Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

o madona...moje sožalje....sam če bo sam 3 dni, pol bo še ok......naj ti mine brez kažinov..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

dan x:)x

bemu kamionđije Amiska :vragec: dobro si jo zvozila,...a bobni?,...hm se bojim, da bi bend razpadu,..moj posluh pa to... :inocent: x:Dx

jh, Klaruska drž se,...v tolažbo,...moj urnik prejšnji teden 8:00 do 5:05 , no, dvakrat mi je uspelo kmal po drugi zjutraj zapret pc-a.. xsrcx

no, vsem en lep pozdrav in soljat,

:detelca: xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

xsingx xsingx :ermm:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ne čakaj na maj, seksaj že zdaj! x8Dx

x:)x

Ne nori no :vragec:

x:Dx

Se še penzionistični pripravnik javlja, tako da je ekipa skoraj kompletna... x^x :inocent:

Šmikerski comp... :o|o: x?x

Tudi zame je to vsak ki DELA!!! http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gif

Še dobro da sem šraufmajster pa ga lahko sestavim sam... x^x x^x

Bo manj stresno v €... :switz:

Lep dan vsem... xwizardx :flower:

Penzionistični pripravnik x:Dx ....sej računalniki so se mal pocenil, čeprav je še vedno z normalno plačo kar občuten zalogaj, zato spretnosti šraufanja veliko pripomorejo in prihranijo denarnici.

...a ma smisu povedat, da sem bla tam.....

Ne. Nima smisla :wOOt: Drugič, dej še čelado gor, mogoče ti bo kj pomagal. Si ne predstavljam teh scen. Želim ti predvsem veliko sreče!!!!

Mysti, edina dobra stvar danes, ki jo lahko narediš in vidim, da si jo naredila :palec:

Kaj čem vam povedat??? Danes se mi zdi kot da se še nisem zbudila. :o|o: čist zaspana in matasta. Dan za gledat tv mi je prej rekla ena kolegica, samo ne vem kako se bom z Zajki zmenila in če je za stvar, da buljiva cel dan v telko :fiju:

Po moje se še bolj telečje počutim, ker imam holesterol do plafona in se mi zdi, kot da mi je negdo zalil telo s svincem.

Včeraj bili v iskanju lesenih dobrih stolov. Nekaj pogojno ok, sva našla v Merkurju, danes gremo spet na lov in se mi sploh ne da po trgovinah letat :inocent: pa čeprav točno vem kaj iščem.

Nč. Kavico sem že spila. Rezultatov od izpita še ni. Še en stroj za prat naštimam, pa po Zajki grem in potem v peskovnik, če nas ne bo dež zalival. Pa eno peglarco ali pa enga peglarja bi potrebovala. Kok se mi je že nabral :xx!:

x:Xx lep dan vsem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Penzionistični pripravnik x:Dx ....sej računalniki so se mal pocenil, čeprav je še vedno z normalno plačo kar občuten zalogaj, zato spretnosti šraufanja veliko pripomorejo in prihranijo denarnici.

x:Dx :vragec:

Je tudi če šraufaš sam, prednost je edino ker ni treba vsega kupit naenkrat... :vio:

Pa tudi stara šara se da še v promet spravit, dokler še za silo funkcionira, tako da bom kar poceni skozi... :switz:

Včeraj bili v iskanju lesenih dobrih stolov. Nekaj pogojno ok, sva našla v Merkurju, danes gremo spet na lov in se mi sploh ne da po trgovinah letat :inocent: pa čeprav točno vem kaj iščem.

DIPO x?x

Predlani tam dobil mizo in štiri stole za 140€.

Ni nevemkaj, če pa niso ravno stokilaši+ pri hiši je pa še kar... :inocent:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Včeraj šel po kosilu spat kot vedno... x:px

"Kao" za eno uro... :inocent:

Zbudil se danes ob enih zjutraj... :eek: :vio: x:Dx

Kamioni pa kamionđije... :o|o: :vragec:

Ne bi komentiral sploh, že vsega hudega vajen v tem našem koncu... xrolleyesx :vragec:

Bobni... :inocent:

No ja... x:Dx :devil: ...če bi živel v kakšnem bloku bi se jih še lotil, zaradi sosedov... :inocent: :vio:

S posluhom je pa pri meni podobno kot pravi Silki... xrolleyesx xnckrivx

Imejte se fajn... xwizardx http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_001.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaannnnnnnnnnnnn......... xcivx

čist ste mi polepšali jutro.....tokrat šlo brez adrenalinske doze skoz.......očitno magnet za cestne piz* ne dela dans..... :vragec: x:Dx .......mystica, čist sta kjut....se pa strinjam, da je tole eno bolj pametnih opravil zadnje cajte......kr mal fouš.......silki, močno dvomim, da bi imela lohk kakšno pomanjkanje posluha.......pomanjkanje časa že lahko, ampak posluha....ccccc........cosma, glede na vse že doživete scene bi rekla, da mam kr srečo......sem pa v nedeljo izzivala usodo ko sem enmu sredinc pokazala na avtocesti....če mi je pa cepec uletu na prehitevalni pas pred nosom in brez smerokaza....js pa ne bla sama v avtu in mi je tak manever dvignu pritisk do plafona......omenjeno gesto je kasiral, ko sem vidla da se zarad mojga žmrkanja z lučmi razburja in besno gleda.....pol smo se pa mal lovili........pa pustimo to.....cosma, če najdeš kje kake dobre stole, se priporočam za info......perešček.... :eek: :eek: :eek: ......ha ha ha....ker lep pokosilni dremež.... x:Dx :palec: ....kaj nista s silki bliže...js bi vaju kr posvojila za v band...... x:px .........

ajd, mejte se..... x:Xx

Dobro jutro x:Xx

dremež ... mmmmmmmmmmm, pa o takih pregrešnih zadevah ob takile uri :inocent: no, sej ob šumenju zunaj :o|o: kej drugega že ni lih primerno ... pomoje se bom tud kar spravila vodoravno ... tko al tko zadnje čase nimam kakšnega presežka spanja x:Dx tamali v vrtcu, jst pa na dopustu x:px faks zaenkrat zaključen ... jeseni še par izpitov, pa dons grem še na govorilne k eni mal sitnarit xcivx

Amiska ... joj, škoda, da nisi bližje ... sicer ne garantiram lih blaznega posluha :inocent: , mam pa veselje :D

Cosma, ne pozabt Zajki plavutke dat gor za v peskovnik x:o)x

uživajte ... grem še mal razmišljat x:px x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaannnnnnnnnn........ xcivx

prevoz tokrat minil brez adrenalinskih dodatkov za dobrojutro..... x^x ......

sg....škoda da nis bliže..... :sori: .....čestitke za fax....vidim, da je dečko že kr precej zrastu....kjuuuut..... x:Xx

a sco prjatu je že dostavljen....?.....kaj pa sploh je?

mal več sonca nam obetajo dans..... :o|o: .......tle u službovskem kraju je treba met dolge rokave.... :xx!: ....pr nas je pa vsaj 5st več......perešček, pri vas bo zasnežilo, če bo šlo tko naprej.....

ajd, mejte se...... x;)x

mal več sonca nam obetajo dans..... :o|o: .......tle u službovskem kraju je treba met dolge rokave.... :xx!: ....pr nas je pa vsaj 5st več......perešček, pri vas bo zasnežilo, če bo šlo tko naprej.....

:o|o:

Mal več sonca... :vio:

Pri nas nič ne kaže na to, temperatura zunaj 12°... :vragec: :xx!:

Dolge rokave imam že cel teden, očitno bo pa treba spet volnene štumfe obut... :vio:

Sneg... x:Dx ...pri tako blesavem vremenu je vse možno... x:Dx

Lepo se imejte in se grejte... x:px xwizardx

Sami ali pa v množini(ali v dvojini... x:o)x ) :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Čau xcivx

spet doma.. izpit mam danes. morala zapustit morje in hudo dobre gledališke delavnice zarad izpita.. itak ne vem, če sploh kaj znam.. pred 4 dnevi sem bla tam nekje na pol.. pol pa nisem bla več sploh x:o)x mam zdajle še 2 uri za ponovit.. v Kopru pa vreme tko nekak kot tule, sam par stopinj več, kar je v bistvu že čist dober razlog, da bi tam ostala, glede na to, da zdajle v dolgih rokavih in volnenem puloverju čez.. pa edini del, kamor me ne zebe so kolena, ker jih je maček okupiral.. brez glasu bila dva dni, mal zarad prehlada, mal zarad preveč :att: xvokx grejem se z ingverjevim čajem..

J****ti pa tako poletje :xx!:

fajn bodte, ne zmrznit x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

helow x:Xx

ooooooo, Aliana x:)x držim pesti za izpit x;)x

Amis, sco prijatelj pride popoldne ... bom poslikala seveda x:)x je pa kraljevi škorpijon oziroma pandinus imperator x:px terarij že pripravljen, hrana ga tud že čaka x:o)x sva oba z mojim xsrcx čist ubrisana na tele zadeve, pol pa je tkole ... če se životinjsko carstvo zaroti proti nama, nimava šans :wOOt:

Klarus, naj ti tale delovni maraton čimprej mine xcivx

klinc, jst sploh ne vidim svoje tanove ikonce ... sam mal raztegnjeno taprejšnjo xrolleyesx

o vremenu ne bom :o|o:

uživajte xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaannnnnnnnn........ xcivx

madona kero vreme....zdej u dolgih rokavih drug teden se boma pa ukuhavali....baje.....ccccc....nobene mere........ :vragec: x:px ........

sg....komaj čakam fotko....ampak zanima me, kakšna je hrana.........

aliana, kako je šel izpit.....?

pozdrave tud vsem delovnim, pohajaškim in ostalim...... x:Xx

madona kero vreme....zdej u dolgih rokavih drug teden se boma pa ukuhavali....baje.....ccccc....nobene mere........ :vragec: x:px ........

x:Dx :vragec:

Drugi teden baje nekako takole http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_011.gif + http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_019.gif

Cel teden... xrolleyesx

Nobene mere, res... :vio: :xx!:

Lep moker pozdrav z juga vsem škorpijam in ostali zverjadi... xwizardx x:Xx xsrcx

Izpit je šel fajn :inocent: menda.. razen, da sem na zadnje vprašanje odgovorila: Nisem prebrala knjige. Če je pa res nisem x:o)x

Joj, Alef, a imaš kaj veze tam gor? x:o)x mene potem čaka v nedeljo mokra in deževna pot z motorjem do Benetk.. juhu :xx!: pa še oba sva še kar prehlajena.. I. včer še celo vročino imel, jaz sem že ok, sam vsak dan mi proti večeru zmanjka glasu.. ne znam bit tiho x:o)x

nič, bo treba zbrat voljo in se z avtom spravit v mesto, ker kolo/motor očitno ne pride v poštev... jupi pa tak začetek počitnic... jaz grem kar nazaj v Peru :vragec:

loesje

Spet nazaj -

Joj, Alef, a imaš kaj veze tam gor? x:o)x

:vragec:

Če bi imel kakšne veze tam gor ne bi sredi poletja hodil okoli v volnenih štumfih... xrolleyesx :vio:

Pri nas dežuje že od včeraj popoldne, s krajšimi prekinitvami.

Vreme... :xx!:

Bil včeraj v Lj., ko sem šel od doma je deževalo, v Lj. sonce in še kar toplo, in ko sem prišel domov je začelo padat... :vragec:

Nekaj so sonce obljubljali za danes... x?x :vio:

Trenutno pa okrog 15° zunaj... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_003.gif

ojla gnezdo xsrcx

bemu, sem pridem sam še pojamrat :inocent: ,....vreme, pa temperature,....klinc ja, zebe me ne, me krvotok, ki ga že cel teden zadržujem pod vreliščem greje,...fighterski teden,...sej s fightom ni nič narobe, nasprotno, če je odkrit...sam mrzim pa podtalno, manipulativno, umazano delovanje,...in da se me porine v tovrstno obrambo,.....mater prisežem, da ta teden obmudim vse dotične,.....z njihovo startegijo,.....jh, pol pa za mojo dušo,....enga direkt na gobec,...pa nej šljivo podtalno nekam zmanipulira :vragec:

juuj, Amiska,...a bendovsko bi naju z Pereščkom posvojila,...tle pa posluh gor al dol,...vsi ostali lohka brez slabe vesti zabušavate,....itak se vas ne bi slišal....(joke) x:Dx

bi bil pa tovrstni tandem dober za nižanje vrednosti (ma kaj stanovanj) naselij,...dva luda na bobne spustit,...ujj x:Dx

imejte se lepo, kar se da,...pa vsem, ki rabite tako ali drugače popihe in soljat... :detelca: xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

juuj, Amiska,...a bendovsko bi naju z Pereščkom posvojila,...tle pa posluh gor al dol,...vsi ostali lohka brez slabe vesti zabušavate,....itak se vas ne bi slišal....(joke) x:Dx

bi bil pa tovrstni tandem dober za nižanje vrednosti (ma kaj stanovanj) naselij,...dva luda na bobne spustit,...ujj x:Dx

ha ha ha ha ha ha ha....sam veš kaj....js sm vidla že cel film....čist prelepo, da bi blo res.....pa žal al pa na srečo zihr nista tolk brez posluha.....misnla sm pa na to, da bi mojmu šefu kero zašpilali pod oknom...... x^x x:Dx :vragec: ....hi hi hi....kolk je lepo bit mal zloben..... x:px

daaaaannnnnnnnnnnnnnnnn......... xcivx

brez prometnih trilerjev prišla u službo....zihr sam zato k so na radiu zjutraj vrtel "vem da danes bo srečen dan..".......... :inocent: ......pa sister poslala sms za rd....dobila ideje za darilo....sam moram še prečekirat......pa mislila da bo majster za okna pršu, pa bo zgleda prestavljeno na avgust.....no, važno, da bo......aja, delam dans...no, trenutno še tle visim, sam bom....in upam, da me ne mine volja do pozno popoldan....ker mam namen tanovo bičikleto pošteno stestirat na makadamu..... x:px ...o ostalih idejah ne bi.... :inocent: x:px x^x ...........

ajd, mejte se max..... x;)x

misnla sm pa na to, da bi mojmu šefu kero zašpilali pod oknom...... x^x x:Dx :vragec: ....hi hi hi....kolk je lepo bit mal zloben..... x:px

x:Dx x:px

Za kaj takega sploh ni važno ali je posluh ali ga ni, samo da je GLASNO!http://www.smilies.4-user.de/include/Musik/smilie_musik_047.gif

Z veseljem za kaj takega, pa tudi pri meni bi se jih našlo nekaj na spisku za budnico... :vragec: x:Dx :devil:

Pa še kakšno glazbilo bi lahko dodali, za boljši efekt... :inocent: http://www.smilies.4-user.de/include/Musik/smilie_musik_072.gif

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Guest Jeti

en velik, sončen pozdrav vsem v gnezdu

a kar ansambel že ustanavljate xDDx ... budnice bi še nekako šle x:o)x

:vragec: je če ti razbijanje in dretje ne pustijo spati ... zadnjič je v mestnem parku gostovala zablujena generacija ... glasba sicer boljša, kot jo igra danes večina mladih bendov in jih imamo tudi možnost poslušati :o|o: ... v prvi uri sem mislila, da bo vsa stekla pometalo iz okenskih okvirjev :OO!: ... potem so jih pa malo utišali ... in tudi 2 ure prej so končali z igranjem, kot ostali x:Dx

končno dan za pošten izlet s kosilom :vio: :yumy:

lep vikend vsem :detelca:

en velik, sončen pozdrav vsem v gnezdu

a kar ansambel že ustanavljate xDDx ... budnice bi še nekako šle x:o)x

:vragec: je če ti razbijanje in dretje ne pustijo spati ... zadnjič je v mestnem parku gostovala zablujena generacija ... glasba sicer boljša, kot jo igra danes večina mladih bendov in jih imamo tudi možnost poslušati :o|o: ... v prvi uri sem mislila, da bo vsa stekla pometalo iz okenskih okvirjev :OO!: ... potem so jih pa malo utišali ... in tudi 2 ure prej so končali z igranjem, kot ostali x:Dx

končno dan za pošten izlet s kosilom :vio: :yumy:

lep vikend vsem :detelca:

potem, ko ene parkrat spiš na motozboru, ko ti poleg nabijanja muzke v ozadju še kak cepec pride direkt pred šotor pokat z auspuhom (ok, ja, izpušno cevjo x:o)x ), so teli mestni koncerti uspavanka x;)x

drugač pa... moj moto je - čepki vse probleme rešijo x;)x

pakiramo, pakiramo... maček me je zjutraj zaj***. sem šla navsezgodaj nekaj domov in bilo v planu, da še Tristana odpeljem s sabo.. in ga kličem, tulim, prosim in seveda ga ni bilo nikjer, lumpa.. pol pridem nazaj in mirno leži na stolu na balkonu.. kao: kaj pa je? :inocent: tko da bo treba se zvečer še enkrat k staršem odpeljat na obisk..

izpit: 10 x:px

loesje

Spet nazaj -

sigana...briši odavde

daaaaannnnnnnnnnn....... xcivx ....sej drgač sem čist miroljubna .....sam tole sr* od reklam in linkov povsod nalimano je pa mal tumač....o dobrem okusu ne bomo spljoh..... :vragec:

jeti....že kaj bolš spanje.....?..... xsrcx

aliana...bravo za izpit....kar se pa poti tiče, vreme bo menda lepo..... :palec:

perešček....hi hi hi...ideje so mi kr všeč...... x:px

ajd, mejte se...... x;)x

perešček....hi hi hi...ideje so mi kr všeč...... x:px

x:Dx x:px

Moja bobnarsko-trobentarska virtuoznost sicer ni za v kakšen ansambel... :inocent: :vio: x:o)x

Za tovrstne predstave pa mislim da zadovoljuje... x^x

Bi z veseljem probal, seveda samo v primeru da bi bil zagotovljen motoriziran umik v primeru če stranka ne bi bila zadovoljna s predstavo... :devil: x:Dx

Ker šprinter ravno nisem... :o|o: x:o)x

Aliana za izpit... :palec: :palec:

Vsem pa x:Xx xsrcx in uživajte v soncu... xwizardx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...