Bern 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Ups, zdejle bom pa res nasrkal Ondan Valkira, zdej še tale ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ...rekel si ji, da je puklasta ? Bern, lahko da bos prica necemu takorekoc nemogocemu...spremembi astroloskega znamenja. prej si bi devica, zdaj bos dead fish.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 JOJ!....he,heeee...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...rekel si ji, da je puklasta ? Bern, lahko da bos prica necemu takorekoc nemogocemu...spremembi astroloskega znamenja. prej si bi devica, zdaj bos dead fish.press ...pa to ni res.... ...kakšen komentar ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 pa da niso krokodili škorpijoni postali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ...če druzga ne, pol je vsaj mimikrija zlo uspešna..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Lej jo!....no pa s prropotala nazaj!....pardon,...prjadrala! .....v dobrem stanju očitno! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 O Haj Rezalka!! Uh, kar opasan modelcek! pih, crne da maste (aja ti si s primorske, a ne, ker tule na lj koncu so pa v glavnem sam 'beli') Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 u, men so pa dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 men tud vse to...sam mam rada tud pajkovce pa kuscarcke. jaz se sam 'letecih' *bojim* (veshe in taksno). strasno sem se bala kacjega pastirja (sam ves kaksen je bil, in koliksen!!!! :OO!: blazota!!!!!!!!), brnel okol mene, glavo je mel tako kot tavelka frnikola :OO!:, revez je bil najbrz sam zejen, na curek vode je pikiral, ko sem v kempu prala perilo.eeejjjjjjjjjjjjj stara!!!!! vse modrce in vse sem pustila v onem koritu in usla!!!!!! spiz*!!!! a si rpedstavljas!!!!tolk nisem prenesla onega brnenja pa zaganjanja v hrbet oz. okol hrbta in glave. druzga se pa nic ne bojim...pajki so mi vsec, kace in taksno. sam da brezglavo ne leti ali ne laufa kot norc (kot majhna sem se se clo kur bala) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 jaz pa glih na korculi nardila fotosesn s skorpijonom, prav poziral mi je. VODA GA JE OBLIVALA!!! napol je bil v vodi!!! sploh nsiem vedla, da je tud tko, sem mislila, da je OKOL vode... tud trznil ni, pa voda...pa ga fotkam, pa se fotkam, pa se in se.... prav tam je bil. no pol so pa paniko zagnal, se je pa odrolal.imam fajn srecanja jaz z njimi, tako z zivalcam kot z znamenji... krave smo skup pasli pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ane kolk je kul Jp, črne, črne...pa kr precej jih je - mamo kamnito hišo, pa se precej radi zadržujejo tam okoli...še sploh če ima za bit kakšen dež sicer pa itak, kuščarji, kače edin pajkov se bojim enkrat me je en ugriznil (ko sem poleti bosa letala okol, pa sem ga pohodila... pa sem jih kar pošteno fasala ) in od takrat sam spičim stran...no ja, v zadnjem času sm se mal unesla, ne skočim več kar u luft če kakega zagledam.Pa za fotkat so fuuul dbest... če ga tam pogledam...en pajkec pač, nič omembe vrednega pol ko ga pa od blizu škljocnem, so pa ful dobre fotke... eni so kosmati ku medvedki, drugi majo dooolge dolge elegantne noge...ma res so superca (za fotkat; škoda ko nimam nobene slikce zdej tu, upam da se spominm naslednjič, pa prilepim kakšno sicer kvaliteta nekaterih fotk je bolj vprašljiva, ma bo že)a daj!!! pichil te je pajk!!! odstek. ja, mene so tud ose sam tko picle - da sem nanje po nesrec stopila al pa trznila z roko (letos na morju), sicer jih malm lohk cele roje okol, sploh ne trzam - POGOVARJAM se z njimi, prav zares.recem, o a ste zejne?skorpijonu pa, o frend, heeeejjj! In pajku, jasno.ne pa tud muham pa komarjem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 muhe razelektrujejo prostor, recimo pred dezjem, ko se negativni ioni zbirajo v oblake. so tako tudi koristne ljudem! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Lej jo!....no pa s prropotala nazaj!....pardon,...prjadrala! .....v dobrem stanju očitno! hi hi hi...pa sem res....včeraj preživela brez tekočih substanc in z normalno dozo čikov...sem si kar oddahnila mačkarežalka...super fotkica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Huh, sem pršu mal pošnofat če je zame še vedno tako nevarno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Hojla Bernči! Pozdravljen! Kako ljubeznivo od tebe, da se oglasiš,....razumjivo vsaj tukaj te mal pockrljamo, a ne da? lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zate je to prakticno tko kot loj za bubrega Bern! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Sicer pa lep pozdrav tudi ostalim "strupkom"! p.s. ...kwa je strupenjače, kam ste se zavlekle?!,.....mate osebni remont?? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja ascendenti maste najbrz nekateri, mroda vecina, delujoco zdajle 12. pa zato.no, men se 12. zacne komaj na 5 sco... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ej sm uganla, a?,....pucajo, pucajo,..pr seb,.....še mal (sej po 12. pride 1. a ne?) pa bo čistilna na okolici Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja, si, ker tud... sco (sonce) - ce ne bi imel ure recimo, bi lohk delno za 12. vzeli obdobje pred soncevim - torej tehtnico v tem primeru.....tko, naravno je to v bistvu 12. hisa, ce bi avtomaticno zacel krog v sco (in saj ga sco pac tud zacnejo, ni tko napak tud tale sistemcek) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Kako ljubeznivo od tebe, da se oglasiš,....razumjivo vsaj tukaj te mal pockrljamo, a ne da? Huh, ena nula. Še eno počakam, da se omehča ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 upam da ne čakaš kake puklaste Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 upam da ne čakaš kake puklaste za 20:0 bo v končni fazi tud šlank (beri puklasta) dobra. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 * sco - pozaba ne obstaja v njegovem besednjaku. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.