El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Js sem meu zdej take sanje da sem prepričan, da bi, še več niti pomislekov nebi meu. da b kdo meni to zares naredu i'd pull the trigger, fak ej ... grosse... res mi ni všeč to kar sem vidu v sanjah o sebi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jp, sposobna sem ubiti...ubijati... Postanem zverina; ma kaj zverina, zverina je domača živalca, če vem, da kdo hoče mojim otrokom škodovati... Če bi jih pa (zanalašč) ranil... pa ne jamčim za svoja dejanja! V službi imam sodelavca, ki je "kot da bi rožce sadil". In ljudski glas je govoril, da je (nekoč živel v štajerski prestolnici) pretepal in maltretiral svojo (sedaj bivšo) ženo in otroke... Pa se na govorice nisem ozirala. "Prijateljevala" sem z njim... (hodila na kavo, na malico, čvekala sva). Potem ponovno zvem, da pretepa aktualno prijateljico. Spet nisem verjela. Potem pa ... nekoč... doživim to sama. Videla s svojimi očmi. Meni mrak na oči...in v življenju več nisem šla z njim na kavo, ne spregovorila z njim "privat" besede... najina komunikacija je čisto službena. In ni mi jasno zakaj... Me je že nekajkrat vpršal; pa je moj odgovor zmeraj: "Ko bom zmogla, ti bom povedala". In mu bom. Sovražim take ljudi. Ko bi naj ne drugače "rožc sadil". Fuj in fej in take bi z veseljem na g...c. (ElNino...nič osebnega tokrat ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Mislim, da sem sposoben ubijati. V obrambi za svoje ali življenje mojih dragih. Seveda si ne želim priti v takšno situacijo. Če pa kdaj bom, upam, da ne bom preveč razmišljal, ker bo potem to lahko moje zadnje razmišljanje........vsakdo se ima pravico braniti. Sicer pa sem v življenju kot otrok v igri in nenamerno ubil enga muca (če se mi ni to preveč živo sanjalo, nisem prepričan) in razen mrčesa je to vse. Upam, da bo tako ostalo. Še to mi viška hodi, pa čeprav se pravzaprav ne spomnim, če se je sploh zgodilo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Dobro vprasanje.Ne vem, ce sem.. iskreno, najiskreneje... zdajle lahko recem, kar cem... vprasanje pa, kaj ce/ko bi do tega prislo....Kolikor se poznam, bi vse drugo prej probala.... tezko bi ubila.... tudi v samoobrambi... Probala uiti najprej, ce bi mi kaj hudega kdo hotel...Ce pa ze, pa 'najlazje' s pistolo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Žival če sem sposobna ubiti... Hmmm mrčes da...; ostalo dvomim; ne vem - nisem bila v takšni situaciji. So mi včeraj ponudila da mi prinesejo 5 petelinov... da jih zakoljem. Samo 300 Sit stane en cel od 3 - 5 kg petelin... Jaz pa kako pa naj jih... ubijem? A-a...ni zame to delo. Grem raje v mesnico in kupim....po 1200 SIT... Snobizem? Lenoba? - ne; samo če bi jih dobila že ubite, bi jih oskubla, očistila, vse...ubiti...a-a...ne bo šlo... In da bi potem to jaz jedla? a-a.... Ja, tudi to je sprenevedanje; če ne ubijem JAZ...potem je užitno, če ubijem JAZ pa je zame neužitno... Kaj čemo, takšna sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... tole sem ze nekje povedala... ko sem bila majhna, me je teta poslala dol po kuro (in nic povedala, da za zakol), ki je bila v kleti pokrita z gajbico... Mene je bilo itak strah kure, ona pa je tudi bila prestrasena totalno, ker je slutila, po mojem.... in ne spomnim se sploh, kako sem v grozi zaobjela vse tisto telo, perje itd. in sem s tresocimi rokami jo nesla ven (morala bi jo odnest v sosednje poslopje, kake 30-50m stran). Potem sem najbrz tudi jaz nekako postekala, kaj se bo zgodilo s kuro, in sem meni nic tebi nic sla k potoku in kuro spustila (v svobodo)... (in s tem tvegala srd tete, ki mi ni bila prevec naklonjena, vedno sem bila cesa kriva, kaj narobe naredila itd.).Jasno so me nadrli in vse, a se zdaj se mi fajn zdi, kako sem bila 'pogumna' in 'pravicna'.. Kar se tice golazni - komarja ubijem, klopa UBIJEM (razmesarim, zazgem, vsemogoce strahote krute pocnem z njim), drugace pa v bistvu teh muh pa vsega tega pa ne ubijam v bistvu - prepodim ven, dam etericna olja, kaj jaz vem... Enkrat so nas (v centru, tam je bil to tedaj pogost pojav) napadle mravlje faraonke... Pa so bile tri, stiri, pa so se mi nekako smilile.... ko je cela ceta setkala po pultu, mi ni dalo srce, da bi jih pobila, tako sem samo v njihovi blizini blazno butala po pultu, da jih bodo zmotile vibracije in se bodo odrolale. Res so jih zmotile in res so se odrolale, torej je moj nacin deloval - a seveda ne za dolgo...... ko pa sem hotela zagrizniti v kruih in zadnji hip opazila notri 850 mravelj, pa sem dokoncno pop**** in potem sem jih zacela ubijat, zalivat z vodo, peshtat in vse. Ajde, tam imas smeti, kaj jaz vem, se kje kaj valja itd., si vzames, bivas, kaj jaz vem...A da mi pa takole agresivno se vtikas s celimi vojskami v moj kruh, potem pa konec. Se vseeno pa so se mi smilile, ko smo imeli tisto deratizacijo ali kaj je ze in so parkrat vse pospricali, sem prav razmisljala, zdaj jim bodo notri vse tole spustili in bodo krepale... Kaj vecjega pa je ze telo, madonca... Kako bom to kar ubila? Ma ni sans, ne ubijam.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Nazadnje sm ubila mušico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ubijam mrčes, žival bi težko, recimo iz usmiljenja al kaj.. jst bi raj umrla.. če bi bla pa napadena s strani podivjane živali al pa človeka, bi ubijala. Samoobramba, nobenih moralnih zadržkov.. Ko gledam kake trilerje in kako žrtev morilec že petkrat ulovi, jst kolnem, zakaj ga ni že prvič, ko ga je počla po glavi in se je pol spet pobral ubila.. Jst bi ga.. tolkla tolk časa da bi že možgani ven mezel iz lobanje.. Da bi bil ziher mrtev.. pa še tilnik bi mu zlomla. marsa 850 mravelj, hahah... kako cifro si navedla...to te pa izkušnje učijo da je fajn mrčes pobit kolkr se da.. ko ga še vedno sej tolk mim pride.. ko misliš da je že vse gagnal... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Če bi dobila v roke človeka, ki kakor koli škoduje živemu bitju, pa naj bo to človek ali žival, bi ga brez milosti linčala!(da bi trpel čim daljše in čim večje bolečine) Takega, ki pa je naredil to, kar sem doživela včeraj, pa bi čisto počasi rezala,rez za rezom od spodaj navzgor, da bi trpel čim dlje!(vem, da ne bi mogla s tem oživiti mrtvih kužkov-ampak imela bi zadoščenje,da zverina trpi kot 100hudičev) :!!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 marsa 850 mravelj, hahah... kako cifro si navedla...hja 13 hehe ne ampak danes v sanjah sem bil pripravljen ubijat(pol sem se zbudu) mal drgač brez samoobrambnih razlogov, niso bile mravlje bili so ljudje.... in ni bil hec ni blo za zabavo... neka veliko bolj temna sila.... mal me je strah kaj se zdaj skriva v moji podzavesti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 13 je premalo, to jih je bilo tisoce. :xx!: hehe, Mushi, stela jih pa glih nisem, to sem rekla takole od oka. Nino, aja, nisem stekala, da govoris o sanjah oz. da si mislil nekaj specificnega...Bom pogledala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hehe, Mushi, stela jih pa glih nisem, to sem rekla takole od oka. Jo od oka sej vem.. sem dobla asociacijo na Butnskalo, ko se oni ludeki v kamen - skalo zaletavajo in pol ko skup padejo pa nazaj k seb pridejo povejo kolk steklih lisic so vidl.... Contesa, kaj se je včeri zgodil? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... pa bi čisto počasi rezala,rez za rezom od spodaj navzgor, da bi trpel čim dlje!(vem, da ne bi mogla s tem oživiti mrtvih kužkov-ampak imela bi zadoščenje,da zverina trpi kot 100hudičev) :!!:Grozljivo da tako razmišljaš. Torej si v bistvu tudi ti sposobna mučiti in maltretirati z "opravičilom" da je to pač zato.... Mogoče pa je on psičke zato zaklal, ker so mu (npr.) starši ubili papigo, ali ker je ta človek od drugega človeka zlorabljan....in se je pač znesel nad kužki.... Ubijala bi, da, v afektu...in to na brzake...niti pod razno pa da bi imela zaradi tega kakršnokoli zadoščenje.... :( Skoraj ne morem verjeti, da res tako razmišljaš, kot si napisala...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Nekdo, ki naredi nekaj takega, zame ni človeško bitje ampak stvar! :xx!: Stvari pa so pogrešljive in zamenljive! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Nekdo, ki naredi nekaj takega, zame ni človeško bitje ampak stvar! :xx!: Stvari pa so pogrešljive in zamenljive! grrrrrrrrrrrrrrrrr nečloveška izjava..... in potem o duhovnosti... brrrrrrrrrrrrr čveke..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... pa bi čisto počasi rezala,rez za rezom od spodaj navzgor, da bi trpel čim dlje!(vem, da ne bi mogla s tem oživiti mrtvih kužkov-ampak imela bi zadoščenje,da zverina trpi kot 100hudičev) :!!:Grozljivo da tako razmišljaš. Torej si v bistvu tudi ti sposobna mučiti in maltretirati z "opravičilom" da je to pač zato.... Mogoče pa je on psičke zato zaklal, ker so mu (npr.) starši ubili papigo, ali ker je ta človek od drugega človeka zlorabljan....in se je pač znesel nad kužki.... Ubijala bi, da, v afektu...in to na brzake...niti pod razno pa da bi imela zaradi tega kakršnokoli zadoščenje.... :( Skoraj ne morem verjeti, da res tako razmišljaš, kot si napisala...... Ja, meni je bilo tudi tumach tole, tocno to, kar pravi Sanjalica - potem je to pac zacarani krog, tebe bi videl nekdo, kako bi pocasi rezala v onega in kaj bi se zgodilo? Oni bi onega 'masceval' tako, da bi tebe zacel rezati pocasi - ali kako? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pustimo kaj bi,če bi,.... itak do tega ne bi nikoli prišlo,sem pa vseeno izlila ven svoje občutke, ki so danes žal točno taki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pustimo kaj bi,če bi,.... itak do tega ne bi nikoli prišlo,sem pa vseeno izlila ven svoje občutke, ki so danes žal točno taki! Moram priznati, da so tudi meni tvoji občutki grozjivi.Sprva sem si rekel, ne zmeni se za to, ampak -moram priznati svojo napako.contesa, moram priznati - ne strinjam se s teboj. P.S. Tudi s tem se ne strinjam Pustimo kaj bi,če bi,.... itak do tega ne bi nikoli prišlo, ker je do tega prišlo, namreč do tvojih občutkov, če pa so ki so danes žal točno taki, tudi lahko kaj narediš. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz pa mislim, da je Contesa sem izlila svojo jezo na onega kretena in je še pod vplivom neprijetnega doživetja. Da pa tega v resnici itak ne bi storila. Bi si pa un zaslužu kako , definitivno. Sam osebno bi ga prijavil zaradi kaznivega dejanja mučenja živali, če bi pa mu imel možnost zaradi tega soditi....bi ga pa opalil tam kjer ludeke običajno najbolj boli.......po denarnici in to tako, da si bi zapomnil za vse večne čase. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 P.S. Tudi s tem se ne strinjam Pustimo kaj bi,če bi,.... itak do tega ne bi nikoli prišlo...Hm, jaz sem tudi porajtala tole, menim pa takole: saj to je (bil) naslov teme - Ali bi -CE BI prislo do tega- ubijali?In Contesa, ti si napisala, kaj BI. Kao, saj vemo, da ne, normalno.... a zakaj si potem to napisala?Kaj bi pa zares storila?Mislim ker vedeti itak ne moremo, ker je postavljeno - ce bi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz pa mislim, da je Contesa ...Mick, ali misliš, da contesa potrebuje zagovornika? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz pa mislim, da je Contesa sem izlila svojo jezo na onega kretena in je še pod vplivom neprijetnega doživetja. Da pa tega v resnici itak ne bi storila. Bi si pa un zaslužu kako , definitivno. Sam osebno bi ga prijavil zaradi kaznivega dejanja mučenja živali, če bi pa mu imel možnost zaradi tega soditi....bi ga pa opalil tam kjer ludeke običajno najbolj boli.......po denarnici in to tako, da si bi zapomnil za vse večne čase. :o|o:Seveda da je bilo to to... to vemo vsi, ki smo prebrali v Dnevniku...A saj je tam nekako za izlit zolc... ali v crno luknjo, kaj jaz vem...Tule pa je v bistvu vprasanje, na katerega lahko -ali pa ne- odgovoris po razmisleku, sploh je postavljeno hipoteticno, ni konkretiizirano in tko...In torej razmisljas - tole in tole bi naredil (oz. ne bi naredil)...Nekdo je besen, OK, pri tem ima v glavi samo tole zadnjo epizodo in gleda iz te perspektive samo...A tole v bistvu ni mesto za tak 'izliv', 'ne pase'.....nekako.... Tu si ze iz custvene reakcije... podajas mnenje, kako bi ravnal...Kao - hm, kako bi pa kaj sam ravnal?In zato nas je zmotilo tole, Mick... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Tako kot je rekel, Mick, sem še pod vplivom neprijetnega doživetja,prizadeta,ogorčena in najbolj od vsega žalostna! Torej če bi.....bi danes zagotovo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Saj štekam vse, se tud nekak strinjam s teboj Marsa, sam če bi vedno reagirali skladno s tem tvojim postom......na vse poste v katerih bi marsikdo marsikaj in to povsem mimo teme........le kam bi prišli :o|o: Pač pa razumem tud Conteso, ki je to doživela v "živo" in jo je fejst prizadelo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Tako kot je rekel, Mick, sem še pod vplivom neprijetnega doživetja,prizadeta,ogorčena in najbolj od vsega žalostna! To je povsem razumljivo, saj sem se jaz: zalostna in tudi ogorcena in besna, pa sem samo prebrala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.