Aliana 28. oktober 2009 Prijavi Deli 28. oktober 2009 daaannnnnnnn........ .......ma kako da ne, aliana....TAKOJ se moraš nehat družit z njim...a ne veš, da je to nevarno, nespodobno in kar je še takih reči....... ...... .... včeraj zvedla kaj vse imamo za "domačo nalogo"..... :OO!: ....skeri muvi ......bom že nekako > ajd, mejte se..... x:Dx ma zdaj se pa sploh ne bom, iz principa domačo nalogo joj, jaz tud še nekaj.. moram se zagledat v enga neznanca/neznanko in si zamislit njegovo življenjsko zgodbo... sam še nisem uspela nikogar srečat ta teden Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2009 Prijavi Deli 28. oktober 2009 .......ma kako da ne, aliana....TAKOJ se moraš nehat družit z njim...a ne veš, da je to nevarno, nespodobno in kar je še takih reči....... ...... .... TAKOJ! Amiska, domače naloge pa le delat, če ne boš dobila podaljšano varstvo. Ah, samo malo poglej po forumu, pa boš dobila hud navdih kaj folku dogaja, sploh enim Danes šla od doma ob 8.30h malo prej sem se vrnila. Tudi jutri ne kaže kaj bolje....ej čaka me pa še nekaj nujnega za diplomo....a je kje un smeško k se s ceglom v glavo nabijaš? Danes celo uspela na telovadbo zase pa za Zajki, pa še polovici kremšnite sem se odrekla kaj sem karakter!!! Ponosna nase A se bo kdo cepil proti H1N1? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 daaaannnnnnnnn........ aliana, kaj sem se narežala.....cel teden nisi nikogar srečala..... ...sej to je hujš ko u bunkerju...... cosma, men se zdi, da se bom zdilala za ključ, pa vikende na faxu prežvela.....ker ne bo druge..... ....če bi blo pa zgodbe za pisat, pol pa neb blo problema.....od komedije do trilerja vse...... ajd, mejte se...... (enga tud za zajki) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 a je kje un smeško k se s ceglom v glavo nabijaš? A se bo kdo cepil proti H1N1? Tistega s ceglom ne najdem, a bo tale dober? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Proti novi gripi sem se parkrat že cepil, drugi mesec pa nabavim malo več cepiva... Sosed bo začel šnops kuhat... Lep dan vam želim, naužijte se sonca dokler je, potem pa pridno domače naloge delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. oktober 2009 Prijavi Deli 29. oktober 2009 pozdrav v gnezdo moj rep še miga ... nobenega reda ... nobenega časa ... dogaja 120/h pri nas tudi tuhtamo na cepivo ... pravo, domačo dolenjsko slivovko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 daaannnnnnn........ kaj že...?..cepivo....?.....žganje odpade, lohk pa nadomestim z rumom.....z napolcrknjenimi bacili se pa ne bom pogovarjala...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 tud jaz bi pa sploh nisem zbirčna...včeraj sem si naredlakoktajl ....sm ga tak dolgo koštavala da ga je zmanjkalu se morm pohvalit, prvič da nisn onega smrečja stran vrgla ponavadi sem odcedila sirup smrekov v flaške, pol pa butara na kompost s smrečjimi vršički, pje , zdaj pa cela carica, čaj kuham vun iz tega, krasno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 daaannnnnnn........ kaj že...?..cepivo....?.....žganje odpade, lohk pa nadomestim z rumom.....z napolcrknjenimi bacili se pa ne bom pogovarjala...... ajd, mejte se...... V poštev pride vse kar ima nad 40% alkota... Če je delovalo proti stari gripi, bo menda tudi proti novi... Je pa treba povedat da tudi tovrstno cepivo lahko povzroča paralizo, otrdelost udov(ne vseh... ), motnje vida in sluha in ima še raznorazne stranske učinke... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 he he he...ne bom o asociacijah spljoh...ne unih s + in ne unih z - predznakom...... lia....bemtiš...una reč z rumom bi bla fajn...sam to je bolš u družbi delat....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 silkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........:> ..... ...... ...... vsem ostalim pa: happy halloween......... ...(nimam nobenga bolj spuki smeškota)... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 silkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........:> ..... ...... ...... vsem ostalim pa: happy halloween......... ...(nimam nobenga bolj spuki smeškota)... Pa še od mene Noč čarovnic minila mirno - nobene videl... Smeškoti pa http://www.smilies.4-user.de/include/Halloween/halloween_smilie_131.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Halloween/halloween_smilie_133.gif Lep dan vam želim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 še jaz - vse najboljšeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 čaw pičke in perešček. pa use najboljše usem skupej in vsaki posebej pa na zdrawje perešček Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2009 Prijavi Deli 1. november 2009 Noč čarovnic minila mirno - nobene videl... Ponavljam zgornjo izjavo, me je mal zaj*** koledar... Je šele danes aktualna... Ena od slabosti penzionističnega statusa - težko je sledit dnevom v tednu... Pa še smeškote ponovno... http://www.smilies.4-user.de/include/Halloween/halloween_smilie_131.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Halloween/halloween_smilie_133.gif Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2009 Prijavi Deli 1. november 2009 Ena od slabosti penzionističnega statusa - težko je sledit dnevom v tednu... to ni slabost.bl je žalostn, da se lažje pride iz ruske fronte kukr iz penzjona Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2009 Prijavi Deli 1. november 2009 to ni slabost.bl je žalostn, da se lažje pride iz ruske fronte kukr iz penzjona Ja, kolikor je meni poznano, način da se pride ven je v glavnem enak pri obeh variantah... Z redkimi izjemami pri ruski fronti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 Čeeeeerr Najlepša hvala vsem za voščilo pa poboljšala se bom,...glede zračenja gnezda mislim nisem razumela,... neka panika o cepivu....menda ja kave ne zmanjkuje? nočko vsem in soljat za jutri... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2009 Prijavi Deli 3. november 2009 daaaannnnnnnnnn........ &$%/!"$%/!"$%&(!"#/!)#(¨!)#&¨!#&%¨&/#$&(¨"/¨)#"/¨(#&¨(#..........%"#&%$"%#(/¨#&(¨..........%#!$&%$/"#&"(/#&(#¨........to pa zato, ker sem pol poti v službo prevozila po unem belem sranju ki se mu reče sneg....... :xx!: .....drgač pa vse ok......če je pa kdo na volji za kakšne fizične aktivnosti, vam pa lohk pošlem nekaj primerkov v obdelavo..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. november 2009 Prijavi Deli 3. november 2009 pozdrav v gnezdo zver navdušena nad snegom ... jst pa prav nič ... tud odstopim svoj vzorec Alef ... so te coprnice nosile in pomešal dneve ... to je pri nas najmanj enkrat na teden ... da pomešamo dneve ... coprnice nas tako skoz nosijo te dni mora v rodbini privekati na svet novo bitje ... še en repek več ... spet bomo nazdravljali zdaj je pa konec s potepanjem za nekaj časa ... avto ima sicer nove škornje ... samo za bencin ni dosti ostalo ... malo bo potrbno zategniti pas da vas kje ne zamede in čim lepši dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2009 Prijavi Deli 3. november 2009 nisem razumela,... neka panika o cepivu....menda ja kave ne zmanjkuje? Nič panike, kave ne zmanjkuje, proizvodnja cepiva se je že začela, včeraj... Sneg tudi pri nas, toliko da je belo, trava se še vidi, ampak pa še pada... Pa me ne skrbi preveč, trenutno brez prevoznega sredstva, čakam plačilni dan(pa ravno na petek 13. pade... )O gumah bom razmišljal potem, imam pa nekje še ene ketne... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Bo treba v iskalno akcijo... Včeraj imel zanimiv in pester dan... Bil z Aliano na kofetku, pestro je pa ratalo na poti domov... Sposojen avto odrekel poslušnost sredi križišča - domov smo se pripeljali na šleparju od AMZS... Lep dan in čim manj problemov s negom vam želim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2009 Prijavi Deli 3. november 2009 Včeraj imel zanimiv in pester dan... Bil z Aliano na kofetku, pestro je pa ratalo na poti domov... Sposojen avto odrekel poslušnost sredi križišča - domov smo se pripeljali na šleparju od AMZS... Lep dan in čim manj problemov s negom vam želim... Ajoj sam da ni dolgčas, a ne Že stestirala DVDje, je bilo treba presnet na disk od xboxa, ker ni hotel špilat direkt iz DVDjev.. ampak dela, podnapisi so super Zrmzujem, sam tko mimogrede Bla navsezgodaj na biores. terapiji, prišla domov, skuhala čaj, segrela termofor in sem že nazaj v postelji, pod dekco, noge na termoforju, računalnik v naročju.. bom se mal učila, baje šele ob 13:30 mam tečaje, do takrat se mi ni treba premaknit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 daaaaannnnnnnnnnnn........ kaj je zdej banda škorpijonska in azilantki....?....zima, ne...se mi je zdelo....sej men tud ni všeč..... jeti, upam, da ne bo potrebno preveč zategovat.... ...pa da te ne bo zeblo..... perešček....pišuka, pa ne morš met takih kažinov z avtom pozimi, no..... ...fajn, da je bla vsaj kava dobra....da o družbi ne govorimo, spljoh..... aliana...kako si zadovoljna z bioresonančno....?.....pa hitro še en kovter čez......js bi si zdej dala eno dekco v službi čez noge...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 O sneške, a vas je zamedlo? V Lj tudi ene snežinke ni bilo na spregled jaz pa v paniki laufala Zajki kupit škorenjce za blodenje po snegu ...in sicer so imeli samo ene rdeče in ene temno modre, tako da sem se odločala skoraj 0 sekund katere bomo vzeli. Kok je fajn, če ni izbire in je že vse prodano. Manj sreče sem imela z iskanjem smučarskih hlač. So že razprodane Za drugo leto vem, da moram smučarsko opremo nabavit do 5. julija najkasneje, če ne bomo ostali brez. Identična zgodba je bila tudi lani, ko sem iskala zimskega pajaca za njo. K sreči so v sosednji Avstriji imeli zalogo zimske opreme tudi novembra ...Naši trgovci pa na popravni izpit!!! Trenutno me po cele dneve ni doma in temu primerno sem odrezana od računalnika. Saj ne, da ga ne bi imela v bližini samo nimam časa za priklopit se. Se mi zdi, da sem uspela spacat dispozicijo sem morala skoraj čisto vse zamenjat....ker je hotel mentor vse bolj na široko...ok zdaj bo dobil in upam, da bo happy...ker če bo on happy bom tudi jaz happy.... Se mi že kar malce vse skupaj vleče, ker sem mislila, da bom do zdaj imela že vse napisano, če ne že zagovor....pa pih...druge pomembne stvari vmes.Laufam na telovadbo....potem pa bukle brat ...evo se že sliš...mamiiiiiiiiii, dudiiiiiiiiii, babiiiiiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........to je iztočnica zame Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 perešček....pišuka, pa ne morš met takih kažinov z avtom pozimi, no..... ...fajn, da je bla vsaj kava dobra....da o družbi ne govorimo, spljoh..... Ni sile, oni ki je štrajkal v Lj. tako ni bil moj, je pa že oz. bo zrihtan jutri.Jaz pa čakam 15. oz. ta mesec bo 13. x!x ko dobim tisti drobiž od zavoda... Ker sem že na pol penzionist ne rabim ne vem kaj, toliko da me pripelje do štacune pa eventualno do prestolnice če bo treba.Pa da ne bo več pri mehaniku kot pri meni... Družba je bila pa OK... :palec: Pa tisto kar mi je ta "družba" prinesla je x:px Je že skoraj zmanjkalo... Lepo se imejte, strupki in ostali... Jutri bo spet http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2009 Prijavi Deli 5. november 2009 ma, nej gre v k**** vse skup :xx!: kaj mi gre na živce, ko se enim skoz rata švercat lih na račun tistih, k že tko nimamo ... brezveze, nobenga nč ne briga očitno, če mi ne bomo imeli za jest, sam da se eni lohk preseravajo ... bruh bruh bruh :xx!: sorči, gnezdo ... sem se prišla sam skašljat semle ... no, vse najlepše za nazaj in naprej mojim skorpijam pa vsekakor Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.