misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ... ja, ja... če te 7.11. ne bo, pol ne boš več tko mislila yea, yea, že letim na OS. tebi na Ljubo ali Botro Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ... pa sej sem vedla, da bom naredila frko s temi darili... še enkrat povem : darila niso obvezna, sploh za pikico ne k nima RDja... če pa že morte kej Valkiri prnest, pa nej vam bo... Prasica, kok si me po škorpijonsko v hrbet zabodla. Kok je že ura....proklete babe, me kle zadržujete!!!! Pa da nov 10 strani naštepanih kle, k pridm dam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Bi ble Škorpijonke kaj jezne, če bi prišla tudi jaz 7. 11. (ker pač tortožerk ni več, rada pa bi trenutno ful spoznala lunatke) na party? Ampak prinesem darilo sam za Pikico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 mačona, a maš karkol v SCO? ker Pikica ma.pa brez daril zanjo, ker ni SCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 aja, saj res, je Dvojčica! ja, Saturna mam v Škorpijonu - je to pogoj, da sploh maš kaj v Škorpijonu al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Eh luftni nenatančneži!.....pogoj je najmanj en planetek v vodnarju, razen če je to vaš ascedent! :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ja, ja to je blazno resno...pa sej si ti itak SCO fenica, ane... pa ... darila za SCO, nc za DRUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 darila za SCO, nc za DRUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...lohk se še tok DEREŠ,....škoda cajta za to pr dvojčkih.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ...lohk se še tok DEREŠ,....škoda cajta za to pr dvojčkih.... sama prevara povsod. PREVARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Kaj bi blo pa za skorpijonko najboljse darilo?parfum (sam to je zlo delikatno, sam ce jo zlo dobr poznas pa njen priblizni okus in stil)...nakit (je tud delikaten, ce gre pa za prstane, pa sploh) - nujno vsaj srebrn.knjiga kaksna fajn (recimo o feng shuju al pa kaj tacga)kaksno super pisalo (to je tud za tipa kul, sem mitji enkrat ful hud nalivc tak star kupila)karta oz. kupon za kaksno masazho ali drugacno, kozmetcno obravnavo.kaj zlo redkega, kaksno starinsko zadevo....pa tud kristal, podobno kot pri tipu.... * 7.?nacelno ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 parfum (sam to je zlo delikatno, sam ce jo zlo dobr poznas pa njen priblizni okus in stil)...nakit (je tud delikaten, ce gre pa za prstane, pa sploh) - nujno vsaj srebrn.knjiga kaksna fajn (recimo o feng shuju al pa kaj tacga)kaksno super pisalo (to je tud za tipa kul, sem mitji enkrat ful hud nalivc tak star kupila)karta oz. kupon za kaksno masazho ali drugacno, kozmetcno obravnavo.kaj zlo redkega, kaksno starinsko zadevo....pa tud kristal, podobno kot pri tipu.... * 7.?nacelno ja. ti si carica. obvladas! clovk bi te kar posvojil pa mel z svojega glasnika. da bi ostali vedeli, kaj kupit nam, ker ponavad taka trapasta darila dobivamo, da dol pades. vsaj jaz.lani sem dobila (ja res je, jaz) plašček za mojo psičko kot darilo za MOJ RD. štala!!!!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Huh, kok imate za napisat o škorpijah, men se zdi vseen malce preveč fame okrog tega . Moje škorpije okol mene se mi ne zdijo nič bolj prijazne, zajebane, načitane, debele, strastne, prijateljske, zaljubljive, maščevalne, redoljubne, posebne, od ostalih, zajcev, koz, bivolov, vodnarjev in ostalih tralalajev Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 he he, sej vem kaj misls, sam neeeeeee, k mal zanalasc. -------ocitno si moral al pa se moras ploskat pa kimat kaki skorpiji, da mas skoz tocno s temle problem.na vsake tolk strani tocno s tem priletis. hocem rect, o sco mas za povedat tocno tole vedno...mislim zakaj pa bi imel ti tezave s potrjevanjem nekoga drugega? in se - mislis da drugim znakom ni do potrjevanja?Levom recimo? po tvoje je tko, da 'kar se svobode tice.. jo potrebujejo VSA znamenja'. potrjevanje pa sam skorpijoni?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 pa mel z svojega glasnika. da bi ostali vedeli, kaj kupit nam, ker ponavad taka trapasta darila dobivamo, da dol pades. vsaj jaz. jp. jaz tud. sam pazi - mene obravnava folk (eni) kot zlo skorpijonsko in dobim parfume: poison (pod razno ne pase), opium (tud ne). najbolj pa mi gre na zivce 'kar nekaj' al pa BEL VIN!!!!!!!!!!! men!!!!!!!!!!!!! tam eno buteljko ki je iz sluzbe privlekel. ejj, 20 takih mam v kleti, pa ne vem komu podturit, da ne bo prav tko 'uzaljen' kot jaz. ceprav moram rect, da blazno kul darila dobivam , to pa zato, ker mam pozorne frende (jasno, same skorpije ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 sam joke pa je.... --------ne ne, to ni mel zveze, to je bilo mal intermezza o sco, vmes med.... komentiranjem. podobno kot vmes 'nacnem' kaksno drugo lastnost, kot sem recimo 'vohunjenje' ali nadzorovanje'... kar pa se tice tega, kolk je sco mascevalen, si zapomni, nikol ne pozabi, kok je zajeban in vse tole, pa:poglejte tle po temi - blazno velik skorpij je pritrdilo tud ne najbolj laskavim lastnostim. Docim recimo v enih frfotavih in nezamerljivih in sproscenih, lahkotnih dvojckih pa smo se pet strani pregovarjal, da niso neobcutljivi. ce sem v kakih strelcih mroda kdaj omenjala kaksno zijalastost, v bistvu dvomim, da je prav dost strelcev priletel se strinjat... Tud dvomim, da bi blo pri levih ful govora s strani levov, ja da res, kolk prepotentni da znajo bit. nadalje boste nasli v rakih par strani, kako mame rakice jasno ne vezejo folka nase... torej, tud niso navduseno priletaval v temo se strinjat s temi lastnostmi. in tako dalje. pac pa tule, v sco, se da NORMALNO in iskreno (tud al pa predvsem do sebe) pogledat na katere tud mal manj ocarljive, drugim vsecne in tako dalje lastnosti. tako da - JASNO da sem rajs (pa tud drugi ocitno) v taki temi, ko je folk (v glavnem) sposoben videt sebe, ce naj tocno o tem govori. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 aja free, to itak, saj jaz tud *mal nalasc* Cosma, tko to je (neky cajta se je pa v levih poskakval)..pa se nekaj - zdaj JE obdobje skorpijona. je to nekak... skor logicno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ker mam pozorne frende (jasno, same skorpije )no sory ker sebe citiram, sem hotla sam tole povzet, se eno rect na tole. ce pride sco na obisk, VEDNO nekaj prinese. Podobno je z Bikom, pa tudi z Levom.skor po defoltu.ce ne druzga, vsaj buteljko (crnega jasno ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 jp. jaz tud. sam pazi - mene obravnava folk (eni) kot zlo skorpijonsko in dobim parfume: poison (pod razno ne pase), opium (tud ne). najbolj pa mi gre na zivce 'kar nekaj' al pa BEL VIN!!!!!!!!!!! men!!!!!!!!!!!!! tam eno buteljko ki je iz sluzbe privlekel. ejj, 20 takih mam v kleti, pa ne vem komu podturit, da ne bo prav tko 'uzaljen' kot jaz. ceprav moram rect, da blazno kul darila dobivam , to pa zato, ker mam pozorne frende (jasno, same skorpije ) buteljke das unim, k so jih teb prnesl. sam zamenjaš jih, če jih maš že 20, anede...... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 , VEDNO nekaj prinese. So bili v JLA skupaj stajerc, gorenc in primorc.Se dogovorijo, da se snidejo cez leto dni, na pikniku, pa da vsak nekaj s sabo prinese. Stajerc je prisel z vinom.Primorc je prisel s prsutom.Gorenc pa z bratom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 no sory ker sebe citiram, sem hotla sam tole povzet, se eno rect na tole. ce pride sco na obisk, VEDNO nekaj prinese. Podobno je z Bikom, pa tudi z Levom.skor po defoltu.ce ne druzga, vsaj buteljko (crnega jasno ) yea, pol nas pa partnerji čudn gledajo kao: zakva pa spet kr neki trogaš s sabo? pol se pa pejt! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 yes, po moje sem kul nabavla za mami našla eno za umret luštno knjigico.. recepti za mačke in miške, tko nekak.. in pol so not taki kjut nasveti, smešni mal.. Recept za veliko srce: pojej sončnično seme cele velike sončnice in boš imel srce veliko vsaj toliko, kot sončnica.. tega se spomnim.. pa lepo zavila.. pa podpisala sebe in Tristana po moje ji bo kul.. Za frenda pa pol kile mešanih pralinejev iz Rustike. No, ni blo ravno pocen, ampak je pa Pa mogoče bom res še kak oniksek ubodla zraven... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 si pa bla sokolska. prec ubodla. cestitke tvoji mat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 yes, po moje sem kul nabavla za mami našla eno za umret luštno knjigico.. recepti za mačke in miške, tko nekak.. in pol so not taki kjut nasveti, smešni mal.. Recept za veliko srce: pojej sončnično seme cele velike sončnice in boš imel srce veliko vsaj toliko, kot sončnica.. tega se spomnim.. pa lepo zavila.. pa podpisala sebe in Tristana po moje ji bo kul.. Za frenda pa pol kile mešanih pralinejev iz Rustike. No, ni blo ravno pocen, ampak je pa Pa mogoče bom res še kak oniksek ubodla zraven... nice, pohvalno Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Saj sem tud 2 uri po trgovinah letala.. ma vedno mam probleme s tem, ker hočem kupit nekaj, kar bo res všečno, pa se ne morem odločit.. a bo njemu/njej tud všeč, če je men všeč, kaj pa če ne mara tega, kaj pa če že ima, kaj pa če.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.