Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 custveno izsiljevanje, bluzenje, brez veze napijanje in kar nekaj... sindrom sredisca destruktivnega sveta, popolnoma neustvarjalnega izvora... kar nekaj... to je bil kontext... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Taš in Šmuka...obe rojeni v prvi dekadi sco. upam, da to ni pogojeno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Nisem škorpijonka, imam samo poudarjeno 8.hišo in sem imela nekaj kontaktov s škorpijoni. Ja, tale moj zadnji je bil škorpijon. Grozno. Ko tole berem, je očitno spadal med nižje tipe. Zasledoval in kontroliral me je do onemoglosti. In kljub vsemu je premogel tisti škorpijonski šarm...no, ko sem odkrila, da se skrivaj dobiva, da mi je nastavil sledilni program na računalnik in mi naročal izpiske mojega mobilca...se mi je strgalo. Sem mu rekla...čao amore Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 oona, edino prav da si se ga losala, če ti je take počel. to ni človeško. uh! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Luna in Asc v škorpijonu. Res, lahk rečem, da so škorpijoni tanarbl kul. Zmeri vejo, zaka se gre, nikol jim ni treba ničesar 2x razlagat, bistri, vidijo gozd (ne samo dreves), lahk se z njimi meniš o seksu, o čustvih, o smrti, ma o vsem, pa noben te ne bo označu za zafrustriranga, če se pogovarjaš o kaki mračnjaški temi. V glavnem: čimveč škorpijonov, temboljš bo . Mogoče te radi kdaj nategnejo, pa mal se morjo brzdat pa bo NE VEM NO, ČE VSE TO RAVNO DRŽI... :o|o: Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 oona, edino prav da si se ga losala, če ti je take počel. to ni človeško. uh! Človeško res ni, škorpijonsko pa je... "Uh, ne morem si kaj, da ne bi..." - način razmišljanja. In počne stvari, ki si jih ne moremo zamisliti. Še dobro, da ga je lahko skenslala. Nekateri tega ne znajo prekiniti ali pa ne zmorejo in mrcvarjenje gre naprej. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 ...ja, ja, kar božajte malo moj ego...sem ga zares komaj skenslala..in še hudo mi je bilo povrhu vsega... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 ja sej to je najhuj k se navžeš na enga in ti je u bistvu fajn, ampak pol ma pa take napake oz. počne take stvari, da res ne morš bit z njem. Glavo gor in gremo naprej... da pride nasproti en ki si te zasluži. ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Moški škorpijoni so odlični ljubimci. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 ženske tudi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 vem Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 A ti tud "been there done that"? Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ascendent, Mars (1.hiša) in Neptun (2.hiša) Škorpijon. moja deklica pa Ascendent, Venera (12.hiša), Jupiter (1.hiša), Pluton (1.hiša), N.Node (12.hiša), moj gospod pa Saturn (1.hiša).Pa nas imate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 no, ko sem odkrila, da se skrivaj dobiva, da mi je nastavil sledilni program na računalnik in mi naročal izpiske mojega mobilca...se mi je strgalo. Sem mu rekla...čao amore brrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Človeško res ni, škorpijonsko pa je... Kjer so ribe in sco, sva zagotovo vsaj malo tudi midva z bernom... da ne govorim seveda o kakih bobnarjih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 tudi jaz med skorpioni ... ( oz. skorpionkami..pa se ponosna sem na to )...zanimivo, vse kar ste spisali o teh bitjih ... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Škorpjončki smo prov fajn.Tudi zelo dobro se ujamem z drugimi škorpjoni. Moja najboljša prijateljica je škorpjon, še ena prijateljica, v družini jih imam tudi nekaj. Brat, očim. In vsi se dobro razumemo. S prijateljico se poznava že iz osnovne šole in sva najboljše prijateljice 12 let in se še nikoli nisva skregali. Enkratno!Z moškimi škorpjoni pa se v partnerstvu glih ne obnese. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 a ne?čist se strinjam.midve imava zelo podobne okoliščine. hi hi hiokrog naju so podobni ljudje...res zanimivo.je že res veliko na tem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Aiwa, ti imaš tudi rjoveča bitja okoli , aja pa še Cyberček je tudi Škoripjon Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Hecno ja, kaj vse mi počnemo, ljubitelji psov... Kdaj pa ima mat skotitveni dan ? Cyberček je 05.11. . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Jesenci so veliko boljši od spomladancev! Pri mackah to ne drzi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Mimi je pa Rak. Ful se opazi znamenje pri zivalih, sem dala eno od mladih muck frendici, ki so rpedtem dobili psa, gonica, beagla, pa jo je skrbelo, kako in kaj, pa sem jo potolazila, da dbest astrolosko se bosta ujela - pes devica (res prava brihta), muca pa riba (v ceber z vodo se je hodila igrat, cist shizila na vodo, nezna, vse... prava ribica).Jasno sta dbest frenda zdaj - kot sem predvidevala... Pa to ni eedini primer - za vse nase zivali smo vedeli vsaj znamenje.Mici je bila Oven ( x!x - tigrica), neza devica (dejansko 'nizje rascena', drugacne postave, a v 'faco' bolj 'spicasta'), Miska Dvojcek (na vseh koncih bila, sem ze opisovala) in mimi rak. p.s. spomladanske zivali naj bi seveda bile bolj zdrave, 'obstojnejse' od jesenskih, vsaj pri mackah je tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Hecno, pismu nisem še nikoli na ta način razmišljala, se pravi pridejo zanimive kombinacije lastnosti pasme in astro detajlčkov, cool... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.