Bern 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 A obstaja tudi "Jupitrov povratek"? Obstajajo povratki vseh planetov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kje s pa TO najdu bern? oko sokolovo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ......he he he....to je tisti princ, ki se spremeni v žabo, ko ga poljubiš..... enazlobnaškorpijonska. press....... Obstajajo povratki vseh planetov. bern...enkrat si napisal, da sam vodnarji spravijo sco v kot....kakšna razlaga o tem zakaj in kako....in kdo spravi vodnarje v kot?......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Amis, strelci.......vodnarje in škorpije Sam v glavnem strelci ne spravljajo radi nikogar v kot......razen v kak mračni, neopazen drugim ljudem, iz čist posebnega razloga.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Amis, strelci.......vodnarje in škorpije Sam v glavnem strelci ne spravljajo radi nikogar v kot......razen v kak mračni, neopazen drugim ljudem, iz čist posebnega razloga.... zelo utemeljeni razlogi...gotovo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ah jej,jej,....strelci ne spravjo nbenga nikamor, še sebe kam glih komi,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Cccccc......sanjajte No, Amis ma prav......kar se "utemeljenih razlogov" tiče... No, še pojasnim zakaj sm strelce omenu, da kao "spravijo v kot" škorpije in vodnarje. Pa čeprav se v glavnem hecam tu, to je valjda jasno, ne No, torej.......same škorpije ste omenjale, da ste samosvoje......menim, da precej to velja to tudi za vodnarje. Sam se s tist mal škorpijami, ki jih poznam, kar dobro razumem, z vodnarji še boljš (čeprav na lnf ni glih videt tako ). Poleg tega se naj neb dale spremenit, omejevat ipd......No, če strelc čist slučano ni samosvoj, kojim slučajem, pa je ziher zlo svobodoljuben, zlo težko bo ga podredit, prilagodit, ljubezen do svobode je mogoč celo njegova največja ljubezen, poleg partnerke seveda In tako strelci pustimo vodnarjem in škorpijam velik svobode in samosvojosti, k to enostavno štekamo in za nas ni moteče, sami pa tak ne mormo iz svoje svobodoljubnosti, včasih se mi zdi, da v tej smeri nekatere stvari nardimo po svoje ne glede na ceno, nas nič ne more ustaviti......vse omenjeno pa je vodnarjem in škorpijam nekak všeč, jim po svoje paše (ne vedno, hahaha).......al ne? No, tko, mal filozofiram pač..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Glede strelcev drži, sam kaj k debata ni bla o tem!,...rečen je blo da strelci lahko stisnejo vodnarja in scorpija v kot, ampak da se jim ne da. No, pa pravim da ga ne morejo, pa ne sam zato ker se jim ne da, to itak , pač pa ne morejo, tudi radi ravnokar povedanega, tudi če bi hotli! Valkira bivši ni bil strelec Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 NAKLADATE asc.sco.press Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 strelec pa res ne more stisnt v kot niti vodnarja niti sco..lahko probava pa neki muva okol, sam ko ga ma 1X sco dost , ga z desnim direktom knock-outira tko da strelcu se pol ure po zvonjenju v glavi ni nic jasno... da o vodnarjih sploh ne govorimo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 mick...tole s svobodo je HUDO resnično........ x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Heh, Samsonite,...sej če češ, tko na kratko in jedrnato vse razložiš.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 dan, me pa ze dolg ni blo tele.a se bomo kaj zmenile scorpije za 2.srečanje? nimam časa zdele vsega nazaj gledat. dajte me po glavi, če ste se že zmenle!sem šla mal v ilegalo. sem morala celo delat, tako ,da ni blo časa vsega spremljat. smola pa taka. v glavnem. jaz sem za 2.11 to je sreda, al pa pol po 6.11. če ste za. al kako? pa sorči, če sem v kakšno xyžblj temo skočila in štalo nardila. mi je bilo v veselje. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 strelec pa res ne more stisnt v kot niti vodnarja niti sco..lahko probava pa neki muva okol, sam ko ga ma 1X sco dost , ga z desnim direktom knock-outira tko da strelcu se pol ure po zvonjenju v glavi ni nic jasno... da o vodnarjih sploh ne govorimo... Blem je sam v tem, da strelc sco al pa vod še preden se le-ta spomni, da bi ga z desnim direktom k.o. tko odj., da lahko še sam razmišlja kako bi bilo zanj fajn, če bi strelca lahko s kakršnimkoli direktom, pa ga žal več ne more.....lahko še sam sebe po glavi tolče. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...heh mick... optimist... se vidi da si strelc... .... v primeru da do tega pride(kar je sicer zelo malo verjetno), bo sco seveda zahteval re-match kamor bo prisel se 1000X bolje pripravljen in bo strelca tko "obmudil", da bo strelc lahko zelo vesel ce bo se kdaj ciljal na karkoli-vkljucno z WC skoljko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sco nikoli ne izgubi... on bodisi zmaga ali pa umre... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 nimam časa zdele vsega nazaj gledatnene, nujno mors pogledat, zivljenjsko pomembno! in to VSE. saj ves, sco, temeljito pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 nene, nujno mors pogledat, zivljenjsko pomembno! in to VSE. saj ves, sco, temeljito pa to. please ne me matrat Marsa, please! a veš kolk strani je to! več kt 20. daj malo povzemi! ti 700% zaupam! že tko mam fuuuul dioptrije pa zdej keš zbiram, da si jo dam odstrant, please. ma dobr no. bom šla. bom lih ene 5 ur brala vse skp. drama. :xx!: ej, grem stavt Marsa, da maš prav en program, k ti shranjuje vse naše izjave in ti pol reminder ven butne ob kakršnikoli naši lenobni varianti, pol nas pa tkole mal pod rebrca špikaš, da dosežeš svoje. a se kaj motim? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sco nikoli ne izgubi... on bodisi zmaga ali pa umre... p.s.mislim Samsonite, da že maš vstopnico za na kofe,...bejbe a ne da? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 p.s.mislim Samsonite, da že maš vstopnico za na kofe,...bejbe a ne da? ja, valda da ima! z moje strani vsekakor. ma že slikco tolk lepo gor prpopano, da komot uleti! c'mon boy Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 daj malo povzemi! plutonske globine + uran neptun ( ) zacetek tapravega obdobja! (iz ) civ civ in bla bla... (*povzetek kakih 20 strani ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 globine + uran neptun ( ) zacetek tapravega obdobja! (iz ) civ civ in bla bla... (*povzetek kakih 20 strani ) ne morem komentirat. res ne! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sco nikoli ne izgubi... on bodisi zmaga ali pa umre... Torej v boju s strelcom ......umre (torej izgubi, hehe). Pa strelcu je žal, da je tko, k ma rad prave fajterje.... Če smo pa kje mislili na odnos med partnerji v teh znakih......str - sco - vod........strelec ne tekmuje v partnerstvu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Torej v boju s strelcom ......umre....heh Mick, ti me zmeri tko nasmejes s svojo iskrivo naivnostjo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Torej v boju s strelcom ......umre (torej izgubi, hehe). Pa strelcu je žal, da je tko, k ma rad prave fajterje.... Če smo pa kje mislili na odnos med partnerji v teh znakih......str - sco - vod........strelec ne tekmuje v partnerstvu.......ne tekmuje, oba se navelicata (ce sta tipicna predstavnika obeh x!x)...strelec se navelica sco resnobnosti in... nadzora, sco se navelica strelcevske zijalastosti.kjer ne dela, je drugo v igri. je sicer pravilo. velja tud za dvojcke.od zijalastih sco sede sam vodnar, riba.... ker so globine, v onem (vod.) primeru pa visine (duh, um zadovoljEn)... pac pa, na zemeljskem, komunikativnem trichtrach nivoju pa prenasa...v lajfu, v vsakdanu, ne bi prenasal - torej v skupnem 'skoz skupy' zivljenju.ma rad mir. zelo preprosto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.