Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

a sco pa dogajanje... x:Dx zapri skorpijo v 1 sobo z drugo skorpijo. nau treba vec 'zunanjih' dogajanj... x:Dx

kar se svobodetice.. pa jo potrebujejo VSA znamenja, le da sako na njemu blizji nacin! x^x

mah, skorpije so full lubosumne zivali! x;)x

skorpijo zdolgocasi ce se ne more potrjevat, ne pa da se ne dogaja! x:Dx

-----

aha...dost zaj* vse skupaj. dejstvo je, da sco potrebuje intenzivnost, spremembe, dogajanje in popolno svobodo...če kaj zastopim, nam ni všeč niti to, da se nas preveč sprašuje kje smo bli, pa kaj je tapata reku in podobne fore....premal dogajanja sco tako na smrt zdolgočasi, da lahko gladko pošlje kaj v tri pm......in celo, če nam spremembe niso glih všeč...se vseeno zgodijo. pa saj na splošno mislim, da jih kar maramo....ja, si mislim, da so strelci tud ok....dovolj brihtni, da se z njimi lahko pogovarjaš....dovolj impulzivni, da niso dolgočasni.....dovolj dinamični.....če je pa še kakšna stvar v globinah...pol bi blo pa že skor perfect....... x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

skorpijo zdolgocasi ce se ne more potrjevat
ocitno si moral al pa se moras ploskat pa kimat kaki skorpiji, da mas skoz tocno s temle problem.

na vsake tolk strani tocno s tem priletis. hocem rect, o sco mas za povedat tocno tole vedno...

mislim zakaj pa bi imel ti tezave s potrjevanjem nekoga drugega? :eek:

in se - mislis da drugim znakom ni do potrjevanja?

Levom recimo? x:o)x

po tvoje je tko, da 'kar se svobode tice.. jo potrebujejo VSA znamenja'.

potrjevanje pa sam skorpijoni?? x:px

x;)x x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ocitno si moral al pa se moras ploskat pa kimat kaki skorpiji, da mas skoz tocno s temle problem.

na vsake tolk strani tocno s tem priletis. hocem rect, o sco mas za povedat tocno tole vedno...

mislim zakaj pa bi imel ti tezave s potrjevanjem nekoga drugega? :eek:

in se - mislis da drugim znakom ni do potrjevanja?

Levom recimo? x:o)x

po tvoje je tko, da 'kar se svobode tice.. jo potrebujejo VSA znamenja'.

potrjevanje pa sam skorpijoni?? x:px

x;)x x:px x:Dx

GO MARSA, GO MARSA, GO MARSA! :palec: :palec: :palec:

na dan mrtvih vedno oživim

x:Dx

takih kr nekaj tu, prelistajo eno knjigo pa so kr strokovnjakinje na vseh področjih

xokx Hudo!!! x8Dx :palec:

Vis, kaksen sposoben folk! x^x

Skoda, ker ni se pri drugih znamenjih tko.

x:px xDDx

*

ena lastnost, ki jo sco ima, pa se mi zdi, da je ne rabi met oz. ga dela celo pusijevskega (kar pa nikakor noce bit), namrec, zamer pa res ne rab gojit. mi je to mal preubogo za skorpijo. to je misljeno tko splosno (in ne, da menim da vas je cist zdrmal kak boby tule xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne ne, to ni mel zveze, to je bilo mal intermezza o sco, vmes med.... komentiranjem.

podobno kot vmes 'nacnem' kaksno drugo lastnost, kot sem recimo 'vohunjenje' ali nadzorovanje'...

kar pa se tice tega, kolk je sco mascevalen, si zapomni, nikol ne pozabi, kok je zajeban in vse tole, pa:

poglejte tle po temi - blazno velik skorpij je pritrdilo tud ne najbolj laskavim lastnostim. x8Dx x^x :palec:

Docim recimo v enih frfotavih in nezamerljivih in sproscenih, lahkotnih dvojckih pa smo se pet strani pregovarjal, da niso neobcutljivi. x:Dx xcivx

ce sem v kakih strelcih mroda kdaj omenjala kaksno zijalastost, v bistvu dvomim, da je prav dost strelcev priletel se strinjat... x;)x

Tud dvomim, da bi blo pri levih ful govora s strani levov, ja da res, kolk prepotentni da znajo bit. x:Dx x:px

nadalje boste nasli v rakih par strani, kako mame rakice jasno ne vezejo folka nase... x:o)x xcivx

torej, tud niso navduseno priletaval v temo se strinjat s temi lastnostmi.

in tako dalje. xyesx

pac pa tule, v sco, se da NORMALNO in iskreno (tud al pa predvsem do sebe) pogledat na katere tud mal manj ocarljive, drugim vsecne in tako dalje lastnosti. :vtz:

tako da - JASNO da sem rajs (pa tud drugi ocitno) v taki temi, ko je folk (v glavnem) sposoben videt sebe, ce naj tocno o tem govori. xyesx :palec:

Picasso

to bolj sem paše :)
xrolleyesx brskam tle okrog in iščem idejo.. darilo za scorpio, ki že vse ima.. pa ne drago.. jao xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ne ne, to ni mel zveze, to je bilo mal intermezza o sco, vmes med.... komentiranjem.

podobno kot vmes 'nacnem' kaksno drugo lastnost, kot sem recimo 'vohunjenje' ali nadzorovanje'...

kar pa se tice tega, kolk je sco mascevalen, si zapomni, nikol ne pozabi, kok je zajeban in vse tole, pa:

poglejte tle po temi - blazno velik skorpij je pritrdilo tud ne najbolj laskavim lastnostim. x8Dx x^x :palec:

Docim recimo v enih frfotavih in nezamerljivih in sproscenih, lahkotnih dvojckih pa smo se pet strani pregovarjal, da niso neobcutljivi. x:Dx xcivx

ce sem v kakih strelcih mroda kdaj omenjala kaksno zijalastost, v bistvu dvomim, da je prav dost strelcev priletel se strinjat... x;)x

Tud dvomim, da bi blo pri levih ful govora s strani levov, ja da res, kolk prepotentni da znajo bit. x:Dx x:px

nadalje boste nasli v rakih par strani, kako mame rakice jasno ne vezejo folka nase... x:o)x xcivx

torej, tud niso navduseno priletaval v temo se strinjat s temi lastnostmi.

in tako dalje. xyesx

pac pa tule, v sco, se da NORMALNO in iskreno (tud al pa predvsem do sebe) pogledat na katere tud mal manj ocarljive, drugim vsecne in tako dalje lastnosti. :vtz:

tako da - JASNO da sem rajs (pa tud drugi opcitno) v taki temi, ko je folk (v glavnem) sposoben videt sebe, ce naj tocno o tem govori. xyesx :palec:

mogoče je glih ta ali tovrstna iskrenost ena izmed boljših sco lastnosti. se mi zdi, da nimamo tega strahu pred "senčnimi" stranmi sebe....in s tem tudi drugih. včasih celo poseben gušt do brkljanja po podzavesti, pa po raznih temnih kotičkih.

se pa ene lastnosti sčasoma nekam omilijo....vidš naprimer, da nima vica bit maščevalen....al pa delovat maščevalno....pa čeprav zaznaš impulz po tem v sebi....vsaj men se tako dogaja.....

Jst sm čist vedno vesela, ampak res čist vedno, če mi kdo podari kej dišečega (naravna kozmetika, dišeče palčke, eterična olja...) + to se porabi in ni en spominek, ki ga je človek prisiljen obdržat. Drugač bi me pa ful razveselila kakšna ezoterična knjiga, kamni, risarski pribor (nasploh pripomočki v zvezi z umetnostjo)... Sam v kakšno OM Šivo pejt pa maš lušne knjigce tut po jurja in pol, in ostale srčkane stvari.

dišeče stvari...ziher....kakšne svečke tudi...al pa kakšen lep predmetek....sej ni treba, da je dost.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Doooobro juuuuuutro!!

heh, jutrček vsem! xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jutroooo....silki....

pišuka...je rekla jutro....nesramnost....mi pa že pol dneva pokonc....grozno! :xx!: :O: ...... x:o)x

to bolj sem paše :)

xrolleyesx brskam tle okrog in iščem idejo.. darilo za scorpio, ki že vse ima.. pa ne drago.. jao xrolleyesx

ce ne sme bit drago, mora bit pa izvirno, od srca pa itak..

ne kar kaksnih neumnosti, tolk da je......

drugac pa ma sco rad vredne stvari.

kristal mu kup... kaksno majhno piramidko iz oniksa (ali drugega kamna). ali kak lik, kot je buda, iz kamna.

ma rad naravne zadeve, pa vredne - torej, kristali niso dragi, so pa vredni... pristni..

nikakor ne kaksnega kicha ali plastike!!!! onega kar nekaj..... not gud.

lohk da ma pa itak vse v tehtnici.

Picasso

Ja no Amis, sem pa zato bla več ko pol noči pokonc x:)x

Aliana, kaj pa če podariš turkiz?, .....tega si itak ne smeš sam kupit, mora biti podarjen, ...pa tud bankrotirala ne boš. x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

lohk da ma pa itak vse v tehtnici.

2xleva.. mami.. ma v knjigarno bom šla in našla kaj kjutkanega o mačkah, to ji bo ziher všeč..

turkiz že dobila, par let nazaj... kamnov ma več kot jaz..

pol pa še sošolc.. njemu pa.. hmm.. tud kako knjigo, bi kamen, sam ne vem kolk on pada na tele 'ezo' fore.. hmm.. mogoče kak lep izparilnik?

Ma, grem brskat po trgovinah, thanx za ideje x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Že 3 strani nazaj sm sprašvala, če se bomo kej dobile zdej med prazniki? Škorpije smotane! :vragec: x;)x x:Dx

Nč nom dobro jutro rekla :vragec: ... bom raj DOBR DAN! :inocent: x:Dx

ja, jaz sem tut vprašala če vam sede 02.11. ali pa 7.11., pa se bl nobena ne zgane. saj, ane Pikec, če druge ne, bova pa midve sami. x:Dx

na dan mrtvih vedno oživim

od danes do jutri ne vem glih kaj se bo dogajalo....zato nč ne obljubim....boste pa enga xcheersx še zame...... x;)x

jas tui prijem, da pokvarim razpoloženje x:px

Sej ne upaš. :vragec:

Aha, pol ti tale druženja niso v zabavo, ampak mučno delo, al kaj :o|o: x:Dx x;)x

Od kje s pa zdej to ugotovila??? :o|o:

od danes do jutri ne vem glih kaj se bo dogajalo....zato nč ne obljubim....boste pa enga xcheersx še zame...... x;)x

Ti oa ne seri. Že zanč si zahinavla, zdej pa maš, da prideš. :vragec:

Tko, ukaze sm potalala, napizdla sm vas tud, mate, da pridete! :vragec: x:Dx :lol:

pika pikica...sem ta mesec nabila tako cifro na bencinu, da je že skor mal hudo....poleg tega nisem iz lj....bi vas pa rada vidla v 3d, k ste mi take face....

pika pikica...sem ta mesec nabila tako cifro na bencinu, da je že skor mal hudo....poleg tega nisem iz lj....bi vas pa rada vidla v 3d, k ste mi take face....

Kok deleč iz lj pa si? Kva pa če te pridemo družno iskat? :inocent: Sej me bi tud tebe rade zarad tega spoznale. x:px

... a pol 7.11 DRŽI :palec: Tiste k bojo pa spet zahinavle, bomo pa... :sniky: ... kamenjal, križal, na sramotilni oder dal... ne, ne sam kregal...

Jst sm za. :palec: Pa pozabla si grmado oment. :inocent: x:Dx

... a pol 7.11 DRŽI :palec: Tiste k bojo pa spet zahinavle, bomo pa... :sniky: ... kamenjal, križal, na sramotilni oder dal... ne, ne sam kregal...

ja, sej....čist u tapravem plutonovsek slogu..... :O: ...... :C: :C: :C: ...... :frog:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...