Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, itak bla bla škokoške... men pa še vedno nobena nič ne pove... Misioni - chart e iz astrodentis (neki tazga)Amis - pol pomen, da sva si čisto nasprotje, al kaj? niti ne...prej bi rekla, da se tebi dogaja takole navzven...men pa navznoter.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Mal pozno, pa vseeno, blo je kul v ponedeljek.A pol je luna dons v sco.....ni čudn da sem spet vsa blesava..... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 jaz sem ti tam vmes nekaj, Valkira, pa si hlastala ze za novim, bla prezahtevna (sco, kaj cmo, sem glih dodala tamle k eni svoji lastnosti, ko sem razmisljala, da kok STE sco zahtevne babnce), pol te pa nalasc nisem opominjala.pa tud ti je blo premal.mas zanimivo postavitev charta, zlo, nekaj psoebnega. mors bit blazno ambiciozna... ti kar pase tale kozu tud, tko v splosnem, v sami rdeci niti charta... * Silki, res, moj temperametn je v glavnem v jeziku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>U Bern, bomo probale mal peuredit tale datum da boš lahko uletu. Ampak pazi... Ej, sm vidla, da maš predavanje astrologija in izbira kadrov. A veš, da se jst specializiram na tem področju (izbira kadrov). Imela sem diplomo z naslovom Izbira kadrov in še študram grafologijo. Zdej bom pa še v vojski na tem področju delala. Bom probala pridet na mavrično soboto, če dobim varstvo! kj je to mavrična sobota? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh, glej ta pogum zdej samson... nc bojechka, se lohk mi kdo kaj pove. (sam duh manjka, tu je sam fortuna)A ti she jast kaj povem? Taglavni dogodek u tvojem lajfu se je zgodil, ko si bla stara minus osem mesecev. Sredi julija triinshezdeset. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ojla...kje si pa te knjige najdu?amazon.comsicer pa se da The Inner Sky pa The Only Way to Learn Astrology Vol. 1 tudi z eMule dol potegnit... ...valkira tale chart... se dobr, da te je kdo ozenu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=3435 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 bern, (v bistvu bravo, ker 'bi se mroal' pravzaprav prej, ce bi blo tko kot bi 'moral' bit) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Vse štiri knjige od March&McEvers se da z malo sreče dobiti tudi v srbščini, imamo jih pa tudi v Astroklubu, res pa da samo za člane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 oprostite ker motim, ampak res me zanima kaj povzroča puklavost v škorpijonkinem chartu :!!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse štiri knjige od March&McEvers se da z malo sreče dobiti tudi v srbščini, imamo jih pa tudi v Astroklubu, res pa da samo za člane. mavrična sobota, astroklubfolk, men bi mogle kakšne stvari dobesedno v glavo skočt, da bi jaz to videla (itak mam ful dioptrije anede), v glavnem kje pa kaj o astroklubu zvem? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej Sralac - Samsone, sej ubistvu mu je žal (men pa tut). Mislm, da rabim nagrado, če bom poročena še kakšen let. Valkira!....men so jo dal takoj ob podpisu! nč post festum! p.s.nagrado mislim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Mavricna sobota Za astroklub se pa na Berna obrni. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 pismo ej...kolk rola tale luna danes....komaj sledim, pisat pa sploh ne dohajam. misoni, glede astrokluba se javi bernu. ti bo vse povedal. za knjige je podal samson...ostalo je pa tko sam opazovanje pa lajf.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 sploh nic ne berete sam cvekate :xx!: valkira, nikol vec ti ne povem niti stavka. vse ze nudla, link na mavricno, opis duha, mal o teb da si ambiciozna, ti pa hlastno dalje. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> oprostite ker motim, ampak res me zanima kaj povzroča puklavost v škorpijonkinem chartu :!!: Sory, k se vmešavam, sam Lia mal drgač definiraj puklavost pr škorpijonu, ker vsaj Bern te ne bo razumel kaj češ! Vprašaj kateri aspekti v chartu definirajo, visokega mišično razvitega latnika. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ma ne jasno se hecam, saj ce druzga ne, ves da sem tezko tih, torej se lahko nadejas SE KAKEGA STAVKA. x:px ali dveh. tam vmes, morda jih je 5 vmes postnil, pa se opazila nisi al pa ne vedla, da splloh teb govorim (morda pa se napisala nisem, komu, ce tko, sory)... saj ti se kaj povem tkole usput... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sory, k se vmešavam, sam Lia mal drgač definiraj puklavost pr škorpijonu, ker vsaj Bern te ne bo razumel kaj češ! Vprašaj kateri aspekti v chartu definirajo, visokega mišično razvitega latnika. Bern ne rab odvetnice.... mu jezik kr dobro teče.....to je bil namreč njegov umotvor, sam se me izogiba , pa nč hudga...enkrat mi bo že na minu padu, pa bo to mal zagovarjal *zlopamtilo.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bern ne rab odvetnice.... *zlopamtilo.press pravno gledano sva na isti strani, če nis opazila! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 aha, pa da ne omenjam kokošk Da mu vidim pjetla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 lia, grba Je bil enkrat en grbavec...potem pa nekega ljubega dne pride v gostilno brez grbe.Vsi zacudeni, pa ga le nekdo vprasa, ces, kako si se pa resil tega.Pravi on: "Grem ob polnoci na pokopalisce, stopi pred mene hudic in mi vzame grbo". Poslusa to en moski v ozadju...ga je pestilo, da je imel majhnega oneta...si rece, ni kaj, za poskusiti je. Pocaka, da je ura tocno dvanajst, gre na pokopalisce, pa caka, caka.Ne mine dolgo, skoci pred njega hudic.Ga vprasa:"Imas grbo ?"On: "Nimam".Hudic: "Na, tu imas...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ma sem vedla .- kroky nenadoma v skorpijonih...pa valjda ma kak vic pol v rokavu! evo Lia, lupus in fabula. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Berna pa jst lovim že ufff. On nas tko mal porajca pol pa črta, da ne bi babe kej preveč zahtevale od njega. yea, ta že zna. sam počas se človk tud sam rajcanja naveliča Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.