Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

custveno izsiljevanje, bluzenje, brez veze napijanje in kar nekaj... sindrom sredisca destruktivnega sveta, popolnoma neustvarjalnega izvora... kar nekaj... to je bil kontext...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
Taš in Šmuka...obe rojeni v prvi dekadi sco. :O: upam, da to ni pogojeno... :vio:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Nisem škorpijonka, imam samo poudarjeno 8.hišo in sem imela nekaj kontaktov s škorpijoni. Ja, tale moj zadnji je bil škorpijon. Grozno. xrolleyesx Ko tole berem, je očitno spadal med nižje tipe. Zasledoval in kontroliral me je do onemoglosti. In kljub vsemu je premogel tisti škorpijonski šarm...no, ko sem odkrila, da se skrivaj dobiva, da mi je nastavil sledilni program na računalnik in mi naročal izpiske mojega mobilca...se mi je strgalo. Sem mu rekla...čao amore x:)x
Dum spiro, spero.

Luna in Asc v škorpijonu.

Res, lahk rečem, da so škorpijoni tanarbl kul.  :palec: Zmeri vejo, zaka se gre, nikol jim ni treba ničesar 2x razlagat, bistri, vidijo gozd (ne samo dreves), lahk se z njimi meniš o seksu, o čustvih, o smrti, ma o vsem, pa noben te ne bo označu za zafrustriranga, če se pogovarjaš o kaki mračnjaški temi. V glavnem: čimveč škorpijonov, temboljš bo :palec:  x;)x . Mogoče te radi kdaj nategnejo, pa mal se morjo brzdat pa bo x:)x

:inocent: NE VEM NO, ČE VSE TO RAVNO DRŽI... :o|o:

elvis is the best

oona, edino prav da si se ga losala, če ti je take počel. to ni človeško. uh!

Človeško res ni, škorpijonsko pa je...

"Uh, ne morem si kaj, da ne bi..." - način razmišljanja. In počne stvari, ki si jih ne moremo zamisliti.

Še dobro, da ga je lahko skenslala. Nekateri tega ne znajo prekiniti ali pa ne zmorejo in mrcvarjenje gre naprej.

Pozdrav!

ja sej to je najhuj k se navžeš na enga in ti je u bistvu fajn, ampak pol ma pa take napake oz. počne take stvari, da res ne morš bit z njem. Glavo gor in gremo naprej... da pride nasproti en ki si te zasluži.

ne? :palec: :2src:

spet se mi je na bolš poslabšal

Ascendent, Mars (1.hiša) in Neptun (2.hiša) Škorpijon. moja deklica pa Ascendent, Venera (12.hiša), Jupiter (1.hiša), Pluton (1.hiša), N.Node (12.hiša), moj gospod pa Saturn (1.hiša).

Pa nas imate!

Človeško res ni, škorpijonsko pa je...

x:Dx x:o)x x;)x :palec:

Kjer so ribe in sco, sva zagotovo vsaj malo tudi midva z bernom... :D

da ne govorim seveda o kakih bobnarjih... x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Škorpjončki smo prov fajn.

Tudi zelo dobro se ujamem z drugimi škorpjoni. Moja najboljša prijateljica je škorpjon, še ena prijateljica, v družini jih imam tudi nekaj. Brat, očim. In vsi se dobro razumemo. S prijateljico se poznava že iz osnovne šole in sva najboljše prijateljice 12 let in se še nikoli nisva skregali. Enkratno!

Z moškimi škorpjoni pa se v partnerstvu glih ne obnese.

a ne?

čist se strinjam.

midve imava zelo podobne okoliščine. hi hi hi

okrog naju so podobni ljudje...

res zanimivo.

je že res veliko na tem.

x^x x;)x

Mimi je pa Rak. x:)x

Ful se opazi znamenje pri zivalih, sem dala eno od mladih muck frendici, ki so rpedtem dobili psa, gonica, beagla, pa jo je skrbelo, kako in kaj, pa sem jo potolazila, da dbest astrolosko se bosta ujela - pes devica (res prava brihta), muca pa riba (v ceber z vodo se je hodila igrat, cist shizila na vodo, nezna, vse... prava ribica).

Jasno sta dbest frenda zdaj - kot sem predvidevala... Pa to ni eedini primer - za vse nase zivali smo vedeli vsaj znamenje.

Mici je bila Oven ( x!x xDDx - tigrica), neza devica (dejansko 'nizje rascena', drugacne postave, a v 'faco' bolj 'spicasta'), Miska Dvojcek (na vseh koncih bila, sem ze opisovala) in mimi rak. :2src: x:Xx

p.s. spomladanske zivali naj bi seveda bile bolj zdrave, 'obstojnejse' od jesenskih, vsaj pri mackah je tako.

Picasso

Hecno, pismu nisem še nikoli na ta način razmišljala, se pravi pridejo zanimive kombinacije lastnosti pasme in astro detajlčkov, cool...
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...