aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 zdej smo v škorpjonski temi, pa zgleda da si rakci ne upajo sem drugač so pa rakci super. ful mojih dobrik prijateljic je rakic Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 škorpjoni ste čist 'rasa' zase, sicer ste pa ureduTud naš Cybrček je škorpjon Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 jes jes bo držal. sej pol se pa še na kupu naberemo in smo k kšn sekta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 ... pa osebno ne poznam škorpijona, ki bi bil neobčutljiv za horoskop. In s tem tudi ponosen na svoj znak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Kar najdi ga, pa gremo žurirati Kdaj bo žurka? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Kaj si ti rak ali škorpijon , riba vem, da nisi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Če te pičim, te uničim... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Če te pičim, te uničim... Naša je, škoprijonka! Ne? So pa raki svojo stran odprli, sem vidla. Na astrologiji. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Če te pičim, te uničim... Če pa takole javno tole serviraš, mi pa da malo misliti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Hm ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Oona, kakor vem, ti nisi škorpijonka? tle morem mal pogledat kere so kaj primerne gremo na shoping Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Contesa! Kdo je pa to rekel? Jaz? Ne... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 zdej mi pa ni več jasn. no oonči kaj si? škorpjonski pozdravček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 aja. pa sej vodnarčki so pa ful fajn. Vse se da z njimi zment. sam neki se mi zdi da bi bla rada škorpjonka?! Morš bit zadovoljen s tem kar si ker je zate najboljš kdo je foxy lady? iiiiiiiiiiiiiii?! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Contesa pa enmu prepih na dušo dela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Upam da je kam ornk pritrjen, da ti ga ne odnese . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 hm k bi človk vedu o čem vidve x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 jap x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 nisem vsega brala, pa mogoce kaj ponovim...meni so skorpijoni naj mi me bi bili, ker sem strelec, pa luna v vodnarju pa kaj vem kaj vse....ok, mam asc rak pa mars ribi...ma v glavnem: od vedno skorpijoni in skorpijonke: ze 3 moji najbolj povezani ljudje v zivljenju so bili to, pa moja naj frendica, pa njen tip, pa moj nono, pa zdaj se sef, pa se njegov sef...super mi je!! drugi znak ( ko smo ravno tam ) so vodnarji , pa potem se pri teh ugotovim, da imajo dostikrat luno ali asc v skorpijonu ( tisti, ki so mi najbolj blizu) fotografi: helmut newton-sco, nas fotograf ( se ne spomnim imena) fras-sco, en moj prijatelj, ful dobro fotka-vodnar z asc in luno sco Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 aiwa pa ti tudi al kaj?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ravnokar sem postala legenda! in to ravno tu, med skorpijoni! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ravnokar sem postala legenda! in to ravno tu, med skorpijoni! heja kaj čmo legendarni tile škorpijoni čeravno nisi škorpijonka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ti tinka da ne poznava slučajno istega fotografa vodnarja-sco?! Jz tud enga. hm? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 nino, itak, da ne...samo mi je v cast! se ne stulim zraven....samo obcudujem aiwa, ne vem, odkod je tvoj? ta je novogorican. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.