Ajda- 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Verjamem, da ti je grozn... Jst nism slikala ničesar, sploh pa ne sebe zravn tistga... sam kupila sem en vodnik... pa mi je tud zdej slabo ko na vse skup pomislm... Velikokrat kej o tem berem... ne morm verjet da se je to dogajal... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 js mam, zgleda, še samoohranitvenega nagona čist premal :xx!:. me je pred leti napadel en model, me skušal posilit... ful sva se "ruvala", lovila (no, js bežala, on lovil), parkrat me je zabrisal na tla.. skratka blo čist grdo, tolk da sem ga prijavila... in šele kasnej dojela, da ni bil tip čist nč večji piščanc kot js, pa še nažgan povrh, in če bi ga pošteno užgala ke po zobih al pa jajcih, bi se sam sesedu! pa mi sploh ni potegnlo!!! sam branla sm se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 A bi, ce bi prislo do tega, ubijali?Tezko je reci: KAJ BI BILO, CE BI BILO? KAJ BO, CE BO? KAJ bi ti/jaz STORIL NA TVOJEM/mojem MESTU? Ko bo/ce bo/ce bi prisel tisti trenutek, bo vsakdo reagiral ciiiiisto drugace, kot je prej mislil ali pa celo napisal!!! KRATKO + JEDRNATO - CIST BREZ VEZE!!! Ampak se mi zdi da paše v tole temo NA SVETU JE MNOGO STVARI ZA KATERE JE VREDNO UMRETI IN NITI ENE ZA KATERO JE VREDNO UBIJATI KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Pa se to: Vsi danasnji otroci, ki se prevec igrajo s komjpjuterskimi igricami (cel kup igric. ubijaj, ubijaj, resi se, ubijaj...), so ZE POTENCIJALNI UBIJALCI!!! Vsi mi, ki smo veliko casa na kompjuterju (jaz 1 leto): SVET CUSTEV bo izginil, prihajajo BOLEZNI: nervoza, nespecnost, prebavne motnje, oslabljen vid, slaba cirkulacija, debelost, izrazoslovje da "Bog pomagaj", umetna prijateljstva (dokler se ne vidis z nickom - Nick-fantasm, utvara, takole sedeti in se pogovarjati z Marsovci), razocaranja, samomori ..... VSE NAJHUJE!!! (Nice bi se strinju) Ce pogledamo ucitelje, ki veliko casa prezivijo na kompjuterju: NAJSLABSI ucitelji, razlagajo ubogim otrokom, kot da bi govorili z racunalnikom, NE ZAVEDAJO SE, da nekdo ne more takoj razumeti!!! DOL S KOMPJUTERJI, upam, da bo na svetu vsaj za par dni vse pokvarilo, zacenjam verjeti, da so VIRUSI DOBRA STVAR!!! ZDAJ PA PREMISLJUJTE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Nekako v tej smeri gre (glede na to, da je "čas za Škorpijonske, torej tesnobne občutke" pred vrati in je bila tudi naša nova številka, ki smo jo zdaj delali cel teden, tudi v tej smeri) tudi tale moj umotvor. Objavljen je kot uvodnik. 3. stran. Popotna misel NASILJE NAŠE LJUBO Povejmo kar takoj, da smo proti kakršnemu koli nasilju! Ne maramo ga, izogibamo se mu, vse bi naredili, da bi ga le kako preprečili. Že ob sami misli na pretepanje, posilstvo, mučenje in druge oblike nasilja nas obliva zona, v želodcu nas stiska in slabo nam je. Najraje bi videli, da bi nasilje izginilo, da ga sploh ne bi bilo. Svet brez nasilja. PEACE! Pa je res tako? Črni rogati striček nekje globoko v nas pravi, da ni ravno tako. Kajti če bi to bilo res, potem bi neuničljivi silaki Van Damme, Willis in Schwartzenegger snemali samo komedije in kvečjemu melodrame, kajti čudežev pirotehnike in streljanja iz neskončnih revolverskih šaržerjev nihče ne bi gledal! In Arnie bi namesto zlikovcem svoj slavni trdi "I'll be back!" izrekel svoji s solzami obliti izvoljenki, sedeči na klopci iz brezovih debel. - Nak, to ni ni tisto pravo. Kajti le če po platnu brizga kri in če imamo zaradi 3D zvočnih efektov smrtno resen občutek, da krogla TUDI V RESNICI frči tik mimo našega ušesa, se nam dovolj dvigne adrenalin in širimo nosnice od vzhičenja. In ker je tehnika danes napredovala do te mere, da nam na platnu čisto verodostojno pokažejo, kako na eni strani iz lobanje plane krogla, smo vsi zadovoljni - - - predvsem zaradi tega, ker se to ne dogaja nam! In tako se praznimo. Pobijajo se drugi. Vojna je bila vedno zelo ljuba igra, stvar moči, adrenalina, sposobnosti, zmage, slave – a tudi strahu, ran, krvi in bede! Kruta igra. Ki pa je ne bi bilo, če ne bi hoteli svojih ciljev doseči na katerikoli način, tudi s silo. Mi isti, ki nasilja ne maramo. Mi isti, ki muhe ne ubijemo čisto enostavno, ampak ji, brcajoči, najprej potrgamo krilca. Mi isti, ki skuštrano mačko vsaj grobo prepodimo, če se je že nekako uspela izogniti našemu čevlju. Mi isti, ki se mimo sveže razbitine avtomobila ob cesti peljemo zelo, zelo počasi, ker nas močno zanima, "ali je ali ni…". Mi isti, ki niti mravlje ne bi pohodili. Mogoče da komu malo misliti. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 one v onih taboriscih so pa vprasal: a bi vi pohodil svoje otroke do smrti (ce 'bi prislo do tega')?in vsi so rekli - ja, bi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ne, nikakor ne bi ubijala ...mogoce bi se prav pooočasi peljala okoli razbitine, mogoce bi prav nežno izpulila krilce..:xx!: mačko, pa naj bo še tako bolna in kuštrava, pa bi sprejela kot otroka. Spet sem jih sanjala- 6 malih pisanih muckov , 3 so mi vzeli.... pomen sanj: imas 6 mladih priliznjenih prijateljic, pazi se jih, glej kako so oblecene danes, pa bos videla katere so. Jaz sem enkrat sanjala crno muco z lila pikami.... potem pa sem prisla v sluzbo in videla, da je imela prav tista, za katero sem vedela, da je hinavka, taksno bluzo.... ahahahaaaa.... sm se toooolk smejala in ji tut puvedala, aaahahaaaaaaa ..... JEST VEDNO PUVEM.... to je moje OROZJE ..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.