Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Kt ena TEHTNICA si!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jah zgledas ze tko, sej je tut The-one-and-only Bern tko reku!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Da me ne bo kdo krcal zarad spodaj napisanga......kaj morm, če pa napoved taka..... Včasih se mi zdi, da pa znajo škorpije velik več blablablabla k pa tud dejansko nardit. Pa da tud majo radi, da se o njih velik bla bla bla..... Kar kaže tud ta tema, se mi zdi, da ima daleč največ strani med temami o posameznemu horoskopu........ Zdej bo pa galama...... No, saj sm že tih, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Mick, čemu pa galama?!,...lepo te prosim! Smo pač najopaznejše znamenje, najbolj drugim iritirajoče, od tle razumljivo največ govora o nas ,....ja no povedat imamo pa tudi kar dost konkretnega, tako da,...no tudi tle nč čudn, da je tok postov,.... ....no ne vem od kod tale tvoj strah..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Mene z lunco v škorpiji - škorpij strah? Malo morgen.......Sam včasih opažam, da velik čvekate pa mal nardite......včasih, no. K tolk čvekate ste tud najopaznejše, iritirate pa predvsem z velik bla bla bla.... Sicer pa ma Mick rad škorpije, zlasti ženskega spola..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 mick...sej včasih res dost čvekamo...sam kaj vse pa tud nardimo, lahko ostane drugim skrivnost..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Delujete učinkov neopazno? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Mene z lunco v škorpiji - škorpij strah? Sicer pa ma Mick rad škorpije, zlasti ženskega spola..... Verjamem, sej kdo jih pa ne!,....obratno je pa druga pesem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Delujete učinkov neopazno? Misl si!! , še kako so opazno občuteni,.....ko vas trefjo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Verjamem, sej kdo jih pa ne!,....obratno je pa druga pesem Aja? Kdo te pa to nasrčkau? ... forum je za bla bla bla...real life pa za konkretne zadeve in udejanjanje... bla bla bla...... Misl si!! , še kako so opazno občuteni,.....ko vas trefjo! Nimam pripomb. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 A to una žaba iz basni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ne, tista k škorpijon trapast pozab, da ne zna plavat..... Kaj pa naj druzga k nakladam v temi "škorpijoni"? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ti lažeš najbolje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ... je, je ona tista zaba iz basni... sam ne una tazadnja... ona je ena od unih ki se ne spremenijo v princa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Pa ne sam lažem, Lia..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ... je, je ona tista zaba iz basni... sam ne una tazadnja... ona je ena od unih ki se ne spremenijo v princa... Hehe.... Mah škorpije so prepričane, da se bo vsak k ga poljubijo v njihovga princa spremenu.....pol pa tuhtajo kaj za vraga ni vredi, da ni tko.... ....da je un še vedn ostal sam Samson, Mick, Cashy al kdorkol že.....lohk tud valkira, silki al pa kaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ups, sej res. Na to sm pa kar pozabila, mogoče zato k ni basen, ampak... kako se že reče temu, k na koncu učiteljica reče: "Kaj je nauk te zgodbe..." oz. "Kaj ste se naučili iz tega" Učenci pa složno in na glas: : da ne zaupaj škorpiji! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ja itak, da se ne morem spremeniti v princa, če sem pa že princesa. ... princeska zabje svadbe... rega-rega-rega-kvak... neverending story... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ne, ne....ne zaupaj ji, k ne more iz svoje kože, pa četudi bo s tem sebe uničla..... Ah, to pa definitivno ni čist res (tokrat se ne hecam) K jaz pa mislim, da se strelca ne da spremeniti, ujeti itd.....razen, če ne ugotovi, da je pametno in dobro zanj, da se......pa še takrat mu gredo spremembe le stežka od rok..... Pa ipak se ga da......mogoče. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Hehe.... Mah škorpije so prepričane, da se bo vsak k ga poljubijo v njihovga princa spremenu.....pol pa tuhtajo kaj za vraga ni vredi, da ni tko.... ....da je un še vedn ostal sam Samson, Mick, Cashy al kdorkol že.....lohk tud valkira, silki al pa kaj.... He he, ......scorpije točno vemo kaj ste in kje ste,.....in katero "vrlino" posedujete,...no le to si občasno sposodimo,...kaj moremo če ste pri tem v oblakih,.....in ko je ne potrebujemo več na TLEH! :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja ja.. samopodoba pa to... pa skos se morjo neki potrjevat!! ... -------Da me ne bo kdo krcal zarad spodaj napisanga......kaj morm, če pa napoved taka..... Včasih se mi zdi, da pa znajo škorpije velik več blablablabla k pa tud dejansko nardit. Pa da tud majo radi, da se o njih velik bla bla bla..... Kar kaže tud ta tema, se mi zdi, da ima daleč največ strani med temami o posameznemu horoskopu........ Zdej bo pa galama...... No, saj sm že tih, no..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 takim smo rekli SMINKERJI!! ki so limahla poslusal... no, glede na to da si bla v 2 razredu, ti je oprosceno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 He he, ......scorpije točno vemo kaj ste in kje ste,.....in katero "vrlino" posedujete,...no le to si občasno sposodimo,...kaj moremo če ste pri tem v oblakih,.....in ko je ne potrebujemo več na TLEH! :xx!: ccccccc...... Ja, pa res....k škorpija ljubi je ljubljeni res pogosto na tleh.............ona pa na njem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 No ko že omenjaš neverending story, ti lahko povem, da sm bla v 2 razredu fenica Limahla (nevem več, kako se napiše) in sem mela njegovo majco (naravne velikosti obraz), pol sm pa šla k frizerki in sem zahtevala, da me tko postriže. Še zdej me vsi sosedje zajebavajo, da so najprej zagledal enga Limahla, mal višje pa še druzga.No, najverjetneja pa ti sploh ne veš ko je Limahl (si še preveč zelen ). kaxn limahl.. ti si en LIML!!! ... prevec zelen??? x:DxJest sm ze v mali soli Bravo kupoval in vse vedel!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 takim smo rekli SMINKERJI!! ki so limahla poslusal... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.