Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

JOJ!....he,heeee...... xDDx xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...rekel si ji, da je puklasta ?  :eek:

Bern, lahko da bos prica necemu takorekoc nemogocemu...spremembi astroloskega znamenja.

prej si bi devica, zdaj bos dead fish.press              :vragec:  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ...pa to ni res.... x:Dx x:Dx x:Dx ...kakšen komentar x:Dx x:Dx x:Dx ......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Lej jo!....no pa s prropotala nazaj!....pardon,...prjadrala! xDDx .....v dobrem stanju očitno! :palec:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

O Haj Rezalka!! :palec: :vio:

Uh, kar opasan modelcek! :2src:

pih, crne da maste (aja ti si s primorske, a ne, ker tule na lj koncu so pa v glavnem sam 'beli')

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men tud vse to...

sam mam rada tud pajkovce pa kuscarcke.

jaz se sam 'letecih' *bojim* (veshe in taksno). strasno sem se bala kacjega pastirja (sam ves kaksen je bil, in koliksen!!!! :OO!: blazota!!!!!!!!), brnel okol mene, glavo je mel tako kot tavelka frnikola :OO!:, revez je bil najbrz sam zejen, na curek vode je pikiral, ko sem v kempu prala perilo.

eeejjjjjjjjjjjjj stara!!!!! vse modrce in vse sem pustila v onem koritu in usla!!!!!! spiz*!!!! a si rpedstavljas!!!!

tolk nisem prenesla onega brnenja pa zaganjanja v hrbet oz. okol hrbta in glave.

druzga se pa nic ne bojim...

pajki so mi vsec, kace in taksno.

sam da brezglavo ne leti ali ne laufa kot norc (kot majhna sem se se clo kur bala)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa glih na korculi nardila fotosesn s skorpijonom, prav poziral mi je. x^x

VODA GA JE OBLIVALA!!! napol je bil v vodi!!! sploh nsiem vedla, da je tud tko, sem mislila, da je OKOL vode... tud trznil ni, pa voda...

pa ga fotkam, pa se fotkam, pa se in se.... prav tam je bil. no pol so pa paniko zagnal, se je pa odrolal.

imam fajn srecanja jaz z njimi, tako z zivalcam kot z znamenji... krave smo skup pasli pa to. ;) :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ane kolk je kul  xDDx

Jp, črne, črne...pa kr precej jih je - mamo kamnito hišo, pa se precej radi zadržujejo tam okoli...še sploh če ima za bit kakšen dež

sicer pa itak, kuščarji, kače  :2src:  :vio:

edin pajkov se bojim  :O:  enkrat me je en ugriznil (ko sem poleti bosa letala okol, pa sem ga pohodila... pa sem jih kar pošteno fasala  x:Dx ) in od takrat sam spičim stran...no ja, v zadnjem času sm se mal unesla, ne skočim več kar u luft če kakega zagledam.Pa za fotkat so fuuul dbest... če ga tam pogledam...en pajkec pač, nič omembe vrednega  x:o)x  pol ko ga pa od blizu škljocnem, so pa ful dobre fotke... eni so kosmati ku medvedki, drugi majo dooolge dolge elegantne noge...ma res so superca  :2src:  (za fotkat; škoda ko nimam nobene slikce zdej tu, upam da se spominm naslednjič, pa prilepim kakšno sicer kvaliteta nekaterih fotk je bolj vprašljiva, ma bo že)

a daj!!! pichil te je pajk!!! :O: odstek. ja, mene so tud ose sam tko picle - da sem nanje po nesrec stopila al pa trznila z roko (letos na morju), sicer jih malm lohk cele roje okol, sploh ne trzam - POGOVARJAM se z njimi, prav zares.

recem, o a ste zejne?

skorpijonu pa, o frend, heeeejjj! :palec: x8Dx x;)x

In pajku, jasno.

ne pa tud muham pa komarjem. :P ;)

Picasso

Lej jo!....no pa s prropotala nazaj!....pardon,...prjadrala! xDDx .....v dobrem stanju očitno! :palec:

hi hi hi...pa sem res....včeraj preživela brez tekočih substanc in z normalno dozo čikov...sem si kar oddahnila :switz:

mačkarežalka...super fotkica.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hojla Bernči! Pozdravljen! x:)x

Kako ljubeznivo od tebe, da se oglasiš,....razumjivo vsaj tukaj te mal pockrljamo, a ne da? xDDx

lp

Sicer pa lep pozdrav tudi ostalim "strupkom"! x:)x

p.s.

...kwa je strupenjače, kam ste se zavlekle?!,.....mate osebni remont?? x:px

ja ascendenti maste najbrz nekateri, mroda vecina, delujoco zdajle 12. :)

pa zato.

no, men se 12. zacne komaj na 5 sco...

Picasso

x:Dx

ej sm uganla, a?,....pucajo, pucajo,..pr seb,.....še mal (sej po 12. pride 1. a ne?) pa bo čistilna na okolici x^x x:px

ja, si, ker tud... sco (sonce) - ce ne bi imel ure recimo, bi lohk delno za 12. vzeli obdobje pred soncevim - torej tehtnico v tem primeru.....

tko, naravno je to v bistvu 12. hisa, ce bi avtomaticno zacel krog v sco (in saj ga sco pac tud zacnejo, ni tko napak tud tale sistemcek)

Picasso

:o|o: upam da ne čakaš kake puklaste :sniky:

x:Dx x:Dx x:Dx

za 20:0 bo v končni fazi tud šlank (beri puklasta) dobra. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...