Amis 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 daaaaaannnnnnn........ perešček....ti privoščim tale dopust...... klančica...... ....pa kje si ti...... upam da bolj al manj še vsi uživate poletje.....tako al drugače...... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 dobro jutro - dober dan pravzaprav nimam nič za povedat...imam možgane še čisto v megli...kar mi ni nič podobno, saj smo že sredi dneva upam, da se vam bolje godipridem še kaj naokrog, ko se bo tale megla razkadila lepo se imejte Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. avgust 2009 Prijavi Deli 11. avgust 2009 mysti pri enemu ušesu not pri drugemu ven...ko začne nakladat....simisli svoje al pa mal sanjari Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 daaaaannnnnnnn......... sred tedna smo že, pa se še nisem aklimatizirala na službo.......hja...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 daaaaannnnnnnn......... sred tedna smo že, pa se še nisem aklimatizirala na službo.......hja...... ajd, mejte se..... živjo ne-gnezdo sred tedna smo, pa sem že čist aklimatizirana na vikend lepo se imejte xrosex Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 daaaaannnnnnnn......... sred tedna smo že, pa se še nisem aklimatizirala na službo.......hja...... ajd, mejte se..... enako Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 Dan dober Še pofočk tukaj po dolgem času Sem že čisto aklimatizirana na vikend. Veselico pripravljamo, tako da je kar nekaj dela.Nimam posebne funkcije, ampak da se vse postavi, pripravi, postreže ......... in seveda povsod tiščim svoj nos........... Nam bo že uspelo Še nekaj dobitkov naberem Imejte se max fajn Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 Dobro jutro škorpije... Aklimatizacija na vikend? Kaj je to vikend? Imam probleme s koledarjem oz. z ugotavljanjem kateri dan v tednu je... Pa saj je vseeno, vsi so enaki... x:px Lepo se imejte cel dan in cel vikend... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/007.GIF http://www.smilies.4-user.de/include/Wasser_Strand/smilie_water_180.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 pozdrav v gnezdo en velik vsem, ki se jim toži po iztečenih dopustniških dneh ... malo za delovno vzpodbudo pri nas tud problemi z ugotavljanjem kateri dan je ... samo, da je sončen in je vse skrinjo napolnila ... filane paprike in golaž ... cunje zlikala ... danes popoldne še k frizerju in do dohtarja ... skoraj pozabila, da potrebujem napotnico za rehabilitacijo ... v petek ob 5h pa .... morje, prihajam se tipkamo septembra lepo preživite ostanek avgusta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 ojla mladinci Kaj kj dogaja? Pr ns uroče in soparno. Zajki je odkrila radosti in veselje potikanja po štantih in smo kuhani in pečeni, ko ona že 1005x pregleda vse rokavčke in šlaufke, ter vse điđe-miđe, ki jih ponujajo. Vsak dan kaj dogaja in se mi je ful težko spravit za knjige zadnji izpit ter priprave za diplomo . V ponedeljek je prišlo **pojačanje** varstva v obliki babic ampak še nič učinka vidnega v buklah oziroma v moji V glavnem dogaja skos neki. Imeli fine obiske in zelo prijetno družbo. Preživela nekaj dni v tujini, čez 2 tedna pa Zajki peljemo na tečaj angleščine je že skrajni čas, da se začne učit. že obvlada skoraj boljše kot babice.Razen tega da se navdušujem nad svojim otrokom, ki je v fazi velikega raziskovalca (v končni fazi, kdo se bo pa navduševal, če pa ne jaz -ker nimam mačke, psa, hrčka, domačih jagod ali grozdja) Včeraj papali odlično večerjo, danes se nam pa napoveduje spet pogostitev in posebno ljuba sladica in kako naj potem navadna državljanka shujša in dotera bikini postavo???? nemogoče. Danes po dolgem času uspela odpreti računalnik (hvala babicam) zatorej se tudi razpisala temu primerno.Sem oddelala svoj delež, peskovnika, trampolina, kolesarenja in čofa-čofa, sem že , se že vidim, ko bom vzela bukle v roke, da bom bolj kot se res učila. Pobože na vse okončine, ki so poškodovane. lepo se s/mejte, Vaša Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2009 Prijavi Deli 12. avgust 2009 sred tedna smo, pa sem že čist aklimatizirana na vikend ha ha ha ha....klančica....tale je carska...... enako ajvič........lepo da uletiš mimooooooo....... Nam bo že uspelo bemtiš...imaš pa voljo, mitra...... Kaj je to vikend? Imam probleme s koledarjem oz. z ugotavljanjem kateri dan v tednu je... a sem ti lohk mal fouš.....?..... se tipkamo septembra a nč se ne misliš javit vmes.....?...... , kdo se bo pa navduševal, če pa ne jaz...točno tako....!....držim za zadnji izpit....sam veš kaj, poletje je pa res čist neprimernen letni čas za študirat....... ...še dobro da je varstvo pa slan h2o....za kratke ohladitve....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2009 Prijavi Deli 13. avgust 2009 daaaaannnnnnnnnnn......... včasih je kot v sliki z naslovom "surrealistično poletje"........ ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. avgust 2009 Prijavi Deli 13. avgust 2009 včasih je kot v sliki z naslovom "surrealistično poletje"........ meni tudi ze pocasi sloni trobentajo, ja... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2009 Prijavi Deli 13. avgust 2009 ........ ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. avgust 2009 Prijavi Deli 14. avgust 2009 daaaannnnnnnnn......... tako....vožnja v službo je po tanovem hitrejša....je pa res, da bo gotovo manj cestnih dogodivščin......pa mal dlje lohk spim..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2009 Prijavi Deli 14. avgust 2009 tako....vožnja v službo je po tanovem hitrejša....je pa res, da bo gotovo manj cestnih dogodivščin......pa mal dlje lohk spim..... Glej samo da v pomanjkanju adrenalinskih dogodivščin ne zaspiš za volanom... joooj, opažam, da ne maram več tega foruma x?x Srečno, kjerkoli že boš... Strupki in ostali, lep vikend vsem...http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_018.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_024.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 daaaannnnnnnnn.......... strela....hotla pipo menjat včeraj.....pa ni noben cevi taknil menda že 30 let.....jasno....kako boš pol une nastavke zamaknil za slabega pol mm.....kolkor mi je manjkalo, da novo pipo gor namontiram....sej najhujš je blo to, da mi je šlo super, pol pa za las zmanjkalo....z macolo si pa tud nisem upala preveč nabijat po unem plehu.....ni blo kaj, kot vprašat za pomoč......nepriljubljeno opravilo..... .......projekt fatiranje bil tud izveden.....pa še savnanje je blo "uključeno v ceno".......sledil ogled neke gradbene mehanizacije....končala pa zvečer na vrtliljaku..... x:px ...ja ja...sej vem....sam če mi je pa fajn... ....z vsem dodatnim vrtenjem med vožnjo, odrivi in lovljenjem...."za kazen" imam modrice dans po roki.....od verig.....ko da bi me kdo pregumpal..... ....dans nič posebnega v planu....eno luč moram najt za zunaj.....pa naspat bi se blo tud fajn..... uživajte poletje..... ....pa mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 daaaaannnnnnnnnnnn...... dans držim za en izid.....drgač pa vse ok...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 Amiska ej bejbi kaj pa tebi dogaja , macole in vodovodarska dela poleg vseh skeri cestnih prigod, ki so ti jih zdaj na srečo ukinili da bo glava cela ostala. Danes ponoči imela ene vaje z bruhci, glavobol, želodec, slabost sem še kar nekaj munjena in švohotna. Me pa pelje na masažo popoldne, upam da mi porihtajo ramo in vrat od koder mi seva vsa ta bolečina in povzroča cel kažin. vsem lep dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 bejba, ko boš rabla koga za neprekomplicirana hišniška opravila, ti kr poklič... .....znam že skor vse...menjavat šalterje, vtičnice pod napetostjo, pipe, nažagat kakšno poleno z motorko, scepit drva, preštihat vrt......sam ne mi dat kakšen prah za brisat al pa kej tazga......tud gume lohk zamenjam...... x:Dx ....bemtiš, starši so mel včasih doma knjigo "sam svoj mojster"....sploh nisem vedla, da mi je šlo to tolk v podzavest.....js pa čist zares vzela......ajajaj...... .... x:Dx kdaj maš tazaden izpit.......??????????????????????.......bom> dans smo fajn špilali na vajah....sem še čist naspidirana......... nočkoooooo........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 daaaannnnnnnnn........ včeraj zvečer se mi je ena žaba sprehajala po flatu...... .....pa stonogo sem najdla v banji...... ...vse kaže, da počas prihaja jesen....sam kje za vraga piše, da si morjo vse žvali glih pri meni najt azil....... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 včeraj zvečer se mi je ena žaba sprehajala po flatu...... .....pa stonogo sem najdla v banji...... sam kje za vraga piše, da si morjo vse žvali glih pri meni najt azil....... Stonoge, razni hrošči, kobilice, itd. so pri meni v bajti redni gostje... Okoli bajte pa... Tudi modras je že prišel na obisk... Zelenjavni vrt je pa tako samopostrežba za srne, zajce... Še dobro da se medvedja družina zaenkrat drži gmajne... Čari in lepote življenja na podeželju in ob gmajni... Morgen strupki in ostali... http://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_019.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 .....znam že skor vse...menjavat šalterje, vtičnice pod napetostjo, pipe, nažagat kakšno poleno z motorko, scepit drva, preštihat vrt......sam ne mi dat kakšen prah za brisat al pa kej tazga......tud gume lohk zamenjam...... x:Dx ....bemtiš, starši so mel včasih doma knjigo "sam svoj mojster"....sploh nisem vedla, da mi je šlo to tolk v podzavest.....js pa čist zares vzela......ajajaj...... .... x:Dx ..Saj je še najbolje da se sama polotiš, če čakaš da se te kdo usmili, lahko tudi penzijo dočakaš. Menjava straniščne dile mi je do sedaj popapcala največ časa, ker sem komplicirala brez potrebe. :xx!: Uspela sem pa pretrgati žičke pri napeljai za luč, pa samo žarnico sem menjala (s kombinirkam seveda, ker je bio že vse zarustano) Majster je danes napovedan, da slučajno ne pride do samovžiga. Stonoge, razni hrošči, kobilice, itd. so pri meni v bajti redni gostje... Okoli bajte pa... Tudi modras je že prišel na obisk... Modras x?x Šibam v hišo, se zaklenem in amen.Ravno tako z medvedi. Me ne premakne veliko stvari, ampak kače, medvedi so pa moja zelo šibka točka.Da ne govorim, da imamo sedaj v vasi divje svinje (prvič odkar pomnim). Potem naj pa grem po gobe x?x Tudi močerada ne maram, je preveč rumen Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 bejba, ko boš rabla koga za neprekomplicirana hišniška opravila, ti kr poklič...O z veseljem vzamem na znanje ... ker ponavadi Moškemu zmanjka časa za drobna popravila, prosim, prosim, opozarjam, kolnem, opozorim glasneje da moledujem že mesec, dva, tri.... ko imam že vse lase :OO!: vzamem telefon pokličem mojstra in ko se mojster oglasi reče Moški, ej sej ni treba, bom jst brrrrrr, ker točno do takrat ni imel časa. Knjige so očitno nevarna reč.... Hrošči, kobilice in stonoge pravi mali privatni zoo, če bi imela manjše otroke bi jim lahko v živo predstavila mrčesje.Izpit bo vsak čas vedno prehitro pride dan D. Pričakujem godbo na pihala, rdeč tepih in **svečani doček** vsaj potem pa še orden za posebne dosežke itd....recitacije, pesmice...vse kar spada zraven pa VIP ložo za moje posebne oboževalce. Danes zjutraj sem že zlagala barvice, bila na čajanki v hiši čira-čara, peljala dojenčka na sprehod, papala...in kup drugih stvari. Zajki ponavlja besedo auto to in brrrrmmm brmmm brrmmmm.Zdaj pa čas za moj odklop in druženje s Lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 perešček...a na žabo si pa kr pozabu..... ...hrošči kobilice pajki škorpjoni so res redni gostje....sam do zdej se mi pa žabe še niso takole sprehajale pod nogami......zraven tega ne živim v gozdu...pa mam vseeno dve podlasici zadaj...ki se redno šetkata naokrog......kam je šel ta svet.....ccccc....... mitra...recept za dilo je, da vzameš žago za železo in gladko odžagaš tastare vijake...pol pa sam nove namontiraš gor........preskušeno deluje.... ....vidim, da gre tebi tud kr fajn.... cosma...tale ideja iz godbo in rdečo preprogo je super..... ...če bi imela čas bi resno razmislila o tem........bemtiš bejba, sam skomine si mi nardila....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.