Amis 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 daaaaaaannnnnnnnn......... hja, sem hotla nekaj komentirat pa raj ne bom....ker me obdolžijo svetništva al pa zlobe na kvadrat....ker je oboje patetično, bom raj tiho...... .....običajno itak sam mal preluftam brlog zjutraj..... ........ mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 Oooooooooooo slinčki iiiiiiiiiiiiiiiiiiii (upam, da ste vsi not zajeti) Dons iSpit moram spet prosit Sveto pomagavko, da mi stoji ob strani. Mislm, tu mač tale izrazoslovje, spominja me na samoupravljanja s temelji marxizma. Starejši pionirji se najbrž spomnete bukelc, ki smo jih moral znati napamet Skratka danes sem spet vsa predana nebesom in verjamem v višje dobro, da me izbavi iz žrela vsega hudega in da povlečem točno tisto vprašanje, ki ga znam iiiiiiiiii Drugače sem pa že nekaj dni z lije iz nosa, grlo boli, pa še nasty vročina...nisem bila kaj prida motivirana na pomnenje umotvorov. Čez vikenT imela en prijeten obisek pa lubPčke, objemčke in poslinčke vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 držim pestiiiiiiiiiiiii cosma.........pa en pobož za ....> ...in en poslin za zajki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 daaaaaannnnnn.......... za dobro jutro čakala, da hitrost odpihne veščo z vetrobranskega stekla....čez par kilometrov pa odkrila še majhno zeleno kobilico na volanu.... .....pa je čez čas tud uspelo, da je romala v eksterier...... ...nadaljevalo pa se je s prehitevanjem v škarje in izsiljevanjem prednosti v križišču......včasih res ne vem, kdo je enmu folku dal izpit...... ....... naj se vam dan lepše začne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 dan kavč že kraljuje v stanovanju zraven je padla še oranžna lučka(le kaj mam to oranžno )...včeri po kaki uri in pol uspela sestavit tudi obešalnik za jakne....navodila taka, da sem jih sam vrgla stran še mal pa bom mojster za vse Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiima obtolčen šnofeljc, tako kot Kraljevič, zaradi prevračanja kozolcev in intenzivnega igranja Mysti , uživaj maksimalno ta trenutek, eno plemenito bitje vstopa v tvoje življenje, bikovska Luna bo požegnala to iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, se veselim skupaj s teboj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Jaz tudi, čeprav imam občasno občutek, da se bojujem z mlini na veter. Spet nič spala to noč. sewj boš vidla, da se bo vse pošlihtal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Danes ga grem iskat uspelo ti je ... veliko veselja z njim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 iiiiiii....ker mačkonček.....mysti bravo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 dan kavč že kraljuje v stanovanju zraven je padla še oranžna lučka(le kaj mam to oranžno )...včeri po kaki uri in pol uspela sestavit tudi obešalnik za jakne....navodila taka, da sem jih sam vrgla stran še mal pa bom mojster za vse Najbolje je navodil sploh ne pogledat, potem gre že na štartu hitreje... Drugače zgubiš najmanj pol ure predno ugotoviš da so neuporabna... Danes ga grem iskat :2src: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 IIiii, Valkyra kako si kej ti pa kako je moj mali motorist? čist dobre volje zdajle, nardila en izpit pa spila deci refoška čez zdaj grem pa kofetkat k frendici fajn bodite, pikice Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 s slabim telefonom slikano, ampak že kraljuje http://www.shrani.si/f/2A/YY/2sdQI79C/slika056.jpgpravi cesarski muc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 O!!! M, kakšen srček!!! :2src: Čisto zaljubljena! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Res je carjevič , mali ris s čopki na uheljčkih Jaz pa njegova botr'ca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 jutro pravi metalski maček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 daaaaannnnnnn........ iiiiii (iiiiiii.......iiiiiiiii.......iiiiiiiiii)....maček je že...kjut..... drgač smo pa ful delovni....u bistvu smo u tej temi sklenili tihi pakt s farmacevtsko industrijo.......baje prodajo premalo....zdej se pa tle trudimo, da bi kdo od obiskovalcev sladkorno dubu......no, tko je...vse za ohranjanje delovnih mest pa zmanjševanje recesije....skratka, sama dobrota nas je..... ......(iiiiiii......iiiiiiiii......iiiiiiiii)....... dans brez golazni na in v avtu...... dete helou..... aliana....čestitke za izpit..... mejte se fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 pol bo pa vcečji od tebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 hahaha, ja, Misti, o tem sem govorila zdaj si pa predstavljaj, da ma tole mače tak karakter ko moj maček, ki se mu scufa vsake tolk in te veselo 'v igri' naskoči, da si ves popraskan.. na urgenci vsak teden srček je... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Vem Aliana, saj sem vedela v kakšen nakup grem heheheSamo okej, ta je ekstremno velik. a to si si rekla: če bom pa že mela mačka, bo pa konkreten maček kaj bi bli malenkostni (jaz ravno prejle mami kazala celo foto serijo od Tristana.. od trenutka, ko je k meni prišel, do danes.. ene pol ure sva rabile za tistih 250 fotk in filmčkov joj, bom probala dat kak filmček gor, sva umirale od smeha Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 ehehehe a si hotela rečt, da je že velikan? kaj pa če bo tak? http://mcgonnigle.files.wordpress.com/2007/07/coonbig.jpg bos pac potrebovala kaj takega: http://www.hobiles.si/image/1326.jpg seveda z ono drotasto plosco, za cesanje mackona lep je, ni kaj Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 daaaaaannnnnnnnnnnn........ delovna sobota......pa tko lepo je blo zjutraj....poslušat dež izpod rjuhe...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 iiiiiiiiiiiiiiii Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Al kej al nč Ma Ruby je vsega kriva Mah, živali te nekako same izberejo, tudi v pravem trenutku se pojavijo,prinesejo nasvet in pomoč narave Ni ravno ta pravi topik ampak- živalskega kompanjona je treba imet. *Ksenija , lepo izgledaš, malček tudi (stanovanje sem dala pobelit kot si takrat svetovala- hvala še enkrat )*Tule nalivi in viharji... bungavilea je ostala brez enega samega cveta Mački so se po zajtrku pridružili Velikanu v postelji , ker Velikan dalje spi spanje pravičnega (beri lenega) Ker je na na veliko obljubljal, da bo uštimal fuge okolibanje, mal ciganiše izgleda trenutno :xx!: in da bo uredil svoj nepregledni del omare za čevlje ,uredil papirje okoli pc in očistil zamašeno cev pri sesalcu. Mah, če ne bo nič iz tega , bo naslednja dva dni glodal star kruh in poslušal Iva Mojzerja Lep dan vsem Vaša Rubka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 hvala in je pomagal? jst mam danes še zadnje službene obveznosti (obljuba dela dolg)... mah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.