Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Katera macka? Tam nekje je neli ali kdo podala izkusnjo, da so nasli macko umorjeno, mamico madickov in da so sosedje vedeli, pa niso hoteli povedati - ali nekaj takega... Nesporazum zgleda...Jep, valjda bi grmelo.... sam, da bi pa koga zaradi tega pa fentala na-a, ne bi si rok mazala...Ne, ne, ni ga bilo (razen zdajle s tvoje strani malo ) - nesporazuma namrec..., ja, ja, sem steknila... podala sem kot - ena macka (saj ni edini tvoj primer, ki pa sem glih videla v komentarjih)... Kot 'macka'...Kot ce bi rekla recimo - 'nikoli ne bos'... - pa bi nekdo (recimo Mick ) ven padel, ker bi bilo slucajno tik za njegovim postom, ces da to leti nanj... v bistvu pa bi (jaz) mislila s tem - 'clovek nikoli ne bo'... in bi pac to postavila v drugo osebo...No, tako sem naredila tudi tu - namenoma nisem hotela izpostaviti psov in sem rekla - 'ona macka nekaj'...Potem pa je Mick vprasal - katera?Sem pa rekla (recimo) ta, ki je ravno Neli omenila..Ma - saj ni vazno, hotla sem reci, ja, stekam, to je bila samo prispodoba, to da sem pa tebe omenila sploh tule, je pa bila moja nekaksna 'natancnost' - da sem si kao zapomnila, kdo je v tej temi govoril o macki...Nic nisem pisala o reakcijah - razen da sosedi niso hotli povedat, s cimer ni bilo misljeno nic. Ma, bluz... Skratka - vse kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Kot ce bi rekla recimo - 'nikoli ne bos'... - pa bi nekdo (recimo Mick ) .......ma, me zeza mal šefica, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Sam cakala, kdaj bo comment na tole (jasno) Kwa si ti model, Mick, pa to ni res! Imas pa smisel za humor na svoj racun in nisi zamerljive sorte (razen na prvo zogo). TO mi je zelo kul!tako da - nic bat... jaz sem samo 'stroga' malo po defoltu - podobno kot si ti ves navdusen po defoltu...Nima zveze neposredne s strinjanjem, naklonjenostjo, odobravanjem ali ne in podobno. . Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Js sem meu zdej take sanje da sem prepričan, da bi, še več niti pomislekov nebi meu. da b kdo meni to zares naredu i'd pull the trigger, fak ej ... grosse... res mi ni všeč to kar sem vidu v sanjah o sebi...Hooo dobra tematika. Nekateri v mirnodobskem času ubijajo. Ponavadi so to ljudje psihopati, sociopati ipd. V vojni situaciji, ko pride do vsesplošnega klanja med ljudmi, se mi zdi da je marsikdo od nas zmožen ubijati, ker to je edini način da v taki situaciji preživimo. V vojni je ubijanje boj za golo preživetje. Ne razmišljaš in ne sovražiš sovražnika, ampak ga ubiješ, ker veš če ga ne boš ti, te bo on pokončal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Torej, da skrajsam, ocitno asociiram na devico Marijo... mejčken, pa ne sam ti.. no sej bi to konkretn vidl.. kdo dejansko, v konkretnem primeru!Pa upajmo da se nebenem ne zgodi.. ni tolk pomembn kak reagiramo besedno.. Jst ne vem Nino kaj si glih to temo odprl.. men se je sanjalo da enem (tak je bil kot Dragan Nikolić, on igralec, ne vem ne vem.. kok to???) dedu razbijam glavo z onim kladivcem za orehe tolčt, in tolk sem ga res.. da je blo že vse čmakast.. ej da se mi tolk v podzavest vsidra, da kr sanjam o tem, tak k sem napisala spredaj.. ampak men se je to SANJAL!!!!!! :xx!: Aja, ne vem kaj mi je tip hotu nrdit, jst sam vem da sem bla čist out, pa da bo ja mrtu.. Sem pa sej lahk kr iz pojstle skočla zjutri.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Joj, Sanjalica, a si prebrala tudi nadaljevanje mojih postov! Ne mi zdaj tlele vsiljevat svojih misli, tako sem pač danes mislila in basta! Jaz nikomur ne solim pameti in nočem, da mi jo drugi,o.k.?Mislim pa, če bi videla v živo, kar sem jaz, da bi hotela osebka ne samo rezati, ampak tudi razčetveriti in natakniti na kol! Tako, zdaj pa lahko napišeš, da sem Markiza de Sade! Veš kaj contesa, jest pa mislm, da te razumem. To so tisti trenutki v življenju, ko se ti zdi, da za tazga človeka ni zadosti krute kazni. :xx!: :xx!: :xx!: To je samo reakcija na podlo dejanje tega človeka. To je tko, k gledaš al pa bereš recimo, kako je kdo otroka pretepal al pa zlorabljal. :xx!: :xx!: :xx!: Tazga bi jest za jajca obesla, pa pustila, da mu vsak človek naredi eno zarezo na telesu, dokler ne bi v strašnih mukah umrl. Ja na kol bi ga nabila pa tepla in upala, da bo še dolg živel. To je pač zdej samo primer, k mene razjezi in spravi v tako črno razmišljanje. Tist, k bi mu glavo utrgala. Skratka dragi moji, ki ste se na conteso spravl, prepričana sem, da so tudi stvari, ki vas tako iz tira spravjo, v tako jezo pahnejo, da si mislite za zločinca vse najbolj grozno. Pa da poudarim: ŽAL TEGA NE BI BILA SPOSOBNA DEJANSKO NAREDIT. Ne bi mogla, čeprov bi mu prvošla. Eni si pač ne zaslužjo živet. To je reakcija in je normalna za moje pojme. Pač naju s conteso pretrese, da se nekdo spravi na nekaj ali nekoga tako nedolžnega in nemočnega. No pa da še temo pokomentiram. Upam, da bi bila sposobna ubijati, če bi šlo za samoobrambo in obrambo mojih najdražjih. Kar se pa tiče maščevanja, pa dlje od tega da si mislim, "vse se vrača, vse se plača", ne grem. Čeprav nism vedno prepričana, da je to res, pa upam. :o|o: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Veš kaj contesa, jest pa mislm, da te razumem. To so tisti trenutki v življenju, ko se ti zdi, da za tazga človeka ni zadosti krute kazni. :xx!: :xx!: :xx!: To je samo reakcija na podlo dejanje tega človeka. To je tko, k gledaš al pa bereš recimo, kako je kdo otroka pretepal al pa zlorabljal. :xx!: :xx!: :xx!: Tazga bi jest za jajca obesla, pa pustila, da mu vsak človek naredi eno zarezo na telesu, dokler ne bi v strašnih mukah umrl. Ja na kol bi ga nabila pa tepla in upala, da bo še dolg živel. To je pač zdej samo primer, k mene razjezi in spravi v tako črno razmišljanje. Tist, k bi mu glavo utrgala. Skratka dragi moji, ki ste se na conteso spravl, prepričana sem, da so tudi stvari, ki vas tako iz tira spravjo, v tako jezo pahnejo, da si mislite za zločinca vse najbolj grozno. Pa da poudarim: ŽAL TEGA NE BI BILA SPOSOBNA DEJANSKO NAREDIT. Ne bi mogla, čeprov bi mu prvošla. Eni si pač ne zaslužjo živet. To je reakcija in je normalna za moje pojme. Pač naju s conteso pretrese, da se nekdo spravi na nekaj ali nekoga tako nedolžnega in nemočnega. No pa da še temo pokomentiram. Upam, da bi bila sposobna ubijati, če bi šlo za samoobrambo in obrambo mojih najdražjih. Kar se pa tiče maščevanja, pa dlje od tega da si mislim, "vse se vrača, vse se plača", ne grem. Čeprav nism vedno prepričana, da je to res, pa upam. :o|o:Hvala Mašinca, končno nekdo, ki razume mojo reakcijo! Točno tako kot si rekla! Pa seveda Mushi in Mick! Danes sem že bolje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hvala Mick Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Pa da poudarim: ŽAL TEGA NE BI BILA SPOSOBNA DEJANSKO NAREDIT. Ne bi mogla, čeprov bi mu prvošla. Eni si pač ne zaslužjo živet. To je reakcija in je normalna za moje pojme.Tu je razlika med tabo Mašinca in Conteso. Razmišljaš...kako bi se "maščevala", pa vendar veš in se zavedaš, da si v bistvu razumski Človek, ki tega ni sposoben storiti... Za tvoj post tudi jaz dam Mašinca....za Madame de Sade pa :xx!: Tk je, tk mislim in tk čutim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Torej, da skrajsam, ocitno asociiram na devico Marijo... mejčken, pa ne sam ti.. no sej bi to konkretn vidl.. kdo dejansko, v konkretnem primeru!Že včeraj, ko sem prvič tak videl post, sem se vprašal - kaj je v tem slabega? Napisano na način, kot bi te nekdo zmerjal s tem? Ali pa vas jaz ne razumem, kaj ste hoteli reči? Hvala Mašinca, končno nekdo, ki razume mojo reakcijo! Točno tako kot si rekla! Pa seveda Mushi in Mick! Danes sem že bolje!Samo, da si bolje. Kako je pa s kužkom? Pravzaprav mi je prišlo na misel, da ni toliko naredil hudega psičkom, kot je ranil tvoja čustva? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 S kužkom gre na bolje, v enem mesecu, bo prišel čisto k sebi, pravi veterinar! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Če bi bile ogrožene moje hčere bi ubijala. Če bi bila katera izmed njih posiljena bi iskala krivca. Če bi zatajil sistem, bi se mu maščevala po svoje. Ker onidve nista kakor jaz. Čisto nič škorpijonskega nimata...in zanju bi umrla. Sicer sem pa miroljubno in popolnoma neškodljivo bitje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hvala Mašinca, končno nekdo, ki razume mojo reakcijo! Točno tako kot si rekla! Pa seveda Mushi in Mick! Danes sem že bolje! Oh, saj tudi jaz razumem tvojo reakcijo, Contesa (reakcijo, hipni trenutek).A zdaj je ta trenutek ze minil in se lahko pogleda ze malo z distance.Me veseli, ko si ze bolje, se bolj pa me veseli, ko je psicek ze bolje in lepo se mi zdi, ko si (ocitno) klicala tja oz. se pozanimala. A res, Mashinca - zdi se, kot da 'smo se spravili' na Conteso?Uboga Contesa, ki je pac samo - sicer povsem zdravo, a pretresena kot je bila - obcutljivo reagirala... In da se 'lepe delamo'?Osebno pac nisem za mascevanje pa konc (to je pravzaprav edina negativna lastnost, ki jo pripisujejo skorpijonu, ki pa je jaz nic nimam). In nihce me ne bo preprical, da je prav, ce cutim zadoscenje v kateremkoli agresivnem dejanju nad drugim zivim bitjem - ne glede na to, ali imam 'opravicilo' ali ne.Ni mi vsec tako razmisljanje.In vsekakor mislim, da se niti najmanj ne delam lepe in kul, imam par radikalnih mnenj tule na forumu, 'vse priznam' - a takole pa cutim...Pogovarjali smo se pac.Linch je primitiven. Vem pa, da vas je vec takih (zal), ki tako razmislja oz. ki se vam zdi kul v roke vzeti pravico - ce je 'za dobro stvar' ... Cesar pa v bistvu nikoli ne mores vedeti, ker ne poznas ozadja in ko te zmoti (govorim hipoteticno, da ne bi bilo spet kaksnega nesporazuma), ko nekdo npr. na opisani nacin muci psa -tako da ga recimo rezhe in to- in si tako strahotno ogorcen, da bi kar zdaj ti njega rezal pocasi, ne pomislis, da je morda ta pes temu, ki ga reze in muci, zgrizel do smrti otroka - in ta postopa pravzaprav natanko tako kot bi tudi ti - kako si lahko potem ogorcen nad njegovim pocetjem? Ce si ga ti prav tako sposoben.Za TO gre.Torej - on NE SME, ti LAHKO (ker obstajajo nekaksna pravicna ozadja). x!x Torej - tudi jaz bi morda celo ubijala.Zagotovo pa ne na tak nacin.Kot sem rekla, lahko razumem tako dejanje (recimo umor) v obrambi (recimo za lajf) ali v afektu.Mucenje, rezanje - da na to sploh pomislis - pa je zame osebno nepojmljivo. p.s. In bajdvej, ko smo pri 'delati se lep' - sem se kar agresiven clovek, torej nisem zelo miroljubna. Vzkipim, reagiram, se razburim - to JA.A sadist pa nisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 S kužkom gre na bolje, v enem mesecu, bo prišel čisto k sebi, pravi veterinar! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Pa ja, men se tud to zdi bl pomembno, da je rešila življenje enemu mickenemu nedolžnemu bitju, kot to, da je sicer na "neprimeren" način izlila jezo na forumu. Sicer pa si vsi kdaj damo duška, da nam je pol lažje, ne.......In kot je opazila Marsa.....tud meni je zelo všeč, da se je izgleda pozanimala kako je s kužkom En Contesi, ki danes, ko je dogodek že mal oddaljen sigurno že mal drgač razmišlja....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Conteso tudi jaz popolnoma razumem. Sem tudi vesela, da bo prišel k sebi. Se pa mi že poraja drugo vprašanje. Kdo bo vzel porezanega kužka? Sem čisti realist - resnično upam, da se bo našla dobra duša in ga vzela k sebi. Jaz bi in sem tudi že reagirala enako. Vedno znova in znova reševala bitja, ki jih je folk zavrgel ali poskušal utopiti. Kako je s tem ubijanjem? Možno, da kdo zanika in se dela dobrega in sploh vse...ampak preprosto pridejo situacije..ko reagiraš nagonsko. Sama sem pri sebi razčistila stvari. Nekaj je kar je vredno več kot jaz in moj cenjeni ego in to sta moji hčeri. In še nekaj - na srečo ženskam primanjkuje teh agresivnih hormonov, ker takšnega sovraštva, kot ga je sposobna ženska, moški ni sposoben. Vendar - preprosto zmanjka na srečo moči, da bi ženske to sovraštvo udejanjale..izjeme seveda obstajajo. Recimo tista Američanka tamle. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Tu je razlika med tabo Mašinca in Conteso. ...Za tvoj post tudi jaz dam Mašinca....za Madame de Sade pa :xx!:V čem je razlika?Ko pa se strinjaš z mislimi Mašince? Bom moral vse še enkrat prebrati, ali pa sem razumel narobe - da se Mašinca in contesa v bistvu strinjata? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Se pa mi že poraja drugo vprašanje. Kdo bo vzel porezanega kužka?Nataly, vzel ga bo moj bratranec,ki ga bo kasneje izuril za policijskega psa, kot je mojega Mata. Sicer pa je znano, da so nemški ovčarji zelo učljivi in dobri čuvaji! S kužkom sta se že spoznala,včeraj ga je šel pogledat,dal mu je tudi ime: Van Gogh-meni se je zdelo malo hecno(pa je rekel, da more imeti posebno ime, če je že preživel takšno izkušnjo) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Dbest, kaksen dober izhod, mega ste to zorganizirali! Lepo od tvojega bratranca. Van Gogh?Dbest ime! Moj frend je imel zajca, ki mu je bilo ime Karel Destovnik - Kajuh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Najbrž,...hm v bistvu niti ne vem.Odvisno od situacije oziroma ali bi se mi toliko zameglilo, da bi glave padale.Po naravi sem sicer miroljuben človek, kar lahko dokazujem s tem, da sem se še v srednji šoli takorekoč pustil pretepsti,ker me je bilo strah vrniti udarec,...v glavi se mi je odvrtel film;kaj pa če ga slučajno tako ruknem, da se bo zvrnil in z glavo udaril v pločnik(lahko bi ga ubil).Tako, da bi morala res biti neka izjemna situacija. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Js sem meu zdej take sanje da sem prepričan, da bi, še več niti pomislekov nebi meu. da b kdo meni to zares naredu i'd pull the trigger, fak ej ... grosse... res mi ni všeč to kar sem vidu v sanjah o sebi...Prav gotovo. Človek naravno bitje, vsako živo bitje najprej v boju za obstanek poskrbi za sebe. Če bi imela na izbiro: nekdo mi na senca tišči pištolo in vidim enkratno priložnost, da ga ubijem ( ne vem kaj, recimo kak gumb, ki bi sprožil, da bi en tonski tovor padel na njega ), mu sigurno ne bi začela razlagat o čiščenju čaker, ampak bi brez pomisleka pritisnila na gumb, da bi ga sploščilo, jz bi pa prežvela... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Torej, da skrajsam, ocitno asociiram na devico Marijo... mejčken, pa ne sam ti.. no sej bi to konkretn vidl.. kdo dejansko, v konkretnem primeru!Že včeraj, ko sem prvič tak videl post, sem se vprašal - kaj je v tem slabega? Napisano na način, kot bi te nekdo zmerjal s tem? Ali pa vas jaz ne razumem, kaj ste hoteli reči? Hvala Mašinca, končno nekdo, ki razume mojo reakcijo! Točno tako kot si rekla! Pa seveda Mushi in Mick! Danes sem že bolje!Samo, da si bolje. Kako je pa s kužkom? Pravzaprav mi je prišlo na misel, da ni toliko naredil hudega psičkom, kot je ranil tvoja čustva? piko nč slabega da ne bo pomote..ampak.. a niso hindujci tud tko vzgojen al kteri že,.. da še pazijo kak dihajo da ne bi mrčesa poškodoval pr tem..ne vem zdej ktera bi misla slabo s tem, jst al Marsa..pač se mi je zdel da sem s tem vse povedala.. da je devica Marija mišljena kot ena k je zlo trpela zarad drugih, vendar ni nobenem nč slabga zato hotela, pa je molila za njihove duše, recimo..jst osebno bi pa vsakga ki me neki buzerira NA GOBEC! Contesa.. če pa na ist način razmišljamo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Contesa res lepa rešitev za kužka. Marsa upam, da te nism užalila. Govorila sem zelo na splošno in malce v afektu, pa sem bila mogoče malo preostra. Res pa mislim, da ima skoraj vsak človek ta "gumb", ki ga tako razjezi , da tisti trenutek samo razmišlja, da je ni kazni, ki bi bila dovolj grozna. Sama se nisem še nikoli maščevala nikomur, tudi tistim ki so me zelo prizadeli, ne. In se jim dejansko nikoli ne bom. Jim pa privoščim, da doživijo kaj podobnega kot sem jaz, ali pa kako drugi kazen. Pač ne morem oprostit določenih stvari. Pa saj ni veliko takih ljudi. Kar se tiče moje "burne" reakcije je pa dejansko tako, da se vedno postavim močno za svoje mnenje in če imam občutek, da sem na strani manjšine, toliko bolj kričim Pač riba ki laja pa ne grize. Ampak res me zanima, ker praviš, da nisi maščevalna Marsa: Kakšna se ti zdi primerna kazen za posiljevalce, pedofile, krute morilce,...? Smrt se meni zdi za nekatere premila kazen. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 bemu babe, dejmo en klub takih "ta ostrih" nrdit! mašinca... ti kr strelaš prava mnenja.. kar se teh izrodkov tiče. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.