misoni 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 huala lepa!!!!!!!!!!! aja, pa jaz tud vsem ostalim sco želim izpolnitev vseh najbolj globokih in skritih želja. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no men bi blo dolgcas, nekaj bi mi manjkal, ce ne bi mela skorpij okol sebe skoz v lajfu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no men bi blo dolgcas, nekaj bi mi manjkal, ce ne bi mela skorpij okol sebe skoz v lajfu. v to pa ne dvomim Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 nisem si mislila da si oven- Kaj pa?(lahko tud privat, ce bo prevec bolel ) Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 kaj zemeljskega pa morda s kanckom sco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no men bi blo dolgcas, nekaj bi mi manjkal, ce ne bi mela skorpij okol sebe skoz v lajfu. men pa čist nč, mi že ostali živalski vrt dela šaro, raki pa device, pa ribe,.....bemu kratko in jedrnato.....od vseh živali najbolj maram mačke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 haha! ja saj mas prou. jaz tud (macke). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Evo še mene zraven- Škorpijonka, ki ljubi MAČKE Lia, kdaj imaš rd? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 (popravljeno) kaj zemeljskega mogoce te je moj capri v asc. zavedelnajbrz zato, ker si se ogledujem teren... Vseh petard pa tud ne morem nakenkrat pokurit...? Popravljeno 27. oktober 2005 -> Astrid Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 to pa res ne gre...ogledovanje terena pomembna stvar za repke.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Evo še mene zraven- Škorpijonka, ki ljubi MAČKE Lia, kdaj imaš rd? Rubyčka kmalu za teboj...opet jednu godinu starija... kmalu bove začele cvetet , upam da bo tale puberteta kmalu za nama Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Rubyčka kmalu za teboj...opet jednu godinu starija... kmalu bove začele cvetet , upam da bo tale puberteta kmalu za nama đizs lia....pa ne pubertete stran metat.....to je blaženo stanje.... ...sej veš, da se večina pol zresni.... a ti tud sco? .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Rubyčka kmalu za teboj...opet jednu godinu starija... kmalu bove začele cvetet , upam da bo tale puberteta kmalu za nama kaj a vidve? Ni vama pomoči, nikol ne bosta odrasle Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 toliko na temo odraščanja: ...... Dobr jutrček.... Kaj, zamujam... A Lia in Amis dons RD praznujeta, al kako... pa kok bosta stari mladenki (v profilu sta to zamolčali tko kot silki in še marsikdo)... najbrž tam okol 20 (×n), če sta šele iz pubertete... Mojga fora tut mal zvija... Včer mi je pol ure nabiju, da ga bo še ziher 30 let sral... he he he...nimam danes...še cca en teden.....puberteta me pa tako ne spusti.... ...sam ti maš pa najbrž 20+ in ne 20x...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Amiska jst sem ono na sredi, k se malo bolj čmurno drži sej ni panike, če pri štirinajstih nisi zrel, nis nikoli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ....isti datum.... ...šla pogledat....ne morem povedat, kolk se mi dopade ta tvoj hobi....a ga lahko posvojim za kakšen mesec....plis..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Kok ste kjutkane le kdo se vam lahko upre? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 pejte pogledat Bobijeve hobije politično se s tipčkom sicer nč kaj ne strinjam, sam fant ma uporabno vrednost s takimi hobiji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 pejte pogledat Bobijeve hobije politično se s tipčkom sicer nč kaj ne strinjam, sam fant ma uporabno vrednost s takimi hobiji že letim...zihr je "zbiranje sco in travmiranje potem"..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 pejte pogledat Bobijeve hobije politično se s tipčkom sicer nč kaj ne strinjam, sam fant ma uporabno vrednost s takimi hobiji Sej ni čudn, da je potem, kot je....kakšna bi bila šele jaz, če bi tok garala vir: frustriranagospodinja.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 toliko na temo odraščanja: Kera ga ma dons? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 he he he...ja kera je pa še tolk naivna, da bi temu verjela..... men je valkirin še zmer bl všeč....pa fer tud.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ....isti datum.......šla pogledat....ne morem povedat, kolk se mi dopade ta tvoj hobi....a ga lahko posvojim za kakšen mesec....plis..... ya, ni slabo! ma kaj mesec, kr za skoz. pa vmes bi ga pol še kakšnega hobija priučila Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Vse ga mamo kar cel mesec Marsa....party time Valkira ta prava škorpija za ta šport ne rab uvajalnega seminarja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 he he he...ja kera je pa še tolk naivna, da bi temu verjela..... men je valkirin še zmer bl všeč....pa fer tud.... ja jst sem še tok naivna nije mi spasa ... srebrnosiva najstnica valkirin mi je pa kruto življenski...se bere kot poročilo s kraja dogajanja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.