Katrina 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 za dr. mr. pa direktorska mnenja, je treba najt drug forum Ampak to je težko, če ne vidiš dlje od svojega nosu! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Živjo Škorpije ... enga lupčka ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 a sco pa dogajanje... zapri skorpijo v 1 sobo z drugo skorpijo. nau treba vec 'zunanjih' dogajanj... kar se svobodetice.. pa jo potrebujejo VSA znamenja, le da sako na njemu blizji nacin! mah, skorpije so full lubosumne zivali! skorpijo zdolgocasi ce se ne more potrjevat, ne pa da se ne dogaja! -----aha...dost zaj* vse skupaj. dejstvo je, da sco potrebuje intenzivnost, spremembe, dogajanje in popolno svobodo...če kaj zastopim, nam ni všeč niti to, da se nas preveč sprašuje kje smo bli, pa kaj je tapata reku in podobne fore....premal dogajanja sco tako na smrt zdolgočasi, da lahko gladko pošlje kaj v tri pm......in celo, če nam spremembe niso glih všeč...se vseeno zgodijo. pa saj na splošno mislim, da jih kar maramo....ja, si mislim, da so strelci tud ok....dovolj brihtni, da se z njimi lahko pogovarjaš....dovolj impulzivni, da niso dolgočasni.....dovolj dinamični.....če je pa še kakšna stvar v globinah...pol bi blo pa že skor perfect....... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 skorpijo zdolgocasi ce se ne more potrjevatocitno si moral al pa se moras ploskat pa kimat kaki skorpiji, da mas skoz tocno s temle problem.na vsake tolk strani tocno s tem priletis. hocem rect, o sco mas za povedat tocno tole vedno...mislim zakaj pa bi imel ti tezave s potrjevanjem nekoga drugega? in se - mislis da drugim znakom ni do potrjevanja?Levom recimo? po tvoje je tko, da 'kar se svobode tice.. jo potrebujejo VSA znamenja'. potrjevanje pa sam skorpijoni?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ocitno si moral al pa se moras ploskat pa kimat kaki skorpiji, da mas skoz tocno s temle problem.na vsake tolk strani tocno s tem priletis. hocem rect, o sco mas za povedat tocno tole vedno...mislim zakaj pa bi imel ti tezave s potrjevanjem nekoga drugega? in se - mislis da drugim znakom ni do potrjevanja?Levom recimo? po tvoje je tko, da 'kar se svobode tice.. jo potrebujejo VSA znamenja'. potrjevanje pa sam skorpijoni?? GO MARSA, GO MARSA, GO MARSA! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 takih kr nekaj tu, prelistajo eno knjigo pa so kr strokovnjakinje na vseh področjih Hudo!!! Vis, kaksen sposoben folk! Skoda, ker ni se pri drugih znamenjih tko. * ena lastnost, ki jo sco ima, pa se mi zdi, da je ne rabi met oz. ga dela celo pusijevskega (kar pa nikakor noce bit), namrec, zamer pa res ne rab gojit. mi je to mal preubogo za skorpijo. to je misljeno tko splosno (in ne, da menim da vas je cist zdrmal kak boby tule ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 zamerili...komu...a boby-ju..... ...sej ma on probleme s sco, ne mi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ne ne, to ni mel zveze, to je bilo mal intermezza o sco, vmes med.... komentiranjem. podobno kot vmes 'nacnem' kaksno drugo lastnost, kot sem recimo 'vohunjenje' ali nadzorovanje'... kar pa se tice tega, kolk je sco mascevalen, si zapomni, nikol ne pozabi, kok je zajeban in vse tole, pa:poglejte tle po temi - blazno velik skorpij je pritrdilo tud ne najbolj laskavim lastnostim. Docim recimo v enih frfotavih in nezamerljivih in sproscenih, lahkotnih dvojckih pa smo se pet strani pregovarjal, da niso neobcutljivi. ce sem v kakih strelcih mroda kdaj omenjala kaksno zijalastost, v bistvu dvomim, da je prav dost strelcev priletel se strinjat... Tud dvomim, da bi blo pri levih ful govora s strani levov, ja da res, kolk prepotentni da znajo bit. nadalje boste nasli v rakih par strani, kako mame rakice jasno ne vezejo folka nase... torej, tud niso navduseno priletaval v temo se strinjat s temi lastnostmi. in tako dalje. pac pa tule, v sco, se da NORMALNO in iskreno (tud al pa predvsem do sebe) pogledat na katere tud mal manj ocarljive, drugim vsecne in tako dalje lastnosti. tako da - JASNO da sem rajs (pa tud drugi ocitno) v taki temi, ko je folk (v glavnem) sposoben videt sebe, ce naj tocno o tem govori. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 to bolj sem paše brskam tle okrog in iščem idejo.. darilo za scorpio, ki že vse ima.. pa ne drago.. jao Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ne ne, to ni mel zveze, to je bilo mal intermezza o sco, vmes med.... komentiranjem. podobno kot vmes 'nacnem' kaksno drugo lastnost, kot sem recimo 'vohunjenje' ali nadzorovanje'... kar pa se tice tega, kolk je sco mascevalen, si zapomni, nikol ne pozabi, kok je zajeban in vse tole, pa:poglejte tle po temi - blazno velik skorpij je pritrdilo tud ne najbolj laskavim lastnostim. Docim recimo v enih frfotavih in nezamerljivih in sproscenih, lahkotnih dvojckih pa smo se pet strani pregovarjal, da niso neobcutljivi. ce sem v kakih strelcih mroda kdaj omenjala kaksno zijalastost, v bistvu dvomim, da je prav dost strelcev priletel se strinjat... Tud dvomim, da bi blo pri levih ful govora s strani levov, ja da res, kolk prepotentni da znajo bit. nadalje boste nasli v rakih par strani, kako mame rakice jasno ne vezejo folka nase... torej, tud niso navduseno priletaval v temo se strinjat s temi lastnostmi. in tako dalje. pac pa tule, v sco, se da NORMALNO in iskreno (tud al pa predvsem do sebe) pogledat na katere tud mal manj ocarljive, drugim vsecne in tako dalje lastnosti. tako da - JASNO da sem rajs (pa tud drugi opcitno) v taki temi, ko je folk (v glavnem) sposoben videt sebe, ce naj tocno o tem govori. mogoče je glih ta ali tovrstna iskrenost ena izmed boljših sco lastnosti. se mi zdi, da nimamo tega strahu pred "senčnimi" stranmi sebe....in s tem tudi drugih. včasih celo poseben gušt do brkljanja po podzavesti, pa po raznih temnih kotičkih.se pa ene lastnosti sčasoma nekam omilijo....vidš naprimer, da nima vica bit maščevalen....al pa delovat maščevalno....pa čeprav zaznaš impulz po tem v sebi....vsaj men se tako dogaja..... Jst sm čist vedno vesela, ampak res čist vedno, če mi kdo podari kej dišečega (naravna kozmetika, dišeče palčke, eterična olja...) + to se porabi in ni en spominek, ki ga je človek prisiljen obdržat. Drugač bi me pa ful razveselila kakšna ezoterična knjiga, kamni, risarski pribor (nasploh pripomočki v zvezi z umetnostjo)... Sam v kakšno OM Šivo pejt pa maš lušne knjigce tut po jurja in pol, in ostale srčkane stvari. dišeče stvari...ziher....kakšne svečke tudi...al pa kakšen lep predmetek....sej ni treba, da je dost..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Doooobro juuuuuutro!!heh, jutrček vsem! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 jutroooo....silki.... pišuka...je rekla jutro....nesramnost....mi pa že pol dneva pokonc....grozno! :xx!: ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 to bolj sem paše brskam tle okrog in iščem idejo.. darilo za scorpio, ki že vse ima.. pa ne drago.. jao ce ne sme bit drago, mora bit pa izvirno, od srca pa itak..ne kar kaksnih neumnosti, tolk da je......drugac pa ma sco rad vredne stvari.kristal mu kup... kaksno majhno piramidko iz oniksa (ali drugega kamna). ali kak lik, kot je buda, iz kamna.ma rad naravne zadeve, pa vredne - torej, kristali niso dragi, so pa vredni... pristni..nikakor ne kaksnega kicha ali plastike!!!! onega kar nekaj..... not gud. lohk da ma pa itak vse v tehtnici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Doooobro juuuuuutro!!heh, jutrček vsem! enako Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ja no Amis, sem pa zato bla več ko pol noči pokonc Aliana, kaj pa če podariš turkiz?, .....tega si itak ne smeš sam kupit, mora biti podarjen, ...pa tud bankrotirala ne boš. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 lohk da ma pa itak vse v tehtnici.2xleva.. mami.. ma v knjigarno bom šla in našla kaj kjutkanega o mačkah, to ji bo ziher všeč..turkiz že dobila, par let nazaj... kamnov ma več kot jaz.. pol pa še sošolc.. njemu pa.. hmm.. tud kako knjigo, bi kamen, sam ne vem kolk on pada na tele 'ezo' fore.. hmm.. mogoče kak lep izparilnik? Ma, grem brskat po trgovinah, thanx za ideje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ja no Amis, sem pa zato bla več ko pol noči pokonc oh...sorči...sam da si ok?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Že 3 strani nazaj sm sprašvala, če se bomo kej dobile zdej med prazniki? Škorpije smotane! Nč nom dobro jutro rekla ... bom raj DOBR DAN! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Že 3 strani nazaj sm sprašvala, če se bomo kej dobile zdej med prazniki? Škorpije smotane! Nč nom dobro jutro rekla ... bom raj DOBR DAN! ja, jaz sem tut vprašala če vam sede 02.11. ali pa 7.11., pa se bl nobena ne zgane. saj, ane Pikec, če druge ne, bova pa midve sami. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Men 2. ne sede...bl 7 pol. A med prazniki pa sploh ne? Sej mamo 4 dni frej! sob, ned, pon, tor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 od danes do jutri ne vem glih kaj se bo dogajalo....zato nč ne obljubim....boste pa enga še zame...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 jas tui prijem, da pokvarim razpoloženje Sej ne upaš. Aha, pol ti tale druženja niso v zabavo, ampak mučno delo, al kaj Od kje s pa zdej to ugotovila??? od danes do jutri ne vem glih kaj se bo dogajalo....zato nč ne obljubim....boste pa enga še zame...... Ti oa ne seri. Že zanč si zahinavla, zdej pa maš, da prideš. Tko, ukaze sm potalala, napizdla sm vas tud, mate, da pridete! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 pika pikica...sem ta mesec nabila tako cifro na bencinu, da je že skor mal hudo....poleg tega nisem iz lj....bi vas pa rada vidla v 3d, k ste mi take face.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 pika pikica...sem ta mesec nabila tako cifro na bencinu, da je že skor mal hudo....poleg tega nisem iz lj....bi vas pa rada vidla v 3d, k ste mi take face.... Kok deleč iz lj pa si? Kva pa če te pridemo družno iskat? Sej me bi tud tebe rade zarad tega spoznale. ... a pol 7.11 DRŽI Tiste k bojo pa spet zahinavle, bomo pa... ... kamenjal, križal, na sramotilni oder dal... ne, ne sam kregal... Jst sm za. Pa pozabla si grmado oment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ... a pol 7.11 DRŽI Tiste k bojo pa spet zahinavle, bomo pa... ... kamenjal, križal, na sramotilni oder dal... ne, ne sam kregal... ja, sej....čist u tapravem plutonovsek slogu..... ...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.