misoni 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Saj sem tud 2 uri po trgovinah letala.. ma vedno mam probleme s tem, ker hočem kupit nekaj, kar bo res všečno, pa se ne morem odločit.. a bo njemu/njej tud všeč, če je men všeč, kaj pa če ne mara tega, kaj pa če že ima, kaj pa če.... tell me about it!ampak saj se da, če človeka vsaj malo poznaš, se da. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 kile mešanih pralinejev... OooooooooooooooooooooooOoooooooooooooooh....To bi tud men tko pasal... Za darilo skorpijonki sem pa razmisljala o najrazlicnejsih sex pripomockih oz. karkoli v zvezi z nego in uzitki telesa... Pralineje pojem preden uspejo priti do slavljenca... Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 saj sem ti napisala nekaj nekje zadaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 saj sem ti napisala nekaj nekje zadaj... Sem vidla, ja, thnx Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 aja sem mislila da nisi, pa je blo velik vmes napisanega, pa bi lohk spregledala - cesar nikakor nisem mogla dopustit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Škorpijonke, boste kaj ušpičile? Jaz bom! Drugače pa imam predpisan post! Zdravniški, se razume. Ga ne smem lomiti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 s cim ga mislis pa shpichit? post, zdravniski? mensezdi da tlele necesa ne stekam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ...men je tole razumljiv oz diši na, eee...na seksualni diabetes (beri prisilna abstinenca) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ja saj sem tud jaz ene take asociacije dobila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Bi ble Škorpijonke kaj jezne, če bi prišla tudi jaz 7. 11. (ker pač tortožerk ni več, rada pa bi trenutno ful spoznala lunatke) na party? Ampak prinesem darilo sam za Pikico! Tko se govori, Mačona! Ti kr ulet, jih bova že ugnobile, škorpijonsko zalego! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ej pikica, zame si boš pa posebi dan vzela. drug teden enkrat. Kein problem...sam se boš mogla pismeno najavt, k mam tok zaseden urnik! Se že veselim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Aja, k smo že pri darilih... tanovga Cliota bi! Se vidmo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 tanovga Cliota bi! A ne Volvota? Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Volva.....mmmm ....to bi jst......S60....bo šlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 A ne Volvota? A boste tok radodarni z darili?????? Ja pol pa kr V70!!!!!!!! Volva.....mmmm ....to bi jst......S60....bo šlo? jaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 jz bi tud dariučk xrosex kej najgajivga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 jz bi tud dariučk xrosex kej najgajivga OK, jutr grem v Red shop! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ok. sam ne kuglc... oz če boš res kšne hude Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 A ne Volvota? np. bemvlna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 na 7ga se ne bi branla bemfička ne... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 itak.clio? za sco? bmwhondasaabvolvo.........audi......wv Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 definitvno bmw Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bemvlna itak.clio? za sco? bmwhondasaabvolvo...audi...wv... in tako dalje... ce ze... s(m)o pa zadovoljni tud s starimi jetri - sam naj DELAJO, torej, zanesljivost. tamali niso dost impresivni za sco, ce pa ze, pa zihr ne clio. in tud ni point (sam) v NOV. zame je boljs v kvaliteten. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 jaz tud ne, za svojo fiesto. sam glih to govorim; zanesljivost, me ne zanima, ce je star... in tako dalje...vazn da dela... VEDNO. minus 20, plus 40. starina. sam, ce je sminkiranje pa 'vrednost' kak point, pol hocem pa vrednost pa dobro sminko. itak so dane (al pa ne glih blazno ) moznosti.sem mela clo petko. tko da... sam, menim, da ce mas kaj sco, da hoces res ono dbest. v danih moznostih...in ce operiras z milijoni, clio po mojem ni ta izbira. to je ziheraska varianta sicer res, ok, tle gre skoz, drugac je pa to prej bik (ki pa ni fen avtov). cist tko... ker smo v temi sco - mislim sam za info - NIHCE x!x od mojih stevilnih frendov, sorodnikov, znancev, *sodelavcev*, ki so sco, NIMA clia recimo.al majo bemvlne, al volve al pa 'vsaj' bx-e, ce pa 'tamale', pa fieste, corse, punte.... tud kaksne pande, pa clo petke pa katre.ampak - evo res - tud enga sco ne poznam da bi imel clia, a ni hec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.