Aira 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Jaz bi se boril do konca do zadnjega metka. Ni denarja na tem svetu, da mi bo neki tujec, neznanec odločal o mojem življenju, o moji usodi ali smrti, z nožem ali metkom.hmm... jaz pa ne- mogoče ker se ne identificiram z ničemer. ne bi sodelovala v prelivanju krvi... na takšen način se nič ne spremeni: nasilje na nasilje.čeprav kri ali pa podrejanje edino kar vem je da bi storila vse za to da bi se izognila obema. da se ubrati tudi to pot- čim več takšnih izbir, tem manj možnosti za vojne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 haha v Arnhemu (WW2) so govorili prihrani zadnji naboj zase.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Js sem meu zdej take sanje da sem prepričan, da bi, še več niti pomislekov nebi meu. da b kdo meni to zares naredu i'd pull the trigger, fak ej ... grosse... res mi ni všeč to kar sem vidu v sanjah o sebi... Drgač pa...vsak je tega sposoben...če se gre zares... Komot bi ubila človeka, če drugega izhoda ne bi bilo...ali pa če bi bili otroci ogroženi...Ga ni čez besno mamo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 Js sem meu zdej take sanje da sem prepričan, da bi, še več niti pomislekov nebi meu. da b kdo meni to zares naredu i'd pull the trigger, fak ej ... grosse... res mi ni všeč to kar sem vidu v sanjah o sebi... Drgač pa...vsak je tega sposoben...če se gre zares... Komot bi ubila človeka, če drugega izhoda ne bi bilo...ali pa če bi bili otroci ogroženi...Ga ni čez besno mamo... ja ga ni čez besno mamo nebi js medvedke z mladiči preganjal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Nino...ti me znaš nasmejat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 Nino...ti me znaš nasmejat... Js? kje kako... to ni znanje to je talent... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Jaz bi se boril do konca do zadnjega metka. Ni denarja na tem svetu, da mi bo neki tujec, neznanec odločal o mojem življenju, o moji usodi ali smrti, z nožem ali metkom.hmm... jaz pa ne- mogoče ker se ne identificiram z ničemer. ne bi sodelovala v prelivanju krvi... na takšen način se nič ne spremeni: nasilje na nasilje.čeprav kri ali pa podrejanje edino kar vem je da bi storila vse za to da bi se izognila obema. da se ubrati tudi to pot- čim več takšnih izbir, tem manj možnosti za vojne Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Nasilje na nasile...hm...to ne...ampak za rešitev iz nasilja... definitivno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 A bi, ko bi prišlo do tega, ubijali? To ne vem ker nisem k sreči bila v toj situaciji. Mislim, da bi mogla imeti pravi odgovor če bi došla u takšne hude priložnosti. To so ekstremne situacije in kdo ve natančno kako bo reagiral???Mogoče je le predpostaviti. Mislim da bi se izogibala ubijati, ampak, kdo ve? To mora bti grozota. :xx!: Povedaju da največji morilci imeju močnega kozoroga :xx!: licence to kill nič osebnega, molim!!(Jack the Ripper ?? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Aja? Koliko močnega kozoroga? Upam da bolj kot je Jupiter v kozorogu,MC in IX. hiša? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Js sem meu zdej take sanje da sem prepričan, da bi, še več niti pomislekov nebi meu. da b kdo meni to zares naredu i'd pull the trigger, fak ej ... grosse... res mi ni všeč to kar sem vidu v sanjah o sebi...Nordica sprašuje, če si se igral kanibala/Hanibala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Aja? Koliko močnega kozoroga? Upam da bolj kot je Jupiter v kozorogu,MC in IX. hiša? Contesa, to potrebuje vprašat strokovnjake. Jaz malo preberem po knjigami, in to je vse. Ne razmišljam pogosto o ubijanju - na žalost ni edna TV informativna oddaja ne prehodi brez mrtvih telesi - in to je svet kje živimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 O vzrokih za ubijanje in nasilje nasploh v Ameriki je veliko povedal film Michaela Moora Bowling for Columbine. Videl ga sicer nisem, a kot sem bral, primerja dve mesti, geografsko precej blizu, eno v Ameriki, drugo v Kanadi. Zakaj je v ameriškem mestu toliko nasilja, v kanadskem pa ne. Mislim, da ni bil point v astrologiji in kozorogih v 37. hiši.LpP P.S. Zadnjič mi je ob pisanju posta moja gledala čez ramo, pa je takole komentirala - ti si posiljevalec žensk in otrok, dostikrat nas prisiliš, kaj naj jemo in tudi kaj naj bo v jedi!Potem se je oglasil še Miki in dodal iz vesoljnega vsemačjega spomina: hvališ se, kako si sprehajal pse, mačko si pa kar zatajil! Miki, res je, pred leti sva zvečer hodila na sprehod z mačko, po parku. Brez vrvice. Včasih je kakšno spotoma ugnala. Splezala je na smreko, kar prej nikdar ni. Ko je enkrat ujela miško, se je igrala z njo, da je miška cvilila ko zmešana. Kar srce se mi je trgalo in sem ji rekel - daj, ne je mučiti! Pok, je s šapo naredila takojšen konec. Ponavadi sva naredila velik krog po okraju, čez mimo vseh vrtov, čez katere se sama ne bi upala. No, bila je od moje punce, to je bilo pred 15 in več leti; kadar sem prišel zvečer, je že mijavkala pred vrati, da hoče na sprehod. In punca je včasih morala še malce počakati...No Miki, bo sedaj OK? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ti mas pa full jajca!nimam, ker še nisem nobenga šicnala... v mislih pa ufffff.......... ampak samo zarad tega ko v rest zarad gnoja ne bi šla..pa to da se bodem z enim, k men neki, jst njem neki.. tud pravim, s tem se začaran krog nrdi.. in nikol ni konca, dokler eden enga res ne ubije, ker on teb neki unič, ti njem druzga.. pa spet on ne bo mirno to gledal..Zato bi ga najrajš že takoj vidla v vodoravnem.. Ja Ruby.. shit je to če je človk kolerik, pa jst mislim, da delno sem, bo treba zvit ratat.. kaj češ pr tem sem pravi Tiger... roooooaaaarrrrrrrr......... Se pa grem zadnje čase diplomata, pa pol k kej je prilika, pa povem zraven par stvari, tko da se vid da smo na distanci.. in tud zakaj tako. Ampak kolk se kter sekira ne vem, skratka od mene nč uporabnega v tem primeru ni.. do takih.. kvečjem obratno. Če bo kdo kej pričakoval.. Bo dobil en totalen fuck off...Jst mislim, da bi se mogl ljudje obzirno en do drugega mogl obnašat, pa ne bi blo blema. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ampak samo zarad tega ko v rest zarad gnoja ne bi šla..Je zanimivo to...zakaj ljudje ne ubijajo. Vecinoma zaradi tega, da ne bi sli v zapor. Po drugi strani pa, ce bi zakon to dovoljeval, jih vecina spet ne bi ubijala zaradi strahu...strahu, da bi jih pekla 'vest'. Ti da misliti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 A mislis?Ce bi 'zakon to dovoljeval', bi pomenilo, da bi bil tak odnos do tega, da bi to bilo nekaj normalnega (ob seveda 'opravicilu', ki pa bi itak bilo - je bil tak prasec ali kaj takega, stvor, in vse OK) in tako najbrz ne bi bilo slabe vesti.Torej preprosto ne bi slo za strah pred lastno vestjo, pac pa kvecjemu za strah pred taksnim ali drugacnim mascevanjem, pa se - zmanjkalo bi jajc za ta usodni korak...Namrec n lahko - ubiti cloveka...To je samo v filmih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ni ga lahko ubit SAMO zaradi moralnih zadrzhkoutorej tistega, kar so ti "utumbali" ( ) v glavopa se lahko vchasih vprashash, kaj je res TVOJE mnenje o neki stvari 666 zlomkou....tralala....kura al pa chlouk....she zmer sta sam dve nogi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ni ga lahko ubit SAMO zaradi moralnih zadrzhkoutorej tistega, kar so ti "utumbali" ( ) v glavopa se lahko vchasih vprashash, kaj je res TVOJE mnenje o neki stvariRes je, hvala ker si povedal namesto mene - namrec res sem hotla se dodat - zaradi verskega utumbavanja v glavo...('ne ubijaj!'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ...zaradi verskega utumbavanja v glavo...Zato sem dal besedo vest v naveznice...ker ravno takoimenovana vest izhaja od tod... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Aha, saj se mi je se cudno zdelo in sem najprej hotla napisat, da ne razumem povsem... ker sem mislila, da mislis resno oz. dobesedno...Ja, to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ni ga lahko ubit SAMO zaradi moralnih zadrzhkoutorej tistega, kar so ti "utumbali" ( ) v glavopa se lahko vchasih vprashash, kaj je res TVOJE mnenje o neki stvariRes je, hvala ker si povedal namesto mene - namrec res sem hotla se dodat - zaradi verskega utumbavanja v glavo...('ne ubijaj!'). oh...pa ne samo verskegasej v prejshnjem sistemu so nas lepo "utumbaval" z raznimi kako je treba pomagat, pa ko je treba met rad, pa kako je treba sam drzhavne sovrazhnike na kole natikat pa glave rezat pa razchetverjat pa kastrirat pa z zharechim zhelezom zhgat pa na samotne otoke in gulage poshiljat pa v krashke jame she zhive metat....me prou zanimajo razni duhovnjaki pa vegiji ob naslednji vojni....se zhe prou veselimk zej jih pa zhe kr neki od klele poznam....bomo vidl...hehe...pravichniki 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Hehe, pa kaj je zdaj to?Hodis k mashi?Vstajas ob 7h? Najprej zmolis, naredis kaksno dobro delo, pomagas komu....ne ubijas, siris pozitivne misli okoli, ljubis svojega bliznjega kot sebe?Ma daj, daj - in ravno ti priletis na vsak verski smorn...Ma, tebe so kot cucka spedenckali - saj se norca delas, ali mislis, da ne znamo sestevati?saj vidimo, kako razmisljas, krsis ful zapovedi - hkrati pa imas ravno ti polna usta Boga... On ze ne rabi takega advokata, saj ga marsikdo, pa ceprav popoln ateist, bolj spostuje in se drzi njegovih pravil kot ti - zato ne nakladaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ja... Sta Mujo pa Haso strmoglavila z letalom. Pridejo cez 60 dni na kraj nesrece, pa vidijo samo Mujota pa kup kosti.Ga vprasajo, ja , kaj si pa naredil s Hasotom ?Mujo:"Pojeo sam ga...bio je dogovor, ili on mene, ili ja njega " ?In zakaj si ti njega ? Mujo:"Haso je bio vegeterianac..." Vedno kratko potegnejo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 dober štos.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Nisem sledil vsem postom, zato ne vem, kaj ste drugi že napisali. Prepričan pa sem in resnični dogodki to potrjujejo, da je vsak človek v določenih situacijah sposoben drugemu vzeti življenje. Znan mi je primer ženske, ki je v okolici veljala kot vzor dobrote in potrpljenja, vendar...Mož pijanec jo je desetletja pretepal, žalil in spolno maltretiral. Nekega večera pa je mož dodal le kapljico, ki se je prelila čez rob in ženska je zgrabila za nož. Kljub fatalnemu izidu so bile simpatije okolice in celo policije, tožilstva ter sodišča na strani storilke in ne na strani pokojnika. Nam lahko kdo garantira, da se ne bomo nekega dne znašli v taki situaciji? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.