Skoči na vsebino

A bi, ko bi prišlo do tega, ubijali?

El Nino

Recommended Posts

A ti misliš, da potrebuje kritika, tožilca ?  x;)x  x:Dx  :vragec:

Ne ne, ti sam razlagaš, kaj contesa je ali kaj ni mislila in zakaj je tako mislila. Zanima me pa to - kakšno je pa tvoje mnenje o napisanih občutkih?

P.S.

Naredil sem predogled svojega pisanja, hvala Marsa, si že ti vprašala, ampak bolje dva kot noben.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 256
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Če bi dobila v roke človeka, ki kakor koli škoduje živemu bitju, pa naj bo to človek ali žival, bi ga brez milosti linčala!(da bi trpel čim daljše in čim večje bolečine)

Bom pa vprašal drugače:

Kaj misliš, da mu s tem ne bi škodovala ?

Mislim, da sem sposoben ubijati. V obrambi za svoje ali življenje mojih dragih. Seveda si ne želim priti v takšno situacijo

Točno vem, da jaz bi ubijala.

Občasno iz mene izbruhne elemantarna agresija v tolikšni meri, da jo komaj krotim (res redko, na srečo... :o|o: )!

Če verjamem ali ne, v prejšnja življenja, sem v večini sanj moški in to ponavadi lovec, bojevnik,...

Ste gledali fim Poslednji samuraj. Ja? Lahko sem se čisto identificirala. Kot da bi bila tam.

Tako, da je najbrž vprašanje ali bi ubijala, ali ne bi, čisto odveč. Bi. Če bi se borila za življenje, svoje ali drugih, branila svojo zemljo.

ja, no, krvoločna MucaMaca

Tako kot je rekel, Mick, sem še pod vplivom neprijetnega doživetja,prizadeta,ogorčena in najbolj od vsega žalostna! xrolleyesx Torej če bi.....bi danes zagotovo! :V:

Saj včasih je res dilema, kaj si ob tem misliti ali kaj storiti. Zatreti žalost in bes in obračati v pozitivo včasih enostavno ne gre.

Takšna brezčutna in dobesedno nagnusna dejanja vrste, kateri sam pripadaš - dvignejo pritisk v višave. :V:

Včasih, ob takšnih dejanjih me je v bistvu zaradi dejanj drugih sram, da sem človek. Človek, kateri je kao višek razvoja, kot najvišja razvojna stopnja, kot absolutno najvišje razvito, kar živi na zemlji. My ass!! Ozri se v naravo, človek, pa boš videl, kako zelo majhen, neumen in nepomemben si! Česa vse se moraš še naučiti, kar živali že davno obvladajo. Ali drugače - kaj vse si že pozabil, kar si nekoč že znal.

Zvezane roke - ne moreš biti sodnik in izvršitelj kazni za storjeno zlo. Ne gre, ker potem sam seješ isto...

Contesa, tvoja občutja popolnoma razumem. Tudi meni bi dekl odneslo... Menda bi res tudi jaz še koga kar kam kresnila. Z velikim veseljem in zadoščenjem. :eek:

Mi je že en idiot povozil mačko v smrt, ko je bila mamica trem 10 dni starim mladičkom (se vrnem iz službe domov in pred domom na sredi ceste v luži krvi leži ubito ubogo moje malo bitjece), pa sosedje vedo, kdo je to bil in da jo je povozil, ker je preveč divjal, pa mi nihče še danes, po 15 letih noče povedati, ve se.... bi grmelo ko sto hudičev.

Skušam nekako obrniti takole: Slej ko prej se vrne nazaj direkt u glavo. Vsak račun se plača. Tako ali drugače. Življenje samo poskrbi za to. Vedno, brez izjeme! :palec:

Bom pa vprašal drugače:

Kaj misliš, da mu s tem ne bi škodovala ?

Seveda mislim, da mu bi. In seveda mislim, da ne bi ravnala prav. Prav tako pa mislim, da je svojo žalost, jezo razbremenila s tem postom v katerem je izlila svoj bes. Izrazila svojo nasprotovanje temu zavržnemu dejanju. Povedala, da ima tak človek kamen namesto srca. Se jezila, vpila, zgražala itd. Verjamem pa, da tega kar je napisala ne bi storila. Če misli resno, da bi.......se pa seveda s tem ne morem strinjat. x^x Ok? x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

... mislim ...

Mick, nič nimam proti contesi, še manj proti tebi, samo proti take vrste - misli !

P.S. Tokrat sem vprašal conteso, kaj ona misli o škodovanju.

jst se pa s conteso strinjam... da ti vn pokne ko to vidiš... jst ne bi osebno neki takega enmu nrdila, bi pa raje gledala ko bi bil en tak izmeček nečesa takega deležen kok bi prosil pa obljubljal in se drl da hoče pojočo travico, da bo dokazal svoje poboljšanje...

Ubit živali se da tud bolj humano, da manj trpijo kot da jo petkrat prepikneš PORKA MADONA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :V: :V: :V: :V: :V: :V: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :xx!: :xx!:

Pa grde misli gor al dol.. nimam nč več od tega če razmišljam al pa probam razmišljat kot devica Marija.. sploh.. pa pol bi se sprenevedala, ko jst take stvari v karakterju nimam da bi pa vsem prascem na svetu če že ne dobrga, nč ne želela (želim - tko slabo, kot se da!). Jst jim želim, da jih enkrat ena roka tud njih doseže, pa ornk poči po buči.. pa to božja, al pravice.. skratka

and justice for all......

Mushi

.. nimam nč več od tega če razmišljam al pa probam razmišljat kot devica Marija..

Saj sploh ne gre za to!!

Za kaksno zadrzevanje!!

Gre preprosto za to, ali bi lahko zabodel noz v nekoga...

Contesa je opisala se da pocasi, da bi se oni mucil...,

Ne rabim bit devica Marija, da se mi to preprosto UPIRA - kot CLOVEKU...

Kako mislis, da je zariniti noz v meso?

Contesa - a ni bilo to najbolj grozno, to kar ti je bilo najbolj srhljivo pri vsem?

A v drugi sapi mirno in hladnokrvno bi postopala enako? :eek:

Klin s klinom ali kaj - s tem nisi nic boljsi.

A bo macka ozivela?

Ti mojega, jaz tebe, mene tvoji... a smo primitivci totalni al kaj?

Linc? xrolleyesx

A mislite da ste v filmu?

Nic ne bi naredili, strto bi jokali v brezupu. Tud premaknit se ne bi mogli...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A bo macka ozivela?

Ktera mačka ? :eek: :vragec: x:Dx

Edina še nekako "sprejemljiva" varianta, da nekoga ubijem, je obramba mojega in življenja mojih dragih. x^x In upam, da se takrat ne bi preveč obotavljal. Vse ostalo je nesprejemljivo ne glede na na to kaj je posameznik storil.........baje smo civilizirana družba in za bljak ljudi imamo sistem kaznovanja, ki nikakor ni prepuščen oceni in izvršitvi posameznika. Ker če ne bi bilo tako......bog nam pomagaj. x^x

Aja, da je velik ljudi, ki bi tudi na najbolj zavržne načine maščevali neko dejanje pa mi je itak jasno....sam se tud sami bojijo posledic, kazni.......in še dober, da je tako. V tem današnjem svetu se ni za zanest na moralo in ne-primitivizem. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Katera macka? xDDx

Tam nekje je neli ali kdo podala izkusnjo, da so nasli macko umorjeno, mamico madickov in da so sosedje vedeli, pa niso hoteli povedati - ali nekaj takega...

... macka ali pac oni pasji mladicki ali katerokoli zivo bitje takole...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa ja.

jst ne bi.. bi pa bla za.. da faše nož tja ko je enga drugega luknjal z njim.. x:Dx x:Dx x:Dx Ne v filmu.. Zares.

Če kterem pol takem prvoščim.. da kdaj v življenju to izkus.. mogoč bi se pa takrat spomnil nase.

Mushi

Torej, da skrajsam, ocitno asociiram na devico Marijo... x;)x x:px

Edino, kar lahko razumem (menim pa da tudi ne bi postopala tako), je v afektu. Edino, samo to lahko stekam.

Picasso

... Jaz tudi recem morda - ubijam, ce se me dotaknes... ampak da bi res?

Ce bi me kdo davil ali kaj jaz vem, tudi jaz ne bi pomisljala, borila bi se, brcnila v jajca, za tilnik, v ledvica, kaj jaz vem, v oci morda celo.....

Ne vem, kako bi postopala, ce bi kdo mojo macko karkoli ali meni drago osebo...

Samo ziher sem -absolutno- da ne bi cutila najmanjsega zadoscenja ob tovrstnem mascevanju - ne glede na to, kdo bi ga dejansko izvajal - pocutila se ne bi boljse, ampak slabse...

Oni je prav tako mrtev (ali pac ranjen, poskodovan), jaz pa sem se po nepotreebnem torej vpletla se v lajfe drugih, tako bo se vec nesrecnih, kot jih bi bilo...

Picasso

Zame je to bolano.Preprosto bolano.

Da bi nekoga 'nazaj klal' , ker je on nekoga drugega, ljudi ali zivali...

Pred kratkim so v ZDA usmrtili cloveka,ki je 'vzdignil v zrak' stanovanjski blok.Svojci zrtev so imeli moznost, da so usmrtitev neposredno (v zivo) gledali v sosednji sobi, skozi (navadno) steklo. Zbralo se jih je nekaj deset.

Je to sploh normalno ? Ne, ne pravim da mu morajo odpustiti in nevem kaj se vse...samo da gledajo njegovo usmrtitev...je to pravica, mascevanje, zadoscenje,naslajanje ...kaj je to?

A so kaj boljsi...?

Pa tale primer, ki sem ga podal...ti ljudje so 'samo' gledali....nekateri na tej tabli se ocitno ne bi zadovoljili samo z gledanjem...

...hmmmm.

Pred kratkim so v ZDA usmrtili cloveka,ki je 'vzdignil v zrak' stanovanjski blok.Svojci zrtev so imeli moznost, da so usmrtitev neposredno (v zivo) gledali v sosednji sobi, skozi (navadno) steklo. Zbralo se jih je nekaj deset.

Je to sploh normalno ? Ne, ne pravim da mu morajo odpustiti in nevem kaj se vse...samo da gledajo njegovo usmrtitev...je to pravica, mascevanje, zadoscenje,naslajanje ...kaj je to?

A so kaj boljsi...?

mene je tudi zmotilo tole, sem prav tako pomislila, haloo?, caplji, se bodo naslajali al kaj, v zivo malo gledali...

Pa bojo imeli zadoscenje.

Pol bodo pa se kaksno tozbico ubodli, pa bo zadoscenje sploh vse njihovo... in takorekoc popolno.

Podenj. :xx!: xrolleyesx :sick:

Picasso

Torej, da skrajsam, ocitno asociiram na devico Marijo...

Ne, ne, asociiraš na devico Marso... :palec: x:Dx x:o)x

P.S. Da ne bi kdo mislil, da se imam za dobrega, in da dišim kot svež kruh. Rad sem bil v vlogi pravičnega ... Ko danes gledam nazaj na ta moja pravična dejanja , na marsikatera nisem prav nič ponosen.

Prišel sem tudi v take situacije, ko sem si rekel, da se ne bom maščeval, in si mislil: bo že prilika sama poskrbela za to. In res je prišla prilika, ko sem nekaj lahko naredil ali ne-naredil, kar je šlo pač v korist maščevanja (lahko temu rečete lepše: povračilo, zakon zob za zob itd.). Celo rekel sem si - sam nisem naredil nič, samo sledil sem situaciji. V resnici je situacija sledila moji prvotni misli o tem. Danes se ne morem sprenevedati, da nisem naredil nič.

...ena misel...zgolj v razmislek....

"Moras biti clovek, se tega zavedati in pri tem vztrajati."

Rene Francois Armand Prudhomme

dobr tole... se strinjam vsi mamo določene impulze in vsekakor je človeško ne jim sledit... da ga zdaj strica pretepeš to nikamor ne vodi ker nisi nič boljši stvor kot on, al pa ona... (da bomo tud v dreku enakopravni)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

"Moras biti clovek, se tega zavedati in pri tem vztrajati."

Vendar, če je nekdo stvor, ker je zaklal 3 psičke... in bi se mu ti maščevala, (constesa) s tem, da bi ga mučila in rezala in se naslajala nad njegovim trpljenjem... A boš potem TI še človek??? Kje je ločnica...

Celo popoldne sem premišljevala; kako lahko ena precej luštna punca razmišlja tako nizko; da bi čutila zadovoljstvo ko bi rezala človeka.

Samo ob "viziji tega dogodka" se mi ježi koža...in lahko bi mi storil kdorkoli, karkoli...čutiti zadovoljstvo, ko bi zavestno nekomu jemala življenje košček po koščku... a-a... nezamisljivo...

Žal mi te je Cotnesa... kar k osebnemu trenerju in na fitnes šibaj...da daš to negativno energijo iz sebe...

Grozljiva je.........

Vztrajaj da ostaneš človek! ... je poanta te modre misli Contesa!

Joj, Sanjalica, a si prebrala tudi nadaljevanje mojih postov! :wOOt: Ne mi zdaj tlele vsiljevat svojih misli, tako sem pač danes mislila in basta! :angry: Jaz nikomur ne solim pameti in nočem, da mi jo drugi,o.k.?

Mislim pa, če bi videla v živo, kar sem jaz, da bi hotela osebka ne samo rezati, ampak tudi razčetveriti in natakniti na kol! xrolleyesx

Tako, zdaj pa lahko napišeš, da sem Markiza de Sade! :wacko: :blink:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Katera macka? xDDx

Tam nekje je neli ali kdo podala izkusnjo, da so nasli macko umorjeno, mamico madickov in da so sosedje vedeli, pa niso hoteli povedati - ali nekaj takega...

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Nesporazum zgleda...

Jep, valjda bi grmelo.... sam, da bi pa koga zaradi tega pa fentala :eek: :eek: na-a, ne bi si rok mazala...

Guest sanjalica

saj si...samo si malo lepša... x;)x

forum je to... ne vsiljujem ti svojih misli ... niti pod razno ti NOČEM VSILITI MOJE MISLI...da bi ne UBIJALA.../masakrirala!/

(samo da ti ne pridem pod roke....daj milostni Bože da me zadene strel, puščica, kap...samo ne Contesa! x^x )

In ne polagaj mi besed v usta...kaj bi jaz...citiram:

kar sem jaz, da bi hotela osebka ne samo rezati, ampak tudi razčetveriti in natakniti na kol!  
ker to sigurno nebi hotela in ne želela...ne, niti na misel bi mi ne prišlo kaj takega.... "natakniti na kol"... jauuuuuuu :xx!: :xx!: :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...