenje za uporabo škarij, še več prepoved približevanja na 50m, no da skrajšam zgodbo. Prvič v lajfu se nisem sekirala, da bi mi karkoli pokvarilo pričesko in sem z velikim veseljem nosila kapo Trava? Alef? Amiska da se ne boš prehladila ob luftanju?Claurs za malčicoMysty drgač sem pa sam prišla pomeditirat....grem na iSpit krščen Matiček in sveta Pomagavka Čudeži nas rešujejo..... grem...brejk a leg Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 cosma xwizardx naša arli(je v resnici amadeja, sam se je tak poimenovala koje bla kaki 2 leti stara) je doma...more pridet h sebi po narkozi..ampak tile mali so žilavi kak dan al pa dva pa bo že letala naokoli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.