Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 to pa res ne...sam da znamo oprostit...vsaj ena milost...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 to pa res ne...sam da znamo oprostit...vsaj ena milost...... .....milost Amis? ,....he,he, sam posredna,....sam začasna,.......pa naslenja "mina" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ....sam začasna,.......pa naslenja "mina" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 No evo dragi moji! Dons je prislo Sonce v skorpijona, pred dobre pol ure. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ...ju3 pride na vrh 12.hise... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 aha men pa se ne. sem se v 11. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ...pr men bo pa prej v 1. kokr pr teb, ha ha!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 a ti mas na okol 21 al kolk ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ..jap... tocn na dan ko sonce pride v 1. hiso in se po uranu muva mi dela tranzitn jupiter sextil na natalnega-tam gor na MC-ju... taX bi se nekaj skor moglo zgodit-mogoce bom pa taX diplomiral, zdej so cakalne vrste ful kratke... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ne zanasaj se prevec na tocnost tranzitnega jupitra na mc (vprasaj bobyja ), definitivno pa jasno naredi oz. povzroci premike, sam ne nujno na datumcek kaksen tkole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ..ne sm mislu, ker se tok dejavnikov na isti dan poklopi... sonce direkt na asc.&uranu, pa se jupiter sextil jupiter(izobrazba)... pa sm mislu... eh zdej si mi pa vse veselje pokvarila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 aja, no saj.... hotla sem te prsparat kakega vznemirjenega cakanja, da kaj se bo prav tisti hip zgodil, ko kak jupiter zasetka cez kak mc clo pa tak... pa se nic ne zgodi, sam zredis se recimo , pa ceprav sploh ne gre za asc, pac pa 'sam en' mc (ki ga pac ne jemljemo tko osebno, kar pa je pravzaprav napak, ker vse bolj ugotavljam, kako zlo oseben je tud).... jasno ce se ti poklopi tolk enih dejavnikov, da kaj se najbrz pol ze zmanifestira. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 aja, če že govorite o tranzitih, mi lahko kdo pove, kaj pomeni tranzitni Jupiter na natalnem Saturnu in Plutonu (to mam v 11. bajti v Škorpijonu) - vem, da pomeni nek uspeh, ampak kakšne vrste? jao, ne želim si Jupitra na ASC (čez ene2 leti), ker sem se prejšnjič, ko sem ga mela zredila :xx!: A obstaja tudi "Jupitrov povratek"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 sonce v sco....hm....zdej bo pa sekalo....zanimivo.....uran mal popušča..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 men se pa že kar rola od vseh teh hiš na kupu pa zdej je naš čas... tbest anede AMIS kolk si pa ti ena fest skorpijonka Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 tok slabs zanga! ------- * sco - pozaba ne obstaja v njegovem besednjaku. :P MC ja ja ja... -------aja, no saj.... hotla sem te prsparat kakega vznemirjenega cakanja, da kaj se bo prav tisti hip zgodil, ko kak jupiter zasetka cez kak mc clo pa tak... pa se nic ne zgodi, sam zredis se recimo , pa ceprav sploh ne gre za asc, pac pa 'sam en' mc (ki ga pac ne jemljemo tko osebno, kar pa je pravzaprav napak, ker vse bolj ugotavljam, kako zlo oseben je tud).... jasno ce se ti poklopi tolk enih dejavnikov, da kaj se najbrz pol ze zmanifestira. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 heh, če znajo poleg tega, da se zrediš, priti še take fine stvari, pa se veselim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 men se pa že kar rola od vseh teh hiš na kupu pa zdej je naš čas... tbest anede AMIS kolk si pa ti ena fest skorpijonka thx...enako sam sem pa firbčna zakaj tale smeško..... ? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja bomba ne!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jutrček vsem skupi! Thanks za opozorilo Marsa, da mamo sončka doma....lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sonce v sco....hm....zdej bo pa sekalo....zanimivo.....uran mal popušča.....nasprotno zelo je delujoc in bo do konc tedna, je zlo lep trigoncek. Silki, po mojem nisem rabla nc opozarjat, se kar ve, cuti. sploh pa domacini. * nekaj let nazaj je en dopoldne LN dol padel, nc se ni dal... al clo cel slovenski net..pa nekak mal srfam (jaz zlo mal srfam po netu) in slucajno naletim na sajt kriminalcev, serijskih morilcev in tega.In padem not, se vec ur tam poglabljam in si mislim, no evo, ce ne bi bil nas net dol, ne bi zvedla tolk enih zanimivosti. pol pa 'ugotovim', da je tocno tisti cas, te ure, prislo sonce v sco. tko da nic cudnega, ce sem si s taksnim dajala opravt. aja in se ena hecna.vecina frendov me nekak ma za sco in ne za ribo - se clo pozabjo moj r.d., al pa mi v RIBAH prinesejo darilo - obesek skorpijona recimo. no z eno frendico pa imava zelo elasticno s temi rojstnimi dnevi in sva se menili za eno kosilo v neki restavraciji, ces, to bo njeno darilo za moj rd.in v ribah nisva prisli do tega, cajt je pol mineval.Pa me en jesenski dan klice, pa pravi, ti a greva dons? (na tole moje rojstnodnevno kosilo).pravim, a se hecas? a ves da je dons prislo sonce v sco..kot bi vedla. in jasno ni (ker ne fura astro, razen kolkor se ji da mene poslusat )pol je pa se listek dobila, kazen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja bomba ne!!! pa sej to vem ...iq-ja mi še ni plesen napadla.... sam tolk explozivna pa (večinoma) tud nisem..... hvala stvarstvu, za tale trigon...se takoj bolš počutim, če je uran zraven....sam se mi je res zdelo, kot da sco prihaja v ospredje....oddahnjena.... marsa, ti pa maš štorije...še celo te so popolnoma in do konca škorpijonske.... ojla, silki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 res so, amis...ce mam kaj pomembnega, je v sco...heeeeeej, dons je ne vem kera obletnica, ko sva naredila celostno za en lokal (ki pa vec ne funkcionira). 24.10., hm, mroda 2000, sam ne, najbrz je blo prej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 če imam kaj pomembnega, pusti sledi nepomembno se razprši kot milni mehurček Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.