Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Marsa zdej mam pa že občutek k da me poznaš. V bistvu se še sama ne bi mogla tok dobr opisat. Spet si zadela v terno. :palec: Sam da sem jaz na žalost tud zamerjliva ja kozu spet nagaja, ampak se učim in mislim, da mi gre dost boljš.

lp x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

Ja drži,...sam v lifu se marsičesa naučiš,...jest sem se, pa se še,......pa se "še" najdem v sco, še bolj.

Vse nadzorovat samo zato da je vse pod kontrolo, škoda časa in energije,....tist kar pa mi je pomembno, to pa 1000%,

ma jest tud ne morem iz svoje kože,...preziram marsikaj pri folku,....uslužnost? hja vprašanje najprej zakaj je nekdo uslužen,...potem pa ali vrnem z dvojno mero, ali pa prezrem, pa zraven zlepa ne spustim, zamerljiva pa sem in nisem, če je nehote, pozabim ne, odpustim pa, če je hote in da me "noter" trofne, ej to je pa druga pesem....

Ma glede pravil in načel smo dokaj enostavni, samo vzgibi ki vodijo....so pa težko doumljivi. x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Marsa zdej mam pa že občutek k da me poznaš

to je to... to sem vedno mela s skorpijoni in mam se... ono res... v nulo......

prvic srecas cloveka, ure in ure si lohk z njim, kot da ga poznas ves lajf.

v bistvu je res odstekano..... ko se recimo tolk bolj najdemo v znamenju ascendenta kot pa sonca, sploh v primeru 'sibkejsih'znakov, kot so ribe, tehtnice...

z nekimi kvazi znalci iz knjig

:O: :xx!: x!x :mad2:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Heh, Bobnar! da nam v tvojo "bero" napisala natančni priporočnik " kako prizemljiti luftna znamenja - podroben primer na vodnarju"! :xx!: x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Marsa a veš, da jaz tud Škorpijona začutm zlo hitr, pa tud štekam jih, verjetn k sem sama sco. V bistvu jim sploh ni treba govort velik k jih kr berem oziroma čutim.

x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

niti mal ponizna!!!!

smrtno obsodbo si si zdajle napisal!!!!

Iz knjig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad2:

moje 40letne osebne izkusnje! jebenti, hoces rat a, imaces ga! :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsmx

lej jih, vse ponižne in čuteče :8): x:px xcivx

:xx!:

Ponižne?....NEVER!!!

čuteče?...po zaslugah!.....teb še sledijo... :sniky:

ježeš marija...bejž bobna...run baby runnnnn, baby runnnn...

al kako že gre una pesem?? x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:onfire: xpartyx

40 let?

kaj si brala že v trebuhu? x:Dx

6 škorpij odtehta 400 let, ne 40 xcivx

mam 41.5 :frog:

mah, muky. :P

Picasso

kuco stara! :D :P

ejjej, saj se mi ne da jezit.

sem pa hotla najdt en tvoj post. x:o)x x:px

ko si isto z necim tkole, pa sploh MARSA NISEM bla, pa nic ni blo govora o kakih sco, pa si mi ga kar dolocil, vseen! :D :D

kao v smislu, ja ja skorpije!!!

in jaz halo?????? odakle?

in nadalje si rekel, da ti ne bo kar vsaka gospodinja pameti solila... :P

Picasso

Ma glede pravil in načel smo dokaj enostavni, samo vzgibi ki vodijo....so pa težko doumljivi. x:px

dbest povedano! x^x :palec: (tocn tko!)

Marsa a veš, da jaz tud Škorpijona začutm zlo hitr, pa tud štekam jih, verjetn k sem sama sco. V bistvu jim sploh ni treba govort velik k jih kr berem oziroma čutim.

x;)x

a ne, je kar vse jasno?

ves kok nama z mitjo to olajsa zadev! x8Dx

recimo kar naravno *mava zmenjeno*, kdo bo kaj delal, tud ce tisto prvic delava in nihce od naju ne ve, kako se bo sploh delal.... kar vsak s svoje strani prevzameva iniciativo, pa se 'na sredini srecava'. xDDx

al pa, midva se na trznicah in temle, ko so ogromni placi, tud zunaj recimo pa tko, nikol ne kliceva po mobiju niti ne meniva, ti cez tolk in tolk casa pa to... sam najdeva se. x^x

jaz pac sam grem in on tud pac sam gre... tak, magnet, saj... :)

Ceprav je morda tezko verjet (x;)x xDDx x:px) sva cele dneve lohk tih (sicer jaz res vseen manj xDDx)...

tko, kar vse je zmenjeno, brez da bi se kaj morala ment. xyesx

ježeš marija...bejž bobna...run baby runnnnn, baby runnnn...

al kako že gre una pesem?? x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

x:Dx x:px

No jst pa mini mini škorpjonska, samo 2 hiška je v tem znamenju :8): . To je pa tut vse.

ja. to je pa tud vse. x:o)x x:px x;)x

Pujsa, ti nimas nic sco, teb je to cist tuje, po mojem....

razen v srcnosti je lev dost podoben. pa PONEKOD v silovitosti. to je pa tud vse.

pa oba marata cash in rpaviloma znata z denarjem, no tu pa morda nis nit lev. ;)

Picasso

sama skorpija ne mara nadzorovanja, vendar sama pa nadzoruje, nadalje ne mara komandiranja in polaganja racunov, vendar sama pa komandira in klice na polaganje racunov. :) :P

xcivx

Hehe, sam tud strelc ne polaga računov, ne dopušča komandiranja......bemu, frka xcivx x:Dx Tud ne nadzoruje, strelci smo zlo redko ljubosumni, se mi zdi, po seb sklepam, no, če pa komandira zna to nardit na tud zlo prefinjen in diplomatski način, kao neopazno x8Dx Mogoče položi račune, ker on drug zarad česa trpi, pa strelc tega ne želi, pol pa pač položi račune.......Strelca ni mogoče zapret v zlato kletko, imposibl, sploh nima smisla probat.........

Hm, bom morau temo strelc poiskat......sam vseen, nekje prebral, se mi zdi......da strelc ne bi znal posečt v globine? Močno dvomim. V višave ter globine rad in zna posegat...... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

strelci smo zlo redko ljubosumni, se mi zdi...
ja to je res. :palec:

pravilo. x!x

vendar - izjeme pa ga potrjujejo.

x:px x:Dx x;)x

ne saj ne... x:Dx nisem tko mislila... sam pac, sem natancna.

hocem rect, res je tko, v primeru STRELCA.

sam zdaj mi ga pa pokazh :vragec: - *kristalnega*, torej... cistega... tacga kot je.. kakrsen torej naj bi bil (kajti smo skupek *prvin*, teh in onih) xDDx

*

'CISTI' TIP NE OBSTAJA xyesx

Picasso

ja, ni lepšega kot škorpijo razkurit in se ji rogat pol, ueeehehehe x:Dx x:px x:o)x :vragec:

...

aja, btw, Marsa, moj brat je asc. škorpijo, pa babo ma tut škorpijo, tak da lahk rečem izkušnje 6 +2 x:Dx x:Dx x:Dx

Sej Bobnar če bi nas zares ornk razkuru, se rogat sploh ne bi mogu...... :vragec: x:Dx

pravilo. x!x

sam zdaj mi ga pa pokazh :vragec: - *kristalnega*, torej... cistega... tacga kot je.. kakrsen torej naj bi bil (kajti smo skupek *prvin*, teh in onih) xDDx

*

Itak, seveda, čist tip ne obstaja. :palec: Mah, tud jaz sem kdaj ljubosumen....sam to so tiste izjeme, ki potrjujejo pravilo x;)x xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Neljubosumni škorpijoni in škorpijonke ne obstajajo. x:Dx :vragec: Ne vem če še kakšno znamenje premore toliko odkritega, strastnega žara ljubosumja. x:px x8Dx Polovičarstva ne poznamo. Pozitivno ali negativno, nevtrale ne priznavamo in ne sprejmemo. xDDx
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Neljubosumni škorpijoni in škorpijonke ne obstajajo. x:Dx :vragec: Ne vem če še kakšno znamenje premore toliko odkritega, strastnega žara ljubosumja. x:px x8Dx Polovičarstva ne poznamo. Pozitivno ali negativno, nevtrale ne priznavamo in ne sprejmemo. xDDx

ooo dipl.sociologinja ti pa veliko veš, čudno da nis še kakšna dipl. astrologinja x:o)x

btw, na kateri fakulteti pa si študirala sociologijo? pa ne it zej po netu brskat

honor and respect

Guest mačona

pravilo. x!x

*

lahk pristavim svoj lonček - nisem ljubosumne sorte, oz. če sem že komu fovš, me to sam porine, da začnem delat na sebi, spreminjati stvari - mogoče je na ta način Strelec ljubosumen. in tudi zelo malokrat sem ljubosumna ali fovš, razen, če se glih momentalno počutim prikrajšana za kaj, ... ma, bluzim kar v 3 dni, sploh ne vem, kaj hočem povedati. :o|o:

"moj" je bil pa prov bolano lubosumn :xx!:

ne prenesem lubosumnih tipov.

uuu, moj je izrazito ljubosumen (kaj ne bo ob taki bejbiki x:Dx :inocent: ), tudi posesiven, ampak meni je to izraz ljubezni, ker me noče izgubiti, kot jaz njega ne, saj si ne predstavljam življenja brez njega. xsrcx razen enkrat je šel čez mero, ko sva se odpravljala ven in mi je zatežil, ker sem si oblekla miniko in sexy štumfe in komaj sem ga prepričala, da ne bom imela hlač, sam je pol bil ves razpičen, jaz pa sem se namulila in pol sva šla vsak zase domov. xrolleyesx ja, zna bit težko, sam ne bi mogla bit z "mlačnim" tipom, ki se ne bi brigal, kaj počnem, s kom. seveda mam rada svojo svobodo, si jo tudi izborim, če je treba, a mam tud rada mojega Škorpijoneca! x:px

Kvazi kurcev je tukaj tudi kar veliko x:Dx In glej ga zlomka, noben ne spada pod "čisto raso" beri Škorpijone x:px sami faflači in nakladači, ki prodajajo meglo, ko ni več moderna. x:Dx
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Kvazi kurcev je tukaj tudi kar veliko x:Dx In glej ga zlomka, noben ne spada pod "čisto raso" beri Škorpijone x:px sami faflači in nakladači, ki prodajajo meglo, ko ni več moderna. x:Dx

lepo si se opisala, sicer v drugi oz. tretji osebi, ampak šteje :palec: x:o)x x;)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...