Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 jp. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sonce v sco, sonce trigon uran... jest pa cist brez energija in zamorjen???Tole bo pa reklamacija!!!Ti tam gor-mirkaj se!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 retro mars v biku, saturn jutri na luni. itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 khm,khm,.....kirmu pa groziš? sončku al uranu? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 celi upravi... vsem desetim menedzerjem(od sonca pa do plutona)!!Bo treba en sestank nadzornega sveta sklicat zgleda!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sam ne mi jih tikat ....sem zaljubljena v oba.....samson, dej raj kej druzga ukreni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 celi upravi... vsem desetim menedzerjem(od sonca pa do plutona)!!Bo treba en sestank nadzornega sveta sklicat zgleda!! jp...tole bistveno bolš varianta.... ...a se lohk pridružim s kakšno pripombo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sam ne mi jih tikat ....sem zaljubljena v oba.....samson, dej raj kej druzga ukreni.... ce bosta odpuscena, bo to mene se bl prizadel ce bosta odpuscena kot tebe... samo pride cas, ko mora clovek sebe postavit v drugi plan in delovat v dobro celga clovestva... pa sej amis ti se lahko zaljubis v neptuna...ta ne bo nikol odpuscen, ta je najet zato da zdraho dela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 lalalala.... ta cajt je pa reš najbolši cajt... tolk rojstnih dnevov da se vn ne vidm... sam dnarja ni... eh... bojo mogl bit pa z lubčki zadovolni... lal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Uj Samsonite, .....men pa moja dva ljubka planetka ne tikaj :xx!: ... neptunija pa plutončka,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 lalalala.... ta cajt je pa reš najbolši cajt... tolk rojstnih dnevov da se vn ne vidm... sam dnarja ni... * men so tud vanzemaljci najljubsi, Silki (in najbolj delujoci tud, nic cudnega - neptun na asc, uran, pluton na mc). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 eh, Samsone ti kr udri, zarad mene jih lahko odstaviš v kompletu.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ce bosta odpuscena, bo to mene se bl prizadel ce bosta odpuscena kot tebe... samo pride cas, ko mora clovek sebe postavit v drugi plan in delovat v dobro celga clovestva... pa sej amis ti se lahko zaljubis v neptuna...ta ne bo nikol odpuscen, ta je najet zato da zdraho dela... pa glih neptuna..... .... .....skregana.... ................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Uj Samsonite, .....men pa moja dva ljubka planetka ne tikaj :xx!: ... neptunija pa plutončka,.... ...en nebodigatreba hujsi kt tadrug!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 eh, Samsone ti kr udri, zarad mene jih lahko odstaviš v kompletu.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...jah najboljs da se vsi udelezimo naslednje skupscine delnicarjev in poritnamo stvari!!! ..ker take dividende k jih pa zdej dobivamo... pfujjj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...jah najboljs da se vsi udelezimo naslednje skupscine delnicarjev in poritnamo stvari!!! ..ker take dividende k jih pa zdej dobivamo... pfujjj... yesssssss....tako se govori..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 yesssssss....tako se govori..... ja no, se strinjam! ,...ma ne da so dividende ravno švoh,.....so zadovoljujoče zaenkrat,...se pa strinjam, da bi bile lahko malce višje Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 hi hi hi...vsem neke spremembe na ramah pa noskih sedijo.....tole splošna epidemija, zgleda..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 zgleda res reformacijsko obdobje,....pa nau ga še hmal konc Hoj Valkira, no si se le zbezala ven ...spremembe?,.....cool če veš pri sebi točno kaj in kako ,.....nestrpnost?,....eh vse ob svojem času,...pretirana nestrpnost povzroča napake Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Sem, spremenljive volje, mehko - trda varjanta...kt bi mojga tica poslusu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ... eh kar se tice trdote je velik bl stabilen kt ti... vidim, da ti more bit pa kar pr srcu, glede na to da si mu ze ljubkovalno ime dala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ego do Tokia Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...ekh kwa d ne... utemelji!! ...cist pogumen, sam na sco hladen nacin... ne morem bit ognjeno pogumen, ce nimam nic ognja, si tut cudna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.