klarus 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 ti maš pa res pravi živalski vrt dans sem tak včeri se na vlko skregala s sestro pa pobarvala sem se...na oranžno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 za netopirja za mucike za sestrico :onfire: za lep dan Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 porkafix.....(&/"$%/"%$/"$&($!#"/$)!/$!($&!("$&!")($/!"#&¨!#%/&¨.....za dobro jutro se morala ukvarjat z netopirjem (nadaljevanje zgodbe od včeraj zvečer)......mačka prinesla....grrrrrrrrr..../$(#%&($/&%#)(!()&!($!/).....na koncu sta dobila izgon oba........ Pri nas so v programu miši, vseh velikosti... Jo prinese noter, včasih še živo, in se potem igra z njo... Običajno mu med igro uide v kakšno špranjo od koder jo ne more več dobit... Potem pa na kolena in to poiskat in odstranit... Lep dan vam želim... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/003.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 deževen pozdrav v gnezdo spet ... med vikendom je sijalo tudi sonce in smo se potepali ozimnica ... zelje in repa dobro kažejo ... grozdje tudi ... samo ga bo potrebno hitro pobrati saj imajo kosi in škorci prave gostije ... dobila cel koš dobrot iz zelenjavnega vrta prijateljica ima podobne izkušnje z miškami in netopirji ... tudi kakšen ptič se najde vmes ... potem pa najprej kot v risanki ... na stol, ter malo vika in krika, predno uspe preiti v akcijo lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 daaaaaannnnnnnnnnnn........ nobenih živalskih zgodb danes........mi je kar odleglo.... ......sam verjetno bodo službene...... ....... ajd, mejte se ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 Daaaaannnnnn sem vas prišla mal pocmokat v gnezdo ....komentirat ne morem, sem ujela samo zadnje poste......govor o netopirjih?....trinožnih? unih z berglo? lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 U, kakšne dogodivščine!Netopirčki so kjut. Čas je za vlaganje vase in ne v bedarije. Mogoče se mi je malce poslabšalo.... sanjam o toplotnih črpalkah... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 a se vama lahko pridružim cosma Komot. Imamo dodatne potrebščine, ne rabiš s seboj nosit.nobenih živalskih zgodb danes........mi je kar odleglo.... ......sam verjetno bodo službene...... ....... Enim pa dogaja ....zdaj ko na cesti ni več tako razburljivo . Ogledalo je veliko približno 40x30 cm. Tako kjut otroško. In seveda bi bil obešen na varni višini. Nisem pa tiste vrste tip, da bi to vsak dan pokrivala verjetno.... pač nisem tip rutine.Nasploh bi morala malo bolj FS preučit o ureditvi sobe, ker so si okna in vrata nasproti ....me še čaka malce branja v tej smeri. Čas je za vlaganje vase in ne v bedarije. izjava sezone! Trenutno v FS filingu, mečem stran, pucam, brez kakšnih večjih dram se ločujem od predmetov, samo me vseeno še veliko dela čaka. Počasi se daleč pride. Upam, da me filing dooooooooooolgo drži.Od bolečin, ki mi sevajo iz rame, ne morem dvigovat ne držat Zajki čist me je ven vrglo iz tira. Vse me neki mravljinči in me zbada ampak sem že začela s preventivno vadbo, upam, da mi odleže TAKOJ! Velik za postorit, velik za naredit, Da se naredi ful imam ideje za velikopotezne načrte. Očitno mi nekaj dogaja! lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 cosma, če kaj od brisač, odej, blazin...: Pozdravljeni! Z današnjim dnem, 14.09.2009, sprožam 14 dnevno (do nedelje 27.9.09) akcijo zbiranja starih: - blazin- odej - kovtrov- brisač- majhnih preprog- kopalniških preprog- kopalnih plaščev(nikakor pa NE jogijev) Vse našteto je lahko zaprano, sintetično, strgano, nepopravljivo zaflekano in zguljeno. Povprašajte malo še pri sorodnikih, prijateljih in sosedih. Te stvari so namenjen varovancem zavetišča za male živali Horjul (http://www.zavetisce-horjul.net/), zato ni pomemebno kakšno je, vesela bom (in še bolj veseli bodo horjulski varovanci) samo da je. Namesto da roma v smeti, naj bo še zadnjič v uporabi. Stvari lahko prinesete: - k meni (Mojca Kumer, Vodnikova 8, LJ, 051 362 333),- v trgovinico Orca na Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana (http://www.or-ca.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=89),- ali pa jaz pridem iskat k vam, večje količine tudi izven Ljubljane. Lep pozdrav Mojca Kumer PS: ta mail lahko posredujete poljubno veliko prijateljem, lahko objavite na facebook-u, twitterju, blogih, e-straneh, ... skratka kjerkoli. No, za vse to velja! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. september 2009 Prijavi Deli 16. september 2009 Helouwa Mich, hvala za info Silkislava V glavnem sem še vedno v FS razpoloženju. Rama+hrbtenica+roka me rolata v iber, dons me že vse mravljinči, se počutim kot stara baba približno 93 let stara.Vse moje masažerke v iber zasedene, nikjer človek ne pride na vrsto, hišni dr rekel naj se pridem pokazat, da zvenim kot da sem za k njemu namenjena. Ampak....ne, ne grem. Se bom pocajtala po alternativni poti. V Klinca se gre v skrajni sili, pa še takrat rajši ne. Sem pa zdajle prejela tolažilni sms od terapevtke, da me bo nekam vrinila in poskusila zrihtat zadevo za nekaj dni. Presedela na telefonu skoraj pol ure, da bi ugotovila zakaj še ni prišel paket, ki sem ga poslala iz GB. Baje so tam nekaj zaštrikali, pa potem je šlo vse skupaj v Beograd x!x pa naj bi danes prišlo v Lj. Očitno pošto še vedno pošiljajo v naše ex glavno mesto, potem pa ruralni poštar dostavi po deželi. Pospravljam, pakiram, perem laufam ven po opravkih. Ura teče nič ne reče lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2009 Prijavi Deli 17. september 2009 daaaaannnnnnnnnn........ strašni ste....vidim, da se vsem nekaj dogaja....no, sej meni tud.....edin za kakšno večjo čistilno akcijo ne najdem cajta.....silki, nimam nič s trinožniki....a si predstavlaš, da bi trinožnik krožil pod stropom okrog luči..... ........ ....ne ne....je bil čist navaden živalski netopirček.....cosma, mislim, da lohk ogledalo daš na steno....sej bo itak višje od zajki....mal spremljaj, če bodo kakšne spremembe v živahnosti in spanju........uspela prit do masaže....? ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2009 Prijavi Deli 18. september 2009 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Dan dober Pofočk še tukaj. Nekam dolgo ste že na eni strani, se vam nič kaj ne dogaja Se pa meni zato malo več Imejte lep dan :flower: :flower: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 a si predstavlaš, da bi trinožnik krožil pod stropom okrog luči..... Predvidevam da mi je jasno kakšne "trinožnike" imaš v mislih... Dokler bi samo krožil, bi še šlo... Problem bi bil če bi padel dol... Morgen škorpije... Jesenska vlaga očitno slabo vpliva na gnezdo... Nikjer nobenega... Naredite si lep dan in vikend... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m020.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 dobro jutroooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 dan gnezdo trinožniki ja,....jh, glede na to kako neprizemljeni so,....bi bil že velik dosežek, če bi kak cepnil dol... ...perešček ti pa glede na ime,...in na strategijo bi telebnil samo v primeru, da bi kakšno prizemljeno zmrcvaril.... no tak,...zvečer se mi obeta lep "neprizemljen" večer,...glede soudeleženih bom najverjetneje edina, ki bom držala tace na tleh,....tak, da sem že enmal strupenjaško nabrušena.... lepo, lepo bodite,...imejte se radi,...ne pozabite na sočutje, na vse prežemajočo ljubezen....in ostali blablabla staf,... ajd, ostante v sedlu Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 Dober večer vsem Zakaj se ne bi smelo imeti ogledal v spalnici, oz. jih zastirati itd... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. september 2009 Prijavi Deli 22. september 2009 na tole bo odgovorila Amis še v tretje včeraj je bil tako nagajivo, prijeten dan ... toplo sonce, luna v sco ... po potepu sva si privoščila pico ... morski sadeži in seveda pir danes pa zadnji poletni dan ... jutri se bomo zbudili v zlato jesen uživajte, kjerkoli ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. september 2009 Prijavi Deli 22. september 2009 helouwa ...tale scena malce spominja na film se mi zdi, da Jim Carrey igra, kjer se vsak dan začne isto ne spomnem se naslova. Z Zajki sva ravno prifrčale iz mesta še prej sva bili v Tivoliju, ki je danes poln otrok. Danes je dan brez avta ali prometa ali nekaj takega tako da je center zaprt. Sorry šoferji gneča je!Včeraj smo bili na telovadbi za malčke palčke in je bilo naši čebeli ful šeč in jo je ata častil letno karto. Zdrav duh v zdravem telesu ampak potem naj velja to za vse Glede jesenske vlage :xx!: danes zjutraj je bila ljubljanska kotlina pokrita s pokrovom. Gremo kar nazaj na obalo kjer tega pojava ne poznajo. Lepo nizkooblačno prekrito nebo nad Ljubljano....in tako nekaj mesecev.Obiskala knjižnico si nabavila še nekaj knjig, za katere srčno upam, da jih bom imela čas prebrati. Saj še časopisov več ne dohajam....a vam je že kdo povedal, da pri majhnih otrocih ni časa??? Uspela ubost še abonma za gledališče, da se spravim za ziher od doma, če ne, ni nič od tega. Bi šla malce v šoping pa z Zajki takih štosov ni za uprizarjat, nima posluha za trgovine, pravi da ji je dolgčas ne štekam nič ni po mami Me bo najbrž prej minilo, kot pa bom najdla čas za to vrsto športa. Lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2009 Prijavi Deli 22. september 2009 a vam je že kdo povedal, da pri majhnih otrocih ni časa??? ne... dobr da si rekla, jaz se pa že nekaj navdušujem čau, škorpije! danes sem delovno... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2009 Prijavi Deli 23. september 2009 daaaaannnnnnnnnn........ ha ha...jeti zgleda vidla odgovore....no, zdej mam dost....."ne igram se več"..... cosma.....pojavi gor al dol...vse nas bo zadelo...konec poletja namreč...... ...lupčke zajki.... bo treba delat....ja.....navdušenje ni glih na nivoju sam vseeno...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2009 Prijavi Deli 23. september 2009 helouwZjutraj nas pričakal sonček. Guess what. Smo šli na obalo res. Je kar za izkoristiti še tole možnost, dokler je. Zajki je že zjutraj na sredo ceste zvlekla svojo pojočo kahlo ...saj še ni uporabljena ampak vseeno sem jo komaj prepričala, da se nekako ne spodobi. Se je pa posončila na cesti in glasno zahtevala vrnitev željenega objekta Zjutraj celo prebrala nekaj zadev yeaaaaaaaaaaaaaa...... Aliana, je kar koristno usmerjen čas zato le pogumno, ko ti bo zato. Da ne tumbam zdaj o tem, da si zmatran pa moraš pa blabla.....itaq moraš in ne razmišljaš. Če imaš pa malce pomoči pa gre brez večjih težav. Amiska? Kako konec poletja? Kdaj? Trenutno se ubadam s prepričevanjem, da so špangice za na laske in se ne vlečejo dol. razume milijon stvari ampak tega pa noče štekat ....bodo pa škarje pele, ni druge.... lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2009 Prijavi Deli 25. september 2009 Amiska? Kako konec poletja? Kdaj? js te mam sicer strašno rada.....ampak takale izjava..... ......ja kaj pa naj bo, če so zjutraj temperature pod 20st.....?????........ pišuka....še en teden....pol pa predavanja.....bom že dojela..... ...... aja.....pa dobrojutrodoberdaaaaannnnnnnnnnn......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. september 2009 Prijavi Deli 26. september 2009 pozdrav v gnezdo komaj se dohajam zadnje dni ... lovimo toplo jesensko sonce, pripravljamo ozimnico ... danes praznovanje - zopet ... je če imaš toliko sorodnikov življenje je lepo ... lep vikend vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. september 2009 Prijavi Deli 26. september 2009 Sam pozdravim me že ful dolg ni blo tle ... mal se mi ne da pisat .... mogoč zato, k bi bolj kot ne jamrala sej v osnovi se mamo čist fajn ... pol pa pridejo kakšno dogodki, k se mi vse podre ... je slaba 2 tedna nazaj v prometni nesreči čist prezgodej umrla moja dobra prijateljica stara mama je v bolnici, tud nimajo kej dobrega za povedat ma, sej vem, da je to pač del življenja ... sam, bemti, jst mam za nekej cajta tega dost, no ma, dobr, da je tamali taprav podivjan sonček da se lohk nasmejim pa zdivjam še jst ... mejte se lepo ... pridem še kej naokol, pa nekak mi ni več do tega, da bi še jamrala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.