Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Kt ena TEHTNICA si!!!!!! :opica:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Jah zgledas ze tko, sej je tut The-one-and-only Bern tko reku!!! :vragec: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Da me ne bo kdo krcal zarad spodaj napisanga......kaj morm, če pa napoved taka..... x8Dx

Včasih se mi zdi, da pa znajo škorpije velik več blablablabla k pa tud dejansko nardit. xcivx Pa da tud majo radi, da se o njih velik bla bla bla..... xcivx Kar kaže tud ta tema, se mi zdi, da ima daleč največ strani med temami o posameznemu horoskopu........

Zdej bo pa galama...... x:Dx

No, saj sm že tih, no..... :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, čemu pa galama?!,...lepo te prosim! :eek:

Smo pač najopaznejše znamenje, najbolj drugim iritirajoče, od tle razumljivo največ govora o nas x:Dx ,....

ja no povedat imamo pa tudi kar dost konkretnega, tako da,...no tudi tle nč čudn, da je tok postov,.... x:px

....no ne vem od kod tale tvoj strah..... x^x x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Mene z lunco v škorpiji - škorpij strah? xcivx x:o)x Malo morgen.......Sam včasih opažam, da velik čvekate pa mal nardite......včasih, no. K tolk čvekate ste tud najopaznejše, iritirate pa predvsem z velik bla bla bla.... xcivx :vragec: x:Dx

Sicer pa ma Mick rad škorpije, zlasti ženskega spola..... :inocent: xDDx

K. Čapek

Mene z lunco v škorpiji - škorpij strah? xcivx x:o)x

Sicer pa ma Mick rad škorpije, zlasti ženskega spola..... :inocent: xDDx

Verjamem, sej kdo jih pa ne!,....obratno je pa druga pesem

:vragec: x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Delujete učinkov neopazno? :inocent: :vragec: x:Dx

Misl si!! :vragec: , še kako so opazno občuteni,.....ko vas trefjo! x^x x:px

Verjamem, sej kdo jih pa ne!,....obratno je pa druga pesem

:vragec: x^x

Aja? Kdo te pa to nasrčkau? x:px :vragec: x:Dx

... forum je za bla bla bla...real life pa za konkretne zadeve in udejanjanje... x^x

bla bla bla...... :vragec: x:px x:Dx

Misl si!! :vragec: , še kako so opazno občuteni,.....ko vas trefjo! x^x x:px

Nimam pripomb. x:o)x x8Dx

K. Čapek

... je, je ona tista zaba iz basni... sam ne una tazadnja... ona je ena od unih ki se ne spremenijo v princa... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

... je, je ona tista zaba iz basni... sam ne una tazadnja... ona je ena od unih ki se ne spremenijo v princa... :vragec: x:Dx x;)x

Hehe.... :vragec:

Mah škorpije so prepričane, da se bo vsak k ga poljubijo v njihovga princa spremenu.....pol pa tuhtajo kaj za vraga ni vredi, da ni tko.... xcivx x:Dx ....da je un še vedn ostal sam Samson, Mick, Cashy al kdorkol že.....lohk tud valkira, silki al pa kaj.... :vragec: x:Dx

K. Čapek

Ups, sej res. Na to sm pa kar pozabila, mogoče zato k ni basen, ampak... kako se že reče temu, k na koncu učiteljica reče: "Kaj je nauk te zgodbe..." oz. "Kaj ste se naučili iz tega"

Učenci pa složno in na glas: :att: : da ne zaupaj škorpiji! :vragec: :vragec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

Ja itak, da se ne morem spremeniti v princa, če sem pa že princesa. xrolleyesx

x^x x:Dx x;)x

... princeska zabje svadbe... rega-rega-rega-kvak... neverending story... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Ne, ne....ne zaupaj ji, k ne more iz svoje kože, pa četudi bo s tem sebe uničla..... x;)x :vragec: xcivx

Ah, to pa definitivno ni čist res (tokrat se ne hecam) x;)x K jaz pa mislim, da se strelca ne da spremeniti, ujeti itd.....razen, če ne ugotovi, da je pametno in dobro zanj, da se......pa še takrat mu gredo spremembe le stežka od rok..... x^x Pa ipak se ga da......mogoče. x:o)x

K. Čapek

Hehe.... :vragec:

Mah škorpije so prepričane, da se bo vsak k ga poljubijo v njihovga princa spremenu.....pol pa tuhtajo kaj za vraga ni vredi, da ni tko.... xcivx x:Dx ....da je un še vedn ostal sam Samson, Mick, Cashy al kdorkol že.....lohk tud valkira, silki al pa kaj.... :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx

He he, ......scorpije točno vemo kaj ste in kje ste,.....in katero "vrlino" posedujete,...no le to si občasno sposodimo,...kaj moremo če ste pri tem v oblakih,.....in ko je ne potrebujemo več na TLEH! :xx!: x:px

ja ja.. :palec: x:Dx x:Dx samopodoba pa to... pa skos se morjo neki potrjevat!! x:Dx ...

-------

Da me ne bo kdo krcal zarad spodaj napisanga......kaj morm, če pa napoved taka..... x8Dx

Včasih se mi zdi, da pa znajo škorpije velik več blablablabla k pa tud dejansko nardit. xcivx Pa da tud majo radi, da se o njih velik bla bla bla..... xcivx Kar kaže tud ta tema, se mi zdi, da ima daleč največ strani med temami o posameznemu horoskopu........

Zdej bo pa galama...... x:Dx

No, saj sm že tih, no..... :inocent:

x:Dx x:Dx

He he, ......scorpije točno vemo kaj ste in kje ste,.....in katero "vrlino" posedujete,...no le to si občasno sposodimo,...kaj moremo če ste pri tem v oblakih,.....in ko je ne potrebujemo več na TLEH! :xx!: x:px

ccccccc...... :vragec:

Ja, pa res....k škorpija ljubi je ljubljeni res pogosto na tleh.............ona pa na njem :vragec: x:Dx xcivx

K. Čapek

No ko že omenjaš neverending story, ti lahko povem, da sm bla v 2 razredu fenica Limahla (nevem več, kako se napiše) in sem mela njegovo majco (naravne velikosti obraz), pol sm pa šla k frizerki in sem zahtevala, da me tko postriže. Še zdej me vsi sosedje zajebavajo, da so najprej zagledal enga Limahla, mal višje pa še druzga.

No, najverjetneja pa ti sploh ne veš ko je Limahl (si še preveč zelen x;)x ).

kaxn limahl.. ti si en LIML!!! x:Dx :vragec: x;)x ... prevec zelen???x:Dx x:DxJest sm ze v mali soli Bravo kupoval in vse vedel!!! x^x x^x x^x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...