Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

to pa res ne...sam da znamo oprostit...vsaj ena milost...... x:Dx

.....milost Amis? xrolleyesx ,....he,he, sam posredna,....sam začasna,.......pa naslenja "mina" x^x x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

...ju3 pride na vrh 12.hise... :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...pr men bo pa prej v 1. kokr pr teb, ha ha!! x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..jap... tocn na dan ko sonce pride v 1. hiso in se po uranu muva mi dela tranzitn jupiter sextil na natalnega-tam gor na MC-ju... taX bi se nekaj skor moglo zgodit-mogoce bom pa taX diplomiral, zdej so cakalne vrste ful kratke... :8):

Frank Zappa

ne zanasaj se prevec na tocnost tranzitnega jupitra na mc (vprasaj bobyja x;)x xDDx), definitivno pa jasno naredi oz. povzroci premike, sam ne nujno na datumcek kaksen tkole.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..ne sm mislu, ker se tok dejavnikov na isti dan poklopi... sonce direkt na asc.&uranu, pa se jupiter sextil jupiter(izobrazba)... pa sm mislu... eh zdej si mi pa vse veselje pokvarila... :o|o: x;)x

Frank Zappa

aja, no saj.... hotla sem te prsparat kakega vznemirjenega cakanja, da kaj se bo prav tisti hip zgodil, ko kak jupiter zasetka cez kak mc clo pa tak... pa se nic ne zgodi, sam zredis se recimo x:px, pa ceprav sploh ne gre za asc, pac pa 'sam en' mc (ki ga pac ne jemljemo tko osebno, kar pa je pravzaprav napak, ker vse bolj ugotavljam, kako zlo oseben je tud)....

jasno ce se ti poklopi tolk enih dejavnikov, da kaj se najbrz pol ze zmanifestira. :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

aja, če že govorite o tranzitih, mi lahko kdo pove, kaj pomeni tranzitni Jupiter na natalnem Saturnu in Plutonu (to mam v 11. bajti v Škorpijonu) - vem, da pomeni nek uspeh, ampak kakšne vrste? x:)x

jao, ne želim si Jupitra na ASC (čez ene2 leti), ker sem se prejšnjič, ko sem ga mela zredila :xx!:

A obstaja tudi "Jupitrov povratek"? x;)x

tok slabs zanga! x:Dx

-------

x:Dx x:px

*

sco - pozaba ne obstaja v njegovem besednjaku. :P :P ;)

MC ja ja ja... x:Dx :palec:

-------

aja, no saj.... hotla sem te prsparat kakega vznemirjenega cakanja, da kaj se bo prav tisti hip zgodil, ko kak jupiter zasetka cez kak mc clo pa tak... pa se nic ne zgodi, sam zredis se recimo x:px, pa ceprav sploh ne gre za asc, pac pa 'sam en' mc (ki ga pac ne jemljemo tko osebno, kar pa je pravzaprav napak, ker vse bolj ugotavljam, kako zlo oseben je tud)....

jasno ce se ti poklopi tolk enih dejavnikov, da kaj se najbrz pol ze zmanifestira. :palec: x;)x

:wOOt: men se pa že kar rola od vseh teh hiš x:o)x na kupu pa zdej je naš čas... xsrcx tbest anede AMIS x;)x

:shsh: kolk si pa ti ena fest skorpijonka :bomb: :P x;)x xsrcx

thx...enako

sam sem pa firbčna zakaj tale :bomb: smeško..... :inocent: ?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutrček vsem skupi!

Thanks za opozorilo Marsa, da mamo sončka doma....

lp x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

sonce v sco....hm....zdej bo pa sekalo....zanimivo.....uran mal popušča.....

nasprotno zelo je delujoc in bo do konc tedna, je zlo lep trigoncek. x^x :palec: xyesx

Silki, po mojem nisem rabla nc opozarjat, se kar ve, cuti. ;)

sploh pa domacini. :)

*

nekaj let nazaj je en dopoldne LN dol padel, nc se ni dal... al clo cel slovenski net..

pa nekak mal srfam (jaz zlo mal srfam po netu) in slucajno naletim na sajt kriminalcev, serijskih morilcev in tega.

In padem not, se vec ur tam poglabljam in si mislim, no evo, ce ne bi bil nas net dol, ne bi zvedla tolk enih zanimivosti.

pol pa 'ugotovim', da je tocno tisti cas, te ure, prislo sonce v sco. :)

tko da nic cudnega, ce sem si s taksnim dajala opravt.

aja in se ena hecna.

vecina frendov me nekak ma za sco in ne za ribo - se clo pozabjo moj r.d., al pa mi v RIBAH prinesejo darilo - obesek skorpijona recimo. :)

no z eno frendico pa imava zelo elasticno s temi rojstnimi dnevi in sva se menili za eno kosilo v neki restavraciji, ces, to bo njeno darilo za moj rd.

in v ribah nisva prisli do tega, cajt je pol mineval.

Pa me en jesenski dan klice, pa pravi, ti a greva dons? (na tole moje rojstnodnevno kosilo).

pravim, a se hecas? a ves da je dons prislo sonce v sco..

kot bi vedla. in jasno ni (ker ne fura astro, razen kolkor se ji da mene poslusat x;)x xDDx)

pol je pa se listek dobila, kazen. x:o)x x:Ix

Picasso

ja bomba ne!!! xDDx x8Dx :palec:

pa sej to vem :sori: ...iq-ja mi še ni plesen napadla.... x:Dx x:o)x

sam tolk explozivna pa (večinoma) tud nisem.....

hvala stvarstvu, za tale trigon...se takoj bolš počutim, če je uran zraven....sam se mi je res zdelo, kot da sco prihaja v ospredje....oddahnjena.... :switz:

marsa, ti pa maš štorije...še celo te so popolnoma in do konca škorpijonske.... x:Dx

ojla, silki...... xokx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

res so, amis...

ce mam kaj pomembnega, je v sco...

heeeeeej, dons je ne vem kera obletnica, ko sva naredila celostno za en lokal (ki pa vec ne funkcionira). 24.10., hm, mroda 2000, sam ne, najbrz je blo prej.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...