Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

sem za 7.11.

pa itak Valkira mamo vse RD tako, da velja kot prejšnjič-vsaka zase. al ima kera druga drugačen predlog?

v glavnem, mene med prazniki ni, pa bi raje pol 7.11.. ker za RD grem malo razvajat moje telesce v hotel, pa ne bi rada zamudila 2.srečanja.

na dan mrtvih vedno oživim
Deli na socialnih omrežjih

Ja Amis, čist ok sem, thanks za skrbnost! xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

No pol 7.11. velja... vse tiste, ki ne pridejo naj raje 3X pomolijo Oče naš...

...misioni itak prec zagrize...seveda da mamo skor vse RD (škorpijonov zmenk, pa to) in to je bil mal beden joke v smislu rojstni dan mam.

Aja, pa darila obožujem... sploh za RD...

kdo pa ne obožuje daril za RD?????????????? heljouuuuuuuuuuuuuuuuu???????

ja, Misoni itak dvorni norcek! nimas kaj! :xx!:

kje se pa tokrat dobimo? ista lokacija? ura?

PA FUL MOČNO UPAM, DA SE SREČANJA UDELEŽITA M A R S A IN S I L K Y!

dajmo punce mal navijat za Marso in Silky, da hočmo močno, da prideta!!!!!! :palec: :palec:

ja no, ....en mal časa je za tok izvirnih necenenih daril si zmislit,...eee, mrbit bi šlo,....ja revno en mi je "kapnu",... x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Evo, trio Norice vabi:

V ponedeljek, 07.11.2005 ob 20 uri v Klubu 300! Darila obvezna! :vragec: Prinesi vsaj ene 10 daril za škorpije in 20 za eno dvojčico :inocent: (je bl skromne sorte). :lol:

Udeležba obvezna! :vragec: Toplo vabljeni vsi zdraharji foruma. x:o)x Orožje zaželjeno ( v primeru osebnih obračunov med sprtimi forumovci). :vtz: S seboj lahko prinesete tudi navijaške drese in pa table za napisi (1. runda, 2.runda....). x8Dx

Pa obvezno veliko gotovine :$$: , sprejemamo tudi kartice. x:px

Se vidjamo! :onfire:

jaz tudi za!!!!!!!!!!!! :palec:

pa TinaL je tudi ZA. mi je ravnokar potrdila.

ja, najbolš, da vsaka s picck-upom pride, da bomo sfolgale darila za vse prnest, ane? x:Dx

aja, pa morda Lejka tudi pride

No dvojčica,....od mene boš kr kremšnito "fasala",......no pa je en mn,.....kok še? x^x x:Dx

Čak mal, darila vsaka zase nabav...sej sm jasno napisala...vsak prnese cca 10 daril za vse škorpije, k boste praznovale, za mojo malenkost pa vsak 20...se prav...od vas bo vsaka po en dariv dobila od ene osebe, jst pa 20. :att: Kaj vam kle ni jasn? :vragec: Nom skos ponavlala. Kar sm rekla, sm rekla! :vragec:

xsmx

...no, ja organiziram že lahko ...razen, če bi se kera druga rada zagrebla, da to postori x:Dx ... darila pa ... nakažie na moj TR.št. XXXXX... x:o)x

sam še številko računa povej :vragec:

sam še številko računa povej :vragec:

misl si, da ti jo bo zaupala!!.....kr kešanac prtrogi!!

x^x x^x

A lohk to skompenzirava za čokoljat? :inocent:

jeb....zmišljevalsi luftarji! :xx!: .....no pa še znamko povej, pa kilažo,.....pa da se nauš pol spet ene 10x premislila vmes,...jest sladkarij ne jem! :xx!:

x:)x x:)x

Kaj bi blo pa za skorpijonko najboljse darilo?
Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

... ja, ja... če te 7.11. ne bo, pol ne boš več tko mislila :vragec: x;)x

:sick: :blackeye:

Amis,....eeee, kok ti lohka rešim tale tvoj bencin,.....ma dej,...kr avto ti posodim!! :wOOt:

jeb....zmišljevalsi luftarji! :xx!: .....no pa še znamko povej, pa kilažo,.....pa da se nauš pol spet ene 10x premislila vmes,...jest sladkarij ne jem! :xx!:

x:)x x:)x

Lohk od lindta - pomaranča pa še neki ma not...mentol pa mensezdi da mandle. :inocent: Mislm, da je 100 gramska...lohk jih pa 20 kupš, pa maš 20 daril zame. :onfire: :palec:

... ja, ja... če te 7.11. ne bo, pol ne boš več tko mislila :vragec: x;)x

Točn tko! :vragec: xyesx

idi nekam... jst sm pa tko uradno hotla tole izvest (tabela, pa kljukce, pa črne pike...) x;)x

Ja, kr po osih...jst sm se že, k sm pridna piflarka. :lol:

Joj, morm v drugo službo.

:C: :C: :C:

Nč več zezanja do 4h....ne bit preveč zabavne, da vas nom pogrešala do takrt. :inocent: x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...